VIDEO // Deputatul Liviu Vovc explică absența de la votarea rezoluției APCE

Punctul, 23 aprilie 2021 11:10

Deputatul Platformei DA, Liviu Vovc explică absența sa de la examinarea rezoluției Adunării Parlamentare a Consiliului Europei privind eliberarea lui Alexei Navalnîi. Deputatul recunoaște că „am greșit”, explicând absența sa de 5 minute prin faptul că, erau înscrise 38 de persoane la sesiunea de discursuri, timp ce îl considera suficient pentru a putea reveni la … Articolul VIDEO // Deputatul Liviu Vovc explică absența de la votarea rezoluției APCE apare prima dată în Punctul pe i.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Punctul

Acum 15 minute
11:40
Deputatul PAS, Radu Marian, bate alarma. Asta după ce, Agenția Servicii Publice a anunțat pe 29 aprilie o licitație-gigant în valoare de aproape 500 milioane lei pentru procurarea blanchetelor pentru actele de identitate, permise de conducere şi certificate de înmatriculare. Potrivit deputatului, în depozitul Agenției există o rezervă de 400.000 de blanchete, ceea ce ar … Articolul ASP a anunțat o „licitație-gigant” în valoare de aproximativ 500 milioane lei. Radu Marian a sesizat SIS și Guvernul interimar apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 2 ore
10:10
În zilele de mini vacanță dedicate Paștelui Blajinilor, în perioada 08 – 10 mai curent, intervenția ambulanței a fost solicitată de 5.856 cetățeni. După acordarea asistenței medicale de urgență 2.077 pacienți, printre care 467 copii au fost transportați la spital pentru continuarea tratamentului în condiții de staționar. În această perioadă la Serviciul de Asistență Medicală … Articolul În zilele de vacanță dedicate Paștelui Blajinilor, intervenția ambulanței a fost solicitată de 5.856 cetățeni apare prima dată în Punctul pe i.
10:00
În punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 17. 429 traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 7. 405 traversări persoane, dintre care 4. 965 treceri la frontiera moldo-română, 1 261 treceri la frontiera cu Ucraina și 1.179 treceri aeriene. Au fost supuse screeningului 17 429 persoane și completate … Articolul Poliția de frontieră: Fluxul de persoane a constituit 17.429 traversări. Patru teste PCR Covid-19 falsificate apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 4 ore
09:30
În legătură cu informațiile apărute în spațiul public referitor la cazul tragic care s-a produs ieri, 11 mai 2021, în apropierea satului Răscăieți, raionul Ștefan Vodă, soldat cu înecul unui cetățean în râul Nistru, Biroul politici de reintegrare vine cu următoarele precizări. Biroul politici de reintegrare s-a autosesizat asupra incidentului în urma informațiilor operative obținute … Articolul Chiar dacă ,,grănicerii” transnistreni au omorât un moldovean ieri în plină zi, biroul de politici de reintegrare abia acum s-a autosesizat apare prima dată în Punctul pe i.
09:20
Primăria municipiului Chișinău informează că astăzi, pe fațada clădirii IMSP Spitalul Clinic Municipal nr. 1 „Gheorghe Paladi” a fost inaugurat un basorelief al liderului spiritual al instituției, cu prilejul celor 92 de ani recent împliniți ai academicianului. Autorul basoreliefului este sculptorul Veaceslav Jiglițchi. La eveniment a participat Primarul General, Ion Ceban, viceprimarul Angela Cutasevici, colegi-doctori … Articolul Pe fațada clădirii IMSP Spitalul Clinic Municipal nr. 1 „Gh. Paladi” a fost inaugurat basorelieful mentorului instituției apare prima dată în Punctul pe i.
09:10
Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 11 mai 2021 – 14 mai 2021 inclusiv, va fi suspendat traficul rutier pe strada Anton Crihan, pentru executarea lucrărilor de pozare a rețelelor exterioare de apeduct. De asemenea, în perioada: 17 mai 2021 – 21 mai 2021, inclusiv, va fi suspendat traficul rutier pe strada Universității, în … Articolul Suspendarea traficului rutier pe anumite străzi din centrul capitalei apare prima dată în Punctul pe i.
09:10
Banii necesari organizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie vor fi transferați Comisiei Electorale Centrale în mai multe tranșe, a declarat Aureliu Ciocoi. Potrivit premierului interimar, Fondul de Rezervă nu dispune de suma totală de 125 de milioane de lei solicitată de CEC, iar din acest motiv Guvernul va aloca doar o primă tranșă pentru … Articolul Aureliu Ciocoi: Banii pentru anticipate vor fi alocați în tranșe apare prima dată în Punctul pe i.
09:00
Vlad Filat spune că va propune colegilor din conducerea PLDM să evite participarea la alegerile anticipate din 11 iulie și să îndemne simpatizanții formațiunii să susțină Partidul Acțiune și Solidaritate. Totodată, fostul lider liberal-democrat declară că reprezentanții PLDM ar fi negociat cu cei din Platformei DA crearea unui bloc electoral, dar încercarea a eșuat pentru … Articolul Vlad Filat va propune PLDM-ului să nu participe la alegeri și să susțină PAS apare prima dată în Punctul pe i.
08:50
Tatiana Zatîc, secretara de stat care asigură interimatul la Ministerul Sănătății, spune că decizia autorităților de a procura vaccinul CoronaVac a fost impusă de situația critică în care se afla Republica Moldova acum două luni. Potrivit ei, în condițiile în care niciun alt producător nu dorea să negocieze cu Republica Moldova, compania chineză Sinovac a … Articolul Cu sute de mii vaccinuri în depozit, Tatiana Zatîc susține că procurarea vaccinului chinezesc la suprapreț reprezintă ,,o decizie impusă de situație” apare prima dată în Punctul pe i.
08:40
Oficialii americani suspectează Direcția Principală de Informații (GRU), agenția de informații militare externe a forțelor armate ale Rusiei, de faptul că se află în spatele atacurilor misterioase care au provocat simptome debilitante în cazul a zeci de angajați ai unor ambasade americane din străinătate. Totodată, CIA se implică activ în anchetă iar directorul William Burns primește zilnic … Articolul Spionii ruși, suspecți în cazul atacului energetic din SUA. „Arată, miroase și se simte ca GRU” apare prima dată în Punctul pe i.
08:10
Un bărbat ar fi murit în apele râului Nistru, după ce ar fi fost gonit de către așa-zișii grăniceri din regiunea transnistreană. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, iar Poliția Republicii Molova a fost anunțată despre depistarea cadavrului, în jurul orei 15:00, pe malul Nistrului, de către o femeie, care ar fi … Articolul „Grănicerii” separatiști ar fi provocat înecul unui pescar din Ștefan Vodă care a încercat să scape de ei în înot apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 24 ore
21:40
O clădire cu zece etaje aflată în centrul oraşului Gaza, în care se aflau birouri ale unor oficiali ai Hamas, a fost complet distrusă marţi seară în urma unei lovituri aeriene israeliene, relatează AFP. Clădirea, situată la malul mării, s-a prăbuşit după ce a fost vizată de un atac aerian, în timp ce aviaţia israeliană … Articolul Gaza: Un imobil cu 10 etaje, distrus într-un atac israelian apare prima dată în Punctul pe i.
21:10
La 35 de ani de la marea catastrofă nucleară din Ucraina, subiectul Cernobîl revine în atenție. Unii oameni de știință spun că reactorul care a explodat pe 26 aprilie 1986 pare să se fi „reactivat”. Cercetătorii ucraineni au observat reacții nucleare care au loc acolo și care pot deveni periculoase. Informațiile au apărut într-un articol din revista americană „Science”. Specialiștii români din domeniu … Articolul Reactorul de la Cernobîl s-ar fi „trezit”. Oficial CNCAN: „Dacă nivelul de radiații ar fi crescut, am avea informații imediat” apare prima dată în Punctul pe i.
21:00
Maia Sandu a avut în această după-amiază o ședință de lucru cu secretarii de Stat din cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Șefa statului a accentuat că procesul de vaccinare împotriva Covid-19 este prea încet, raportat la cantitatea de vaccin care s-a reușit să se aducă în țară până în prezent. ,,Mulți moldoveni doresc … Articolul Maia Sandu a cerut ca procesul de vaccinare să devină mai rapid apare prima dată în Punctul pe i.
20:10
Revista Forbes a publicat recent topul celor mai valoroase cluburi din lume în 2021. Primele 3 poziții sunt ocupate de echipe dn USA, respectiv Dallas Cowboys (NFL – 4 miliarde de lire), New York Yankees (MLB – 3.7 miliarde) și New York Knicks (NBA – 3.5 miliarde). FC Barcelona este primul club de fotbal din … Articolul Nicio echipă de fotbal în topul celor mai valoroase 3 cluburi sportive din lume apare prima dată în Punctul pe i.
20:00
Reprezentanții ACC 56/143 și ACC 55/347, în numele a peste 300 de locatari din bulevardul Mircea cel Bătrân, 13/2 și 13/1 din sectorul Ciocana, fac apel către președintele țării. Aceștia solicită examinarea disciplinară și evaluarea externă a mai multor judecători, pe care îi suspectează de acte de corupție, după ce au dat câștig de cauză … Articolul Apel către președintele țării din partea a 300 de locatari din bd. Mircea cel Bătrân apare prima dată în Punctul pe i.
18:50
Președintele PSRM, Igor Dodon și președintele PCRM, Vladimir Voronin au avut astăzi o întâlnire în cadrul careia au discutat despre crearea blocului PSRM-PCRM. Despre acest lucru a scris deputatul socialist, Vlad Bătrâncea. „În urma negocierilor, a avut loc o întâlnire personală între liderii PSRM și PCRM Igor Dodon și Vladimir Voronin. Există un acord reciproc … Articolul Igor Dodon s-a întâlnit cu Vladimir Voronin. Iată despre ce au vorbit apare prima dată în Punctul pe i.
18:00
Alte 151 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, unul e de import: 1-Romania. Numărul total de teste efectuate – 2.702, dintre care 1.212 – teste Rapid – Antigen. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 252.949. Din numărul total … Articolul ULTIMA ORĂ // 151 cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore apare prima dată în Punctul pe i.
18:00
Publicista şi jurnalista Doina Dabija (Dobzeu) a aderat la Platforma Unionistă PUN în vederea participării la alegerile parlamentare 2021. Despre acest lucru a anunțat președintele PUN, Octavian Țîcu. ,,Moştenitoare plenară a talentului tatălui său, scriitorul şi academicianul Nicolae Dabija, unul din liderii neclintiți ai mişcării de renaştere națională, Doina Dabija va întruchipa în Parlamentul R. … Articolul Echipa PUN continuă să se întărească. Publicista şi jurnalista Doina Dabija a aderat la Platforma Unionistă PUN apare prima dată în Punctul pe i.
17:10
Rusia menţine aproximativ 100.000 de militari în apropierea frontierei cu Ucraina şi în regiunea anexată Crimeea, anunță Ivan Bakanov, directorul Serviciului de Securitate din Ucraina (SBU). Datele privind prezenţa militarilor ruşi nu pot fi confirmate din surse independente. Rusia a suplimentat acum câteva luni efectivele militare în Crimeea, regiunea ucraineană anexată în 2014, şi în … Articolul Rusia ar menţine aproximativ 100.000 de militari în apropierea frontierei cu Ucraina apare prima dată în Punctul pe i.
17:00
Astăzi, 11 mai, a fost inaugurat un Centru de vaccinare în orașul Bălți, care va fi situat în incinta Spitalului Clinic Municipal Bălți. Astfel, persoanele din municipiul Bălți se vor putea adresa de sine-stătător pentru a fi vaccinate împotriva COVID-19, în baza buletinului de identitate. Centrul va deveni funcțional în următoarele zile. Prezent la evenimentul … Articolul Un Centru de vaccinare împotriva COVID-19 a fost deschis la Bălți apare prima dată în Punctul pe i.
16:50
Comitetul Central al Partidului Comuniștilor a decis astăzi crearea blocului electoral cu PSRM pentru participarea la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către reprezentanții formațiunii. Astfel, comuniștii au votat doar acceptul creării unui bloc electoral PCRM-PSRM, fără a discuta programul viitorului bloc sau lista candidaților. Prețuim timpul tău. … Articolul FLASH // PCRM a decis crearea unui bloc electoral cu PSRM apare prima dată în Punctul pe i.
16:40
Un şofer din raionul Criuleni, a urcat beat la volan și a încercat să fugă de poliție. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani din raionul Criuleni. Cazul a avut loc la data de 10 mai curent, în jurul orei 20:35, în satul Onițcani. În cadrul măsurilor de profilaxie desfășurate de … Articolul VIDEO // Un şofer din raionul Criuleni, a urcat beat la volan și a încercat să fugă de poliție apare prima dată în Punctul pe i.
16:10
“Mă bucur când sunt atacată personal. Înseamnă că adversarul meu nu mai are alte argumente politice”, spunea Margaret Thatcher. În cazul meu ar fi argumentele profesionale. Când un ministru care conduce un minister de forță, face unele declarații publice și în loc să aducă argumente raționale, aruncă cu învinuiri peste proprii angajați, ceva nu e … Articolul Alina Zbancă: Când un ministru face unele declarații publice și în loc să aducă argumente raționale, aruncă cu învinuiri peste proprii angajați, ceva nu e bine apare prima dată în Punctul pe i.
16:00
Un tunel de 200 de metri construit de El Chapo a fost descoperit în Mexic, la doar câțiva metri distanță de sediul Gărzii Naționale. Tunelul sofisticat a fost construit de Joaquin Guzman, alias El Chapo, care se află în prezent în închisoare, liderul cartelului Sinaloa fiind condamnat la închisoare pe viață pentru mai multe infracțiuni de trafic de … Articolul Traficanții lui El Chapo ar fi construit o rețea de peste 13.300 de narco-tunele. Ultima descoperire a anchetatorilor apare prima dată în Punctul pe i.
15:50
Astăzi a fost convocată ședința Executivului politic al PSRM în cadrul căreia s-au punctat acțiunile partidului legate de campania electorală. Despre acest lucru a anunțat președintele PSRM, Igor Dodon. ,,Am aprobat staff-ul central electoral al formațiunii. Am examinat informația despre posibilitatea unificării partidelor stataliste și creării unui front comun pentru apărarea țării noastre”, a declarat … Articolul Igor Dodon: Se poartă discuții despre unificarea forțelor cu PCRM și alte partide apare prima dată în Punctul pe i.
15:40
,,Spre regret, în elanul de a se evidenția pe orice căi și prin orice mijloace, deputatul Iurie Reniță, dând dovadă de lipsa celor mai elementare cunoștințe juridice, a acceptat să fie folosit de anumite grupări criminale în campanii de manipulare a opiniei publice și discreditare a Procuraturii – activitate incompatibilă cu statutul de ales al … Articolul Reactia PG la documentul publicat de Reniță: Operează cu frânturi de acte pentru a manipula societatea apare prima dată în Punctul pe i.
15:40
Polițiștii de frontieră au surprins în această dimineață pe doi conaționali în timp ce scoteau din apele râului Prut plase care erau destinate pentru prinderea ilicită a peștelui. Chiar dacă nu au reușit să prindă pește, bărbații sunt documentați pentru aflarea în zona de frontieră fără permisiunea necesară. În baza unei informații parvenite de la … Articolul Le-a pierit pofta de pește după ce au fost amendați pentru aflarea ilegală în zona de frontieră apare prima dată în Punctul pe i.
15:00
În perioada 8 – 10 mai, polițiștii de patrulare au documentat 1500 de abateri de la RCR, cea mai gravă încălcare fiind depășirea limitei de viteză – peste 980 de cazuri. 57 de şoferi conduceau sub influența alcoolului, iar în alte 7 cazuri conducătorii unităților de transport au refuzat testarea alcoolscopică. În aceste zile au … Articolul În perioada 8 – 10 mai, polițiștii de patrulare au documentat 1500 de abateri de la RCR. 57 de şoferi conduceau sub influența alcoolului apare prima dată în Punctul pe i.
15:00
Cooperarea dintre Republica Moldova și UE este una continuă și efectivă atât pe agenda bilaterală largă cât și pe filiera gestionării dosarului transnistrean, iar, UE mereu a jucat un rol foarte important în sprijinirea procesului de reglementare şi în implementarea proiectelor de consolidare a măsurilor de încredere. Este bine cunoscut faptul că UE are statut … Articolul Cooperarea R.Moldova cu UE și beneficiile resimțite de către locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului apare prima dată în Punctul pe i.
14:40
Șef de sector de la Poliţia de Frontieră, reținut în dosarul contrabandei cu țigări de pe malul Prutului, Briceni. Procurorii PCCOCS au contestat încheierea judecătorilor prin care polițistul a fost plasat în arest pentru 15 zile din cele 30 solicitate. Menționăm că în ziua de vineri, 7 mai 2021, procurorii au efectuat percheziții la domiciliile … Articolul FLASH // Șef de sector de la Poliţia de Frontieră, reținut în dosarul contrabandei cu țigări de pe malul Prutului, Briceni apare prima dată în Punctul pe i.
14:40
Pandemia de coronavirus ar putea avea efecte neprevăzute, ducând la o mai mare obezitate în rândul copiilor, a avertizat Biroul pentru Europa al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Un raport al biroului regional al OMS publicat marţi a constatat că închiderea şcolilor în timpul perioadelor de lockdown ar putea avea consecinţe negative asupra nutriţiei şi exerciţiilor … Articolul Avertismentul OMS: Pandemia de COVID-19 riscă să crească obezitatea în rândul copiilor apare prima dată în Punctul pe i.
14:30
Lucrările de îmbunătățire a 3 sectoare de drum, parte a Coridorului 10, au demarat la sfârșitul lunii martie a anului curent. Proiectul privind reabilitarea segmentelor de drum cu o lungime totală de 36,5 km prevede reconstrucția și ranforsarea îmbrăcămintei rutiere existente, construcția a 21 de pavilioane auto de așteptare a transportului public, a peste 1600 … Articolul Lucrările de îmbunătățire a 3 sectoare de drum din raioanele Telenești și Rezina, parte a Coridorului 10 – monitorizate de conducerea ASD apare prima dată în Punctul pe i.
14:20
O tânără activistă din Rusia a fost condamnată de sistemul judiciar din această țară la doi ani de „libertate limitată” pentru o acuzație de vandalism, relatează The Moscow Times. Olga Misik a devenit un simbol pentru opozanții ruși după ce le-a citit Constituția Rusiei jandarmilor care fuseseră trimiși să reprime manifestațiile împotriva regimului Putin, în iulie 2019. Olga … Articolul O activistă din Rusia, care le-a citit constituția jandarmilor veniți să reprime proteste, condamnată la 2 ani de „libertate limitată” apare prima dată în Punctul pe i.
14:10
Alexandr Slusari, vicepreședintele Platformei DA, a făcut un live din portul Giurgiulești, unde se află acum, și a comunicat că nava angajată de o companie din grupul Transoil, a acostat în port, fiind pregătită pentru a încărca grâul pentru export. Alexandr Slusari a menționat că Platforma DA a avertizat asupra acestor riscuri, a solicitat intervenția … Articolul Slusari din portul Giurgiulești: O navă așteaptă să se încarce cu grâu. Deocamdată nu se produce pentru că nu există actele permisive de la ANSA apare prima dată în Punctul pe i.
14:00
Puțin peste 70 300 de cetățeni moldoveni, aflați peste hotare, s-au înregistrat prealabil pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Cei mai mulți sunt din Italia, în număr de 14 234 de înregistrări din 799 de localități. Urmează Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cu 11 292 de înregistrări și Germania, cu … Articolul Peste 70 mii de moldoveni aflați peste hotare s-au înregistrat prealabil pentru alegeri apare prima dată în Punctul pe i.
14:00
O Moldovă în care tinerii trăiesc în prima lor casă din momentul formării unei familii, vârstnicii au pensii decente, îngrijiri medicale la timp, iar oamenii merg pe drumuri bune și la sat, și la oraș. O Moldovă în care fiecare localitate are școală, grădiniță, centru cultural și sportiv, în care studiile pentru medici, pedagogi, ingineri, … Articolul Planul de țară „Moldova Altfel” al Partidului Democrat din Moldova apare prima dată în Punctul pe i.
13:50
Partidele care promovează dezideratul Unirii și cele pro-europene sunt departe de a ajunge la un consens privind unificarea forțelor înaintea alegerilor parlamentare anticipate. Reprezentanții Platformei DA spun că au venit cu ideea consolidării segmentului pro-european și a celui unionist, însă oferta lor a fost respinsă. PAS spune că merge pe cont propriu în fața oamenilor, … Articolul Forțele unioniste și cele proeuropene – dezbinate în fața alegerilor anticipate apare prima dată în Punctul pe i.
13:20
Toți cei cinci consilieri locali PSRM din satul Zastînca (r-nul Soroca) anunță că părăsesc formațiunea din cauza atitudinii iresponsabile a conducerii partidului. Aceștia menționează că nu doresc să facă parte dintr-un partid „cu viziuni politice neclare și interese personale”. „Din păcate, în ultima perioadă lucrurile s-au înrăutățit simțitor, iar evoluțiile de pe scena politică demonstrează … Articolul Lovitură pentru Dodon. Fracțiunea PSRM dintr-o localitate din Soroca s-a dezintegrat. Toți consilierii au părăsit partidul apare prima dată în Punctul pe i.
13:00
Membrii Comitetului Național de Coordonare a Imunizării au aprobat, astăzi, în cadrul unei ședințe, contigentele de persoane din etapa trei de vaccinare împotriva COVID-19, care urmează să fie imunizate începând cu ziua de astăzi. Potrivit deciziei aprobate, etapa trei de vaccinare a populației generale va începe cu imunizarea persoanelor care îşi desfăşoară activitatea în următoarele … Articolul IMPORTANT // Începând cu 11 mai, se lansează gradual etapa trei de vaccinare apare prima dată în Punctul pe i.
12:40
Un tunel lung de 20 de metri a fost descoperit într-un centru de detenție pentru imigranți din Australia, relatează BBC. Tunelul, aflat la centrul de detenție Yongah Hill de lângă Perth, ajungea până la cinci metri de gardul exterior al centrului atunci când a fost descoperit. Peste 300 de persoane, inclusiv solicitanți de azil și persoane … Articolul Tunel de 20 de metri descoperit sub un centru de detenție din Australia apare prima dată în Punctul pe i.
12:30
Banca Națională a Moldovei (BNM) constată că recuperarea banilor de pe urma fraudei bancare – un subiect atât de sensibil pentru întreaga societate – se transformă într-un instrument de scoatere în evidență a imaginii unor politicieni și reflectă o acțiune de dezorientare a publicului. În acest sens, BNM încurajează faptele și contribuțiile reale (dar nu declarative) care … Articolul Reacția BNM după demersul avocaților lui Șor: Banca insistă asupra recuperării cât mai rapide a banilor de pe urma fraudei bancare apare prima dată în Punctul pe i.
12:10
Cazul a avut loc la 8 mai curent, aproximativ la ora 20.00 în orașul Bălți. Fiind implicați la supravegherea siguranței traficului rutier, polițiștii au observat un automobil avariat de marca Fiat Doblo ce se deplasa haotic prin oraș. Fiid somat să stopeze, conducătorul mijlocului de transport a ignorat cerințele legale ale poliției. În final oamenii … Articolul VIDEO // Șofer „mort beat” oprit la timp de polițiștii din Bălți apare prima dată în Punctul pe i.
12:10
O femeie în vârstă de 35 de ani, originară dintr-un sat din r. Ocnița, a fost reținută de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectată de escrocherie. Polițiștii au fost sesizați de victimă care a comunicat că a fost înșelată de mijloace bănești și articole din aur, de  o femeie ce s-a … Articolul O femeie în vârstă de 35 de ani, riscă până la 3 ani de închisoare pentru escrocherie apare prima dată în Punctul pe i.
Ieri
11:50
În săptămâna 04 – 07 mai 2021, Autoritatea Națională de Integritate s-a autosesizat în baza unui articol de presă și a pornit o cauză contravențională pentru depunerea tardivă a declarației de avere și interese personale de către un membru al Consiliului Superior al Procurorilor. Și un consilier raional din Consiliul raional Glodeni riscă să fie sancționat contravențional pentru … Articolul Un membru CSP riscă o sancțiune, iar peste 400 de declarații anuale ale judecătorilor au fost transmise spre verificare apare prima dată în Punctul pe i.
11:40
Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale (ARBI) din cadrul Centrului Naţional Anticorupţie (CNA) a împlinit, la sfârşitul lunii martie, patru ani de activitate. În cadrul unui interviu pentru OFICIAL, şeful ARBI, Sergiu Carapunarlî a spus dacă e mult sau puţin pentru o istorie de succes, câte bunuri au fost sechestrate de ARBI, în această perioadă, dar … Articolul Şeful ARBI: Cele mai scumpe bunuri sechestrate sunt o casă de 66 de milioane de lei, un iaht de peste 10 milioane de lei şi un „Maybach”, evaluat la 9,6 milioane de lei apare prima dată în Punctul pe i.
11:40
Deși suntem pentru al doilea an consecutiv în pandemie, numărul de treceri ale frontierei de stat este în creștere față de anul precedent. S-ar explica acest fapt prin relaxarea într-o oarecare măsură a restricțiilor de circulație transfrontalieră, deschiderea punctelor de trecere a frontierei și funcționarea acestora în regim normal, posibilitatea realizării testului PCR Covid – … Articolul Trecerea frontierei în perioada sărbătorilor de Paști, în cifre apare prima dată în Punctul pe i.
11:30
Tânăra din Comrat, care în luna decembrie anul trecut și-a spintecat mama şi i-a smuls inima din piept, ar putea scăpa de pușcărie. Expertiza psihiatrică a arătat că aceasta nu avea discernământ în momentul comiterii crimei. Informaţia a fost confirmată de avocatul Annei Leicovici, Serghei Covalenco. Acesta a refuzat să spună unde se află clienta … Articolul Tânăra care și-a omorât mama, ar putea scăpa de pușcărie apare prima dată în Punctul pe i.
11:20
Cel puțin 9 persoane, majoritatea copii, au fost uciși într-un atac armat la o școală din Rusia – cei doi atacatori au deschis focul într-o școală din orașul Kazan, relatează The Moscow Times care citează surse din serviciile de securitate și agenția de stat TASS. Conform primelor informații, opt elevi și un profesor se numără printre cei … Articolul FLASH // Atac armat la o școală din Rusia: opt elevi și un profesor au fost uciși. Unul dintre atacatori ar fi luat ostatici apare prima dată în Punctul pe i.
11:10
Tânărul a fost identificat în după-amiaza zilei de ieri de carabinierii Direcției Regionale ,,Centru a IGC’’ ce patrulau în sectorul Centru al capitalei, și anume intersecția străzilor B. Bodoni și 31 august 1989. Datorită comportamentului suspect ce îl avea, individul a fost stopat de oamenii legii pentru verificări. Ca urmare în timpul discuțiilor, acesta a … Articolul Ghinion pentru un tânăr de 22 de ani care se plimba nestingherit cu droguri în buzunare prin centrul capitalei, dar a fost prins de carabinieri apare prima dată în Punctul pe i.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.