Joe Biden s-a denigrat singur, nu a mai fost nevoie s-o facă Rusia

Sputnik, 19 aprilie 2021 12:00

Scriitoarea Tara Reade din SUA a publicat un editorial în care vorbește despre felul în care Joe Biden s-a făcut singur de râs înainte de alegeri, neavând nevoie de Rusia în acest sens.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 6 ore
21:00
În timp ce în România peste 20 de ambasade străine promovează LGBT, România face același lucru în Republica Moldova prin ambasada sa de la Chișinău.
20:50
Republica Moldova a recepționat un lot de mănuși medicale și măști de protecție în valoare de peste 500 de mii de euro.
20:30
Pandemia de COVID-19 a devenit subiectul unui film, în regia maestrului Valeriu Jereghi. Producția "Pandemia.md" relatează istoria societății, care a fost pusă în fața unui virus nemilos, apărut în primăvara anului 2020.
20:20
Expertul militar Ivan Konovalov, într-o conversație cu RT, a evaluat exercițiile forțelor NATO în Estonia.
19:50
Laboratoarele științifice controlate de Pentagon, situate în mai multe țări din CSI și în Georgia, provoacă îngrijorări serioase Moscovei oficiale.
Acum 8 ore
18:50
Datoria „Moldovagaz” către „Gazprom” pentru gazul natural furnizat în 2018 se ridică la 370.518.092,46 de dolari.
18:30
Municipiul Chișinău ar putea trece în zilele următoare de la Codul Roșu de COVID-19 la Cod Portocaliu. Ce restricții se mențin.
18:20
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță din nou un număr mic de cazuri noi de infectare cu noul tip de coronavirus.
18:10
Discutăm cu Boris Gîlcă, șeful adjunct al direcției Sănătate a municipiului Chișinău despre situția pandemică și imunizare.
18:00
Prima tranșă de peste o mie de tone de motorină, ajutor pentru agricultorii din Republica Moldova din partea României, a ajuns în țară.
17:50
Străzile din Gaza sunt în ruine după cea mai cumplită noapte de bombardamente israeliene de la începutul crizei.
Acum 12 ore
17:10
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat că va merge într-o vizită oficială în Germania în perioada 19-20 mai.
17:00
Politologul Victor Juc a vorbit în studioul Radio Sputnik Moldova despre scenariile politice care ar putea fi implementate după alegerile parlamentare anticipate.
16:10
Politologul Victor Juc a vorbit în studioul Radio Sputnik Moldova despre posibilele configurații din Parlament după alegerile parlamentare anticipate.
15:30
Conflictul israeliano-palestinian pare că nu se va încheia în viitorul apropiat. Această îngrijorare a exprimat-o politologul Victor Juc. Potrivit lui, cel mai mult vor avea de suferit oamenii, inclusiv moldovenii stabiliți în aceste teritorii.
15:00
Cunoscutul realizator TV face o observație care dă peste cap toate teoriile și strategiile despre vaccinare – se impune urgent un răspuns al autorităților în materie de pandemie!
14:20
Republica Moldova înregistrează o rată mai mică a numărului cazurilor noi de COVID-19. Ultimele statistici ar trebui să ne bucure? Detalii am aflat de la secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Tatiana Zatîc.
14:10
Revenirea lui Anatol Guidea în Republica Moldova, o supriză plăcută pentru luptătorii moldoveni. Detalii, ne oferă multimplul premiant la CE și CM
13:50
Deputații PSRM au trecut în revistă realizările pe care le-au înregistrat în Parlament din 2019 până în prezent. Socialiștii s-au arătat indignați că multe proiecte nu au ajuns să aibă finalitate.
13:20
Cetatea Tighina (redenumită de turci Bender) este o cetate moldovenească din secolul XV, din timpul domniei lui Ștefan cel Mare, care a construit-o din pământ și lemn – o palancă, pentru a apăra de tătari trecătoarea peste Nistru.
13:00
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu va întreprinde o vizită de două zile în Republica Federală Germană.
12:50
Moldoveanca Valentina Chicireac, care muncește în Israel, a făcut dezvăluiri la Radio Sputnik Moldova despre conflictul cu Fâșia Gaza.
12:40
Vremea se schimbă brusc în doar jumătate de oră, anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, care a emis o avertizare meteo începând cu ora 13:00.
12:30
Israel a interzis toate zborurile până în data de 17 mai inclusiv, dar din 18 mai cursele ar putea fi reluate. Reprezentanții Aeroportului Chișinău susțin că nu au o decizie finală în acest sens, însă pe site deja a fost anunțată o cursă de la Chișinău la Tel Aviv.
Acum 24 ore
12:10
Comentatorul politic Corneliu Ciurea consideră că partidele de stânga au șanse mari să obțină un scor bun la alegeri, spre deosebire de cele de dreapta, care sunt fragmentate, iar zona de centru rămâne a fi una decisivă pentru a conferi victoria uneia dintre părți.
11:30
După declanșarea conflictului armat, mulți moldoveni care se află în Israel au decis să-și facă bagajele și să revină acasă, în Republica Moldova.
11:10
Conflictul militar dintre Israel și Fâșia Gaza ia amploare. Armata israeliană a anunțat despre noi atacuri aeriene asupra teritoriului palestinian.
10:10
Ion Ceban susține că în continuare numărul persoanelor care decid să-și administreze vaccinul împotriva COVID-19 este încă mic. Primarul a făcut apel la mobilizare.
09:50
Specialiștii din Sankt-Petersburg dezvoltă un vaccin împotriva coronavirusului cu gustul de produs lactat fermentat.
09:50
Spitalul municipal "Sfântul Arhanghelul Mihail" va reveni la activitatea de bază și nu va mai trata bolnavii infectați de COVID-19. Asta a anunțat primarul Ion Ceban, în cadrul ședinței serviciilor Primăriei.
09:20
Primarul Capitalei, Ion Cean, a declarat că agenții economici care vor executa lucrări necalitative, vor fi incluși în lista neagră.
09:10
Pandemia a lipsit Europa de turiștii ruși, despre care se știe că sunt pasionați de călătorii, pentru care sunt dispuşi să cheltuiască mult. Este vorba de un deficit care se ridică la zeci de miliarde de euro, potrivit Die Welt.
09:10
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Maricica Proca, directoarea Centrului pentru Copii și Tineret "Udo Jurgens" din comuna Budeşti, regizorul Valeriu Jereghi și Dinu Țurcanu, prorector UTM.
08:50
Se pare că accidentele rutiere pe drumurile nu mai au sfârșit. Un tânăr de 22 de ani din raionul Soroca a decedat în urma unui grav impact. Totul s-a produs în această noapte.
08:10
Politologul Ian Lisnevschi a evaluat șansele blocului comun al Partidului Socialiștilor și al Partidului Comuniștilor la alegerile parlamentare anticipate, care sunt programate pentru 11 iulie.
07:40
Conflictul militar din Orientul Mijlociu ia amploare. Armata israeliană a anunțat despre noi atacuri asupra Fâșiei Gaza..
07:30
Prin măsurile luate sau preconizate, autoritățile încalcă mai multe articole din Constituție și se ajunge la discriminare a persoanelor în funcție de vaccinare
07:10
Euro crește la început de săptămână. Luni, moneda europeană poate fi cumpărată cu șapte bani mai mult decât vineri, 14 mai. Potrivit cursului anunțat de Băncii Naționale a Moldovei, majoritatea valutelor de referință își păstrează cotațiile anterioare.
06:40
Săptămâna începe cu temperaturi de până la 25 de grade Celsius, dar și ploi cu descărcări electrice în nordul și centrul țării.
Ieri
20:50
Ministerul Sănătății a prezentat noile date privind rata de infecție cu noul coronavirus. Astfel, duminică analizele de laborator au confirmat 109 cazuri noi de COVID-19. Totodată, 11 bolnavi s-au stins din viață din cauza complicațiilor.
20:50
Copiii care nu primesc suficientă atenție din partea adulților încep să dezvolte diverse carențe educaționale. În același timp, adulții care-și corcolesc odraslele în exces la fel dezvoltă unele comportamente nesănătoase.
20:30
Capul Bisericii Catolice a venit cu o reacție puternică după ultimele evoluții ale conflictului din Orientul Mijlociu – o intervenție mai puțin obișnuită.
19:50
În Moldova sunt angajatori care oferă salarii de zeci de mii de lei, bineînțeles celor care au competențele necesare. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a prezentat un top al celor mai bine plătite joburi pe piața muncii.
19:10
Deși în perioada sărbătorilor pascale au fost înregistrate mai puține cazuri de COVID-19, specialiștii în sănătate publică îndeamnă populația să nu se relaxeze și să se vaccineze întrucât COVID-19 nu a dispărut.
18:50
Poliția franceză a folosit sâmbătă tunuri de apă și gaze lacrimogene la Paris pentru a dispersa un protest neautorizat în sprijinul Palestinei și împotriva atacurilor aeriene israeliene.
18:20
În acest an, la Grădina Zoologică din Chișinău s-au născut deja aproximativ 15 pui. Mai exact, este vorba de pui de cangur, pisică de junglă, zebră, trei mufloni, trei capre siberiene, trei suricate și doi tigri.
18:00
Întreprinderea de stat „Calea Ferată din Moldova” este în căutarea unui nou director: șapte candidați au fost admiși la etapa a doua a concursului - interviul. 
18:00
Partidul Liberal Democrat din Moldova a anunțat că nu va participa la alegerile parlamentare anticipate și a îndemnat susținătorii partidului să sprijine la scrutin Partidul Acțiune și Solidaritate.
17:40
Întreprinderea de stat „Calea Ferată din Moldova” este în căutarea unui nou director: șapte candidați au fost admiși la etapa a doua a concursului - interviul. 
16:50
Sâmbătă seara a fot inaugurată Grădina Publică „Alunelul” din sectorul Buiucani. Cu această ocazie s-a desfășurat și un concert cu participarea mai multor artiști autohtoni. 
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.