LIVE // Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 23 aprilie 2021

Punctul, 23 aprilie 2021 10:00

Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 23 aprilie 2021 Articolul LIVE // Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 23 aprilie 2021 apare prima dată în Punctul pe i.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Punctul

Acum 4 ore
22:00
Joe Biden a spus, luni seară, că îl va suna din nou pe premierul israelian Benjamin Netanyahu, pentru o nouă discuție despre conflictul purtat între Israel și militanții palestinieni și despre escaladarea violențelor armate în regiune.  „Voi vorbi cu premierul israelian peste circa o oră (…)”, a spus președintele Statelor Unite, citat de Times of … Articolul Joe Biden anunță că va discuta din nou la telefon cu Benjamin Netanyahu despre conflictul din Gaza apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 6 ore
21:10
Un acident rutier a avut loc în satul Puțintei, raionul Orhei. Două automobile de marca Mercedes și Vaz s-au ciocnit violent. În consecință, șoferul din Vaz a decedat. Alte circumstanțe sunt stabilite acum de organele de drept. Prețuim timpul tău. Abonează-te la:Canalul de Telegram, aici ➞ „Punctul pe i”Canalul de Youtube, aici ➞ „Punctul pe i”Pagină de … Articolul FOTO // Accident grav în raionul Orhei, soldat cu un deces apare prima dată în Punctul pe i.
21:00
Vitalie Dragancea, fostul consilier al fostului premier Ion Chicu a fost surprins astăzi în compania bașcanului Găgăuziei, Irina Vlah, într-un local din Vulcănești, la o întâlnire a aleșilor locali ai PSRM. Aceștia ar fi abordat amendamentele bugetului pentru anul curent. Întrunirea a fost filmată de către primarul de Vulcănești, Victor Petrioglu, indignat că decizii importante … Articolul Irina Vlah și Vitalie Dragancea au discutat despre tăierile la buget doar cu aleșii locali ai PSRM apare prima dată în Punctul pe i.
20:30
Alegerile anticipate în Republica Moldova se vor desfășura pe 11 iulie. Partidele au intrat în linie dreaptă și se pregătesc să obțină scoruri care să le permită să acceadă la putere. Miza acestor alegeri este extrem de importantă. În funcție de rezultat, vom putea ști dacă Republica Moldova va intra pentru o perioadă mai lungă … Articolul Expert român: Ce strategii vor folosi Maia Sandu și Igor Dodon? Miza alegerilor anticipate apare prima dată în Punctul pe i.
20:20
În Republica Moldova, se înregistrează unul dintre cele mai înalte niveluri de morbiditate a populației prin hipertensiune arterială. Fiecare al doilea moldovean are tensiunea arterială ridicată. O arată un studiu al Organizației Mondiale a Sănătății. Astăzi, cu prilejul Zilei mondiale de luptă împotriva hipertensiunii arteriale, Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM) accentuează necesitatea de … Articolul OMS: Fiecare al doilea moldovean are tensiunea arterială ridicată apare prima dată în Punctul pe i.
20:00
În februarie, Gazprom a depus o cerere la Curtea Internațională de Arbitraj de la Camera de Comerț și Industrie din Rusia cu o cerere împotriva Moldovagaz. Gazprom vrea să recupereze de la Moldovagaz o datorie de 371 milioane dolari pentru gaze. Compania solicită să colecteze o datorie de 370,5 milioane de dolari pentru gazul furnizat … Articolul Gazprom vrea să recupereze de la Moldovagaz o datorie de 371 milioane dolari pentru gaze apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 8 ore
19:10
În cadrul vizitei în capitala Ucrainei, prilejuită desfășurării reuniunii trilaterale Ucraina – Republica Moldova – Georgia, prim-ministrul interimar, ministrul interimar al afacerilor externe și integrării europene, Aureliu Ciocoi, a avut o întrevedere bilaterală cu ministrul afacerilor externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba. Oficialii au apreciat dinamizarea dialogului politic bilateral, care, în condițiile de carantină și în pofida restricțiilor existente, … Articolul Întrevederea bilaterală a ministrului Aureliu Ciocoi cu omologul ucrainean, Dmytro Kuleba apare prima dată în Punctul pe i.
18:20
Rusia a avertizat, luni, Alianța Nord-Atlantică să evite activităţile militare în zona Oceanului Arctic, considerată de Moscova zonă de influenţă pentru apărarea țării. „Sunt zonele noastre, teritoriile noastre, noi răspundem”, a subliniat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov. „Observăm critici referitoare la faptul că Rusia îşi intensifică activităţile militare în zona arctică. Dar este clar … Articolul Rusia avertizează NATO să evite activităţile în zona arctică: „Sunt teritoriile noastre, noi răspundem” apare prima dată în Punctul pe i.
18:20
Alte 109 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, niciunul nu e de import. Numărul total de teste efectuate – 2.293, dintre care 944 – teste Rapid – Antigen. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 253.954 Din numărul total de … Articolul ULTIMA ORĂ // 109 cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore apare prima dată în Punctul pe i.
18:10
De-a lungul anilor, Republica Moldova și-a construit o reputație de partener internațional nesigur și inconsecvent. Adesea, declarațiile și faptele nu s-au potrivit, iar actorii interni au manipulat tezele de politică externă în scopuri politice sau chiar personale. Turbulențele politice interne și lipsa unui traseu consecvent al reformelor pot fi cu siguranță explicația pentru lipsa echilibrului … Articolul IPRE: 30 de ani de Independență oferă oportunitatea de a actualiza politica externă apare prima dată în Punctul pe i.
17:40
Programul de muncă prelungit crește riscul de deces, arată un studiu al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi al Organizaţiei Internaţionale a Muncii. Un program de lucru care depăşeşte 55 de ore pe săptămână creşte riscul de deces din cauza unor boli cardiace şi accidente cardio-vasculare cerebrale, avertizează experții. Studiul a fost realizat în perioada 2000-2016, … Articolul OMS: Un program de muncă de peste 55 de ore pe săptămână crește riscul de deces apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 12 ore
17:10
Astăzi Republica Moldova a primit o nouă donație de echipamente de protecție pentru sistemul de sănătate, în valoare de peste 500.000 de euro. Președintele Maia Sandu se arată recunoscătoare pentru acest ajutor oferit de Germania și Uniunea Europeană, în parteneriat cu OMS. „Suntem recunoscători pentru ajutorul, ce constă din 1,6 milioane de mănuși medicale de … Articolul Maia Sandu despre donația oferită de UE și OMS, Republicii Moldova: Sunt optimistă că în curând vom putea reveni la normalitate apare prima dată în Punctul pe i.
17:00
Primăria municipiului Chișinău perfectează actele necesare pentru organizarea celei de-a șasea licitații cu strigare pentru obținerea dreptului de a comercializa pe străzile din capitală, prin intermediul gheretelor. Concursul urmează să aibă loc pe 11 iunie, a.c. Un anunț în acest sens a fost făcut de viceprimarul capitalei, Inga Ionesii, în cadrul ședinței operative săptămânale de … Articolul APL Chișinău pregătește cea de-a șasea licitație pentru obținerea dreptului de a comercializa pe străzile din capitală, prin intermediul gheretelor apare prima dată în Punctul pe i.
16:50
Ministrul interimar al afacerilor externe și integrării europene, Aureliu Ciocoi, a participat la reuniunea trilaterală dedicată cooperării între Republica Moldova, Georgia și Ucraina în domeniul integrării europene și Parteneriatului Estic. În cadrul evenimentului a fost semnat memorandumul de înțelegere între cele trei ministere de externe privind cooperarea in domeniul integrării europene. Memorandumul  stabilește o serie de … Articolul Republica Moldova, Georgia și Ucraina vor intensifica cooperarea în domeniul integrării europene apare prima dată în Punctul pe i.
16:30
În legătură cu apariţia pe reţelele sociale a informaţiei cu privire la purtarea neregulamentară a uniformei de gală a Armatei Naţionale de către Ştefan Gaţcan, Ministerul Apărării informează că, la indicaţiile ministrului în exerciţiu Victor Gaiciuc, în cadrul instituţiei, a fost desfăşurată o cercetare pe marginea subiectului respectiv. Astfel, în urma verificărilor efectuate de persoanele … Articolul Armata Națională despre uniforma purtată de socialistul Ștefan Gațcan: AM nu i-a distribuit uniforma de gală persoanei vizate apare prima dată în Punctul pe i.
16:10
O delegație politică a Platformei Demnitate și Adevăr, condusă de Andrei Năstase, formată din deputați, consilieri municipali și conducerea politică a partidului, întreprinde începând de astăzi o vizită de lucru în capitala României, Municipiul București. Timp de 3 zile, delegația va purta discuții cu partenerii săi politici privilegiați din România, Partidul Național Liberal. Primele întâlniri … Articolul Platforma DA întreprinde o vizită de lucru în capitala României apare prima dată în Punctul pe i.
15:50
Prima tranșă din ajutorul umanitar constând în 6000 de tone de motorină oferit de România pentru agricultorii afectați de secetă din Republica Moldova a fost predată astăzi, luni, 17 mai 2021, autorităților de la Chișinău. Președintele Maia Sandu a mulțumit României pentru acest ajutor și a promis că va urmări cu atenție modul în care … Articolul Maia Sandu după ce prima tranșă de motorină a ajuns în R.Moldova: Mulțumim, România, pentru că ne ești alături apare prima dată în Punctul pe i.
15:40
Svetlana Ceaus, soția lui Nicolae Ceaus, care ar fi fost răpit la începutul lunii aprilie de la Chișinău, a venit cu o reacție după ce fostul magistrat ucrainean a postat pe un canal de Telegram un mesaj video în care dă asigurări că este sănătos și susține că nu a fost, de fapt, răpit. Femeia consideră … Articolul Soția lui Ceaus crede că înregistrarea cu fostul magistrat ucrainean e o „înscenare” apare prima dată în Punctul pe i.
15:30
Un conațional a fost reținut de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Nord în timp ce se ascundea prin tufișuri, având intenții clare de a traversa ilegal hotarul moldo-român. Mai mult, în urma cercetărilor preliminare s-a constatat că în prezent bărbatul se afla în căutare pentru furt în proporții considerabile, iar anterior acesta a mai … Articolul Un moldovean certat cu legea a încercat să ajungă ilegal pe teritoriul UE apare prima dată în Punctul pe i.
15:30
Prima tranșă din ajutorul umanitar constând în 6000 de tone de motorină oferit de România pentru agricultorii afectați de secetă din Republica Moldova a fost predată astăzi, luni, 17 mai 2021, autorităților de la Chișinău, în cadrul unei ceremonii la care au participat, din partea României, domnul Gheorghe Alecsei, președintele Administrației Naționale a Rezervelor de … Articolul Prima tranșă din ajutorul umanitar oferit de România agricultorilor afectați de secetă, a ajuns în R.Moldova apare prima dată în Punctul pe i.
15:20
O femeie în vârstă de 31 de ani, locuitoare a capitalei, a fost reținută de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Centru a Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu procurorii Procuraturii mun. Chişinău, oficiul Centru, fiind suspectată de escrocherie. Complicele acesteia în vârstă de 37 de ani, a fost identificat și … Articolul VIDEO // Grup criminal, specializat în escrocherii, destructurat de către Polițiștii sectorului Centru și Procurori apare prima dată în Punctul pe i.
15:10
Proiectul Twinning al Uniunii Europene „Îmbunătățirea calității și eficacității sistemului de educație și formare profesională” desfășurat în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a fost finalizat. La evenimentul de încheiere, desfășurat sub genericul ”Salt în viitor – educația și dezvoltarea competențelor reacordate la cerințele pieței muncii” au fost prezenți partenerii de dialog social în … Articolul Proiectul Twinning al Uniunii Europene în domeniul învățământului profesional tehnic din R.Moldova a fost finalizat apare prima dată în Punctul pe i.
14:30
Azi conducerea Partidului Unității Naționale (PUN) a avut o întâlnire cu reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) în perspectiva unificării unioniștilor în alegerile parlamentare. Senatorul Claudiu Târziu a propus celor de la PUN, să mergem în alegeri pe lista AUR. PUN a argumentat de ce o astfel de formulă nu poate fi acceptată (AUR România … Articolul Conducerea PUN a avut o întâlnire cu reprezentanții AUR în perspectiva unificării unioniștilor în alegerile parlamentare apare prima dată în Punctul pe i.
14:20
Polygon Documentary a lansat un film documentar pe baza unor evenimente reale care au avut loc în R. Moldova în anul 2013. Mai exact este vorba despre scandalul sexual care a zguduit Moldova 8 ani în urmă, când16 paciente de la Spitalul de Psihiatrie din Bălți au acuzat un medic că le-a violat, transmite Știri.md.  Avocații și apropiații … Articolul VIDEO // Scandal sexual cu 16 paciente violate la Bălți: Mărturiile unor victime apare prima dată în Punctul pe i.
14:20
Selecționerul Roberto Bordin a stabilit lotul lărgit al jucătorilor care vor fi convocați pentru meciurile amicale cu Turcia (3 iunie) și Azerbaidjan (6 iunie). Portari: Stanislav Namașco (Keshla, Azerbaidjan), Dumitru Celeadnic (Sheriff Tiraspol), Nicolae Cebotari (Petrolul România), Cristian Avram (Petrocub Hîncești) Apărători: Igor Armaș (Voluntari, România), Oleg Reabciuk (Olimpiacos, Grecia), Veaceslav Posmac, Alexandru Belousov (ambii, Sheriff Tiraspol), Daniel … Articolul Lotul lărgit al naționalei pentru meciurile amicale cu Turcia și Azerbaidjan apare prima dată în Punctul pe i.
13:40
1,6 milioane de mănuși medicale de unică folosință și 300.000 de măști de protecție de tip FFP2, în sumă totală de 537,500 EURO, au fost livrate suplimentar Republicii Moldova, cu suportul financiar al Guvernului Republicii Federale Germania și Uniunii Europene în parteneriat cu Organizația Mondială a Sănătății. Ajutorul face parte din colaborarea Germaniei și OMS … Articolul O nouă donație pentru R.Moldova oferită de OMS, Guvernul Germaniei și Uniunea Europeană, în lupta cu pandemia apare prima dată în Punctul pe i.
13:30
Un şofer de TIR din Republica Moldova care a condus în şlapi din Italia până la Iaşi, a fost pe punctul de a produce o tragedie în sensul giratoriu de la Vânători. Aflat în drum spre Vama Sculeni, şoferul care conducea un camion cu remorcă, a intrat în sensul giratoriu dinspre Bogonos. La ieşirea din … Articolul VIDEO // Un şofer de TIR din Moldova în şlapi, autorul unui grav accident la Vânători. A fost deschis dosar penal apare prima dată în Punctul pe i.
13:30
Autoritatea Națională de Integritate a încheiat procedurile de control al averii în privința a doi procurori din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). În primul caz, inspectorul de integritate a pornit procedura de control în baza unor informații din spațiul public. Astfel, au fost analizate toate declarațiile depuse de către procuror pentru … Articolul Doi procurori PCCOCS constatați cu încălcări. ANI a sesizat Procuratura și FISC apare prima dată în Punctul pe i.
13:10
Ediția rusă „Argumenty i Fakty” face jocul lui Igor Dodon și Vladimir Voronin. Într-un efort de a ridica ratingul blocului comuniștilor și socialiștilor în ajunul alegerilor, ziarul răspândește o adevărată dezinformare. Corespondentul „AiF” Gheorghii Zotov a vizitat Moldova și a vorbit despre modul în care decurge vaccinarea în țara noastră. Imaginea s-a dovedit a fi însă distorsionată. … Articolul STOP FALS presa rusă // AiF: Moldova nu a primit vaccin din partea UE și așteaptă Sputnik-V apare prima dată în Punctul pe i.
12:50
,,O diversiune împotriva cetățenilor Republicii Moldova” astfel a catalogat deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, autorizarea eliberată de ANSA pentru exportul de grâu din țară. Potrivit deputatului, scopul lui Igor Dodon este de a crește prețul la pâine, ca mai apoi, să paseze vina pe președintele Maia Sandu. ,,Agenția Națională pentru Siguranța Alementelor a eliberat autorizația pentru … Articolul Litvinenco despre exportul grâului: O diversiune împotriva cetățenilor R.Moldova apare prima dată în Punctul pe i.
12:40
Flota rusă din Marea Neagră a comunicat că a început operaţiunile de supraveghere a navei britanice de patrulare HMS Trent care a intrat duminică în apele Mării Negre, relatează agenţia de presă rusă Interfax. „Forţele şi mijloacele Flotei ruse din Marea Neagră au început supravegherea acţiunilor navei de patrulare britanice HMS Trent, care a intrat … Articolul Flota rusă a comunicat că a început monitorizarea unei nave britanice care a intrat în Marea Neagră apare prima dată în Punctul pe i.
12:40
Aproape patru miliarde de lei. Aceasta a fost suma creditelor neperformante accesate de la Banca de Economii din 2010 până în 2013, când instituția bancară era condusă de Grigore Gacichevici. Declarația a fost făcută de fostul președinte al Consiliului de administrație al BEM, Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR”. El a subliniat că atunci când a … Articolul Ilan Șor: Gacichevici a furat patru miliarde de lei din BEM apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 24 ore
12:20
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua în zilele de 19-20 mai o vizită oficială la Berlin. Vizita are loc la invitația Președintelui Republicii Federale Germania, domnul Frank-Walter Steinmeier, având ca scop să dea un nou impuls relațiilor bilaterale dintre cele două state. În prima zi a vizitei, pe 19 mai, doamna Maia Sandu va … Articolul Maia Sandu va efectua o vizită oficială în Germania. Iată cu cine se va întâlni apare prima dată în Punctul pe i.
12:10
Șase tineri cu vârstele cuprinse între 14 și 32 de ani, au fost identificați în zilele de sâmbătă și duminică de către angajații Direcției Regionale ”Centru” a IGC în municipiul Chișinău. Indivizii se aflau în stare de ebrietate narcotică, ba chiar aveau asupra sa și substanțe interzise. Drept urmare, aceștia au fost conduși la Inspectoratele … Articolul Șase tineri, consumatori de droguri identificați de carabinieri în acest weekend apare prima dată în Punctul pe i.
12:00
Imaginile video apărute în spațiul public, care vizează cazul ex-judecătorului ucrainean Mykola Chaus, sunt în proces de verificare de către organul de urmărire penală și de către cel care asigură activitatea specială de investigație pe dosarul răpirii acestuia. Cu privire la evoluțiile pe dosar, urmărirea penală este în plină desfășurare, iar cele 2 persoane investigate … Articolul PCCOCS a luat act de video în care a apărut ex-judecătorul Mykola Ceaus: În proces de verificare apare prima dată în Punctul pe i.
11:40
Un câmp din apropierea carierei Cobusca din Anenii Noi este râmară câțiva metri adâncime pentru a scoate cernoziom. Liderul partidului ”Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, a fost la fața locului, unde a surprins imagini în care se observă urme de camioane care încarcă pământul și îl duc într-o direcție necunoscută, transmite Știri.md. Costiuc a precizat că Inspectoratul … Articolul O nouă schemă la Anenii Noi: Băieții fură cernoziom și îl vând la Chișinău apare prima dată în Punctul pe i.
11:20
Delegația României nu a putut participa la ceremonia de deschidere a concursului Eurovision care a avut loc duminică seară la Rotterdam, în Olanda, din cauza unui caz de COVID-19, depistat în hotelul unde era cazată. Problemele au apărut în delegația Islandei și întreaga echipă a fost plasată în carantină. Dar pentru că islandezii erau cazați în același hotel cu românii, o decizie similară a … Articolul Delegația României la Eurovision, băgată în carantină din cauza unui caz de COVID în hotel apare prima dată în Punctul pe i.
11:10
Un tânăr de 16 de ani, originar din r-nul Strășeni, este cercetat penal de polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru răpirea unui automobil. La data de 25 aprilie, ora 16:30, Inspectoratul de Poliție Botanica, a fost sesizat  prin intermediul serviciului unic 112, precum că de … Articolul Un tânăr de 16 de ani, cercetat penal în stare de libertate, pentru răpirea unui automobil apare prima dată în Punctul pe i.
11:00
„Socialiștii permit exportul de grâu pe bandă rulantă.”, a declarat deputatul PAS, Mihai Popșoi, în contextul în care continuă exportul de grâu, lucru ce duce la majorarea prețului la pâine. „Socialiștii permit exportul de grâu pe bandă rulantă. Rezerva de stat subordonată ministrului Voicu eliberează grâul, ANSA controlată tot de Dodon emite autorizații, ministrul Perju … Articolul DOC // Popșoi: Socialiștii permit exportul de grâu pe bandă rulantă. Au menirea de a crește prețul la pâine ca apoi să dea vina pe președinte apare prima dată în Punctul pe i.
10:50
Judecătorul ucrainean răpit recent din Chișinău, Nicolae Ceaus, a apărut astăzi prima dată în spațiul public, după incident. Acesta a publicat un video pe canalul său de telegram în care anunță că este sănătos, în siguranță și că răpirea sa nu a fost una adevărată, ci una necesară din cauza unor pericole care îl pășteau … Articolul VIDEO // Apariția lui Ceaus după răpire: Am fost răpit, însă nu acum, ci în 2016 apare prima dată în Punctul pe i.
10:20
Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a aflat într-o vizită de lucru în Republica Moldova. Aseară, membrul Consiliului FIFA a vizitat stadionul municipal din Hîncești, dorind să urmărească meciul Petrocub – Speranța, care nu a mai avut loc din cauza neprezentării echipei oaspete. Răzvan Burleanu a fost însoțit de fostul antrenor al echipei Sheriff, … Articolul Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a aflat într-o vizită de lucru în R.Moldova apare prima dată în Punctul pe i.
10:00
Polițiștii de frontieră din PTF Cahul au identificat la doi conducători auto mai multe documente falsificate. Unul dintre șoferi circula în baza unui permis de conducere contrafăcut, iar altul presta servicii de curierat, fiind depistate trei cărți de identitate românești cu semne de falsificare. Ambele incidente au fost consemnate sâmbătă, 15 mai, pe direcția de … Articolul Patru acte cu semne de falsificare, depistate la PTF Cahul apare prima dată în Punctul pe i.
10:00
Armata israeliană a lansat zeci de rachete asupra Fâșiei Gaza, în noaptea de duminică spre luni. Un comunicat precizează că forțele aeriene au lovit țințe teroriste, după ce două localități israeliene au fost lovite de rachete venite dinspre Gaza. Premierul Benjamin Netanyahu a declarat, duminică, faptul că ofensiva împotriva grupării Hamas va mai continua. De … Articolul Încă o noapte de bombardamente. Zeci de raiduri israeliene în Fâșia Gaza apare prima dată în Punctul pe i.
09:50
Deputata Platformei DA, Maria Ciobanu, după analiza listelor de partid, s-a arătat stupefiată de numele unor persoane propuse de partidele politice pentru anticipate, unde potrivit ei, se regăsesc „indivizi certați rău cu legea”. „Poate e banal spus, dar pentru mine contează acțiunile omului, deciziile lui în timpuri de restriște, atitudinea cetățenească față de procesele care … Articolul Maria Ciobanu despre listele de partid: Unele sunt de groază, iar în altele și-au găsit loc indivizi, certați rău cu legea apare prima dată în Punctul pe i.
09:10
Pe parcursul unei săptămâni, Poliția capitalei a reținut 52 de persoane  ce se eschivau de la organele de drept. Astfel, în perioada 10 mai – 16 mai, polițiștii  au reținut 52 de  persoane, dintre care 37 de persoane au fost reținute pentru comiterea diferitor genuri de infracțiuni și se eschivau de a se prezenta la … Articolul 52 de persoane aflate în urmărire penală și ca debitori de stat, reținute de Poliția Capitalei timp de o săptămână apare prima dată în Punctul pe i.
09:00
În ultimele 24 de ore (16 – 17 mai 2021), în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 22.093  traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 10.588 traversări persoane, dintre care 6.773 treceri la frontiera moldo-română, 1.919 treceri la frontiera cu Ucraina și 1.896 treceri a frontierei aeriene. Cele mai tranzitate … Articolul Poliția de Frontieră: Fluxul de persoane a constituit 22.093 traversări apare prima dată în Punctul pe i.
08:50
La 17 mai curent, în jurul orei 00.05, pe drumul de acces spre satul Șeptelici din raionul Soroca, a avut loc un accident rutier în urma căruia un tânăr de 22 de ani, locuitor al satului Holoșnița din același raion, a decedat. La fața locului, polițiștii au stabilit că, conducătorul automobilului Opel, având viteză excesivă, … Articolul FOTO // Accident GRAV în raionul Soroca. Un tânăr de 22 ani, a decedat apare prima dată în Punctul pe i.
08:20
Ieri, 16 mai 2021, Consiliul Național al Partidului Verde Ecologist a decis participarea formațiunii politice în alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. După dizolvarea Parlamentului și stabilirea datei alegerilor anticipate, Biroul Permanent al PVE a inițiat repetat o serie de consultării cu partidele parlamentare și extraparlamentare de orientare democratică și proeuropeană cu scopul identificării … Articolul Partidul Verde Ecologist va participa în alegerile Parlamentare din 11 iulie 2021 apare prima dată în Punctul pe i.
08:10
Preşedintele Milos Zeman a criticat decizia Rusiei de a înscrie Cehia pe o nouă listă a aşa-numitelor „state străine neprietenoase”, transmite dpa. ,,Partea rusă comite o prostie, deoarece este o greşeală să transformi foştii prieteni în duşmani„, a declarat duminică şeful statului ceh în vârstă de 76 de ani pentru postul de radio Frekvence 1. … Articolul Cehia: Preşedintele Milos Zeman acuză Rusia de ,,prostie” apare prima dată în Punctul pe i.
Ieri
22:40
În urma traumelor primite în accidentul de lângă satul Cotihana, Cahul, fetița a decedat la spital. Știrea inițială.. Grav acident rutier în apropiere de satul Cotihana din raionul Cahul. Mașina a derapat de pe traseu. Șoferul a decedat pe loc, câteva persoane sunt traumate. Alte circumstanțe sunt stabilite la moment de colegii noștri. Șoferul decedat … Articolul UPDADE // Cahul: Fetița de un an a decedat la spital. Șoferul de 69 ani a murit pe loc apare prima dată în Punctul pe i.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.