Încă 27 moldoveni și-au falsificat testele Covid -19 ca să poată trece frontiera

BTV, 4 mai 2021 13:20

Alte 27 de persoane sunt documentate pentru deținerea sau prezentarea testelor PCR Covid-19 falsificate. Ilegalitățile au fost înregistrate pe parcursul săptămânii trecute, la trecerea frontierei de stat prin PTF Aeroportul Internațional Chișinău, PTF Criva și PTF Palanca, scrie deschide.md. Potrivit Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, 12 teste falsificate au fost depistate la pasagerii rutei  […] Сообщение Încă 27 moldoveni și-au falsificat testele Covid -19 ca să poată trece frontiera появились сначала на BTV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de BTV

Acum 6 ore
18:30
La Bălți a început amenajarea terenurilor de sport abandonate. Responsabilă de reconstrucția terenurilor este Gospodăria Locativ Comunală. Actualmente lucrări se desfășoară în 5 sectoare ale orașului.  Nicolai Grigorișin, viceprimar  de Bălți a inspectat terenurile. Acesta a menționat că scopul principal al administrației locale este de a crea toate condițiile, astfel încât orășenii să poată practica […] Сообщение Reconstrucția terenurilor de sport abandonate continuă la Bălți появились сначала на BTV.
18:30
Aceștia au depus, pe parcursul zilei de astăzi, 14 mai 2021, documentele necesare în vederea înregistrării candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, transmite Știri.md. Astfel, în urma tragerii la sorţi, CEC a stabilit ordinea lor prealabilă de înscriere în buletinul de vot, după cum urmează: 1.    Partidul Politic Partidul Acasă Construim Europa […] Сообщение Ordinea formațiunilor în buletinul de vot la anticipatele din 11 iulie появились сначала на BTV.
18:20
Nicolai Grigorișin, viceprimar de Bălți a avut o întâlnire cu locatarii blocului din strada Bulgară, 27. Subiectul discuției a fost starea edificiului și problemele de întreținere ale acestuia. Oamenii spun că de când s-a înființat asociația în acest bloc, nu a existat nicio ordine și nici careva servicii de întreținere. Actualmente instrarea principală a casei […] Сообщение Locuitorii unui bloc din strada Bulgară: „Vrem ca blocul să fie deservit de „GLC ” появились сначала на BTV.
18:20
Printre eroii zilei se numără soții Crivcianschi, care sunt împreună mai bine de 50 de ani și au lucrat toată viața la aceeași întreprindere. Au doi copii, șase nepoți și un strănepot. Jubileul de  – 50 de ani de căsătorie – este sărbătorită și de soții Darie, care trăiesc în perfectă armonie, activând ca profesori. […] Сообщение De Ziua Familiei, jubiliarii din Bălți au primit daruri появились сначала на BTV.
Acum 8 ore
16:30
În acest an vom mânca legume autohtone mai târziu, susţin specialiştii de la Institutul de Horticultură. Din cauza timpului rece răsadul a fost plantat cu întârziere, iar acest lucru va genera şi o perioadă de coacere mai îndelungată, transmite publika.md. „Pentru culturile legumicole repet, condiţiile nu sunt prea favorabile. Avem o întârziere a temperaturilor, a […] Сообщение Legumele autohtone se vor coace mai târziu: Explicația specialiștilor появились сначала на BTV.
16:30
Clipe de coșmar pentru conaționalii noștri aflați în Israel. Oamenii sunt panicați, îngrijorați pentru familiile și copiii lor, iar situația devine din ce în ce mai tensionată. Tamara Serjant este o altă moldoveancă care de câteva zile trăiește un adevărat calvar. Se află în orașul Lod, iar împreună cu soțul său de aproape patru ani […] Сообщение Cum arată buncărele în care se adăpostesc moldovenii aflați în Israel появились сначала на BTV.
16:30
Un caz tragic a avut loc pe 14 mai în raionul Hîncești. Un bărbat și-a găsit verișorul strangulat în podul casei, scrie tv8.md. Oamenii legii spun că ultimul și-a pus capăt zilelor, întrucât semne de moarte violentă pe corpul acestuia nu au fost depistate. Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 27 de ani. […] Сообщение Caz tragic la Hîncești. Un bărbat și-a găsit verișorul strangulat în podul casei появились сначала на BTV.
16:20
Șoferul automobilului de marca Volkswagen, în vârstă de 50 de ani, care a provocat accidentul grav în satul Elizaveta riscă până la 7 ani de închisoare. Potrivit Inspectoratului de Poliție Bălți automobilul de marca Volkswagen, în circumstanțe necunoscute, a ieșit pe banda de sens opus și s-a tamponat frontal cu microbuzul de marca Mercedes, care […] Сообщение Accidentul grav de la Bălți: șoferul riscă închisoare, iar o persoană rămâne la reanimare появились сначала на BTV.
16:20
Înainte de a se lansa în camapania electorală, primarul de Bălți, Renato Usatîi a ținut să ofere cadourile pregătite pentru bălțeni de Ziua Orașului. În total Usatîi a alocat circa 250 de mii de euro. Este vorba despre 1 milion de lei pentru amenajarea spațiului din preajma Lacului Orășănesc, 1 milion de lei pentru construcția […] Сообщение De Ziua orașului Bălți, Renato Usatîi a oferit cadouri în valoare de 250 de mii de euro появились сначала на BTV.
15:50
Mai mulţi moldoveni care muncesc în Israel au ajuns noaptea trecută cu o aeronavă la Chişinău. Oamenii spun că au trăit clipe de coşmar în ultimele zile. La aeroport, moldovenii au fost întâmpinaţi cu lacrimi în ochi de cei dragi, scrie publika.md. Victoria Plugaru a venit la aeroport cu băieţelul ei. Femeia ne-a spus că […] Сообщение Mărturia unor moldoveni întorși din Israel: Clipe de coșmar. E strașnic появились сначала на BTV.
15:40
Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2021, Natalia Gordienko, a participat împreună cu echipa sa la primele repetiții pentru semifinala a II-a, care va avea loc pe 20 mai, la Rotterdam, Olanda, informează MOLDPRES. Artista a sosit în Olanda împreună cu producătorul său, Filip Kirkorov. Ea va fi îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, iar show-ul organizat pentru […] Сообщение Natalia Gordienko a avut primele repetiții pe scena de la Rotterdam появились сначала на BTV.
Acum 12 ore
15:10
Milionul de lei, promis de Renato Usatîi, a ajuns astăzi la Filarmonica Națională “Serghei Lunchevici”. Primarul de Bălți și președintele Blocului electoral “RENATO USATÎI” a transferat astăzi 600 de mii de lei, pe lângă cei 400 de mii pe care i-a alocat deja, pentru proiectarea unui nou edificiu al Filarmonicii Naționale “Serghei Lunchevici”, după ce […] Сообщение Milionul de lei, promis de Renato Usatîi, a ajuns azi la Filarmonica Națională появились сначала на BTV.
13:50
Autoritățile din sănătate fac apel către toate persoanele care sunt eligibile pentru vaccinare să se imunizeze împotriva COVID-19. Toate Centrele de vaccinare la nivel național vor activa în regim non-stop, inclusiv și în zilele de sâmbătă și duminică, scrie tv8.md. Într-un comunicat de presă, ministerul Sănătății îndeamnă cetățenii să se adreseze la medicul de familie, […] Сообщение Centrele de vaccinare la nivel național vor activa non-stop, inclusiv în weekend появились сначала на BTV.
12:40
Fostul deputat român Cristian Rizea se înregistrează în aceste momente în cursa electorală, candidând independent. Potențialul candidat a declarat că este convins că va reuși să adune semnăturile necesare. Rizea a primit deja listele din partea CEC, transmite agora.md. „Respect legea și mergem mai departe alături de cetățenii R. Moldova. Voi reuși într-o lună să […] Сообщение Fostul deputat român Cristian Rizea se înregistrează în aceste momente în cursa electorală, candidând independent появились сначала на BTV.
12:30
Un cetățean german, suspectat de escrocherie în proporții deosebit de mari a fost extrădat în Moldova. Suspectul de 62 de ani, anunțat în căutare internațională pe canalele Interpol din anul 2019, la solicitarea Inspectoratului de Poliție Buiucani, cu scop de arest și extrădare, a fost reținut în Polonia, transmite tv8.md.   Bărbatul a fost plasat […] Сообщение /FOTO/ Un cetățean german, anunțat în căutare pe canalele Interpol acum doi ani, a fost extrădat în Republica Moldova появились сначала на BTV.
11:40
Poliția a stabilit identitatea șoferului. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani din Capitală, transmite Știri.md. Oamenii legii au mai stabilit că mașina pe care o conducea este a părinților. Impactul a fost atât de puternic încât a făcut ca vehiculul să se dezintegreze, iar tabloul de bord a zburat din automobil, acul vitezometrului […] Сообщение Șoferul aflat în comă a murit la spital: Mașina distrusă nu era a lui появились сначала на BTV.
11:40
Camera de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova a eliberat, în premieră, Carnetul ATA pentru nanosatelitul Centrului Tehnologii Spațiale al Universității Tehnice a Moldovei (CNTS a UTM). Carnetul ATA, ca document vamal care facilitează exportul temporar de bunuri, a fost solicitat de Universitatea Tehnică în legătură cu necesitatea testării funcționale a nanosatelitului pentru lansarea […] Сообщение Camera de Comerț a eliberat Carnetul ATA pentru primul satelit al Republicii Moldova появились сначала на BTV.
11:20
Сообщение Acces la servicii de sănătate pentru fiecare copil появились сначала на BTV.
10:40
Decretul de promulgare și legea pentru modificarea legii privind piața produselor petroliere au fost publicate astăzi în Monitorul Oficial. Astfel, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, în termen de o lună, va elabora și va aproba Metodologia de calcul și aplicare a prețurilor la carburanți, comunică MOLDPRES. Noua lege are scopul de a stopa abuzurile […] Сообщение Lege în vigoare: Cum va fi stabilit prețul la carburanți în R. Moldova появились сначала на BTV.
10:30
Un agent economic acuză factorii de decizie de la Întreprinderea de Stat S.A „Rețelele Electrice de Distribuție Nord” (RED-Nord) din Bălți, că ar fi organizat o licitație trucată pentru achiziționarea tichetelor de masă cu un buget de milioane de lei. Administrația RED-Nord ar favoriza un agent economic cu care are interese directe. Unul dintre participanți […] Сообщение DOC// La „RED-Nord” și tichetele de masă s-ar da cu „otkcaturi” появились сначала на BTV.
Acum 24 ore
10:00
Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață pe strada Uzinelor din Capitală. Un bărbat a fost transportat în stare de comă la spital, după ce s-a tamponat cu mașina într-un copac, transmite tv8.md. Oamenii legii spun că totul s-a întâmplat în jurul orei 03:20. Șoferul se afla la volanul unui automobil de model […] Сообщение /FOTO/ Accident grav în Capitală. Un tânăr a ajuns în comă la spital, după ce s-a tamponat într-un copac появились сначала на BTV.
09:50
Imagini de groază, în care apar deținuți schilodiți de alți pușcăriași, au fost publicate pe o rețea socială. Deși cazul a avut loc acum trei luni, la penitenciarul Brănești, ancheta pare să bată pasul pe loc, iar avocatul poporului continuă să înregistreze cazuri în care deținuții sunt maltratați dincolo de pereții închisorii. De partea cealaltă, […] Сообщение /VIDEO/ Imagini șocante cu deținuții bătuți în Penitenciarul Brăniște, publicate pe o rețea socială появились сначала на BTV.
Ieri
19:30
În ultimele 24 ore, în R.Moldova, au fost administrate 13 857 doze de vaccin împotriva COVID-19, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, transmite deschide.md. Dintre acestea 11 692 persoane au primit doza 1 de vaccin, iar 2 165 – doza 2. Până la moment, de la începutul campaniei de vaccinare în R.Moldova, de pe […] Сообщение Record de persoane imunizate anti-COVID-19 în ultimele 24 ore появились сначала на BTV.
19:20
Și în acest an testarea națională în învățământul primar din Republica Moldova se va desfășura conform unor noi condiții, anunță Ministerul Educației. Astfel, testele pentru probele de la testarea națională în învățământul primar sunt transmise electronic instituțiilor de învățământ în fiecare zi de examen cu 30 de minute înainte de începerea acesteia. În aceste condiții, […] Сообщение Ministerul Educației anunță detalii despre testarea națională în învățământul primar din Republica Moldova появились сначала на BTV.
19:20
Anul acesta, nota 10 din oficiu la limba străină urmează a fi acordată pentru 1 298 de elevi, transmite Știri.md. Candidații vor susține testele în centrele de bacalaureat, monitorizate video. Numărul centrelor a fost majorat, față de anul trecut, de la 88 la 93. Examenele vor avea loc cu respectarea măsurilor antiepidemice, a declarat ministra educației, […] Сообщение Examenul național de bacalaureat va avea loc în perioada 4-22 iunie появились сначала на BTV.
19:20
Cazul a avut loc astăzi, 13 mai, în jurul orei 11:10. Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al IP Șoldănești, Elena Băetrău, ne-a spus că bărbații în vârstă de 39 și respectiv 40 de ani au au suferit o intoxicație acută cu erbicide. „Polițiștii la fața locului au stabilit că ambii bărbați au consumat băuturi alcoolice la […] Сообщение Doi bărbați din Șoldănești au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat cu erbicid появились сначала на BTV.
19:10
Alte 213 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, două sunt de de import: 1-Turcia, 1- Italia. Numărul total de teste efectuate – 4.452, dintre care 1.655 – teste Rapid – Antigen. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 253.386, […] Сообщение +213 cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore. Alte 14 persoane au pierdut lupta cu virusul появились сначала на BTV.
19:10
Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a semnat contracte cu 11 furnizori de servicii pentru formarea profesională a șomerilor, transmite MOLDPRES. Potrivit ANOFM, formarea profesională a șomerilor este o măsură activă de ocupare a forței de muncă, care se organizează pentru persoanele care nu pot fi încadrate în câmpul muncii din lipsa unei profesii […] Сообщение ANOFM va instrui șomerii care nu au nici o profesie появились сначала на BTV.
19:00
În spitalul clinic Bălți a fost montat și dat în exploatare un nou sistem modern de oxigen pentru bolnavi. În locul vechiului sistem de alimentare cu oxigen, care utiliza butelii de oxigen, acum pacienții primesc oxigen fără întreruperi. Stanislav Vaselița, șeful serviciului ingineresc-medical al spitalului clinic menționează că deseori nivelul de purificație al oxigenului din […] Сообщение În spitalul clinic Bălți a fost montat un nou sistem de oxigen появились сначала на BTV.
16:40
Șase persoane au ajuns la spital, după ce un microbuz de pe ruta Soroca-Bălții, a fost implicat într-un accident rutier. Incidentul a avut loc azi, 13 mai , ora 15.20 în satul Elizaveta str. Sorocii din mun. Bălți. În accident au fost implicate două unități de transport, un Volksvagen Golf, dar și un microbus Mercedes […] Сообщение Accident grav la Bălți. Un microbuz cu 6 oameni s-a ciocnit cu un automobil появились сначала на BTV.
16:10
Lucrările de reparații a carosabilului străzii, care duce spre piața angro de fructe și legume din Bălți au luat sfîrșit. Actualmente s-a finalizat prima etapă, ulterior va fi reabilitată și zona pietonală. În acest scop, aici s-au efectuat lucrări geodezice: planificarea, nivelarea cu moloz și instalarea bordurilor. Potrivit șefului întreprinderii municipale, lucrările au fost efectuate […] Сообщение S-au încheiat lucrările de reparație a drumului către piața angro de fructe și legume din Bălți появились сначала на BTV.
16:00
Spitalul Clinic Bălți a primit de la Renato Usatîi o ambulanță de tip reanimobil. Autovehiculul de urgență de model Ford este dotat cu echipament medical de terapie intensivă și alte utilaje necesare pentru operațiunile de salvare. Noul vehicul va asigura oferirea îngrijirilor medicale de calitate pe parcursul transportării către spital nu doar pacienților din municipiu, […] Сообщение Spitalul Clinic Bălți a primit de la Renato Usatîi o ambulanță de tip reanimobil în valoare de 65 de mii de euro появились сначала на BTV.
15:50
Cel mai vechi club de box din Bălți ,,Pancration” a primit în dar de la primarul Renato Usatîi echipament sportiv. Clubul a fost dotat cu saci de box, mănuși, protecție de dinți și echipament. Cadoul a fost oferit, cu ocazia Zilei Orașului, care va fi marcată pe 22 mai. Edilul a avut și o discuție […] Сообщение Renato Usatîi a donat echipament sportiv clubului ,,Pankration” появились сначала на BTV.
14:30
Începând de astăzi, cetățenii se pot programa online la vaccinare împotriva COVID-19, accesând platforma națională  vaccinare.gov.md. Astfel, cei care sunt eligibili pentru vaccinare la această etapă vor introduce datele la secțiune programare, iar cei care nu sunt eligibili la această etapă, se vor înregistra în lista de așteptare, scrie tv8.md. Fiecare persoană va selecta raionul, localitatea […] Сообщение /VIDEO/ De astăzi, moldovenii se pot programa online la vaccinare. Cum vă puteți înscrie появились сначала на BTV.
14:30
Maia Sandu susține că există acoperire financiară pentru organizarea alegerilor anticipate din 11 iulie și premierul interimar, Aureliu Ciocoi, are obligația să asigure finanțarea. Declarația vine ca urmare a hotărârii Guvernului care a alocat miercuri, 12 mai, 70 de milioane de lei din cele 125 milioane necesare pentru buna organizare a scrutinului, scrie deschide.md. „Ministerul […] Сообщение Anticipate // Maia Sandu: Există acoperire financiară pentru organizarea scrutinului. Ciocoi are obligația să asigure finanțarea появились сначала на BTV.
12:50
Responsabilii din cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) anunță că R. Moldova va recepționa în perioada următoare un nou lot de vaccin AstraZeneca prin intermediul Platformei COVAX. Este vorba despre 45 600 de doze de vaccin. Totodată, autoritățile constată o reducere a cazurilor de infectare cu noul coronavirus față de zilele trecute, scrie […] Сообщение R. Moldova va recepționa un nou lot de vaccin AstraZeneca появились сначала на BTV.
12:30
Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a încheiat procedura de control a averii în privința deputatului Partidului Democrat din Moldova (PDM) Alexandru Jizdan. În urma controlului, ANI anunță că a dispus confiscarea averii nejustificare în sumă de peste 770 de mii de lei și a sesizat Procuratura Generală (PG) pe aspectul falsului în declarații, scrie zdg.md. Potrivit declarației de […] Сообщение ANI a dispus confiscarea averii nejustificate a lui Alexandru Jizdan și a sesizat Procuratura появились сначала на BTV.
11:10
Curtea Supremă de Justiție a emis o nouă decizie în dosarul lui Ilan Șor. Instanța supremă a respins demersul altor trei avocați ai deputatului fugar privind strămutarea judecării cauzei penale de la Curtea de Apel Cahul, la o altă instanță egală în grad. Potrivit hotărârii CSJ, cererea înaintată de către avocații Iulian Balan, Aureliu Colenco […] Сообщение /DOC/ Avocații lui Șor insistă pe strămutarea cauzei penale de la Cahul, după „episodul” cu punga neagră появились сначала на BTV.
11:10
Reducerea consumului și a producției de gaze cu efect de seră, utilizate în sectorul frigorific și de condiționare a aerului. Acesta este scopul Acordului de inițiere a proiectului „Implementarea activităților de facilitare a ratificării Amendamentului de la Kigali de către Republica Moldova”, semnat de Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju, transmire agora.md. Costul total […] Сообщение Republica Moldova își propune să reducă cu 10% consumul de gaze cu efect de seră. Care e planul pe termen lung появились сначала на BTV.
10:50
Motivul invocat de administraţia combinatului Milina din Taraclia (deţinut de SA Iugintertrans) este scumpirea semnificativă a materiei prime, adică a făinii, a produselor secundare, precum uleiul, drojdia sau margarina, dar şi deprecierea leului şi scumpirea carburanţilor, transmite Știri.md. Făina s-a scumpit cu circa 30% „Am recalculat prețul pâinii, ţinând cont de conjunctura de pe piaţă la […] Сообщение Exportăm grâu ieftin şi importăm făină scumpă: De ce se scumpeşte pâinea появились сначала на BTV.
10:20
Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, România, organizează Maratonul de vaccinare împotriva COVID-19, în perioada 14-16 mai 2021. Cetățenii Republicii Moldova se pot vaccina în baza pașaportului biometric sau a buletinului de identitate moldovenesc, sau a cărții de identitate românești (dacă au cetățenie dublă). Despre acest fapt a informat rectorul UMF […] Сообщение Moldovenii fără cetățenie română se pot vaccina fără programare, la Iași, între 14-16 mai появились сначала на BTV.
09:40
„Ne propunem ca până la sfârșitul anului curent să atingem obiectivul de imunizare a 70% din populația generală”. Declarația a fost făcută de a precizat premierul interimar, Aureliu Ciocoi, în cadrul unei discuții cu Ambasadorul Chinei la Chișinău, Zhang Yinghong. Oficialii au discutat un șir de subiecte de pe agenda bilaterală, în mod special fiind […] Сообщение Ciocoi: Ne propunem ca până la sfârșitul anului curent să atingem obiectivul de imunizare a 70% din populația generală появились сначала на BTV.
09:30
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 20 439 de traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 8 425 de traversări persoane, dintre care 5 944 de treceri la frontiera moldo-română, 1 360 de treceri la frontiera cu Ucraina și 1 121 de […] Сообщение Situația la frontieră: 67 de persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a COVID-19 появились сначала на BTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:00
Un tânăr de 22 de ani din raionul Călărași a decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Vestea tristă a fost adusă de către Ministerul Sănătății, pe 12 mai curent. Bărbatul mai suferea de hipertensiune arterială, nefropatie și diabet zaharat și era internat în Spitalul Raional Călărași, transmite tv8.md. Din nefericire, astăzi alte 11 persoane […] Сообщение Un tânăr de 22 de ani din Călărași a decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19 появились сначала на BTV.
20:00
Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a venit cu o reacție după ce astăzi, PSRM și PCRM au semnat acordul de creare a unui bloc electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent, transmite Știri.md. Într-o postare pe o rețea de socializare, Usatîi a criticat dur această alianță a liderului PCRM și PSRM. „Gata, s-au […] Сообщение Usatîi, despre alianța Dodon-Voronin появились сначала на BTV.
19:50
Сообщение Ofertele Centrului de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor появились сначала на BTV.
18:50
Ghinion pentru un tânăr de 22 de ani care se plimba nestingherit cu droguri în buzunare prin centrul capitalei, dar a fost prins de carabinieri. Tânărul a fost identificat în după-amiaza zilei de ieri de carabinierii Direcției Regionale ,,Centru a IGC’’ ce patrulau în sectorul Centru al capitalei, și anume intersecția străzilor B. Bodoni și […] Сообщение Ghinion pentru un tânăr de 22 de ani prins cu droguri появились сначала на BTV.
18:40
Inspectoratul de Poliție Bălți efectuează o serie de măsuri pentru a preveni numărul de jafuri, dar și alte infracțiuni. Campania include în primul rând, informarea populației cu privire la posibilele riscuri. Oamenii legii au pregătit pliante, care conțin toate informațiile relevante despre acțiunile infractorilor și despre modul în care vă puteți proteja dumneavoastră și bunurile […] Сообщение Campanie de prevenire a furturilor desfășurată la Bălți появились сначала на BTV.
16:50
Poliția din Ștefan Vodă a inițiat un proces penal în cazul bărbatului înecat în Nistru în timp ce încerca să scape înot de așa – zișii grănicerii transnistreni. Potrivit oamenilor legii, reprezentantul poliției din cadrul Delegației Republicii Moldova, va aborda acest caz în cadrul ședinței Comisiei Unificate de Control  din 13 mai 2021, scrie tv8.md. […] Сообщение Poliția din Ștefan Vodă a inițiat un proces penal în cazul bărbatului înecat în Nistru în timp ce încerca să scape de așa zișii – grăniceri transnistreni появились сначала на BTV.
16:20
Potrivit INSP, aceștia au fost stopați pentru că conduceau fără cască, la fel nu aveau cască pasagerii lor, transmite Știri.md. Șoferii sunt locuitori ai satului Lucești din raionul Cahul. Tânărul de 23 de ani avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 1,35 mg/l, iar cel de-al doilea, de 21 de ani, 0,31 mg/l. Motociclete […] Сообщение Doi motocicliști din Cahul, surprinși conducând beți și fără cască появились сначала на BTV.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.