Ultimă oră! Andrei Spînu, degrevat din funcția de Secretar General al Aparatului Președintelui pentru a participa la ANTICIPATE

DosarMedia, 4 mai 2021 14:50

Andrei Spînu anunță pe pagina sa de facebook că a degrevat din funcția de Secretar General al Aparatului Președintelui pentru Articolul Ultimă oră! Andrei Spînu, degrevat din funcția de Secretar General al Aparatului Președintelui pentru a participa la ANTICIPATE apare prima dată în Dosar Media.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de DosarMedia

Acum 10 minute
22:30
Președintele țării, Maia Sandu, a refuzat să promulge mai multe legi votate de alianța ȘOR-PSRM. Anunțul a fost făcut chiar Articolul ULTIMĂ ORĂ! Maia Sandu le-a mai aplicat o lovitură lui Dodon și Șor – Mai multe legi votate de ȘOR și PSRM n-au fost promulgate apare prima dată în Dosar Media.
Acum o oră
21:50
Volumul consumului de gaze naturale în luna aprilie curent a constituit 98,6 milioane de metri cubi, ceea ce este cu Articolul Frigul din luna aprilie i-a făcut pe moldoveni să utilizeze cu 55 la sută mai mult gaz decât aceeași perioadă a anului 2020? apare prima dată în Dosar Media.
Acum 4 ore
20:40
Ploaie cu grindină la Dondușeni. În această după amiază, în nordul țării, au căzut precipitații din cele mai neplăcute pentru Articolul VIDEO// Ploaie cu grindină în nordul țării! Mai multe culturi au fost afectate – În grădinile oamenilor s-au format mormane de gheață apare prima dată în Dosar Media.
19:50
Partidul Politic „Șor” a depus la Comisia Electorală Centrală actele pentru înregistrarea în cursa electorală la alegerile parlamentare anticipate din Articolul DOC// Transfugii Sîrbu, Glavan, Bacalu, Repesciuc și Vitiuc vor să ajungă din nou deputați – Sunt pe listele lui ”ȘOR” apare prima dată în Dosar Media.
19:40
Partidul Politic „Șor” a depus la Comisia Electorală Centrală actele pentru înregistrarea în cursa electorală la alegerile parlamentare anticipate din Articolul Șor poate reveni oricând în Moldova și nu va fi arestat? Condamnat în primă instanță, Ilan Șor este primul pe lista partidului la alegeri apare prima dată în Dosar Media.
19:00
Alte 181 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de Articolul Ce se întâmplă cu numărul cazurilor de COVID-19 după sărbătorile pascale? Astăzi au fost testate 6540 de persoane apare prima dată în Dosar Media.
19:00
Astăzi, mai multe partide și blocuri s-au grăbit să depună actele la CEC pentru a fi înregistrați în calitate de Articolul Partidul condus de unul dintre cele mai controversate personaje – Numărul ”1” în buletinele de vot apare prima dată în Dosar Media.
18:50
Jurnalistul Dorin Galben își surprinde urmăritorii. Acesta a venit cu o mare surpriză pentru publicul ce l-a îndrăgit grație interviurilor Articolul VIDEO// Jurnalistul Dorin Galben, în duet cu Georgeta Voinovan – Melodia ”Du-te, dorule” are deja zeci de mii de vizualizări pe youtube apare prima dată în Dosar Media.
Acum 6 ore
18:30
Mai mulți primari ai PDM anunță că părăsesc partidul – Sunt supărați pe Pavel Filip În plină campanie electorală, trei Articolul DOC// Mai mulți primari ai PDM anunță că părăsesc partidul – Sunt supărați pe Pavel Filip apare prima dată în Dosar Media.
17:40
Partidul Acțiune și Solidaritate a depus actele la CEC pentru a se înregistra la alegerile parlamentare anticipate Mai mulți deputați Articolul Lista candidaților PAS la funcția de deputat a fost făcută publică – Numele primelor 10 persoane apare prima dată în Dosar Media.
Acum 12 ore
11:50
Renato Usatîi a făcut publică lista primilor 10 candidați de pe lista blocului electoral ”Renato Usatîi”. Articolul Ultima oră! Lista primelor 10 persoane din Blocul ”Renato Usatîi” – Cine se vrea deputat? apare prima dată în Dosar Media.
11:40
Hotărârea de a aloca 70 de milioane de lei din Fondul de rezervă al Guvernului pentru organizarea și desfășurarea alegerilor Articolul Hotărârea de a aloca 70 de milioane de lei pentru ANTICIPATE, publicată în Monitorul Oficial apare prima dată în Dosar Media.
11:30
VIDEO/LIVE – Maia Sandu, declarații de presă după întrevederea cu președintele Lituaniei Articolul VIDEO/LIVE – Maia Sandu, declarații de presă după întrevederea cu președintele Lituaniei apare prima dată în Dosar Media.
10:50
LIVE// ”Urgent trebuie interzis exportul grâului din rezerva de stat” – Igor Grosu, declarații tăioase și acuzații în adresa ministrului Articolul LIVE// ”Urgent trebuie interzis exportul grâului din rezerva de stat” – Igor Grosu, declarații tăioase și acuzații în adresa ministrului Agriculturii, liderului PSRM și altora apare prima dată în Dosar Media.
10:30
Primarul capitalei Ion Ceban nu se va regăsi în lista Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, a anunțat liderul PSRM Articolul Ceban e supărat pe Dodon sau îi este bine la primărie? Primarul capitalei Ion nu se va regăsi în lista Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor apare prima dată în Dosar Media.
10:10
Articolul ULTIMĂ ORĂ: Lista primelor zece persoane în blocul lui Doodn și Voronin apare prima dată în Dosar Media.
Acum 24 ore
23:10
Dodon recunoaște că a eșuat: ”Voronin a fost un președinte mai bun decât mine” Vladimir Voronin a fost un președinte Articolul Dodon recunoaște că a eșuat: ”Voronin a fost un președinte mai bun decât mine” apare prima dată în Dosar Media.
Ieri
22:30
Vladimir Voronin, care in data de 26 mai va împlini venerabila vârstă de 80 de ani, se vrea din nou Articolul Nu vrea să fie un simplu pensionar: La 80 de ani, Voronin ochește fotoliul de deputat apare prima dată în Dosar Media.
22:10
Președintele Klaus Iohannis a anunțat că prima etapă de relaxare a restricțiilor va avea loc chiar în acest weekend. Este Articolul Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior, cu câteva excepții, și restricțiile de circulație noaptea apare prima dată în Dosar Media.
21:50
Articolul ULTIMĂ ORĂ! Dodon confirmă că a cedat locul: ”Voronin va fi cap de listă al blocului BECS” apare prima dată în Dosar Media.
15:30
Blocul Socialiștilor și Comuniștilor a fost înregistrat la CEC. Simbolul electoral al acestora va fi steaua roșie, care va avea Articolul Ultimă oră! Blocul Voronin – Dodon, numit oficial ”BECS” a fost înregistrat! Simbolul electoral va fi steaua roșie, care va avea în centru secera și ciocanul apare prima dată în Dosar Media.
15:10
După ce Autoritatea Națională de Integritate a anunțat că solicită confiscarea averii deputatului democrat Alexandru Jizdan, acesta a avenit cu Articolul ”Intenții politice”- Reacția deputatului Jizdan, după ce ANI a anunțat că solicită confiscarea averii sale apare prima dată în Dosar Media.
15:00
Ambasada Republicii Moldova în Israel vine, din nou, cu recomandarea în adresa cetățenilor moldoveni, să urmărească și să urmeze cu Articolul FLASH//”Sunt posibile alte lansări de rachete” – Moldovenii din Israel, îndemnați să-și facă bagajele și să identifice cele mai apropiate adăposturi antirachetă apare prima dată în Dosar Media.
13:30
O femeie a decedat în dimineața zilei de azi, după ce a fost strivită de un automobil într-o parcare din Articolul FLASH// Sfârșit terifiant la Florești – O femeie a fost strivită de un automobil într-o parcare apare prima dată în Dosar Media.
11:50
Cetățenii moldoveni care nu au și cetățenia României nu vor putea participa la maratonul de vaccinare împotriva COVID-19 inițiat de Articolul Precizare importantă: Nu toți moldovenii se vor putea vaccina în România – Doar basarabenii cu cetățenie română sunt eligibili apare prima dată în Dosar Media.
11:20
Președintele țării, Maia Sandu, consideră că consolidarea forțelor pro-ruse de la Chișinău, nu reprezintă un pericol pentru dreapta pro-europeană. Ba Articolul ULTIMĂ ORĂ! Maia Sandu, despre ”unirea” lui Voronin cu Dodon și eventuala consolidare a dreptei apare prima dată în Dosar Media.
11:20
La 22 aprilie 2021, Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a încheiat procedura de control a averii în privința unui deputat din Articolul Ultimă oră! Un deputat riscă confiscarea averii nejustificate în sumă de peste 770 de mii de lei apare prima dată în Dosar Media.
10:30
Republica Moldova ratează, în aceste zile, un proiect în valoare de 52,8 mln de dolari din partea Băncii Mondiale, pentru Articolul ”Cuiva îi este convenabil să transforme cât mai mulți moldoveni în diasporă” – Chicu o acuză pe Sandu că lasă zeci de sate fără apă și canalizare apare prima dată în Dosar Media.
10:20
Reprezentanții din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță despre inițierea unei noi proceduri de elaborare a proiectului Articolul Se vor ieftini carburanții? ANRE inițiază o nouă metodologie de calculare a prețurilor, după scumpirile exagerate din acest an apare prima dată în Dosar Media.
10:20
Serviciul Fiscal de Stat informează că, la data de 30 aprilie 2021 a expirat termenul limită pentru depunerea declarației cu Articolul Numărul declarațiilor privind impozitul pe venit al persoanelor fizice depuse, în creștere față de anul precedent apare prima dată în Dosar Media.
10:10
Președintele Lituaniei, Gitanas Nauseda, efectuează, în zilele de 13-14 mai, o vizită oficială în Republica Moldova, la invitația președintelui Maia Sandu. Articolul FLASH// Programul vizitei președintelui lituanian la Chișinău – Se va întâlni cu Maia Sandu apare prima dată în Dosar Media.
09:50
Reprezentanții Partidului Socialist (PSRM) și ai Partidului Comuniștilor (PCRM) au depus la Comisia Electorală Centrală (CEC) documente cu privire la Articolul ”Lista începe cu doi foști președinți” – Voronin, cap de listă a blocului PSRM-PCRM? Decizia umilitoare pe care ar fi fost obligat să o ia Dodon apare prima dată în Dosar Media.
09:00
Ieri a avut loc ședința Consiliului Republican al PSRM în cadrul căreia a fost analizată strategia socialiștilor în alegerile parlamentare Articolul ”N-au fost de acord cu unele aspecte” – Nu toți socialiștii au susținut ”unirea” lui Dodon cu Voronin – Detalii din culise apare prima dată în Dosar Media.
08:40
”Fără bloc electoral de dragul anticipatelor” – Năstase laudă unii membri PLDM și îi invită în Platforma DA. Andrei Năstase Articolul ”Fără bloc electoral de dragul anticipatelor” – Năstase laudă unii membri PLDM și îi invită în Platforma DA apare prima dată în Dosar Media.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:30
”Banii lui Filat”, jumătate de milion de lire sterline vor fi transferați Republicii Moldova – Maia Sandu spune cum vor Articolul ”Banii lui Filat”, jumătate de milion de lire sterline vor fi transferați Republicii Moldova – Maia Sandu spune cum vor fi cheltuiți apare prima dată în Dosar Media.
19:00
Voronin și Dodon ”s-au luat de de mână” pentru anticipate PSRM și PCRM au depus la Comisiei Electorală Centrală actele Articolul Știrea zilei: Voronin și Dodon ”s-au luat de de mână” pentru anticipate – REACȚII apare prima dată în Dosar Media.
11:40
Ce au pățit doi moldoveni care au încercat să aducă ilegal automobile în Moldova Angajații Poliției de Frontieră documentează doi Articolul Ce au pățit doi moldoveni care au încercat să aducă ilegal automobile în Moldova apare prima dată în Dosar Media.
10:10
Fostul lider PLDM, Vlad Filat, își îndeamnă colegii de partid să nu participe la alegerile din 11 iulie, dar să-și Articolul ”Platforma DA și-ar fi dorit umilirea PLDM-ului” – Vlad Filat își îndeamnă colegii de partid să susțină PAS la ANTICIPATE apare prima dată în Dosar Media.
09:10
În zilele de mini vacanță dedicate Paștelui Blajinilor, în perioada 08 – 10 mai curent, intervenția ambulanței a fost solicitată Articolul Aproape șase mii de moldoveni au solicitat ambulanța – 1198 au acuzat probleme cardiovasculare, în perioada 8-10 mai apare prima dată în Dosar Media.
09:10
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 17 429 traversări. Pe Articolul Au trecut sărbătorile pascale, iar moldovenii pleacă masiv din țară – Peste zece mii de cetățeni au ieșit din Moldova în doar 24 de ore apare prima dată în Dosar Media.
08:50
Guvernul Republicii Moldova va aloca puţin peste o sută de milioane de lei din fondul de rezervă pentru desfăşurarea alegerilor Articolul Scenariul ”apocaliptic” al lui Igor Dodon nu s-a adeverit! Guvernul va da bani pentru anticipate, însă în tranșe apare prima dată în Dosar Media.
11 mai 2021
17:50
Numărul cazurilor noi de infectare cu COVID-19, în ușoară creștere Alte 151 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au Articolul Numărul cazurilor noi de infectare cu COVID-19, în ușoară creștere apare prima dată în Dosar Media.
17:20
Decizia de astăzi a PCRM de a merge împreună cu PSRM la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie pe unii Articolul Voronin pleacă din fruntea PCRM? Se întreabă unii, după decizia de astăzi de a merge împreună cu socialiștii la anticipate apare prima dată în Dosar Media.
17:00
Comitetul Central al PCRM a susținut formarea blocului electoral cu PSRM. Informația a fost plasată pe o rețea socială de Articolul Ultima oră! PCRM și PSRM au bătut palma, merg împreună la anticipate apare prima dată în Dosar Media.
16:50
Dodon și Voronin, ”împreună sau separat” – Când PSRM va anunța cu cine face front comun la anticipate. PSRM va Articolul Dodon și Voronin, ”împreună sau separat” – Când PSRM va anunța cu cine face front comun la anticipate apare prima dată în Dosar Media.
13:50
Important: Două spitale din Chișinău nu vor mai interna pacienţi cu COVID-19 Pacienţii diagnosticaţi cu COVID-19 nu vor mai fi Articolul Important: Două spitale din Chișinău nu vor mai interna pacienţi cu COVID-19 apare prima dată în Dosar Media.
13:30
”Spre regret, în elanul de a se evidenția pe orice căi și prin orice mijloace, deputatul Iurie Reniță, dând dovadă Articolul Stoianoglo reacționează, după ce PG a fost acuzată că mușamalizează dosarul ”kuliok-ului” care ar fi fost primit de Dodon de la Plahotniuc apare prima dată în Dosar Media.
13:30
Toți cei cinci consilieri locali PSRM din satul Zastînca (r-nul Soroca) anunță că părăsesc formațiunea din cauza atitudinii iresponsabile a Articolul Lovitură pentru PSRM – Mai mulți consilieri locali părăsesc formațiunea apare prima dată în Dosar Media.
13:20
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu este cel mai popular politician din țară, ea este urmată de liderul PSRM, Igor Dodon. Articolul ”A luat nota 8,2”- Maia Sandu, lider în topul politicienilor, este urmată de Dodon, Greceanîi și Ceban apare prima dată în Dosar Media.
13:10
Membrii Comitetului Național de Coordonare a Imunizării au aprobat, astăzi, în cadrul unei ședințe, contigentele de persoane din etapa trei Articolul FLASH// Moldova dă startul etapei a treia de vaccinare – Angajații din ce domenii se vor putea vaccina? apare prima dată în Dosar Media.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.