Codreanu: Socialiști au făcut exact ca 30 de ani în urmă – în URSS cu „ГКЧП”

Punctul, 23 aprilie 2021 17:40

Le este frică. Se tem și fac lucruri disperate. Astfel a comentat președintele Partidului Puterea Oamenilor acțiunilor PSRM-ului de astăzi. „Situația de urgență au adoptat. În 2021, socialiști au făcut exact ca 30 de ani în urmă – în URSS cu ГКЧП. Nu i-a ajutat.”, a mai spus politicianul. Ruslan Codreanu susține că „acum socialiștii … Articolul Codreanu: Socialiști au făcut exact ca 30 de ani în urmă – în URSS cu „ГКЧП” apare prima dată în Punctul pe i.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Punctul

Acum 6 ore
21:40
Divergenţele între partidele de pe eşicherul politic de dreapta trebuie să înceteze pentru ca după alegerile parlamentare anticipate în Parlament să fie constituită o majoritate parlamentară pro-europeană autentică, afirmă fostul deputat Iurie Ţap. Totodată, analistul politic, Ion Tăbîrţă, susţine că Partidul Acţiune şi Solidaritate trebuie să fie primul interesat de coagularea forţelor de dreapta, mai … Articolul Opinii: Măcelul între partidele de dreapta trebuie stopat apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 8 ore
20:20
FC Sheriff a devenit astăzi campioana Moldovei pentru a 19-a oară în istorie. Galben-negrii au câștigat meciul cu Milsami Orhei, scor 6-0, și astfel își adjudecă un nou titlu cu 4 etape până la finalul campionatului. Federația Moldovenească de Fotbal adresează sincere felicitări echipei Sheriff cu un nou titlu de campioană în palmares şi îi … Articolul FC Sheriff a devenit astăzi campioana Moldovei pentru a 19-a oară în istorie apare prima dată în Punctul pe i.
19:50
Deputatul Platformei DA, Liviu Vovc a fost „fără să vreau martor al unui accident foarte urât în care un pieton neglijent și-a pus în pericol viața numai pentru a câștiga două minute”. „Dragi pietoni, viața are prioritate. Fiți conștienți de pericolul la care vă expune când treceți strada în locuri nepermise și încă alergând. Imaginea … Articolul VIDEO // Deputatul Liviu Vovc martorul unui accident teribil apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 12 ore
19:00
Comandantul din orașul Gaza al mișcării islamiste palestiniene Hamas, Bassem Issa, a fost ucis miercuri într-un atac aerian israelian, a anunțat Hamas, potrivit Washington Post.Bassem Issa este comandantul cu cel mai înalt rang din Hamas ucis de Israel din 2014. Este prima dată când Hamas recunoaște moartea unora dintre comandanții săi în noua escaladare a tensiunilor cu Israelul. Aripa armată a Hamas a declarat că Issa a fost ucis „împreună cu câțiva dintre frații săi” în timpul luptelor care … Articolul Hamas anunță că unul din liderii mișcării din Gaza a fost ucis „împreună cu câțiva dintre frații săi” apare prima dată în Punctul pe i.
18:40
Ieri, 11 mai, doi locuitori ai s. Răscăieți, rn. Ștefan-Vodă, au mers la pescuit pe râul Nistru, cu o barcă improvizată. În jurul orelor 13-14, în timpul pescuitului, cei doi au fost somați de așa-numiții grăniceri din regiunea transnistreană să tragă barca la mal. Potrivit informațiilor din teritoriu, obținute de Asociația Promo-LEX, la momentul producerii … Articolul Promo-LEX vine cu noi detalii în cazul decesului în condiții suspecte al unui cetățean al Republicii Moldova apare prima dată în Punctul pe i.
18:00
Moldova nu va mai putea cumpăra vaccinuri anti-Covid-19. Acesta este FALSUL promovat de socialistul Petru Burduja, imediat după anularea stării de urgență în data de 28 aprilie.   Petru Burduja, deputat PSRM: Republica Moldova nu va mai putea fi reprezentată pentru procurarea vaccinului. Deci, vor fi suspendate, de fapt, acele operațiuni de organizare a logisticii de procurare … Articolul VIDEO // Declarațiile FALSE despre vaccin a deputatului socialist Petru Burduja, după anularea stării de urgență apare prima dată în Punctul pe i.
17:50
Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova a pornit o anchetă de serviciu pentru a stabili dacă ofițerii SIS au legătură cu răpirea ex-judecătorului ucrainean Mikola Ceaus. Într-un răspuns pentru RISE Moldova, SIS notează că verifică „dacă ofițeri ai SIS au fost implicați nesancționat în facilitarea trecerii frontierei de stat și/sau în acordarea pazei, … Articolul DOC // Angajații SIS ar putea fi implicați în răpirea lui Ceaus. SIS a pornit o achetă de serviciu apare prima dată în Punctul pe i.
17:20
Alte 224 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, patru sunt de de import: 2-Turcia, 1-Romania, 1- Rusia Numărul total de teste efectuate – 5.936, dintre care 1.849 – teste Rapid – Antigen. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la … Articolul ULTIMA ORĂ // 224 cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore apare prima dată în Punctul pe i.
17:20
Guvernul în exercițiu a aprobat astăzi Hotărârea de a aloca 70 milioane de lei din Fondul de Fezervă al Guvernului pentru organizarea și desfașurarea alegerilor parlamentare anticipate, stabilite pentru 11 iulie 2021.  Mijloacele financiare urmează a fi transferate în conturile Comisiei Electorale Centrale de către Ministerul Finanțelor care va asigura finanțarea cheltuielilor pe măsura documentelor … Articolul Guvernul a alocat 70 de milioane de lei pentru desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate apare prima dată în Punctul pe i.
17:10
„Moldova a văzut multe perversități politice, dar asta este pe primul loc în topul celor mai perverse”, astfel a comentat liderul Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi, crearea blocului comun PSRM-PCRM, despre care a anunțat astăzi, președintele socialist Igor Dodon. Totodată, Renato Usatîi a declarat că este „păcat de Voronin, să ștergi tot ce ai construit … Articolul Usatîi despre blocul PSRM-PCRM: Moldova a văzut multe perversități politice, dar asta este pe primul lor în topul celor mai perverse apare prima dată în Punctul pe i.
17:10
Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju a semnat, astăzi, Acordul de inițiere a proiectului „Implementarea activităților de facilitare a ratificării Amendamentului de la Kigali de către Republica Moldova”.  Scopul principal este de a susține țara noastră să îndeplinească acțiunile necesare pentru a reduce consumul și producția de hidrofluorocarburi-gaze cu efect de seră, ce … Articolul În R.Moldova a fost inițiat un proiect ce va ajuta țara noastră să reducă consumul și producția de hidrofluorocarburi – gaze cu efect de seră apare prima dată în Punctul pe i.
17:00
Președintele României Klaus-Werner Iohannis a conferit prin Decretul prezidențial nr. 244 din 29 martie 2021, medalia „Centenarul Marii Uniri” și brevetele aferente unor personalități din Republica Moldova. În contextul acțiunilor de marcare a Zilei Europei, Ambasada României la Chișinău a organizat, în data de 12 mai 2021, o ceremonie de înmânare a distincțiilor menționate următoarelor … Articolul Președintele României a conferit medalia „Centenarul Marii Uniri” și brevetele aferente unor personalități din R.Moldova apare prima dată în Punctul pe i.
16:30
Escaladarea conflictului dintre Israel și Hamas continuă și miercuri. Noi lovituri aeriene ale Israelului au vizat poziții ale Hamas, din Gaza. În același timp, Hamas a lansat noi tiruri de rachete în sudul Israelului. O persoană a fost ucisă și două au fost rănite după ce o rachetă ghidată antitanc a lovit miercuri dimineață un … Articolul Noi bombardamente în Gaza. Hamas a lansat 110 rachete. Ministrul israelian al Apărării: Ne oprim când vom avea liniște deplină apare prima dată în Punctul pe i.
16:20
Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al PSRM în cadrul căreia a fost analizată strategia socialiștilor în alegerile parlamentare anticipate și au fost luate câteva decizii importante. Despre acest lucru a scris președintele PSRM, Igor Dodon. În așa mod, potrivit președintelui PSRM „membrii Consiliului Republican au fost unanimi în opinia privind necesitatea unificării forțelor … Articolul De la „nu merită titlul de măgar al Găgăuzii” până la crearea unui bloc comun, nu este decât un pas. PSRM și PCRM au semnat documentul de creare a blocului apare prima dată în Punctul pe i.
16:20
Alte 4 stații de producere a oxigenului medical au fost instalate în cadrul instituțiilor medicale din țară, printre care: două cu capacitatea de 54,5 m³/h la IMSP SCM „Sfânta Treime” și Spitalul Clinic Republican din Bălți  și două cu capacitatea de 16,8m³/h la SR Căușeni și Soroca. Anterior, 3 stații de 16,8m³/h au fost instalate la SR Hâncești, SR … Articolul Continuă instalarea stațiilor de producere a oxigenului medical achiziționate în cadrul proiectului Băncii Mondiale apare prima dată în Punctul pe i.
16:00
Președintele Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu Ministrul britanic pentru Vecinătatea Europeană, Wendy Morton. Iată declarațiile șefului statului: „O salut pe doamna ministru Wendy Morton la Chișinău. Am avut astăzi un schimb de opinii despre situația politică din țara noastră, am discutat agenda de reforme pe care o propunem și pentru care avem … Articolul „Fondurilor recuperate de la Luca Filat”. Subiect abordat de Maia Sandu la întrevederea cu Ministrul britanic pentru Vecinătatea Europeană, Wendy Morton apare prima dată în Punctul pe i.
15:30
Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, l-a primit în vizită pe E.S. Ambasadorul Chinei la Chișinău, Zhang Yinghong. Oficialii au discutat un șir de subiecte de pe agenda bilaterală, în mod special fiind abordată evoluția situației epidemiologice la nivel național. Șeful interimar al Executivului a reiterat mulțumirile Guvernului Republicii Moldova pentru donația generoasă de 150 mii de … Articolul Prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, a discutat cu E.S. Ambasadorul Chinei la Chișinău apare prima dată în Punctul pe i.
15:30
Doi motocicliști, depistați în stare ebrietate. Ambii conducători au fost stopați pentru că conduceau atât ei fără cască, cât și pasagerii lor. Ambii, locuitori ai satului Lucești din raionul Cahul. Unul, de 23 de ani avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 1,35 mg/l, iar cel de al doilea, de 21 de ani, … Articolul Cu sticla în mână, chiar față de polițiști. Doi motocicliști, depistați în stare ebrietate apare prima dată în Punctul pe i.
15:20
Noi am fost și rămânem PRO Normalitate, motiv din care nu am trădat, nu am mințit și nu am făcut alianțe împotriva firii, precum obișnuiesc ceilalți. Grupul parlamentar PRO Moldova are o istorie de numai 14 luni, timp în care am devenit singurul partid parlamentar care nu a participat în nicio formă la guvernările din … Articolul PRO Moldova a făcut totalurile mandatului actual în Parlament apare prima dată în Punctul pe i.
15:20
În vederea conformării la standardele şi normele europene în domeniul securităţii sociale, Casa Naţională de Asigurări Sociale aplică în prezent 14 acorduri în domeniul securităţii sociale semnate cu Bulgaria, Portugalia, România, Luxemburg, Austria, Estonia, Cehia, Belgia, Polonia, Ungaria, Lituania, Germania, Turcia şi cu Belarus. Acordurile prevăd calculul pensiilor  în baza principiului european – principiului proporționalității. Atât Republica … Articolul CNAS aplică în prezent 14 acorduri în domeniul securităţii sociale apare prima dată în Punctul pe i.
15:10
Comisia Electorală Centrală a aprobat Regulamentul privind reflectarea campaniei electorale în alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 în mijloacele de informare în masă din Republica Moldova. Documentul are drept scop asigurarea reflectării echitabile, echilibrate şi imparţiale a campaniei electorale la scrutinul din 11 iulie curent, de către instituțiile mass-media, promovarea libertăţii de exprimare şi … Articolul CEC a aprobat Regulamentul privind reflectarea campaniei electorale în alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 în mass-media apare prima dată în Punctul pe i.
15:10
Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică aduce la cunoştinţa tuturor părților interesate despre inițierea procedurii de elaborare a proiectului unei noi Metodologii de calculare și aplicare a prețurilor la produsele petroliere. Proiectul Metodologiei respective urmează a fi elaborat în conformitate cu prevederile Legii nr. 54 din 09.04.2021 pentru modificarea Legii privind piața produselor petroliere nr. … Articolul Inițierea procedurii de elaborare a proiectului unei noi Metodologii de calculare și aplicare a prețurilor la produsele petroliere apare prima dată în Punctul pe i.
14:40
Declarații de presă susținute de Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și Ministrul britanic pentru Vecinătatea Europeană, Wendy Morton Articolul LIVE // Declarații de presă susținute de Președintele Maia Sandu, și Ministrul britanic pentru Vecinătatea Europeană, Wendy Morton apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 24 ore
14:10
Astăzi, Viceprim-ministra în exercițiu Olga Cebotari a participat la o şedinţă de lucru în format de videoconferință cu reprezentanții Berlin Economics GmbH, în comun cu Şeful Misiunii OSCE în Republica Moldova Claus Neukirch și Consilierul de Nivel Înalt al UE pentru promovarea măsurilor de consolidare a încrederii Kalman Mizsei. Subiectul central al discuțiilor a constituit … Articolul Olga Cebotari a purtat discuții tehnice cu reprezentanții Berlin Economics GmbH apare prima dată în Punctul pe i.
13:40
Polițiștii INSP, zilnic se confruntă în activitatea de serviciu cu agresivitate, impertinență și aroganță din partea unor cetățeni. Cel mai recent caz a avut loc ieri, aproximativ la ora 18:30, localitatea Măgdăcești. O șoferiță de 53 de ani a fost înregistrată cu radarul depășind limita de viteză. Aceasta a fost stopată pentru documentare. Chiar dacă … Articolul VIDEO // Unii conducători auto cunosc drepturile, dar obligațiile nu apare prima dată în Punctul pe i.
13:30
La 11 mai, în jurul orei 15:00, poliția din Ștefan Vodă a fost anunțată despre decesul unei persoane, pe malul stâng al râului Nistru. În urma măsurilor întreprinse de polițiști s-a stabilit că, bărbatul de 47 de ani, locuitor al satului Răscăieți din raionul Ștefan Vodă, împreună cu un consătean de 43 de ani pescuiau … Articolul Poliția R.Moldova despre moldoveanul omorât de ,,grănicerii” separatiști. A fost inițiat un proces penal apare prima dată în Punctul pe i.
13:00
Un conațional, căutat pentru comiterea unei infracțiuni frontaliere, a fost depistat la Comrat, deși își tăinuia locația de mai bine de un an de zile. Ca urmare a cercetării informațiilor operative, ofițerii de investigații din cadrul Direcției regionale Sud au acționat la sfârșitul săptămânii trecute, reținând cetățeanul la o adresă din orașul Comrat. Conform datelor, … Articolul Un bănuit în comiterea unei infracțiuni la frontieră, depistat după un an de căutări apare prima dată în Punctul pe i.
12:50
Prim-ministrul interimar, ministrul interimar al afacerilor externe și integrării europene, Aureliu Ciocoi, a avut o întrevedere cu Wendy Morton, ministru de stat pentru Vecinătatea Europeană și Americi în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Dezvoltării al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Oficialul britanic desfășoară o vizită de lucru la Chișinău în perioada … Articolul Aureliu Ciocoi a avut o întrevedere cu Wendy Morton, ministru de stat pentru Vecinătatea Europeană al Regatului Unit apare prima dată în Punctul pe i.
12:40
Deputatul Iurie Reniță a venit cu o reacție în urma comunicatul emis de Procuratura Generală în care era vizat, declarând că vocabolarul folosit de procuratura coincide cu cel suburban a lui Igor Dodon când este vizat în dosare de corupție. „“Take it easy!” (mai calm!) – asta v-aș sugera în primul rând, Alexandr Dmitrievici. Amenințările … Articolul VIDEO // Iurie Reniță către Stoianoglo: Comunicatul de ieri al PG coincide cu vocabularul suburban a lui Dodon când este vizat dosare de corupție apare prima dată în Punctul pe i.
12:10
Varianta indiană a coronavirusului, B.1.617, care stă la originea exploziei numărului de cazuri de COVID-19 din India, a fost detectată în 44 de țari, anunță Organizația Mondială a Sănătății. Această variantă a fost descrisă de OMS drept „îngrijorătoare”. În India, numărul cazurilor zilnice de COVID-19 este în creștere, iar numărul deceselor atinge un nou record. … Articolul Varianta indiana a coronavirusului, detectată în 44 de țări apare prima dată în Punctul pe i.
12:00
Femeia ce apare în imagini este căutată de polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectată de comiterea unui furt de portmoneu. Angajații poliției au fost sesizați la data de 15 aprilie, de către o doamnă în vârstă de 33 de ani, comunicând că în timp … Articolul ATENȚIE // Dacă o recunoașteți, anunțați poliția apare prima dată în Punctul pe i.
11:40
Deputatul PAS, Radu Marian, bate alarma. Asta după ce, Agenția Servicii Publice a anunțat pe 29 aprilie o licitație-gigant în valoare de aproape 500 milioane lei pentru procurarea blanchetelor pentru actele de identitate, permise de conducere şi certificate de înmatriculare. Potrivit deputatului, în depozitul Agenției există o rezervă de 400.000 de blanchete, ceea ce ar … Articolul ASP a anunțat o „licitație-gigant” în valoare de aproximativ 500 milioane lei. Radu Marian a sesizat SIS și Guvernul interimar apare prima dată în Punctul pe i.
10:10
În zilele de mini vacanță dedicate Paștelui Blajinilor, în perioada 08 – 10 mai curent, intervenția ambulanței a fost solicitată de 5.856 cetățeni. După acordarea asistenței medicale de urgență 2.077 pacienți, printre care 467 copii au fost transportați la spital pentru continuarea tratamentului în condiții de staționar. În această perioadă la Serviciul de Asistență Medicală … Articolul În zilele de vacanță dedicate Paștelui Blajinilor, intervenția ambulanței a fost solicitată de 5.856 cetățeni apare prima dată în Punctul pe i.
10:00
În punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 17. 429 traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 7. 405 traversări persoane, dintre care 4. 965 treceri la frontiera moldo-română, 1 261 treceri la frontiera cu Ucraina și 1.179 treceri aeriene. Au fost supuse screeningului 17 429 persoane și completate … Articolul Poliția de frontieră: Fluxul de persoane a constituit 17.429 traversări. Patru teste PCR Covid-19 falsificate apare prima dată în Punctul pe i.
09:30
În legătură cu informațiile apărute în spațiul public referitor la cazul tragic care s-a produs ieri, 11 mai 2021, în apropierea satului Răscăieți, raionul Ștefan Vodă, soldat cu înecul unui cetățean în râul Nistru, Biroul politici de reintegrare vine cu următoarele precizări. Biroul politici de reintegrare s-a autosesizat asupra incidentului în urma informațiilor operative obținute … Articolul Chiar dacă ,,grănicerii” transnistreni au omorât un moldovean ieri în plină zi, biroul de politici de reintegrare abia acum s-a autosesizat apare prima dată în Punctul pe i.
09:20
Primăria municipiului Chișinău informează că astăzi, pe fațada clădirii IMSP Spitalul Clinic Municipal nr. 1 „Gheorghe Paladi” a fost inaugurat un basorelief al liderului spiritual al instituției, cu prilejul celor 92 de ani recent împliniți ai academicianului. Autorul basoreliefului este sculptorul Veaceslav Jiglițchi. La eveniment a participat Primarul General, Ion Ceban, viceprimarul Angela Cutasevici, colegi-doctori … Articolul Pe fațada clădirii IMSP Spitalul Clinic Municipal nr. 1 „Gh. Paladi” a fost inaugurat basorelieful mentorului instituției apare prima dată în Punctul pe i.
09:10
Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 11 mai 2021 – 14 mai 2021 inclusiv, va fi suspendat traficul rutier pe strada Anton Crihan, pentru executarea lucrărilor de pozare a rețelelor exterioare de apeduct. De asemenea, în perioada: 17 mai 2021 – 21 mai 2021, inclusiv, va fi suspendat traficul rutier pe strada Universității, în … Articolul Suspendarea traficului rutier pe anumite străzi din centrul capitalei apare prima dată în Punctul pe i.
09:10
Banii necesari organizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie vor fi transferați Comisiei Electorale Centrale în mai multe tranșe, a declarat Aureliu Ciocoi. Potrivit premierului interimar, Fondul de Rezervă nu dispune de suma totală de 125 de milioane de lei solicitată de CEC, iar din acest motiv Guvernul va aloca doar o primă tranșă pentru … Articolul Aureliu Ciocoi: Banii pentru anticipate vor fi alocați în tranșe apare prima dată în Punctul pe i.
09:00
Vlad Filat spune că va propune colegilor din conducerea PLDM să evite participarea la alegerile anticipate din 11 iulie și să îndemne simpatizanții formațiunii să susțină Partidul Acțiune și Solidaritate. Totodată, fostul lider liberal-democrat declară că reprezentanții PLDM ar fi negociat cu cei din Platformei DA crearea unui bloc electoral, dar încercarea a eșuat pentru … Articolul Vlad Filat va propune PLDM-ului să nu participe la alegeri și să susțină PAS apare prima dată în Punctul pe i.
08:50
Tatiana Zatîc, secretara de stat care asigură interimatul la Ministerul Sănătății, spune că decizia autorităților de a procura vaccinul CoronaVac a fost impusă de situația critică în care se afla Republica Moldova acum două luni. Potrivit ei, în condițiile în care niciun alt producător nu dorea să negocieze cu Republica Moldova, compania chineză Sinovac a … Articolul Cu sute de mii vaccinuri în depozit, Tatiana Zatîc susține că procurarea vaccinului chinezesc la suprapreț reprezintă ,,o decizie impusă de situație” apare prima dată în Punctul pe i.
08:40
Oficialii americani suspectează Direcția Principală de Informații (GRU), agenția de informații militare externe a forțelor armate ale Rusiei, de faptul că se află în spatele atacurilor misterioase care au provocat simptome debilitante în cazul a zeci de angajați ai unor ambasade americane din străinătate. Totodată, CIA se implică activ în anchetă iar directorul William Burns primește zilnic … Articolul Spionii ruși, suspecți în cazul atacului energetic din SUA. „Arată, miroase și se simte ca GRU” apare prima dată în Punctul pe i.
08:10
Un bărbat ar fi murit în apele râului Nistru, după ce ar fi fost gonit de către așa-zișii grăniceri din regiunea transnistreană. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, iar Poliția Republicii Molova a fost anunțată despre depistarea cadavrului, în jurul orei 15:00, pe malul Nistrului, de către o femeie, care ar fi … Articolul „Grănicerii” separatiști ar fi provocat înecul unui pescar din Ștefan Vodă care a încercat să scape de ei în înot apare prima dată în Punctul pe i.
Ieri
21:40
O clădire cu zece etaje aflată în centrul oraşului Gaza, în care se aflau birouri ale unor oficiali ai Hamas, a fost complet distrusă marţi seară în urma unei lovituri aeriene israeliene, relatează AFP. Clădirea, situată la malul mării, s-a prăbuşit după ce a fost vizată de un atac aerian, în timp ce aviaţia israeliană … Articolul Gaza: Un imobil cu 10 etaje, distrus într-un atac israelian apare prima dată în Punctul pe i.
21:10
La 35 de ani de la marea catastrofă nucleară din Ucraina, subiectul Cernobîl revine în atenție. Unii oameni de știință spun că reactorul care a explodat pe 26 aprilie 1986 pare să se fi „reactivat”. Cercetătorii ucraineni au observat reacții nucleare care au loc acolo și care pot deveni periculoase. Informațiile au apărut într-un articol din revista americană „Science”. Specialiștii români din domeniu … Articolul Reactorul de la Cernobîl s-ar fi „trezit”. Oficial CNCAN: „Dacă nivelul de radiații ar fi crescut, am avea informații imediat” apare prima dată în Punctul pe i.
21:00
Maia Sandu a avut în această după-amiază o ședință de lucru cu secretarii de Stat din cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Șefa statului a accentuat că procesul de vaccinare împotriva Covid-19 este prea încet, raportat la cantitatea de vaccin care s-a reușit să se aducă în țară până în prezent. ,,Mulți moldoveni doresc … Articolul Maia Sandu a cerut ca procesul de vaccinare să devină mai rapid apare prima dată în Punctul pe i.
20:10
Revista Forbes a publicat recent topul celor mai valoroase cluburi din lume în 2021. Primele 3 poziții sunt ocupate de echipe dn USA, respectiv Dallas Cowboys (NFL – 4 miliarde de lire), New York Yankees (MLB – 3.7 miliarde) și New York Knicks (NBA – 3.5 miliarde). FC Barcelona este primul club de fotbal din … Articolul Nicio echipă de fotbal în topul celor mai valoroase 3 cluburi sportive din lume apare prima dată în Punctul pe i.
20:00
Reprezentanții ACC 56/143 și ACC 55/347, în numele a peste 300 de locatari din bulevardul Mircea cel Bătrân, 13/2 și 13/1 din sectorul Ciocana, fac apel către președintele țării. Aceștia solicită examinarea disciplinară și evaluarea externă a mai multor judecători, pe care îi suspectează de acte de corupție, după ce au dat câștig de cauză … Articolul Apel către președintele țării din partea a 300 de locatari din bd. Mircea cel Bătrân apare prima dată în Punctul pe i.
18:50
Președintele PSRM, Igor Dodon și președintele PCRM, Vladimir Voronin au avut astăzi o întâlnire în cadrul careia au discutat despre crearea blocului PSRM-PCRM. Despre acest lucru a scris deputatul socialist, Vlad Bătrâncea. „În urma negocierilor, a avut loc o întâlnire personală între liderii PSRM și PCRM Igor Dodon și Vladimir Voronin. Există un acord reciproc … Articolul Igor Dodon s-a întâlnit cu Vladimir Voronin. Iată despre ce au vorbit apare prima dată în Punctul pe i.
18:00
Alte 151 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, unul e de import: 1-Romania. Numărul total de teste efectuate – 2.702, dintre care 1.212 – teste Rapid – Antigen. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 252.949. Din numărul total … Articolul ULTIMA ORĂ // 151 cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore apare prima dată în Punctul pe i.
18:00
Publicista şi jurnalista Doina Dabija (Dobzeu) a aderat la Platforma Unionistă PUN în vederea participării la alegerile parlamentare 2021. Despre acest lucru a anunțat președintele PUN, Octavian Țîcu. ,,Moştenitoare plenară a talentului tatălui său, scriitorul şi academicianul Nicolae Dabija, unul din liderii neclintiți ai mişcării de renaştere națională, Doina Dabija va întruchipa în Parlamentul R. … Articolul Echipa PUN continuă să se întărească. Publicista şi jurnalista Doina Dabija a aderat la Platforma Unionistă PUN apare prima dată în Punctul pe i.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.