Descoperire macabră: Unde a fost găsit cadavrul unui bărbat dispărut acum trei ani

Sputnik, 20 aprilie 2021 10:00

După trei ani de la dispariție, corpul neînsuflețit a unui bărbat din raionul Edineț a fost găsit îngropat în curtea casei presupusului ucigaș. Suspectul a fost reținut.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 8 ore
21:50
Nu se putea altfel, din păcate – viața omului este scurtă, chiar atunci când e vorba de genii; din fericire, operele acestora sunt nepieritoare.
21:30
Elevii Liceului seral Nr.1 din Capitală se pregătesc pentru examenele de absolvire. Cum se vor desfășura în acest an și cât de pregătiți sunt pentru a susține unul dintre cele mai importante teste din viață, am aflat de la directoarea instituției, Nina Cojocari.
21:00
Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași lansează maratonul vaccinării. La acțiune pot participa și moldovenii cu pașaportul biometric. 
20:20
Copiii care nu primesc suficientă atenție din partea adulților încep să dezvolte diverse carențe educaționale. În același timp, adulții care-și corcolesc odraslele în exces la fel, dezvoltă unele comportamente nesănătoase.
20:00
Poveștile legate de hackeri sunt menite de fapt să justifice realitățile economice sumbre ale erei Biden, opinează într-un material de analiză editorialistul RIA Novosti Viktoria Nikiforova.
Acum 12 ore
19:30
După constituirea oficială a blocului electoral al socialiștilor și comuniștilor, în aceeași zi la CEC au fost depuse actele pentru înregistrare.
19:20
O lovitură aeriană a Israelului ar fi țintit al doilea mare edificiu din Gaza într-un interval de 24 de ore, în timp ce mai multe rachete palestiniene continuă să fie lansate spre Tel Aviv și alte orașe israeliene.
19:00
O școală și 17 clase au fost plasate în carantină după ce a crescut numărul cazurilor de îmbolnăvire a elevilor. Totodată, în prezent 36 de elevi sunt testați pozitiv la noul virus, iar peste 400 au fost plasați în autoizolare.
18:50
Moscova a decis să o expulzeze pe purtătoarea de cuvânt a Ambasadei SUA, drept măsură de răspuns la acțiunile întreprinse de americani împotriva diplomaților ruși.
18:30
În ultima perioadă se atestă o stabilitate în ceea ce privește plecarea medicilor în alte state. Cel puțin asta susțin responsabilii din cadrul Ministerului Sănătății.
17:50
Forțele Terestre Române informează că opt convoaie militare NATO au intrat ieri, 11 mai 2021, în România, pe cale terestră. Acestea sunt primele elemente ale Forței Întrunite cu Nivel de Reacție Foarte Ridicat a NATO.
17:20
Numărul de cazuri noi de COVID-19 continuă să crească. Astfel, miercuri, în urma analizelor de laborator, au fost confirmate alte 224 de cazuri noi. Autoritățile anunță că 11 pacienți au fost răpuși de COVID-19.
17:00
Până la alegerile din 11 iulie, Chișinău va fi asaltat de un adevărat desant electoral occidental, care va veni nu ca să ne ajute, să nu susțină, cum ne spun ei în mod ipocrit, ci ca să facă campanie electorală formațiunii Maiei Sandu - PAS.
16:20
Alte patru orașe din Israel au fost bombardate cu 70 de rachete în decursul dimineții și amiezii. Noi lansări sunt posibile în cea de-a doua jumătate a zilei și noaptea.
16:10
Subiecte legate de lupta cu corupția, situația social-politică din țară, dar și evoluția relațiilor moldo-britanice au fost discutate de președintele Maia Sandu cu ministrul britanic pentru Vecinătatea Europeană, Wendy Morton.
16:00
Socialiștii și comuniștii din Republia Moldova vor merge în alegerile parlamentare anticipate într-un bloc electoral.
15:20
Membrii Guvernului au votat bugetul pentru organizarea și desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate. Conform hotărârii, s-a decis alocarea a 70 de milioane de lei, bani ce vor fi luați din fondurile de rezervă a statului.
15:00
Anual, la data de 12 mai, în întreaga lume, este celebrată Ziua Internațională a Asistentului Medical. În prezent, asistenții medicali, alături de medici și alți lucrători din sistemul sănătății, sunt "eroii din prima linie” în lupta cu COVID-19.
Acum 24 ore
14:50
Țările Uniunii Europene vor avea dreptul să recunoască și alte vaccinuri decât cele care au fost aprobate la nivel centralizat în UE.
14:50
Fondurile recuperate de la fiul lui Vlad Filat din Marea Britanie vor fi recuperate în scurt timp. Banii vor fi utilizați în beneficiul persoanelor cu dizabilități.
14:20
Capitala va răsuna în note de jazz. Municipalitatea a decis să lanseze un program săptămânal de concerte în aer liber. Acestea se vor desfășura la Teatrul de Vară din Chișinău.
13:50
Situația social-politică actuală din țara noastră a fost abordată în cadrul discuției premierului interimar cu ministrul de stat pentru Vecinătatea Europeană și Americi în cadrul Ministerului de Externe al Marii Britanii și Irlandei de Nord.
13:40
Încă patru stații de producere a oxigenului medical au fost deschise în Republica Moldova. Două din ele au capacitatea maximă de producere a peste 54 de metri cubi de oxigen pe oră.
13:20
După atacul armat de la școala din Kazan, 20 de copii sunt internați la Spitalul Clinic Republican pentru Copii din Tatarstan. Trei adulți care au fost răniți sunt tratați în două spitale din oraș.
12:50
Ministrul interimar al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Tatiana Zatîc, a participat la emisiunea „ATITUDINI” de la Sputnik Moldova.
12:30
Candidații electorali care vor să se înscrie în cursa pentru scrutinul din 11 iulie pot depune actele pentru înregistrare, începând cu ziua de vineri, 14 mai.
12:20
Vladimir Putin a prezentat Dumei de Stat un proiect de lege privind denunțarea de către Rusia a Tratatului ʺCer Deschisʺ.
12:10
Partidul condus de Renato Usatîi este unul dintre cei mai periculoși rivali politici pentru Partidul Socialiștilor, crede comentatorul politic Roman Mihăeș.
11:50
Comisia Electorală Centrală a stabilit plafonul mijloacelor financiare care pot fi folosite în campania electorală pentru scrutinul din 11 iulie.
11:10
Ucrainenii care pleacă la muncă peste hotare sunt apreciați în Europa extrem de ieftin. Aceasta este consttare4a făcută de fostul deputat al Radei Supreme de la Kiev Nadejda Savcenko.
11:00
Dreptul la informare al pacienților a fost cel mai încălcat în țara noastră, pe parcursul pandemiei, potrivit celui mai recent raport al Oficiului Avocatului Poporului
10:40
Fostul președinte al CEC Iurie Ciocan susține că votul prin poștă și cel electronic au rămas doar la nivel de concept și pot fi calificate drept restanțe ale actualului Parlament.
10:10
Care este soarta producției vinicole pe piața din Rusia ? Detalii ne oferă Gheorghe Arpentin, ex- directorul Oficiului Național al Viei și Vinului
10:00
Ambasada Republicii Moldova în Israel recomandă tuturor cetățenilor care se află în acest stat să urmărească și să urmeze directivele de securitate, anunțate de autoritățile israeliene.
09:50
Mii de cetățeni au solicitat intervenția asistenței medicale de urgență în zilele de odihnă 8-9 mai.
09:10
Membrii Comisiei Electorale Centrale se întrunesc în ședință astăzi. Aceștia vor stabili locul și timpul primirii documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.
09:10
Discutăm cu Galina Scacicova, asistentă superioară la Policlinica Nr.1, doctorul în medicină, Luminiţa Suveică și Nina Cojocari, directoarea Liceului Seral
08:30
După un anunț ferm al președintelui Rusiei, SUA au anunțat o ”revizuire” a unei strategii dure față de Moscova.
08:30
Candidații electorali se pot înscrie în cursa pentru scrutinul din vara acestui an începând cu ziua de astăzi, 12 mai. Iată când începe campania electorală.
08:20
Una dintre cele mai dramatice nopți din ultimii ani – atacuri și riposte între Israel și grupări islamiste – cu multe victime în populația civilă.
08:10
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va avea astăzi o întrevedere cu ministrul britanic pentru Vecinătatea Europeană, Wendy Morton. 
07:40
În opinia președintelui CNO al Moldovei, foarte mult va depinde de faptul cât de eficientă va fi ultima etapă de pregătire a olimpicilor moldoveni în pentru Jocurile de la Tokyo.
07:10
Euro continuă să-și întărească semnificativ poziția. Astăzi moneda unică europeană este mai scumpă cu 12 bani în comparație cu ziua de marți. În același timp, dolarul american s-a ieftinit.
06:30
Municipalitatea planifică să conecteze toate fântânile arteziene din Capitală sâmbătă, 15 mai, atunci când va fi marcată Ziua familiei.
06:10
Meteorologii prognozează pentru astăzi temperaturi de până la 18 grade Celsius. Totodată, izolat ar putea cădea ploi de scurtă durată. 
Ieri
00:00
Ministerul Sănătății anunță alte 151 de cazuri de COVID-19, după ce luni s-au înregistrat doar 49 de cazuri noi. Totodată, 12 bolnavi au pierdut lupta cu boala nemiloasă.
11 mai 2021
22:30
Președintele României, Klaus Iohannis, şi președintele Poloniei, Andrzej Duda, se uită în ograda Republicii Moldova, amestecându-se în politica statului de peste Prut.
22:00
Fostul președinte al Comisiei Electorale Centrale Iurie Ciocan susține că are încredere în calculele făcute de colegii săi de la CEC, care au anunțat că este nevoie de 125 de milioane de lei pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie.
22:00
În perioada Peștelui Blajinilor, polițiștii din toată țara au fost la datorie. În total, au fost înregistrate 1 500 de abateri.
21:40
O fundație din Republica Moldova a lansat proiectul de informare și promovare a sănătății "O oră pentru sănătate". Proiectul este destinat publicului larg și, în mod special, persoanelor cu diagnostic de boli cardiace, vasculare sau diabet, precum și rudelor acestora.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.