Desfășurarea lucrărilor de înlăturare a situațiilor de avariere pe străzile din capitală

Punctul, 4 mai 2021 14:50

Primăria municipiului Chișinău informează că în prezent, pe străzile capitală se desfășoară lucrări de înlăturare a situațiilor de avariere, prin injectarea gropilor cu asfalt. Lucrările au început săptămâna trecută și sunt executate de un agent economic selectat în bază de concurs. Intervenția la drumuri este organizată începând de la intrările din oraș, arterele mari, poduri, … Articolul Desfășurarea lucrărilor de înlăturare a situațiilor de avariere pe străzile din capitală apare prima dată în Punctul pe i.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Punctul

Acum 4 ore
19:20
Preşedintele rus Vladimir Putin a avertizat vineri că Rusia va reacţiona la ceea ce el a numit „curăţarea” spaţiului politic de către Ucraina, la o zi după ce un tribunal ucrainean l-a plasat în arest la domiciliu pe Viktor Medvedciuk, un bogat om de afaceri şi un proeminent politician prorus din Ucraina, suspectat de „înaltă trădare” … Articolul Putin avertizează că Moscova va reacţiona după declanşarea urmăririi penale împotriva unui politician prorus în Ucraina apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 6 ore
18:30
Viceprim-ministra în exercițiu pentru reintegrare Olga Cebotari a efectuat o vizită de lucru în satul Cocieri din raionul Dubăsari, cu participarea primarilor com. Cocieri, s. Corjova și s. Molovata Nouă, consilierilor locali, agenților economici, directorilor instituțiilor cultural-educative din localitate și a veteranilor de război. Subiectele de pe agendă au vizat problemele stringente înfruntate de către … Articolul Vizita de lucru a Viceprim-ministrei în exercițiu Olga Cebotari în s.Cocieri din raionul Dubăsari apare prima dată în Punctul pe i.
18:30
În zilele de 12 și 13 mai curent, cu sprijinul Biroului politici de reintegrare, reprezentanții OHCHR și UN Women în Moldova, în contextul implementării unui program comun susținut de către Agenția Austriacă pentru Dezvoltare, au transportat și distribuit în or. Tiraspol un lot de ajutor umanitar destinat pentru familiile aflate în situații vulnerabile, persoanele din … Articolul Ajutor umanitar livrat persoanelor social-vulnerabile din regiunea transnistreană cu suportul UN Women în parteneriat cu OHCHR în Moldova apare prima dată în Punctul pe i.
18:20
În perioada 16 – 17 mai, șeful diplomației moldovene Aureliu Ciocoi va desfășura o vizită de lucru la Kyiv, la invitația omologului ucrainean, Dmytro Kuleba, pentru participarea la reuniunea miniștrilor de externe ai Republicii Moldova, Ucrainei și Georgiei. Miniștrii de externe Aureliu Ciocoi, Dmytro Kuleba și David Zalkaliani vor discuta asupra modalităților de intensificare a … Articolul Aureliu Ciocoi va desfășura o vizită de lucru la Kyiv apare prima dată în Punctul pe i.
18:00
Dumitru Diacov nu va candida la alegerile parlamentare. Anunțul ar fi fost făcut azi la biroul politic al Partidul Democrat din Moldova. O altă sursă menționmează că acestuia i-ar fi fost propus locul 5 pe lista PD, dar liderul de onoare al democraților ar lua în calcul să propună pe altcineva în locul său, transmite … Articolul SURSE // Dumitru Diacov nu va candida la alegerile parlamentare apare prima dată în Punctul pe i.
17:50
Alte 181 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, nouă sunt de import: 3-Germania, 3-Italia, 2-Rusia, 1-SUA. Numărul total de teste efectuate – 6.540, dintre care 1.581 – teste Rapid – Antigen. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 253.567. … Articolul ULTIMA ORĂ // 181 cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore apare prima dată în Punctul pe i.
17:40
A fost stabilită ordinea preliminară în buletinul de vot a primilor șase potențiali concurenți electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Pe prima poziție este Partidul Acasă Construim Europa, urmat de Partidul Acțiunii Comune Congresul Civic, transmite IPN. Locul trei în buletin îi revine Blocului electoral „Renato Usatîi”, iar pe poziția a patra este … Articolul PACE – Primul în buletinul de vot la alegerile din 11 iulie apare prima dată în Punctul pe i.
17:30
Organizația Mondială a Sănătății a cerut, vineri, țărilor bogate să reconsidere planurile de vaccinare a copiilor și, în schimb, să doneze dozele de vaccinuri anit-COVID-19 către schema COVAX pentru ajutorarea țărilor sărace. Directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a afirmat de asemenea că al doilea an al pandemiei este mult mai mortal decât primul … Articolul OMS îndeamnă țările bogate să doneze vaccinurile anti-Covid în loc să-și vaccineze copiii apare prima dată în Punctul pe i.
17:10
Declarația Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) despre intenția de a modifica Constituția Republicii Moldova și legislația națională nu este decât un act de ”promovare electorală” și de deturnare a dezbaterilor electorale în preajma alegerilor datorită unor subiecte false și inventarea unor pericole inexistente. Promovarea ne-ratificării Convenției Consiliului Europei privind prevenirea şi combaterea violenței împotriva femeilor … Articolul Reacția societății civile la declarațiile deputaților PSRM cu privire la refuzul de a ratifica Convenția de la Istanbul apare prima dată în Punctul pe i.
17:10
În după amiaza zilei de 14 mai un echipaj terestru SMURD din cadrul Direcției Regionale căutare salvare nr.2 a efectuat o intervenție terestră pentru a aduce din Ucraina în Republica Moldova o femeie în vârstă 57 de ani. Aceasta suferă de o boală cronică și a primit tratamentul necesar în Ucraina. Ulterior a fost necesară … Articolul SMURD a efectuat o intervenție terestră pentru a aduce din Ucraina în Republica Moldova o femeie în vârstă 57 de ani apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 8 ore
17:00
IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” a beneficiat de paturi pentru Secțiile de Terapie Intensivă, dispozitive de respirație artificială, electrocardiografe și un set pentru laparoscopie. Echipamentele medicale au fost achiziționate în cadrul proiectului Băncii Mondiale:”Răspuns de urgență la COVID – 19 în Republica Moldova ”. Acesta a fost inițiat în cadrul Programului de Pregătire și Răspuns Strategic, … Articolul Echipamentele medicale noi cu susținerea Băncii Mondiale, pentru IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” apare prima dată în Punctul pe i.
16:20
Încă un șofer a fost înlăturat de la volanul mașinii, pentru că se afla în stare de ebrietate. Bărbatul de 37 de ani se deplasa haotic, ieri, pe bulevardul Mircea cel Bătrân din capitală. Acesta a fost observat de inspectorii de patrulare și imediat stopat. Fiind supus testului alcoolscopic, rezultatul a aratat o concentrație de … Articolul Încă un șofer a fost înlăturat de la volanul mașinii, pentru că se afla în stare de ebrietate apare prima dată în Punctul pe i.
15:50
Guvernatorul Găgăuziei Irina Vlah a avut o întâlnire cu Ciprian Ciucu, primariul Sectorului 6 municipiului București, capitala României. În debutul discuției Bașcanul a mulțumit poporului român pentru suportul important oferit Republicii Moldova în general, și Găgăuziei în particular, în procesul combaterii epidemiei. ”Epidemia a devenit cea mai mare încercare confruntată de omenire după încheierea celui … Articolul Irina Vlah a avut o întâlnire cu Ciprian Ciucu, primariul Sectorului 6 municipiului București, capitala României apare prima dată în Punctul pe i.
15:20
Șefa Biroului FBI pentru România și Republica Moldova, Monika Wasiewicz, s-a întâlnit astăzi la Chișinău cu directorul Centrului National Anticorupție, generalul Ruslan Flocea. Vizita a avut un caracter de curtoazie și a avut ca scop stabilirea unor relații de colaborare reciprocă. În cadrul întrevederii, directorul CNA a făcut o prezentare amplă a activității Centrului, subliniind … Articolul Șefa Biroului FBI pentru România și Moldova s-a întâlnit, astăzi, la Chișinău, cu directorul CNA, Ruslan Flocea apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 12 ore
15:00
Briefing de presă susținut de Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju, pe subiectul securității alimentare în țară, prețul la pâine și starea semănăturilor cu grâu. Articolul LIVE // Briefing de presă susținut de Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju apare prima dată în Punctul pe i.
15:00
Depunerea documentelor la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrare la alegerile parlamentare a Partidului ȘOR. Articolul LIVE // Depunerea documentelor la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrare la alegerile parlamentare a Partidului ȘOR apare prima dată în Punctul pe i.
14:40
Partidul Acțiune și Solidaritate a prezentat echipa cu care vor merge în camapania pentru alegerile parlamentare din 11 iulie. Sergiu Litvinenco a prezentat lista candidaților la funcția de deputat. Printre aceștia se regăsește și Nata Albot. Litvinenco a declarat că după ce va citi lista tuturor candidaților – 102 la număr, partidul va merge la … Articolul PAS și-a prezentat lista candidaților pentru alegerile parlamentare anticipate apare prima dată în Punctul pe i.
14:30
Autoritățile din sănătate fac apel către toate persoanele eligibile să se imunizeze împotriva COVID-19. Totodată, anunță că toate centrele de vaccinare la nivel național vor activa și în zilele de sâmbătă și duminică, transmite IPN. Pentru vaccinare, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale îndeamnă cetățenii să se adreseze la medicul de familie, conform adresei de … Articolul Centrele de vaccinare vor activa și în zilele de odihnă apare prima dată în Punctul pe i.
14:20
Moscova anunță o creștere majoră a numărului cazurilor de Covid-19, după ce oamenii s-au întors la locurile de muncă, la finalul celor aproape două săptămâni nelucrătoare, decretate de Putin pentru a preveni un al treilea val al pandemiei. Capitala Rusiei a raportat vineri 3.818 noi cazuri de coronavirus, cel mai mare număr zilnic de îmbolnăviri … Articolul Creștere majoră a cazurilor de Covid-19 în Moscova, după aproape două săptămâni nelucrătoare apare prima dată în Punctul pe i.
14:10
Serviciul Fiscal de Stat întreprinde în permanență măsuri de conformare și informare a persoanelor fizice care transmit în locațiune bunuri imobile cu privire la obligațiile stabilite de actele normative în vigoare privind înregistrarea contractelor de locațiune. Astfel, în perioada lunilor ianuarie – aprilie 2021,la Serviciul Fiscal de Stat s-au înregistrat 5.936 contracte de locațiune/chirie. De asemenea,urmare a … Articolul 5.936 contracte de locațiune, înregistrate la SFS în perioada ianuarie-aprilie 2021 apare prima dată în Punctul pe i.
14:00
Conferința de presă organizată de Partidul Acțiune și Solidaritate cu tema „PAS depune actele la CEC pentru a participa la alegerile parlamentare anticipate”. Articolul LIVE // PAS depune actele la CEC pentru a participa la alegerile parlamentare anticipate apare prima dată în Punctul pe i.
14:00
Briefing de presă al deputaților Alexandru Slusari și Vasile-Andrei Năstase, Fracțiunea ACUM Platforma DA, cu privire la activitatea Agenției Servicii Publice Articolul LIVE // Briefing de presă al deputaților Alexandru Slusari și Vasile-Andrei Năstase, Fracțiunea ACUM Platforma DA, cu privire la activitatea ASP apare prima dată în Punctul pe i.
13:50
Polițiștii de frontieră au dejucat planurile unui conațional de a se mai urca la volan cu un permis de conducere falsificat, iar pe altul l-a reținut pentru că se afla în căutare pentru trecerea ilegală a hotarului moldo-ucrainean. Ambele incidente au fost consemnate ieri, 13 mai a.c.  În punctul de trecere Ocnița s-a apropiat un … Articolul Un modovean cu permis de conducere fals și altul aflat în căutare, au fost depistate de poliția de frontieră apare prima dată în Punctul pe i.
13:50
Blocul electoral „Renato Usatîi”, constituit din partidele politice „Patria” și „Partidul Nostru”, a depus actele la Comisia Electorală Centrală (CEC). Renato Usatîi a precizat că pe listă se regăsesc specialişti din diferite domenii, cu accent pe jurişti. „O să avem nevoie de multe proiecte de legi, pentru a reseta ţara, şi de o Constituţie nouă, … Articolul Blocul electoral „Renato Usatîi” a depus actele la CEC. Cine sunt cap de listă apare prima dată în Punctul pe i.
13:20
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a întâmpinat pe Președintele Republicii Lituania, Gitanas Nauseda, la Chișinău, în cadrul unei ceremonii oficiale. Cei doi șefi de stat au avut o întrevedere tête-à-tête, în cadrul căreia au discutat despre ultimele evoluții politice din țara noastră, despre pregătirile pentru alegerile parlamentare anticipate și dorința cetățenilor Republicii Moldova de a-și … Articolul Maia Sandu după dialogul cu Președintele Republicii Lituania, Gitanas Nauseda apare prima dată în Punctul pe i.
13:10
Nava Haci, angajată de Vaja Jashi încarcă grâu în portul Girgiulești pentru a fi exportat. Totodată, potrivit vicepreședintelui Parlamentului, Alexandr Slusari, șeful ANSA presează subalternii din Cahul să elibereze certificatul fitosanitar, chiar dacă sunt introduse date false în documente. „Am strigat timp de o lună că e nevoie de interzis exportul de grâu. Măcar a … Articolul Slusari cere Maiei Sandu convocarea CSS: Acum nava HACI, angajată de Vaja Jashi, încarcă nestingherit grâu în port pentru a fi exportat apare prima dată în Punctul pe i.
12:50
Liderul socialiștilor Igor Dodon numit anterior de Voronin „trădător” și președintele comuniștilor Vladimir Voronin, numit de Dodon anterior „bătrânel mincinos, obosit și rătăcit” au semnat zilele trecut documentul oficial de creare a Blocului Electoral al PSRM și PCRM. Anunțul a fost făcut de Dodon miercuri, 12 mai, printr-o postare pe pagina lui de Facebook. După … Articolul După ce l-a numit „bătrânel mincinos, obosit și rătăcit”, Dodon spune că a fost învățat respectul față de cei cu o experiență în viață mai mare, precum este Voronin apare prima dată în Punctul pe i.
12:30
Andrei Năstase, președinte al Platformei DA și deputatul Dinu Plîngău au susținut o conferință de presă pe marginea declarării inadmisibile a respingerii sesizărilor la Curtea Constituțională prin care deputații formațiunii Dinu Plîngău, Maria Ciobanu și Liviu Vovc au cerut scoaterea în afara legii a Partidului Șor. Andrei Năstase a spus că demersurile Platformei DA în … Articolul După decizia CC, Platforma DA se va adresa PG, Președintei R.Moldova, a Parlamentului și MJ privind scoaterea partidului Șor în afara legii apare prima dată în Punctul pe i.
12:30
Premierul armean, Nikol Pashinyan, a acuzat trupele armatei azere că au pătruns pe teritoriul țării sale – o nouă accentuare a tensiunilor dintre cele două țări după conflictul armat și violențele de anul trecut, relatează Euronews. „Aceasta este o infiltrare subversivă”, a spus Pashinyan în cadrul unei întâlniri de urgență a consiliului de securitate armean, conform unui comunicat … Articolul Conflictul din Caucaz, aproape de a se reaprinde. Premierul armean acuză Azerbaidjanul că a desfășurat trupe pe teritoriul țării sale apare prima dată în Punctul pe i.
12:20
Președintele PAS, deputatul Igor Grosu, cere Guvernului și autorităților responsabile să nu admită scumpirea pâinii și să oprească de urgență exportul grâului din Rezerva de Stat. Mai mult, deputatul PAS susține că scumpirile la pâine și uleiul de floarea soarelui fac parte din înțelegerea dintre Dodon și oligarhul Vaja Jhashi, fost partener al lui Plahtoniuc. … Articolul Igor Grosu: Opriți scumpirea pâinii, opriți furtul grâului din rezerva de stat pornit de Dodon apare prima dată în Punctul pe i.
12:10
În rezultatul traumelor primite în urma accidentului rutier, bărbatul de 26 de ani a decedat pe patul de spital. Știrea inițială… Un grav accident rutier a fost înregistrat în această dimineață, în jurul orei 03:20, pe str. Uzinelor din mun. Chișinău. Angajații poliției au stabilit că mijlocul de transport de marcă “Audi A6” condus de … Articolul UPDATE // Tănărul implicat într-un accident teribil în Chișinău, a decedat pe patul de spital apare prima dată în Punctul pe i.
12:00
Trei primari din Organizația PDM din Ungheni anunță că părăsesc partidul. Potrivit unei declarații, aceștia își retrag încrederea față de președintele PDM, Pavel Filip. Declarația este semnată de primarii localităților Năpădeni (Arteomov Maria), Cioropcani (Robuleț Victor), Buciumeni (Petriciuc Filip).  Prețuim timpul tău. Abonează-te la:Canalul de Telegram, aici ➞ „Punctul pe i”Canalul de Youtube, aici ➞ „Punctul pe … Articolul DOC // Înainte de anticipate, trei primari de la PDM pleacă din partid apare prima dată în Punctul pe i.
11:50
Alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova sunt cele mai dificile din ultimii 30 de ani. Opinia îi aparține europarlamentarului român, Eugen Tomac. Potrivit lui „Rusia va încerca să ducă în eroare cetățenii Republicii Moldova, utilizând cele mai sofisticate instrumente de dezinformare și propagandă.”. „Nemulțumirea exprimată de Rusia la preocuparea legitimă manifestată de Uniunea Europeană și … Articolul Europarlamentar: Rusia va încerca să ducă în eroare cetățenii Republicii Moldova apare prima dată în Punctul pe i.
11:40
Analize economice cu Veaceslav Ioniță Articolul LIVE //Analize economice cu Veaceslav Ioniță apare prima dată în Punctul pe i.
11:30
Dubloul Daniela Cociu – Maria Olărașu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Fetele de 21 de ani au câștigat calificările de la Szeged pe distanța 500 de metri, cu rezultatul 2:04.93, transmite IPN. Elevele lui Viktor Reneiski au fost urmate de rusoaicele Kurach și Kniazeva, care s-au calificat și ele la Olimpiadă. Moldova … Articolul Dubloul Daniela Cociu – Maria Olărașu s-a calificat la Jocurile Olimpice apare prima dată în Punctul pe i.
11:20
Depunerea documentelor la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrare la alegerile parlamentare a Partidului Acasă Construim Europa Articolul LIVE // Depunerea documentelor la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrare la alegerile parlamentare a Partidului PACE apare prima dată în Punctul pe i.
11:10
Declarații de presă susținute de Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și Președintele Republicii Lituania, Gitanas Nauseda Articolul LIVE // Declarații de presă susținute de președintele Maia Sandu, și Președintele Republicii Lituania, Gitanas Nauseda apare prima dată în Punctul pe i.
11:00
Președintele PSRM, Igor Dodon, a făcut publica lista primilor 10 candidați ai Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Aceștia sunt Vladimir Voronin, Igor Dodon, Zinaida Greceanîi, Vlad Batrîncea, Oleg Reidman, Bogdan Țîrdea, Alla Dolință, Alla Pilipețcaia, Elena Bodnarenco și Alexandr Suhodolski. Totodată, Igor Dodon a precizat că potrivit … Articolul Primii zece candidați ai blocului PSRM-PCRM. Ion Ceban lipsește apare prima dată în Punctul pe i.
10:40
Un cetățean german, suspectat de escrocherie în proporții deosebit de mari, extrădat în Moldova. Suspectul de 62 de ani, anunțat în căutare internațională pe canalele Interpol din anul 2019, la solicitarea Inspectoratului de Poliție Buiucani, cu scop de arest și extrădare, a fost reținut în Polonia. Bărbatul a fost plasat în arest preventiv pe un … Articolul Un cetățean german, suspectat de escrocherie în proporții deosebit de mari, extrădat în Moldova apare prima dată în Punctul pe i.
10:10
Fostul deputat român Cristian Rizea, care este condamnat în România pentru acte de corupție, vrea să se înscrie în cursa pentru alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova. Astfel, acesta a mers la CEC, informează tv8.md Știrea se actulizează… Prețuim timpul tău. Abonează-te la:Canalul de Telegram, aici ➞ „Punctul pe i”Canalul de Youtube, aici ➞ „Punctul pe i”Pagină … Articolul FLASH // Fostul deputat român Cristian Rizea, vrea să participe la anticipatele din R. Moldova apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 24 ore
10:00
Un tribunal ucrainean a ordonat joi plasarea în arest la domiciliu a influentului parlamentar şi magnat Viktor Medvedciuk, un apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin suspectat de „înaltă trădare” în beneficiul Moscovei, notează AFP. După opt ore de audieri, judecătorul Viaceslav Pidpali a respins cererea Parchetului care reclama arestarea preventivă a lui Viktor Medvedciuk, 66 … Articolul Ucraina: Un deputat pro-rus, apropiat al Kremlinului, plasat în arest la domiciliu apare prima dată în Punctul pe i.
10:00
Briefing de presă susținut de fracțiunea parlamentară PSRM Articolul LIVE // Briefing de presă susținut de fracțiunea parlamentară PSRM apare prima dată în Punctul pe i.
09:40
Franța renunță la unele restricții pe fondul unei campanii accelerate de vaccinare. Se redeschid magazinele, terasele, muzeele și sălile de sport, iar din 9 iunie sunt primiți turiști vaccinați sau care au test PCR negativ.   Franța relaxează măsurile dure luate împotriva pandemiei. De săptămâna viitoare, cafenelele, barurile și restaurantele vor putea primi clienți pe terase, … Articolul Măsuri de relaxare în Franța. Din 9 iunie, țara primește turiști vaccinați sau cu test PCR negativ apare prima dată în Punctul pe i.
09:30
Ceremonia oficială de întâmpinare a Președintelui Republicii Lituania, Gitanas Nauseda, de către Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu Articolul LIVE // Ceremonia oficială de întâmpinare a Președintelui Republicii Lituania, Gitanas Nauseda, de către Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu apare prima dată în Punctul pe i.
09:10
Dreptul de a desemna candidați pentru alegerile parlamentare îl au: partidele și alte organizații social-politice înregistrate, în modul stabilit, până la stabilirea datei alegerilor, în conformitate cu statutele (regulamentele) lor şi cu legislația în vigoare, blocurile electorale, înregistrate de CEC și cetățenii Republicii Moldova care îşi înaintează propria candidatură (candidații independenți). Conform prevederilor legale, candidatul … Articolul Astăzi începe perioada în care pot fi depuse documentele necesare pentru înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul R.Moldova apare prima dată în Punctul pe i.
08:30
Un grav accident rutier a fost înregistrat în această dimineață pe str. Uzinilor, din mun. Chișinău. Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în această dimineață, 14 mai, în jurul orei 03:20, a fost sesizat prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea unui accident rutier care s-a produs pe str. Uzinilor. Imediat au reacționat … Articolul FOTO // Accident îngrozitor în Chișinău. Un Audi rupt în trei părți apare prima dată în Punctul pe i.
08:30
Președintele „Partidului schimbării” Ștefan Gligor consideră că faptele și declarațiile fostului lider al PLDM, ex-premierul Vladimir Filat, sunt favorabile partidului socialiștilor. Gligor a vorbit despre aceasta în cadrul emisiunii „Spațiul Libertății” cu Lilia Burakovski. „Aceea ce a încercat să facă la moment Filat îmi provoacă un zâmbet de dispreț. Acest om a lăsat în urma … Articolul Gligor: Filat lucrează în folosul socialiștilor apare prima dată în Punctul pe i.
08:20
Octavian Țîcu, Iurie Reniță, Ana Guțu și Alexandru Arseni sunt primii pe lista electorală a Partidului Unității Naționale. Liderul PUN Octavian Țîcu spune că formațiunea merge la alegeri pe cont propriu, iar singurul bloc electoral pe care l-ar fi acceptat ca alternativă ar fi unul dintre PAS, Platforma DA și PUN. Țîcu spune că au … Articolul Octavian Țîcu și Iurie Reniță sunt primii pe lista PUN apare prima dată în Punctul pe i.
08:20
Uniunea Europeană se teme că Rusia încearcă să „absoarbă” gradual părți ale regiunii separatiste din estul Ucrainei, conform unui document transmis guvernelor statelor-membre, scrie Bloomberg. Conform jurnaliștilor de la Bloomberg, Uniunea Europeană vede pașii făcuți de Kremlin, precum organizarea de alegeri nelegitime și emiterea de pașapoarte pentru locuitorii din Donbass, drept măsuri pentru „integrarea de facto … Articolul Bloomberg: Uniunea Europeană susține că Rusia încearcă să integreze regiunile separatiste din estul Ucrainei apare prima dată în Punctul pe i.
08:10
Fostele componente ale blocului ACUM, PAS și Platforma DA, merg separat la alegerile parlamentare anticipate. Reprezentanții PAS spun că și-au definitivat lista electorală și în scurt timp o vor depune la CEC. De cealaltă parte, reprezentanții Platformei DA resping ideea unui bloc electoral cu PLDM, însă așteaptă ca oamenii profesioniști și integri din echipa fostului … Articolul PAS cu lista electorală definitivată, Platforma DA încă se mai gândește apare prima dată în Punctul pe i.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.