Bill și Melinda Gates au anunțat divorțul, cum se va schimba lumea?

Agro TV, 4 mai 2021 18:40

De obicei, divorțurile nu au un impact asupra științei, tehnologiei sau societății în general. Dar în acest caz avem un exemplu diferit.   Bill și Melinda Gates au anunțat pe 3 mai 2021 că divorțează. Pentru mulți, a fost un anunț de nivel mondial, unul care ridică o serie de întrebări despre viitorul fundației lor […] Articolul Bill și Melinda Gates au anunțat divorțul, cum se va schimba lumea? apare prima dată în AgroTV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agro TV

Ieri
18:40
Pandemia COVID-19 a provocat aproape 6,9 ​​milioane de decese în întreaga lume, mai mult decât dublul numărului înregistrat oficial, spune o nouă analiză a Institutului pentru Metrică și Evaluare a Sănătății (IHME) de la Universitatea din Washington.   Decesele nu sunt raportate deoarece majoritatea țărilor înregistrează doar cele care apar în spitale sau ale pacienților […] Articolul Numărul global de morți COVID-19 depășește estimările oficiale apare prima dată în AgroTV.
16:20
Marți, leul moldovenesc se apreciază în raport cu dolarul american și scade față de moneda euro și rubla rusească. Hrivna ucraineană și leul românesc, rămân neschimbate.      Astfel, pentru perioada 11 mai, Banca Națională a Moldovei a stabilit un curs de 17.81 bani pentru un dolar, cu 2 bani mai puțin decât vineri. Moneda euro […] Articolul Cursul valutar 11.05.2021 apare prima dată în AgroTV.
15:50
De Paștele Blajinilor, polițiștii de frontieră vor lucra într-un ritm alert. Anunțul a fost făcut de către Serviciul de presă al instituției, care a menționat că sunt dispuse unele acțiuni de rezervă pentru evitarea formării aglomerațiilor și reducerea timpului de așteptare în vamă. La necesitate, vor fi implicați în serviciu mai mulți angajați, vor fi […] Articolul De Paștele Blajinilor, poliția de frontieră va activa la capacitate maximă apare prima dată în AgroTV.
15:10
Pe parcursul lunii mai curent, Autoritatea Națională pentru Cetățenie de la București suplimentează numărul ceremoniilor de depunere a jurământului de credință față de România, alocate Ambasadei României la Chișinău și celor două Consulate Generale de la Bălți și Cahul. Pot depune jurământul de credință persoanele care au solicitat redobândirea cetățeniei române cu menținerea domiciliului în […] Articolul În atenția moldovenilor care așteaptă pașaportul românesc apare prima dată în AgroTV.
14:30
În 2021, în Republica Moldova va fi recoltată o cantitate mai mică de miere. Din pricina secetei de anul trecut și din cauză că albinele au iernat foarte greu, în această primăvară, au murit 30-50% din albine. Potrivit președintelui Asociației Naționale a Apicultorilor din Moldova, Ion Maxim, apicultorii afectați de seceta din vara 2020 n-au […] Articolul Mai multe obstacole pentru dezvoltarea sectorului apicol apare prima dată în AgroTV.
14:20
Pentru sâmbătă, 8 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează ploi în majoritatea localităților din țară. Vântul va sufla slab, la moderat din nord, cu viteza maximă de 10 m/s. Timpul va fi determinat de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. La nord, noaptea, mercurul din termometre va coborî până la +8°C, iar […] Articolul Ploi în majoritatea localităților din țară apare prima dată în AgroTV.
13:50
Și după 76 de ani de la sfârșitul celul de-Al Doilea Război Mondial, ziua de 9 mai crează polemici ideologice, istorice și umane. Viorel Furculiță, reporter AgroTV: „Ce semnifică ziua de 9 mai pentru noi, poporul dintre Prut și Nistru? Această dată, de o importanță majoră pentru omenire, a ajuns de multe ori motiv de […] Articolul Flacăra veșnică sau o lumânare aprinsă… apare prima dată în AgroTV.
13:50
Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement cere anularea restricțiilor cu privire la limitarea programului de activitate al localurilor până la ora 22:00. Sectorul HoReCa nu este de accord cu interzicerea evenimentelor festive. În acest sens,  a fost înaintată o solicitare către Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău, prin care se […] Articolul HoReCa cere anularea restricțiilor apare prima dată în AgroTV.
12:40
Cu jumătate din gospodării pustii, dar cu LED-uri la fiecare intersecție. Este doar unul dintre proiectele autorităților locale din satul Șestaci, raionul Șoldănești, pentru a readuce oamenii în localitate, sau, cel puțin, pentru a-i face să rămână pe cei care încă nu au plecat. Recent, drumurile din sat au fost dotate cu 500 de corpuri […] Articolul Sat cu jumătate din gospodării pustii, dar cu LED-uri la intersecții apare prima dată în AgroTV.
12:30
La 9 mai, pe continent este sărbătorită „Ziua Europei”. Din 2006, acest eveniment este marcat și în Republica Moldova. Olivia Cucoș, reporter: „Pentru unii moldoveni, Europa înseamnă colete și bani primiți cu regularitate de la rudele care muncesc din greu acolo. Pentru alții, presupune o mașină de mâna a doua, pentru cei care-și permit – […] Articolul Așa și trăim… cu gândul la Europa apare prima dată în AgroTV.
11:50
Și în acest accesul în cimitirele din subordinea ÎM „Combinatul Servicii Funerare” din municipiul Chișinău de Paștele Blajinilor va fi interzis, cu excepția procesiunilor funerare, dar nu și la Edineț, Căușeni, Glodeni, Bălți și Orhei. Deși în raionul Ungheni, situația este incertă, oamenii deja au venit să facă curățenie la morminte. „Mergeți să faceți curățenie? […] Articolul În mai multe raioane, oamenii vor merge la cimitir apare prima dată în AgroTV.
11:20
Cercetătorii unui startup olandez au conceput o metodă neobișnuită de stabilire a coronavirusului.   La fel ca alte maladii, SARS CoV 2 declanșează modificări metabolice în corpul unei persoane contaminate.   Astfel, oamenii de știință au antrenat albinele să-și extindă trompa atunci când simt o persoană bolnavă de COVID-19.   Insectele pot învăța să identifice […] Articolul Albine dresate să detecteze bolnavii de COVID apare prima dată în AgroTV.
11:10
Prevederile privind extinderea programul de subvenționare a dobânzilor, precum și a celui de rambursare a TVA-ului pentru ianuarie-mai 2021 a întreprinderilor care sunt înregistrate în calitate de contribuabili ai TVA, nu mai sunt în vigoare. Potrivit Serviciului Fiscal de Stat, această schimbare este o consecință a Hotărârii Curții Constituționale din 28 aprilie 2021, prin care […] Articolul Antreprenorii nu vor mai beneficia de rambursarea TVA-ului apare prima dată în AgroTV.
11:10
Peste 500 de angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență vor fi la datorie de Paștele Blajinilor. Salvatorii și pompierii vor fi gata să intervină la lichidarea consecințelor stărilor excepționale: stingerea incendiilor și focarelor de ardere, lucrări de deblocare. Potrivit IGSU, 150 de unități de tehnică sunt pregătite pentru misiunile de salvare. Angajații informează […] Articolul Peste 500 de angajați IGSU, vor fi la datorie de Paștele Blajinilor apare prima dată în AgroTV.
10:50
Primăvara a întârziat sezonul agricol, unele culturi agricole abia acum fiind semănate. Temperaturile scăzute au tărăgănat însămânțarea, mai ales că fermierii au avut unele temeri legate de înghețuri. Doctorul habilitat în științe agricole, Boris Boincean susține că recolta ar putea să fie totuși una bună, dacă va fi vreme favorabilă pentru dezvoltarea ulterioară a culturilor […] Articolul Primăvara a întârziat sezonul agricol apare prima dată în AgroTV.
10:30
 Dimineața – gimnastică, iar ziua – la bazin. Om ocupat, deși este încă mic. Are un viitor mare în față, v-ați putea gândi, așa cum au crezut și părinții băiețelului… „Prima lună, eram în al șaptelea cer de fericire, el fiind primul copil, noi învățam ceva nou. Nu ne puteam sătură să-l privim.” Margarita Vulpe, […] Articolul Un preparat costisitor îi poate salva viața lui Martin apare prima dată în AgroTV.
10:10
Indicele preţurilor producătorului (costurile medii de vânzare de către întreprinderile agricole) la mărfurile agricole în ianuarie–martie 2021 în comparație cu aceeși perioadă a anului 2020 a constituit 126,9%, informează Biroul Naţional de Statistică. Dinamica indicilor preţurilor la produsele agricole în ianuarie–martie faţă de perioada corespunzătoare a anului precedent în procente:  2017 2018 2019 2020 2021 Total produse agricole 100,8 91,5 […] Articolul Evoluția preţurilor producătorului la produsele agricole în ianuarie-martie apare prima dată în AgroTV.
00:50
Marile companii au un nou scop- hrănirea animalelor domestice cu insecte. Această idee este pusă în aplicare, deja, de două întreprinderi din SUA și Franța, aflate în parteneriat de câțiva ani. Ele au introdus în alimentația porcilor ulei produs din gâze, asta după ce s-au axat pe nutriția marină.   Noul preparat furajer a fost […] Articolul Porci hrăniți cu mâncare din insecte apare prima dată în AgroTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:30
Agenția Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) a considerat că dioxidul de titan, un aditiv alimentar utilizat pe scară largă, este nesigur în ultimul său studiu, contrazicând o concluzie anterioară și deschizând calea pentru o interdicție la nivelul UE după un deceniu de dezbateri.   Într-o nouă opinie, publicată joi (6 mai), EFSA a constatat că […] Articolul UE: mâncăm de ani buni aditivi alimentări care posibil sunt legate de riscul de cancer apare prima dată în AgroTV.
19:10
Unsprezece țări din UE au semnat o declarație prin care solicită Uniunii Europene să înceteze finanțarea combustibililor fosili în temeiul regulamentului său transeuropean privind infrastructura energetică (TEN-E), care este în prezent în curs de revizuire.   Documentul UE, urmează discuțiilor de la Bruxelles, despre contribuția infrastructurii Europei la decarbonizare și la tranziția verde.   Semnatarii […] Articolul Unsprezece țări din UE solicită interzicerea combustibililor fosili din infrastructura energetică transeuropeană apare prima dată în AgroTV.
18:40
Marile companii au un nou scop- hrănirea animalelor domestice cu insecte. Această idee este pusă în aplicare, deja, de două întreprinderi din SUA și Franța, aflate în parteneriat de câțiva ani. Ele au introdus în alimentația porcilor ulei produs din gâze, asta după ce s-au axat pe nutriția marină.   Noul preparat furajer a fost […] Articolul Aducem hrana durabilă: Porci hrăniți cu mâncare din insecte apare prima dată în AgroTV.
16:20
Vineri, leul moldovenesc se depreciază în raport cu dolarul american, moneda euro și leul românesc. Hrivna ucraineană și rubla rusească, rămân neschimbate. Astfel, pentru perioada 7 – 10 mai, Banca Națională a Moldovei a stabilit un curs de 17.83 bani pentru un dolar, cu șase bani mai mult decât joi. Moneda euro crește cu 12 […] Articolul Cursul valutar, 7-10 mai apare prima dată în AgroTV.
15:50
Principalul nod feroviar al țării se închide pentru o perioadă nedeterminată. În jur de 200 de angajați ai Căii Ferate a Moldovei din Bălți intră în grevă. Circulația tuturor trenurilor prin nodul feroviar Bălți se va închide de astăzi, începând cu ora 20.30, din cauza incapacității de a oferi siguranța traficului în condiții de protest […] Articolul Circulația trenurilor prin punctul feroviar Bălți, sistată apare prima dată în AgroTV.
15:40
Pentru vineri, 7 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează ploi în nordul și centrul țării. La sud, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab, la moderat din sud, cu viteza maximă de 10 m/s. Timpul va fi determinat de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. La nord, noaptea, mercurul din termometre […] Articolul Va ploua în nordul și centrul Moldovei apare prima dată în AgroTV.
15:00
Indicele global al preţurilor la produsele alimentare a crescut în aprilie pentru a 11-a oară consecutiv, ajungând la cel mai ridicat nivel din mai 2014, pe fondul avansului costurilor la zahăr, anunță Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură. FAO publică lunar propriul său Food Price Index, care măsoară modificările de preţuri înregistrate la un […] Articolul Prețurile mondiale la alimente au ajuns la cel mai ridicat nivel din 2014 apare prima dată în AgroTV.
14:10
Proiectul de Reziliență Rurală va acorda suport financiar grupurilor de femei, formate din cel puțin cinci membri, persoane fizice sau juridice, care desfășoară activități în domeniul agricol, intenționează să lanseze ori să dezvolte o afacere în comun. Mărimea grantului va constitui 8.000 de dolari (maxim 85% din valoarea bunurilor eligibile pentru grant), iar grupul va contribui cu […] Articolul Granturi destinate femeilor din agricultură apare prima dată în AgroTV.
12:50
În urmă cu 31 ani, pentru o perioadă scurtă, între România și Moldova nu a existat graniță. La 6 mai 1990, pentru prima dată după cel de-al Doilea Război Mondial, frontiera româno-sovietică a putut fi traversată fără acte. În mod simbolic, la aceste evenimente au fost lansate flori pe apa Prutului, de pe ambele maluri. […] Articolul ”Podul de flori”, o manifestație patriotică apare prima dată în AgroTV.
12:10
Șaptesprezece producători de fructe, pomușoare și struguri din Republica Moldova beneficiază de pregătire pentru implementarea cerințelor de siguranță a alimentelor, conform standardelor GLOBALG.A.P și GRASP. Instruirea este organizată de Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova. „Proiectul „Agricultura Performantă” organizează un seminar privind implementarea bunilor practici agricole în baza standartului GLOBAL G.A.P. Acesta este un standart […] Articolul Tot multe certificări GLOBALG.A.P. în Moldova apare prima dată în AgroTV.
12:00
Cu lacăt la ușă, plin de fisuri și acoperișul ciuruit de vitregiile vremii. Așa arată Conacul lui Constantin Cazimir din Cernoleuca, raionul Dondușeni, numit de localnici și perla satului. Edificiul încărcat de o istorie de peste o sută de ani riscă să rămână doar o ruină. Totul din cauza lipsei de bani. Renovarea ar costa […] Articolul Fără trecut, nu avem viitor apare prima dată în AgroTV.
12:00
Cu siguranță ai scopuri mărețe şi vrei să sporești productivitatea afacerii tale, iar renovarea tehnologică este o soluție bună pentru creșterea rentabilității întreprinderii.   Împreună cu partenerii săi, principalii furnizori de tehnică şi utilaje, MAIB te ajută să cumperi rapid şi simplu orice echipament sau utilaj, oferind finanțarea de care ai nevoie. Creditele pentru procurarea […] Articolul Cum să obții tehnică modernă pentru afacerea ta în doar 2 zile apare prima dată în AgroTV.
11:40
Mitropolitul Chișinăului și întregii Moldove, ÎPS Vladimir i-a adresat edilului capitalei, Ion Ceban o scrisoare. Acesta cere autorităților municipale să permită desfășurarea Paștelui Blajinilor în cimitire, cu anumite restricții. Sunt menționate mai multe motive pentru care, în opinia sa, sărbătoarea nu ar trebui interzisă.  Majoritatea creștinilor s-au conformat de Paște și au respectat prevederile impuse […] Articolul Mitropolia Moldovei cere desfășurarea Blajinilor în cimitire apare prima dată în AgroTV.
11:20
 La Paștele Blajinilor, moldovenii obișnuiesc să-i pomenească creștinește pe cei trecuți din viață. Dar nu toți înțeleg că trebuie să-și amintească de răposați cu gândul bun, cu amintirea și cu lumină. Unii însă, au transformat această zi într-un spectacol, cu multe daruri, multă mâncare și multă băutură, lucruri de care morții nu au nevoie.  „Care […] Articolul Blajină să le fie amintirea… apare prima dată în AgroTV.
11:00
Un milion de dolari sau peste 800 de mii de euro – atât speră să obțină casa de licitații Christie’s pentru o sticlă de vin care a călătorit în spațiu. Este vorba despre un Chateau Petrus, ce ar putea deveni cel mai scump vin din istorie. Este o producție din roada anului 2000, din struguri […] Articolul Cu vinul printre stele apare prima dată în AgroTV.
10:20
Dacă în municipiul Chișinău cimitirele vor fi închise de Paștele Blajinilor, la Bălți, oamenii vor putea merge pentru a-i pomeni pe cei răposați. Anunțul a fost făcut de primarul Renato Usatîi, care a îndemnat oamenii să respecte toate măsurile de protecție împotriva Covid-19. „Dacă s-ar fi luat decizia la nivel național, ar avea sens, dar […] Articolul Paștele Blajinilor: la Bălți – da, la Chișinău – ba apare prima dată în AgroTV.
10:10
În fiecare an, la 6 mai, creştinii ortodocşi de stil vechi îl cinstesc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe. În credința populară românească, mai este numit SânGeorge sau Sângeorz și este considerat ocrotitorul soldaţilor, agricultorilor, dar şi al păstorilor. În această zi, în ţară, se sărbătoreşte hramul mai multor localități. Potrivit legendei, Sfântul Gheorghe s-a născut […] Articolul Creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Gheorghe apare prima dată în AgroTV.
10:00
În Republica Moldova, imunizarea populației a început în luna martie, la un an după înregistrarea primului caz de infectare cu noul Coronavirus. Chiar dacă pandemia a făcut multe victime, moldovenii încă au păreri împărțite referitor la necesitatea vaccinării. „Sunt pro, trebuie să ne protejăm având grijă de noi și urmașii noștri. Consider că e tot […] Articolul Când nu-l au, îl vor, când este, nu le mai trebuie apare prima dată în AgroTV.
5 mai 2021
18:40
Viermii galbeni uscați au devenit prima insectă comestibilă care a obținut aprobarea autorizației de introducere pe piață în UE, după ce a primit aprobarea statelor membre într-o decizie de referință.   Prima aprobare la nivelul UE a insectelor pentru consum uman a fost acordată luni (3 mai) de către comitetul permanent pentru plante, animale, alimente […] Articolul UE aprobă prima insectă comestibilă și liberă pentru utilizarea în alimentație umană apare prima dată în AgroTV.
18:10
„Sera Fre-Farm Chungju”, a aplicat recent iluminatul LED pentru horticultură, într-o parte din sera lor de 15 hectare de înaltă tehnologie situată în Chungju, provincia Chungcheong de Nord, Coreea, pentru cultivarea castraveților. Se creează un mediu optimizat pentru creșterea horticulturii, astfel încât, chiar și în timpul iernii, când există puțină lumină solară, randamentul poate fi […] Articolul POZE/Producătorii coreeni folosesc iluminat cu LED pentru o producție mai bună de castraveți apare prima dată în AgroTV.
17:40
Guvernul chinez a adoptat o vastă lege care vizează reducerea risipei de alimente în cea mai populată țară din lume.   Printre prevederile legii, privind risipa de alimente, se numără interzicerea consumului concurențial (consumul rapid sau pentru câștigul unui premiu) și amenzi drastice de până la 100.000 ¥ (15.400 dolari) pentru realizarea de videoclipuri „binge-eating” […] Articolul Nu te juca cu mâncarea! China adoptă amenzi pentru risipa de alimente, consumul excesiv și resturi de mâncare pe masă apare prima dată în AgroTV.
16:10
Joi, leul moldovenesc se depreciază în raport cu dolarul american, moneda euro și hrivna ucraineană. Leul românesc și rubla rusească, rămân neschimbate. Astfel, pentru 6 mai, Banca Națională a Moldovei a stabilit un curs de 17.77 bani pentru un dolar, cu un ban mai mult decât miercuri. Moneda euro crește cu doi bani și va […] Articolul Cursul valutar, 6 mai apare prima dată în AgroTV.
15:40
Cimitirele din capitală vor fi închise de Paștele Blajinilor. Măsura a fost stabilită prin Hotărârea nr. 35 din 30 aprilie a Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău. Potrivit acesteia, în perioada 2-10 mai 2021, accesul oamenilor pe teritoriul cimitirelor din oraș este restricționat, excepție făcând procesele funerare. Anterior, APL Chișinău a informat populația […] Articolul Cimitirele din capitală închise de Paștele Blajinilor apare prima dată în AgroTV.
15:30
Pentru joi, 6 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează ploi de scurtă durată în centrul și sudul țării. La nord, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab, la moderat din nord-vest, cu viteza maximă de 8 m/s. Vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. La nord, noaptea, […] Articolul Ploi slabe în centrul și sudul țării apare prima dată în AgroTV.
15:10
Nouă persoane au fost documentate de forțele de ordine după ce au fost prinse la pescuit ilegal. Inspectoratul pentru Protecția Mediului a efectuat o razie în vederea contracarării braconajului piscicol în perioada 29-30 aprilie, în raioanele Dubăsari, Criuleni, Anenii Noi și Ștefan-Vodă. În urma verificărilor, oamenii legii au depistat trei plase de monofilament și peste […] Articolul Mai mulți pescari amendați de inspectorii IPM apare prima dată în AgroTV.
14:00
Stricere este un concept de spectacol în care participă și privitorii. Iar ca tematică, ne arată toate etapele posibile ale vieții de cuplu, de la dragoste până la ură. Olivia Cucoș, reporter: „«Stricere» e un spectacol real, trăit chiar de noi, noi fiind protagoniștii acestuia. În fiecare dintre aceste camere ne-am teleportat în viața personajelor. […] Articolul COMUNICAREA ESTE ARTĂ apare prima dată în AgroTV.
13:40
685 de mii de doze de vaccin împotriva coronavirusului a recepționat Moldova, iar în jur de 150 de mii de persoane au fost imunizate cu cel puțin una. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, într-o conferință de presă. „De menționat că la etapa actuală, acoperirea cu vaccinuri a […] Articolul Doar 4% din populația țării s-a imunizat contra COVID-19 apare prima dată în AgroTV.
13:20
O companie din Republica Moldova solicită de la Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor eliberarea certificatului fitosanitar, pentru a putea exporta prima partidă de grâu în volum de 6000 de tone, stocat în portul Giurgiulești. Despre aceasta a anunțat vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari. Fondatorul companiei este o firmă cipriotă, proprietarul căreia e Vaja Jhashi. Grânele urmează […] Articolul Prima partidă de grâu din Giurgiulești va fi exportată apare prima dată în AgroTV.
11:30
Sezonul pomușoarelor a fost declarat deschis. Primele căpșune crescute în sere pot fi găsite tot mai des pe rafturile magazinelor și în piețe. Zinaida Plămădeală, împreună cu alți cinci parteneri, administrează o plantație de circa 40 de hectare în localitatea Petrești din raionul Ungheni, unde cresc căpșune. „Activitatea noastră în așa format de cooperativă a […] Articolul Au apărut în vânzare primele căpșune autohtone. Care este prețul unui kilogram? apare prima dată în AgroTV.
10:50
Prognoze sumbre din partea epidemiologilor. Numărul mic de persoane infectate înregistrat în ultima perioadă nu corespunde realității și se datorează cifrei reduse de teste efectuate. Reprezentanții Ministerului Sănătății anticipează o creștere semnificativă a îmbolnăvirilor cu COVID-19 în a doua jumătate a lunii mai, scrie IPN. Deși marți au fost raportate doar 126 de cazuri noi, […] Articolul Explozie de noi cazuri COVID-19 după Paște apare prima dată în AgroTV.
10:50
Grădinița-creșă nr. 5 din orașul Rezina a devenit mai confortabilă. Grație sprijinului financiar al Agenției pentru Eficiență Energetică aceasta a fost renovată, acoperișul și pereții au fost izolați termic, iar o parte din ferestre și uși, înlocuite. Acum, în instituție este cald, ceea ce permite copiilor să fie mult mai activi, relatează nordnews.md. „Datorită acestui […] Articolul Două milioane de lei pentru confortul copiilor apare prima dată în AgroTV.
10:40
Veste bună pentru pescari! Din 16 mai, se permite pescuitul scrumbiei de Dunăre. Măsura este valabilă pentru cursul inferior al Nistrului, în zona localității Palanca, raionul Ștefan-Vodă până la barajul Centralei hidroelectrice Dubăsari, precum și pe brațul Turunciuc. Potrivit reprezentanților Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, deținătorii permiselor de pescuit au dreptul să prindă doar […] Articolul Undă verde la pescuit apare prima dată în AgroTV.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.