Scrutinul din 11 iulie: CEC anunță numărul oficial al alegătorilor

Sputnik, 4 mai 2021 18:10

Numărul total de alegători înscriși în Registrul de Stat al Alegătorilor, la data de 4 mai 2021, este de 3.282.783. Despre aceasta anunță Comisia Electorală Centrală.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
12:40
Primarul Capitalei Ion Ceban a mers să vadă cum decurg lucrările de reparație a străzii Ion Creangă din Chișinău. Acesta susține că strada ar putea fi dată în exploatare mai devreme decât termenii stabiliți în contract. 
Acum o oră
12:20
Un bătrân de 90 de ani a lovit cu mașina o femeie de 68 de ani și a fugit de la locul faptei. Acesta a fost reținut de oamenii legii și a fost supus testului la alcoolemie. 
Acum 2 ore
11:50
Un bătrân de 90 de ani a lovit cu mașina o femeie de 68 de ani și a fugit de la locul faptei. Acesta a fost reținut de oamenii legii și a fost supus testului la alcoolemie. 
11:30
Comentatorul politic Roman Mihăeș consideră că una dintre mize la parlamentare va fi redistribuirea mandatelor, iar în cazul accederii unui număr mic de partide în Parlament, acestea ar putea împărți până la 20 de mandate din contul celor care nu vor trece pragul.
11:20
Decesele în rândul motocicliștilor se țin lanț. Încă un tânăr de 19 ani a murit sâmbătă seara după ce, aflându-se la volanului unei motociclete, a fost lovit violent de un microbuz.
Acum 4 ore
10:40
Un tânăr de 22 de ani a murit, iar alte trei persoane, printre care și un minor, au ajuns la spital după ce o motocicletă s-a izbit violent de un motocultor. 
10:20
Maia Sandu a precizat că va dona suma de bani care însoțește premiul acordat de Partidul Conservator din Norvegia.
09:50
Guvernul rus a aprobat lista cu ”ţări neprietenoase” față de Rusia – alcătuită din state străine care ”comit acţiuni neprietenoase împotriva Federaţiei Ruse, a cetăţenilor Federaţiei Ruse sau a persoanelor juridice ruse”.
Acum 6 ore
08:50
Un microbuz cu moldoveni a fost lovit de un autotren în județul Iași, localitatea Vânători. Mai multe persoane au fost rănite.
08:30
Expertul a explicat cum poate fi depășită recesiunea gravă a economiei moldovenești după pandemie și care sunt măsurile de susținere de care au nevoie oamenii de afaceri din țară.
07:40
Europarlamentarul Chris Terheș atrage atenția: conducerea UE îi vrea pe toți cetățenii europeni vaccinați cu încă 4 doze de vaccin în 2022 și 2023. Înseamnă asta că actualele vaccinuri nu produc imunitate?
Acum 8 ore
06:40
Vreme frumoasă și maxime de până la 25 de grade ne așteaptă în ultima zi a acestei săptămâni. Meteorologii prognozează cer variabil fără precipitații. 
Acum 24 ore
21:30
Se împlinesc azi trei ani de când Rusia, condusă de Vladimir Putin, a demonstrat lumii întregi, printr-o realizare de excepție, ce înseamnă seriozitate, putere de muncă și ingeniozitate științifică.
21:00
Maia Sandu a întreprins o vizită de lucru la Cahul unde a discutat mai multe chestiuni importante cu reprezentanții autorităților locale și conducerea spitalului raional.
20:30
Cum ne pregătim organismul de vaccinare și care categorii de persoane nu sunt eligibile pentru administrarea vaccinului anti-COVID? Detalii am aflat de la directoarea Centrului Strategii și Politici de Sănătate, Inga Pasecinic.
19:50
Tehnologia poate face parte dintr-o copilărie sănătoasă, atât timp cât acest privilegiu nu este în exces! Despre efectele bune și rele ale gadgeturilor am aflat de la doctorul în psihologie Cornelia Bodorin.
19:20
Aproape 60 de bikeri au mers sâmbătă ca să-și administreze serul împotriva noului coronavirus. Aceștia au venit la Centrul de vaccinare în mod organizat, pe două roți.
19:00
Cel puțin un protestatar palestinian a fost ucis și mai mulți au fost răniți vineri în ciocnirile cu soldații israelieni din Jenin, în Cisiordania.
18:30
Comitetul pentru Situații de Urgență al României a actualizat lista statelor cu risc sporit de infectare cu coronavirus și a expus măsurile care se iau pentru cei ce vin din aceste țări.
18:00
Pe termen mediu și lung, piața din Rusia trebuie să rămână un obiectiv strategic pentru vinurile moldovenești, fară de care nu este posibil de a penetra și alte piețe.
17:50
Numărul de cazuri noi de COVID-19 este într-o scădere ușoară. Sâmbătă, în urma analizelor de laborator, au fost confirmate 169 de cazuri noi de infectare. Autoritățile medicale anunță că 10 pacienți au fost răpuși de COVID-19.
17:10
Israel a interzis toate zborurile până pe 17 mai, inclusiv. Ambasada Republicii Moldova în Israel anunță că atacurile masive cu rachete continuă și îi îndeamnă pe oameni să respecte măsurile de siguranță. 
17:00
Israel a interzis toate zborurile până pe 17 mai, inclusiv. Ambasada Republicii Moldova în Israel anunță că atacurile masive cu rachete continuă și îi îndeamnă pe oameni să respecte măsurile de siguranță. 
16:40
Președintele Lituaniei și-a încheiat vizita în Moldova. Cu această ocazie, cei doi șefi de stat aui făcut schimb de cadouri.
16:10
Partidul Democrat din Moldova a decis cine va lupta pentru fotoliile de deputat din partea partidului. Democrații au prezentat o listă cu20 de candidați.
15:40
Rezultatele campaniei de vaccinare: A crescut numărul doritorilor de a se vaccina? Iată ce spune secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Tatiana Zatîc.
15:00
Ministerul Afacerilor Externe a actualizat datele privind alerta de călătorie în mai multe țări ale lumii, în funcție de deciziile luate de autoritățile din țările respective în legătură cu pandemia de COVID-19.
14:40
Președintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova a anunțat că i-a cedat locul său pe lista de candidați ai partidului la fotoliile de deputat.
14:30
Anual, în perioada aprilie-iunie, familia animalelor din Grădina Zoologică Chișinău se mărește. Și asta pentru că apar pe lume noi pui, care asigură perpetuarea speciilor de la zoo.
14:00
Încă 11 mii de doze de vaccin ar urma să fie donate țării noastre. De această dată, donația vine din partea Lituaniei.
13:20
Potrivit reprezentanței ”Rossotrudnicestvo” în Moldova, participarea actorilor din țară la festivalul internațional „Întâlniri în Rusia” a avut loc datorat sprijinului Casei Ruse din Chișinău.
Ieri
12:50
Președintele Parlamentului, primarul Capitalei, dar și reprezentanții structurilor de forță au venit cu mesaje de felicitare pentru cetățenii țării, cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei.
11:50
Ministrul interimar al Afacerilor Externe Aureliu Ciocoi merge la Kiev, Ucraina, într-o vizită de lucru, la invitația omologului său ucrainean. Vizita se va desfășura în perioada 16 - 17 mai. 
11:40
Participanta din partea Moldovei la Eurovision-2021 a dezvăluit detalii din culise despre pregătirea pentru concursul muzical, a demonstrat scena și o secvență de la repetiția dinaintea concursului.
11:10
La ce „cadouri” din partea politicienilor ar trebui să se aștepte cetățenii Republicii Moldova în ajunul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie.
10:10
De Ziua Internațională a Familiei, în Chișinău sunt planificate mai multe evenimente atât pentru copii, cât și pentru părinții acestora.
09:20
Lucrările de reparație pe strada Ion Creangă din Capitală continuă. Astfel, Primăria anunță că în zilele de weekend va fi suspendată circulația pe această stradă, iar transportul public va circula după alt itinerar. 
08:20
Fostul deputat din România Cristian Rizea, condamnat la închisoare în țară, vrea să ajungă deputat în Republica Moldova, acolo unde a cerut azil politic.
07:30
Euro și dolarul au continuat să se ieftinească la cursul oficial al BNM. Astfel, leul moldovenesc și-a întărit vineri poziția în raport cu cele mai importante monede internaționale.
06:40
Meteorologii anunță timp frumos și maxime de până la +25 de grade Celsius pentru acest weekend. Totodată, precipitații nu sunt prognozate.
14 mai 2021
23:50
Despre motivele pentru care planurile României de a furniza gaze Moldovei și planurile președintelui republicii, Maia Sandu, de a diversifica aprovizionarea cu gaze rusești sunt irealizabile - în materialul Sputnik.
23:00
Șeful statului a întors mai multe legi în Parlament. Însă organul legislativ a fost deja dizolvat, iar alegerile anticipate vor avea loc pe 11 iulie. Președintele a explicat ce se va întâmpla cu aceste inițiative.
22:30
Croația este prima țară europeană care a testatcu succes sistemul certificatului verde digital, adică pașaportul Covid.
22:00
În ajunul Zilei Sportivului și a Mișcării Olimpice, secretarul de stat în domeniul tineretului și sportului, Ivan Gheorghiu, a efectuat o vizită la Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale.
21:50
Republica Moldova este în așteptarea unui lot impunător de vaccin împotriva infecției COVID-19. Detalii a oferit în cadrul emisiunii ”ATITUDINI” secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Tatiana Zatîc.
21:50
După luni de căutări, cadavrul fetiței de 12 care s-a înecat astă iarnă în Nistru, a fost găsit întâmplător de un bărbat.
21:10
Directorul general al OMS a avertizat că al doilea an al pandemiei s-ar putea solda cu mai multe decese decât primul și că situația din India reprezintă o uriașă îngrijorare.
21:00
Printre chișinăuienii care au aniversat centenarul, onorați de municipalitate, este și un veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei.
20:40
O moldoveancă în vârstă de 57 de ani a fost adusă din Ucraina cu ambulanța SMURD. Aceasta a fost la un tratament într-o clinică din Kiev.
20:20
Un cetățean german suspectat de săvârșirea unor acțiuni grave în țara noastră a fost reținut în Polonia, la cererea oamenilor legii din Republica Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.