Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, s-a imunizat împotriva COVID-19 cu vaccinul chinez Sinopharm

Canal2, 3 mai 2021 15:10

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, s-a imunizat împotriva COVID-19 cu vaccinul chinez Sinopharm. Anunţul însoţit de imagini realizate în timpul vaccinării au fost postate pe pagina de Facebook a Guvernului. Vaccinul chinez anti-COVID a ajuns la Chişinău în data de 27 aprilie. Este vorba despre un lot de 250 mii de doze de ser, dintre care […] Post-ul Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, s-a imunizat împotriva COVID-19 cu vaccinul chinez Sinopharm apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Mai mult de 2 zile în urmă
23:30
Reporter cu Rita Ursalovschi, 14 mai 2021 – 18:55 Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Rita Ursalovschi, 14 mai 2021 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.
20:30
Cine sunt cei care apelează la hipoterapie şi cum îi ajută şedinţele de călărie, aflaţi din reportaj. Post-ul TERAPIA cu CAI. Copiii cu nevoi speciale învaţă să meargă şi să vorbească îngrijind şi călărind caii apare prima dată în CANAL 2.
20:30
Cunoaşteţi bărbatul care prestează serviciul „Soţ pentru o oră”. Ce face şi cum este întâlnit de femeile cărora le trece pragul casei Post-ul „SOŢ PENTRU O ORĂ” Cu ce se ocupă şi ce le vine în minte moldovenilor când aud aceste cuvinte? apare prima dată în CANAL 2.
20:30
Post-ul Inhalaţiile la copii. Când sunt potrivite şi în ce cazuri pot fi PERICULOASE pentru cei mici apare prima dată în CANAL 2.
20:20
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 14 mai 2021. Partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
20:20
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 14 mai 2021. Partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
20:20
Cum i-a venit ideea de a crea jucării reciclabile, dar şi de ce anume din carton, ne spune Igor Hâncu, care administrează un atelier de confectionare a jucăriilor din carton. Post-ul Învaţă copilul să-şi creeze jucării din carton! Vezi câteva idei geniale apare prima dată în CANAL 2.
20:20
În calitate de consumatori putem beneficia de o multitudine de servicii prestate de agenți economici sau persoane fizice. În unele cazuri însă, trebuie să întocmim un contract și să achităm din start o sumă de bani, care este percepută ca „arvună” sau „avans”. Care este diferența dintre acestea, aflaţi de la Samanta Arap în rubrica […] Post-ul Află diferenţa dintre AVANS şi ARVUNĂ şi care dintre aceste plăţi are o valoare juridică mai mare apare prima dată în CANAL 2.
13:20
Deputatul democrat Alexandru Jizdan riscă să rămână fără o parte din avere. Autoritatea Naţională de Integritate a stabilit că deputatul ar fi omis în Declaraţia de Avere şi interese personale sume de bani şi bunuri, care îi aparţin lui sau familiei sale. ANI va cere confiscarea averii şi a sesizat Procuratura Generală pentru fals în […] Post-ul Averea lui Jizdan, în vizorul ANI. Deputatul democrat riscă să piardă o parte din bunurile nedeclarate apare prima dată în CANAL 2.
13:20
Fostul prim-ministru Ion Chicu afirmă, că mai multe proiecte, care vizeaza asigurarea populatiei cu apă și canalizare, riscă să ramana ne-realizate. Potrivit lui, de vină ar fi preşedintele Maia Sandu, care nu a promulgat încă legea ce prevede dreptul Guvernului interimar de a semna acorduri de finanţare. Din această cauză, Executivul nu poate semna un […] Post-ul Maia Sandu criticată de Chicu. Fostul premier afirmă că zeci de proiecte ce țin de asigurarea cetățenilor cu apă și canalizare riscă să nu mai fie implementate apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Descoperire istorică pentru ţară noastră. Un mormânt pretios cu vestigii ce apartin culturii, răspândită în spațiul dintre râurile Dunărea și Volga, a fost descoperit în satul Costeşti, raionul Ialoveni. Acestea datează cu mijlocul secolului 16 înainte de Hristos. „Aici avem diferite forme de bronz, deocamdată am numărat 13 obiecte, forme de turnat, toate au fost […] Post-ul Descoperire istorică la Costeşti. Vestigii din secolul XVI înainte de Hristos, descoperite în Ialoveni apare prima dată în CANAL 2.
13:10
De astăzi, moldovenii se pot programa online pentru vaccinare împotriva COVID-19 pe platforma națională ”vaccinare.gov.md”. Imunizarea se va face cu tipul de vaccin, disponibil în ziua respectiva. Post-ul Platforma pentru programare la vaccinare în Moldova a devenit disponibilă apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Vacanța de vară va fi mai colorată pentru copiii din două localități din țară. În satele Holercani din raionul Dubăsari și Salcia din Taraclia au fost amenajate terenuri de joacă moderne. Imediat după ce au fost tăiate panglicile, zonele de agrement au fost invadate de copii de toate vârstele. Localnicii spun că cei mici se […] Post-ul Alte două terenuri de joacă au fost construite în satele din raionul Taraclia și Dubăsari apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Consiliul Concurenţei a pus punct speculaţiilor privind activitatea companiei „Casa Media Corp” SRL, una dintre cele mai importante regii de vânzări a publicităţii TV în Moldova. Plenul Consiliului Concurenţei a constatat, că această companie a fost discreditată cu informaţii false de către „TV Comunicaţii Grup” SRL, deţinătorul licenţei „RTR Moldova”, care este o televiziune, controlată […] Post-ul Consiliul Concurenței a pus punct speculațiilor privind activitatea companiei „Casa Media Corp” SRL apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Legea care permite Guvernului interimar să semneze tratate internaţionale se prăfuieşte la Preşedinţie. Din această cauză sunt blocate mai multe linii de creditare, negociate anterior, iar multe ministere risca să piardă granturi de zeci de milioane de dolari. În aceasta situaţie Preşedinţia anunţă că are nevoie de mai mult timp pentru a examina documentul. Ministrul […] Post-ul Moldova riscă să piardă granturi de milioane. Legea care permite Guvernului interimar să semneze tratate internaţionale se prăfuieşte la Preşedinţie apare prima dată în CANAL 2.
12:50
În Republica Moldova vor fi organizate Maratoane de vaccinare împotriva noului coronavirus. Ele vor fi lansate în cel mult două săptămâni, afirmă Ministerul Sănătăţii. Ţara dispune de aproape 800.000 de doze de vaccin, dar s-au imunizat până acum doar 5% din populaţie, adică 200 de mii de oameni. „Suntem în pregătirea şi analizarea unor opțiuni […] Post-ul Moldova urmează exemplul României. În cel mult două săptămâni vor fi inițiate maratoane de vaccinare apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Atacurile cu rachete dintre Israel şi Fâşia Gaza continuă! Pe parcursul zilei de astăzi Gruparea Hamas a lansat asupra Tel-Avivului 100 de rachete. Ambele părţi au înregistrat victime şi distrugeri. Palestinienii au anunţat 67 de morţi, inclusiv 17 copii şi 390 de răniţi. De cealaltă parte, Tel-Aviv-ul a confirmat oficial 7 decese, printre care un […] Post-ul Atacurile cu rachete dintre Fâşia Gaza şi Israel continuă. Ambele părţi au înregistrat victime omeneşti apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Pâinea s-a scumpit! Companii locale au majorat cu pana la 7 procente, pretul produselor de panificatie. Ele îşi motivează decizia prin scumpirea grâului, carburanţilor şi a energiei electrice. Şi alţi producători de pâine declară că suportă pierderi mari şi sunt gata sa majoreze preţurile. Combinatul de panificaţie „Milina” din Taraclia a scumpit jumătate din producţie. […] Post-ul Valul de scumpiri a ajuns și la pâine. Mai multe firme de panificație au majorat prețurile cu până la 7 procente apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Deputatul democrat Alexandru Jizdan riscă să rămână fără o parte din avere. Autoritatea Naţională de Integritate a stabilit că deputatul ar fi omis în Declaraţia de Avere şi interese personale sume de bani şi bunuri, care îi aparţin lui sau familiei sale. ANI va cere confiscarea averii şi a sesizat Procuratura Generală pentru fals în […] Post-ul Averea lui Jizdan, în vizorul ANI. Deputatul democrat riscă să piardă oparte din bunurile nedeclarate apare prima dată în CANAL 2.
13 mai 2021
20:00
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 13 mai 2021 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.
19:20
Am întrebat oamenii din stradă dacă ţin cont de tendinţele modei, cum îşi aleg ţinutele din garderobă şi am aflat răspunsuri interesante :) Ce spun stiliştii despre gusturile moldovenilor, aflaţi din reportaj Post-ul VOX POPULI. Cum se imbracă moldovenii, ce gusturi au, ţin cont de modă şi cum îşi aleg ţinutele? apare prima dată în CANAL 2.
19:20
Post-ul Mozaicurile din Moldova au o hartă digitală. Unde le puteţi vedea apare prima dată în CANAL 2.
19:20
Post-ul Hernia de disc. Prevenire, tratament, sfatul medicului şi exerciţii potrivite apare prima dată în CANAL 2.
19:10
Uitaţi de procesele migăloase din bucătărie! Acum puteţi pune toate ingredientele într-un electrocasnic, apăsaţi un singur buton şi aşteptaţi până mâncarea este gata. Post-ul Multicooker-ul Delimano 18 în 1 face totul în locul vostru! apare prima dată în CANAL 2.
19:10
Carnea în exces face rău, dar are şi mai multe beneficii pentru organism. Ce carne, cât de des e bine să o consumăm şi cum trebuie preparată corect ca să beneficiem de toţi nutrienţii, ne spune nutriţionista, Cristina Cerevatenco. Post-ul Carnea, sănătoasă, dar cu măsură. Ce carne şi cât de des trebuie consumată? apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Post-ul „Cântă cucu-n Bucovina” – Valentin Uzun & Victor Moraru, la TELEMAGAZIN apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Reţeta pâinii pe bază de maia de la gospodina Natalia Begu. Cât timp se pregăteşte şi care sunt detaliile la care trebuie să atrageţi atenţia Post-ul CUM COACEM PAINEA CU MAIA. Cât timp se pregăteşte şi care sunt detaliile la care trebuie să atrageţi atenţia apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Post-ul Despre concerte, muzică nouă, dar şi planuri de viitor, am discutat cu membrii orchestrei THARMIS apare prima dată în CANAL 2.
15:50
Post-ul Telemagazin – 13 mai 2021, partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
15:50
Post-ul Telemagazin – 13 mai 2021, partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
15:00
Oraşul Orhei se transformă din nou în șantier. Cinci artere urbane au intrat în reparație. Potrivit Primăriei pe unele străzi vor fi montate borduri noi… şi vor fi extinse spațiile verzi. De asemenea, proiectul include si un sistem autonom de irigare. Lucrările sunt în toi pe strada 31 august din Orhei, care are o lungime […] Post-ul Mai multe străzi din orașul Orhei intră în reparație. Vor fi montate borduri noi și extinse spațiile verzi apare prima dată în CANAL 2.
14:50
O şoferiţă de 53 de ani, care a depăşit limita de viteză în localitate, a făcut spectacol în faţa angajaţilor Inspectoratului Naţional de Securitate Publică. Evenimentul a avut loc în satul Măgdăceşti. Ea a ameniţat poliţiştii şi a refuzat să prezinte actele la control. Într-un final, angajaţii INSP au stabilit că şoferiţa deţinea permis de […] Post-ul Șoferiță cu permis de troleibuz, pusă pe scandal. A refuzat să prezinte actele, a insultat și amenințat inspectorul apare prima dată în CANAL 2.
14:50
Blocul Electoral al Socialiştilor şi Comuniştilor a fost creat oficial. Un acord în acest sens a fost semnat în această după-amiază de liderul PSRM, Igor Dodon, şi preşedintele PCRM, Vladimir Voronin. Reprezentanţii celor două formaţiuni au depus actele pentru a fi înregistrat la Comisia Electorală Centrală. Consultările cu privire la crearea acestui bloc electoral PSRM-PCRM […] Post-ul Igor Dodon și Vladimir Voronin au semnat documentul oficial de creare a Blocului Electoral al PSRM și PCRM apare prima dată în CANAL 2.
14:50
Primăria Chisinau a dat start evenimentelor culturale în aer liber cu un concert de jazz la Teatrul Verde. Primul concert in aer liber din acest an a început acum o oră. Şase muzicieni vor interpreta piese renumite de jazz, dar și propriile compoziții. Autoritățile susțin că acest eveniment va fi transformat in unul tradiţional pentru […] Post-ul Start concertelor sub cerul liber. Mai mulți muzicieni au interpretat piese cunoscute de jazz pe scena Teatrului Verde apare prima dată în CANAL 2.
14:40
Un bărbat de 47 de ani s-a înecat în râul Nistru, după ce s-ar fi speriat de aşa-numiţii grăniceri separatişti. Victima a mers la pescuit împreună cu un consătean, folosind o barcă gonflabilă confecţionată dintr-un pneu de tractor. Potrivit poliţiei, pescarii s-au apropiat de malul stâng al Nistrului, de unde au fost somaţi de aşa-numiţii […] Post-ul Moarte pe Nistru, învăluită de mister. Un bărbat s-a înecat în timp ce ar fi încercat să scape de așa-numiții „grăniceri” separatiști apare prima dată în CANAL 2.
14:40
Situaţie tensionată în Orientul Mijlociu! Purtătorul de cuvânt al Armatei Israeliene a declarat, că Fâşia Gaza a lansat spre Israel peste 1.000 de rachete, 850 dintre care au fost doborâte. Israelul a raportat șase morți și zeci de răniți. Comunitatea internaţională reacţionează cu îngrijorare la evenimentele dramatice din Orientul Mijlociu. După atacul cu rachete, conducerea […] Post-ul Imagini apocaliptice în Orientul Mijlociu! Fâșia Gaza a lansat o ploaie de rachete peste Israel, care a ripostat la fel de violent apare prima dată în CANAL 2.
12 mai 2021
17:40
Post-ul Aspirator vertical Rovus STORM VAC. Potrivit atât pentru casă, cât şi pentru automobil apare prima dată în CANAL 2.
17:40
Post-ul TESTE DE BAC ÎN VÂNZARE! Sumele încep de la 110 până la 350 de euro pentru o disciplină apare prima dată în CANAL 2.
14:50
Începând cu ziua de sâmbătă, 15 mai, havuzurile din Capitala vor fi funcţionale. Anunţul a fost făcut de primarul General Ion Ceban, în cadrul şedinţei operative. Acestea vor ramane functionale pe toată perioada estivală. Post-ul Veste bună pentru locuitorii Capitalei. De sâmbătă, havuzurile din oraş vor fi funcţionale apare prima dată în CANAL 2.
14:50
Politicienii au dezlegat sacul cu promisiuni electorale. Astfel, Partidul Democrat a anunţat azi un plan naţional de dezvoltare, care conţine mai multe obiective. Printre acestea se numără reducerea până la 5 procente a TVA în sectorul HoReCa, introducerea unui impozit unic în agricultură, precum şi repararea unui kilometru de drum în fiecare sat. Pavel Filip […] Post-ul PDM a lansat un plan de dezvoltare a țării, în cazul în care va ajunge din nou la guvernare apare prima dată în CANAL 2.
14:50
Deşi Campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate încă nu a început, Partidul socialiştilor a instalat panouri cu sigla PSRM în mai multe localităţi din ţară. Ele sunt scrise în limbile română şi rusă, iar mesajul este următorul: „Moldova este în pericol. Nu dăm ţara străinilor”. Preşedintele fracţiunii PSRM, Corneliu Furculiţă, a declarat, că aceste panouri […] Post-ul Socialiștii au intrat în campanie electorală înainte de termen. Mai multe panouri cu sigla PSRM, instalate în țară, inclusiv în Capitală apare prima dată în CANAL 2.
14:50
Socialiştii şi comuniştii au bătut palma. Liderul PCRM, Vladimir Voronin, şi liderul PSRM, Igor Dodon, au convenit astăzi formarea blocului „Socialiştii şi Comuniştii”. Informaţia a fost confirmată de secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea. Potrivit acestuia, formaţiunile urmează să pună la punct câteva întrebări juridice şi organizatorice. Igor Dodon a anunţat după şedinţa Executivului politic […] Post-ul PCRM și PSRM au bătut palma. Dodon cu Voronin formează un bloc electoral pentru anticipatele din 11 iulie apare prima dată în CANAL 2.
14:50
”Demersurile avocaţilor lui Ilan Șor adresate Procuraturii Generale, Ministerului Finanţelor şi Băncii Naţionale pot fi înaintate în cadrul procedurilor judiciare deja demarate”. Este reacţia BNM, după ce Ilan Şor a solicitat o discuţie cu reprezentanţii instituţiilor vizate, privind recuperarea banilor din frauda bancară. Mai mult, BNM susţine că subiectul fraudei bancare se transformă într-un instrument […] Post-ul Reacția BNM, după propunerea lui Șor de a plăti 5,2 miliarde de lei: ”Banca Națională așteaptă fapte reale, nu doar declarații” apare prima dată în CANAL 2.
14:50
Zeci de moldoveni, care vor să plece peste hotare, îşi fac zilnic testul la noul coronavirus. Laboratoarele private sunt luate cu asalt, iar poliţia de frontieră atestă o creştere cu 90 la sută a numărului de traversări, faţă de aceiaşi perioadă a anului trecut. Majoritatea moldovenilor pleacă la muncă… sau la odihnă. Laboratoarele private au […] Post-ul Laboratoarele pentru efectuarea testului COVID-19, solicitate la maxim. Moldovenii pleacă în masă peste hotare apare prima dată în CANAL 2.
14:40
Încă un complice în cazul răpirii fostului judecător din Ucraina Mykola Ceaus a fost reținut de oamenii legii. Este vorba despre un moldovean de 30 de ani, care a fost încătuşat la un punct de trecere a frontierei din nordul ţării. Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Ciocana a decis arestarea preventivă a acestuia pentru […] Post-ul Încă un complice în cazul răpirii fostului judecător ucrainean, Mikola Ceaus, reținut apare prima dată în CANAL 2.
14:40
După peste două luni de lecţii on-line, elevii claselor gimnaziale şi liceale din Chişinău au revenit în bănci. Totuşi unele şcoli vor activa conform sistemului mixt de studii. Decizia a fost luată ca urmare a scăderii numărului de îmbolnăviri de COVID-19. De dimineaţă, angajaţii Liceului Teoretic „Constantin Negruzzi” le-au verificat temperatura elevilor. De asemenea, fiecare […] Post-ul După două luni de lecţii online, elevii claselor gimnaziale şi liceale din Capitală, au revenit în şcoli apare prima dată în CANAL 2.
14:40
Azi, Ministerul Sănătăţii a lansat oficial, etapa a 3-a de vaccinare şi a anunţat încă două centre de imunizare. Unul va fi deschis la Bălţi, iar altul – la Centrul „MoldExpo” din Capitală, unde activează deja Centrul de triere al bolnavilor cu COVID-19. Zeci de oameni au venit astăzi la Centrul municipal de vaccinare. „Am […] Post-ul În Moldova a fost lansată oficial etapa a treia de vaccinare apare prima dată în CANAL 2.
14:40
Scene de groază într-o şcoală din oraşul Kazani, Federaţia Rusă. Cel puțin 9 persoane au murit, iar zeci de copii şi profesori au fost răniţi. Atacul a fost săvârşit de un tânăr de 19 ani, care a învăţat în aceeaşi instituţie. Potrivit datelor preliminare, şi-au pierdut viaţa 7 elevi din clasa a 8-a, o profesoară […] Post-ul Un tânăr de 19 ani a deschis focul asupra elevilor într-un gimnaziu din oraşul rusesc Kazani: 9 persoane au fost ucise apare prima dată în CANAL 2.
14:40
O tânără din Chişinău a fost deposedată de o suma mare de bani şi bijuterii, în schimbul promisiunii unei femei din Ocniţa, de a-i lecui prietena bolnavă. Pretinsa clarvăzătoare s-a declarat specialist în farmece şi ritualuri speciale. După ce a înţeles că a fost amăgită, tânăra a anunţat poliţia. Suspecta nu-şi recunoaşte vina, dar are […] Post-ul O tânără din Capitală a căzut în plasa unei pretinse clarvăzătoare, care a jecmănit-o de 12 mii de lei și mai multe bijuterii apare prima dată în CANAL 2.
14:40
A muncit mai mulţi ani peste hotare, iar banii adunaţi i-a investit acasă, în satul Mihăileni, raionul Rîşcani. Tudor Iaz cultivă în condiţii de seră varză, ceapă verde, castraveţi, ardei, ridiche şi vânătă. Bărbatul afirmă că este deschis experienţelor, iar pentru a-şi dezvolta afacerea a aplicat şi în cadrul programului ”Pare 1+1”, unde a obţinut […] Post-ul Banii agonisiți ani de zile peste hotare, investiți în afacere cu zarzavaturi în Moldova. Un fermier din Râșcani are câteva sere de toată frumusețea apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.