(foto) Două mașini s-au ciocnit violent, în capitală: O pasageră a fost transportată la spital .

UNIMEDIA, 4 mai 2021 14:40

O femeie a fost transportată la spital, după ce două mașini s-au ciocnit violent în capitală. Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 12:35.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum o oră
21:30
Apusurile de soare sunt unul dintre spectacolele zilnice ale lumii noastre. După o zi de ploaie a apărut un apus de foc și un curcubeu nemaipomenit pe cerul din Republica Moldova. Internauții s-au grăbit și au prins momentul deosebit.
21:30
Astăzi, în jurul orei 17.35 poliția din Anenii Noi a fost sesizată de un bărbat de 37 de ani, locuitor al satului Telița Nouă din raionul Anenii Noi, care a comunicat că, în timp ce se afla pe malul râului Nistru a depistat cadavrul unei persoane în stare avansată de putrefacție.  
Acum 2 ore
21:00
H. Essers, companie europeană care activează în domeniul transporturilor și al logisticii, își extinde afacerea în Moldova. În urma unor consultări desfășurate de managementul acesteia cu specialiștii din cadrul Agenției de Investiții, prin intermediul Biroului Belgian Luxembourg Romanian Moldovan Chamber of Commerce, compania a decis să facă o investiție în sectorul Tehnologia informației și a comunicațiilor (ICT).Fondată de Henri Essers în 1928, compania Belgiană are operațiuni în 19 țări, cu peste 85 de locații și circa 7000 de angajați. În 2019 aceasta a raportat o cifră de afaceri de 746 de milioane de euro pe active, deținând o flotă de 1440 de camioane și depozite cu o suprafață de 1.300.000 metri pătrați. 
Acum 4 ore
20:20
Încă un șofer a fost înlăturat de la volanul mașinii, pentru că se afla în stare de ebrietate. Bărbatul de 37 de ani se deplasa haotic, ieri, pe bulevardul Mircea cel Bătrân din capitală.
19:20
Prințul Harry a criticat din nou familia regală britanică și a sugerat că felul în care a fost crescut de tatăl său, prințul Charles, a fost greșit. Ducele de Sussex a vorbit de „durere și suferință genetică” în familia regală și a accentuat faptul că își va educa și crește copiii într-un fel diferit de cel al familiei sale, scrie digi24.ro.
19:10
În după amiaza zilei de 14 mai un echipaj terestru SMURD din cadrul Direcției Regionale căutare salvare nr.2 a efectuat o intervenție terestră pentru a aduce din Ucraina în Republica Moldova o femeie în vârstă 57 de ani. Aceasta suferă de o boală cronică și a primit tratamentul necesar în Ucraina.
18:40
Partidul „Șor” a publicat lista de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 iulie. Cap de listă este liderul formațiunii, Ilan Șor, urmat de colegii lui din Partidul „Șor”, dar și din Platforma „Pentru Moldova”. 
Acum 6 ore
18:10
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează că, în ultimele 24 de ore, alte 11 persoane au pierdut lupta cu viața din cauza complicațiilor provocate de Covid-19. Bilanțul deceselor a ajuns la 6006. 
17:50
Alte 181 de cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, nouă sunt de import: 3-Germania, 3-Italia, 2-Rusia, 1-SUA.
17:30
Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit ordinea prealabilă de înscriere în buletinul de vot a primilor șase potențiali concurenți electorali. Aceștia au depus, pe parcursul zilei de astăzi, 14 mai 2021, documentele necesare în vederea înregistrării candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.
17:00
Irina Vlah, a menționat la Ședința Consiliului Coordonator al Partenerilor de Dezvoltare că locuitorii Găgăuziei, precum și toți locuitorii Moldovei, sunt foarte norocoși să aibă așa prieteni și parteneri generoși, „care împart cu noi experiența și înțelepciunea, și investesc în viitorul nostru uneori mai mult decât noi suntem în stare să investim”.
Acum 8 ore
16:20
SFS exprimă profundă admirație și recunoștință tuturorcontribuabililor care s-au conformat prevederilor legislației fiscale învigoare, contribuind astfel la susținerea creșterii încasărilor la Bugetulpublic național administrate de Serviciul Fiscal de Stat.
16:10
Un șofer, în vârstă de 35 de ani, a refuzat să înmâneze actele la control inspectorilor INSP, după ce a fost stopat pentru depășirea limitei de viteză. Bărbatul se deplasa la volanul unui Volkswagen cu o viteză de 112 km/h pe traseul Chișinău-Soroca. Convins că nu trebuie să înmâneze actele și doar să le prezinte, acesta a avut un schimb de replici cu ofițerul, momentul fiind filmat și făcut public de oamenii legii.
16:00
Un apel fals cu bombă sau cu incendiu costă statulnostru  30 mii lei, deoarece la fața locului  se deplasează echipa de poliție , ambulanță, pompierii și serviciul BomBtech. 
15:40
Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a publicat Raportul de activitate pentru primele trei luni ale anului 2021. Potrivit documentului, inspectorii de integritate au inițiat 98 proceduri de control.  În peste 60 de verificări sunt vizate posibile conflicte de interese. În 23 de investigații sunt analizate situațiile de incompatibilitate de funcție, iar în 14 dosare sunt efectuate controlul averii.
15:10
Simona Halep (3 WTA) a suferit o accidentare în timpul meciului cu Angelique Kerber (26 WTA), de la WTA Roma, iar sportiva noastră a fost obligată să abandoneze la scorul de 6-1, 3-3 în favoarea sa, notează digisport.ro.
14:40
Sergiu Litvinenco a dezvăluit numele candidaților din partea PAS la scrutinul din vară. Primul pe listă este Igor Grosu, urmat de Natalia Gavrilița, Mihai Popșoi, Sergiu Litvinenco, Andrei Spînu. Printre alte nume se numără și Nata Albot și Bolea Vladimir.
14:30
Toate persoanele care sunt eligibile pentru a fi vaccinate împotriva Covid sunt îndemnate să se imunizeze împotriva Covid-19. Toate centrele de vaccinare la nivel național vor activa în regim non-stop, inclusiv sâmbătă și duminică.
Acum 12 ore
14:20
Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a eliberat, în premieră, Carnetul ATA pentru nanosatelitul Centrului Tehnologii Spațiale al Universității Tehnice a  Moldovei (CNTS a UTM). 
13:40
O abordare mai puțin obișnuită a politicii externe a Republicii Moldova propune Partidul Democrat în planul său de ţară, prezentat recent.   
13:30
Primarul de Bălți a prezentat numele primilor candidați care se vor regăsi pe listele Blocului Electoral Renato Usatîi.
13:10
Comisiaa adoptat primul program de lucru anual Erasmus+ din perioada 2021-2027. Cu unbuget de 26,2 miliarde EUR (comparativ cu 14,7 miliarde EUR alocate pentruperioada 2014-2020), completat cu 2,2 miliarde EUR din instrumentele externeale UE
13:10
„EuropeDay 2021: Startup City Cahul” – una dintre cele mai importante platforme dediscuții despre impactul tehnologiilor și a inovațiilor – va reuni online maimulți experți renumiți în domeniu. Pe 17 mai, cei interesați să descopereviziunea europeană cu privire la digitalizare, bune practici implementate cusucces în instituțiile educaționale din alte state, viitorul erei digitale înMoldova sau programele UE de dezvoltare a acestui domeniu, sunt invitați săparticipe la eveniment - ora 14:00, pe pagina de Facebook Startup City Cahul.Participarea la forum este gratuită, prin completarea formularului deînscriere, aici.
13:00
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene are capacități financiare suficiente pentru a asigura organizarea alegerilor parlamentare anticipate din vară. Aureliu Ciocoi a afirmat că ministerul poate asigura același număr de secții de votare, dar rămâne la discreția CEC să decidă. Precizările au fost făcute în cadrul unui interviu la Europa Liberă.
12:10
Andrei Năstase, președinte al Platformei DA și deputatul Dinu Plîngău au susținut o conferință de presă pe marginea declarării inadmisibile a respingerii sesizărilor la Curtea Constituțională prin care deputații formațiunii Dinu Plîngău, Maria Ciobanu și Liviu Vovc au cerut scoaterea în afara legii a Partidului Șor.
12:10
Utilizarea noilor tehnologii și metode de colectare a datelor, adaptarea metodologiilor statistice în conformitate cu standardele internaționale, precum și diversificarea produselor și serviciilor statistice sunt câteva dintre acțiunile desfășurate în ultimii ani de Biroul Național de Statistică din Republica Moldova (BNS), cu suportul financiar acordat de Uniunea Europeană (UE). În contextul Zilei Europei, directorul general al BNS, Oleg Cara, trasează principalele obiective ale instituției pe care o conduce și menționează despre necesitatea continuării schimbărilor care au rolul să modernizeze și să alinieze sistemul statistic moldovenesc la cel european.  
12:10
Intepreta Natalia Gordienko, care va reprezenta țara la concursul Eurovision, a povestit cum a început colaborarea ei cu Filip Kirkorov, în cadrul unui interviu. Artista a declarat că totul s-a întâmplat în 2019, când actualul ei producător a venit în vizită în Republica Moldova și a participat la Festivalul Mierii și Căpșunilor: noi împreună strângeam căpșuni și ne-am lovit întâmplător cu fesele, scrie SHOK.md.
12:00
Cea mai mare operaţiune israeliană din Gaza de la începutul actualei escalade a constat în 50 de salve de artilerie terestră şi bombardamente aeriene executate în decurs de 40 de minute, a informat vineri armata israeliană, transmite EFE și Agerpres.
11:40
Franța renunță la unele restricții pe fondul unei campanii accelerate de vaccinare. Se redeschid magazinele, terasele, muzeele și sălile de sport, iar din 9 iunie sunt primiți turiști vaccinați sau care au test PCR negativ, scrie digi24.ro.
11:40
Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter publicat miercuri, prezentatoarea  Ellen DeGeneres a spus că alegerea ei de a părăsi show-ul ei de pe canalul de You Tube, a fost prezentă de câțiva ani. 
11:20
Reprezentanții Blocului Electoral al Comuniștilor și a Socialiștilor au depus documentele la CEC pentru a fi înregistrați la alegerile parlamenare din vară. Lista va fi făcută publică mai târziu, a anunțat Vlad Batrâncea.
11:20
Un cetățean german, suspectat de escrocherie în proporții deosebit de mari a fost extrădat în Republica Moldova.
11:20
În aceste clipe, președinta Maia Sandu și cel al Lituaniei, Gitanas Nauseda, fac declarații de presă.
11:00
Șoferul implicat în accidentul grav de pe strada Uzinelor din capitală s-a stins din viață la spital. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA, de către Dorina Arsene, purtătoare de cuvânt a instituției medicale.
10:20
Liderul PSRM, Igor Dodon, a oferit numele primilor candidați care se vor regăsi pe listele blocului BECS. Pe prima poziție este Vladimir Voronin, iar pe locul 2 - Igor Dodon.
10:20
Săptămâna trecută, un cetățean turc a fost îndepărtat sub escortă de pe teritoriul Republicii Moldova până în țara de origine. Prin intermediul cursei aeriene Chișinău-Istanbul.
10:10
Primarul capitalei, Ion Ceban, nu se va regăsi pe lista Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor la alegerile anticipate din 11 iulie. Despre aceasta a anunțat liderul PSRM, Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni la Prime TV.
10:00
Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a explicat motivul pentru care a decis să lasă la o parte supărările față de Igor Dodon și să formeze blocul electoral BECS, alături de PSRM. Declarațiile au fost făcute aseară de fostul președinte la TVC21.
10:00
Președintele PSRM, Igor Dodon, răspunde la întrebările jurnaliștilor și ale cetățenilor, într-o nouă ediție a emisiunii sale.
09:50
Cel puţin 17 migranţi africani care încercau să traverseze Mediterană din Libia către Italia s-au înecat în largul Tunisului, a anunţat joi crucea roşie internaţională, transmite Reuters.
09:40
Avionul prezidențial al fostului președinte comunist Nicolae Ceaușescu va fi scos la licitație. Prețul de pornire este 25.000 de euro. La licitație va fi scos și un avion folosit de președintele Ion Iliescu. Ambele aeronave pot fi văzute la Aeroportul Internațional Henri Coandă.
Acum 24 ore
09:20
În aceste clipe are loc ceremonia oficială de întâmpinare a Președintelui Lituaniei, Gitanas Nauseda, de către președinta Maia Sandu.
09:00
Horoscop 14 mai 2021. Este o zi ideală pentru a rezolva toate sarcinile amânate până acum și discuțiile legate de bani, scrie shok.md.
08:50
Un grav accident rutier a fost înregistrat în această dimineață, în jurul orei 03:20, pe str. Uzinelor din mun. Chișinău. Angajații poliției au stabilit că mijlocul de transport de marcă „Audi A6” condus de un șofer cu vârsta de aproximativ 20-25 de ani a pierdut controlul asupra volanului și ca rezultat a derapat de pe partea carosabilă și s-a tamponat în obstacol. 
07:50
Banca Națională a Moldovei a stabilit astăzi, 14 mai, pentru euro un curs valutar de 21 lei și 39 bani, iar un dolar costă 17,72 lei.
07:30
Armata israeliană a trimis, în cursul nopţii de joi spre vineri, militari în teritoriul palestinian Fâşia Gaza, în contextul conflictului cu organizaţiile islamiste Hamas şi Jihadul Islamic, afirmă surse citate de presa israeliană, scrie digi24.ro.
07:20
Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru vineri, 14 mai 2021, ploi în toată țara. Maximele termice vor oscila între +18 și +23 de grade Celsius. 
Ieri
22:20
Președintele PCRM, Vladimir Voronin, va fi cap de listă al Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Declarația a fost făcută de liderul PSRM, Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni la Prime TV.
21:00
Curtea Constituțională a declarat inadmisibile sesizările depuse de deputații Octavian Țîcu, Dinu Plîngău, Maria Ciobanu și Liviu Vovc privind controlul constituționalității Partidului Politic Șor.
20:30
Femeia de 34 de ani, originară din satul Leca, raionului Cantemir a fost găsită de polițiști, după ce a plecat de acasă acum o săptămână.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.