„Covid-19 este o oportunitate pentru oligarhia globalistă” - VIDEO

Sputnik, 19 aprilie 2021 09:10

Pandemia de Covid-19 a limitat libertățile publice și individuale peste tot pe planetă pe motiv că trebuie oprită circulația virusului. Într-un interviu pentru Sputnik, intelectualul francez Pierre-Yves Rougeyron consideră că e un avantaj pentru „hiperclasa globalistă”.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 2 ore
00:00
Ministerul Sănătății anunță alte 151 de cazuri de COVID-19, după ce luni s-au înregistrat doar 49 de cazuri noi. Totodată, 12 bolnavi au pierdut lupta cu boala nemiloasă.
Acum 4 ore
22:30
Președintele României, Klaus Iohannis, şi președintele Poloniei, Andrzej Duda, se uită în ograda Republicii Moldova, amestecându-se în politica statului de peste Prut.
22:00
Fostul președinte al Comisiei Electorale Centrale Iurie Ciocan susține că are încredere în calculele făcute de colegii săi de la CEC, care au anunțat că este nevoie de 125 de milioane de lei pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie.
22:00
În perioada Peștelui Blajinilor, polițiștii din toată țara au fost la datorie. În total, au fost înregistrate 1 500 de abateri.
21:40
O fundație din Republica Moldova a lansat proiectul de informare și promovare a sănătății "O oră pentru sănătate". Proiectul este destinat publicului larg și, în mod special, persoanelor cu diagnostic de boli cardiace, vasculare sau diabet, precum și rudelor acestora.
21:30
Locuitorii Moldovei sunt alături de cei care au avut de suferit în tragedia din Kazan și exprimă sincere condoleanțe rudelor și apropiaților celor decedați.
Acum 6 ore
21:00
Președintele PCRM, Vladimir Voronin, și cel al PSRM, Igor Dodon, au avut astăzi o întâlnire personală. Cei doi lideri de partide au discutat despre crearea unui bloc PSRM-PCRM pentru a merge împreună la scrutinul din 11 iulie.
20:50
După ce Joe Biden a anunțat, la mijlocul lunii aprilie, decizia de a amâna data retragerii complete a trupelor din Afganistan – de la 1 mai la 11 septembrie, sângele se varsă din ce în ce mai mult în această țară țară.
20:30
Angajații care muncesc în condiții nocive pentru sănătate riscă să se îmbolnăvească de anumite boli profesionale. Care sunt cele mai răspândite am aflat de la şefa Centrului Republican de Boli Profesionale, Rodica Țabur.
20:10
Zinaida Greceanîi a transmis un mesaj de condoleanțe familiilor și apropiaților celor uciși și răniți în atacul de la școala din Kazan.
19:50
Ministrul Afacerilor Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov, a declarat că Moscova și Washingtonul lucrează la mai multe aspecte legate de organizarea unei întâlniri între președintele rus, Vladimir Putin, și cel american, Joe Biden.
Acum 8 ore
19:10
Membrul Bundestagului german Diether Dehm și-a administrat luni la Moscova prima doză de vaccin „Sputnik V” împotriva COVID-19.
19:10
Fostul președinte al Comisiei Electorale Centrale Iurie Ciocan susține că are încredere în calculele făcute de colegii săi de la CEC, care au anunțat că este nevoie de 125 de milioane de lei pentru organizarea alegrilor parlamentare anticipate din 11 iulie.
18:50
Un bărbat dat dispărut acum un an a fost depistat mort pe un câmp din satul Hâjdieni, raionul Glodeni.
18:40
Agenția Națională Transport Auto a împărțit amenzi în sumă de aproape jumătate de milion de lei, iar pe 29 de șoferi i-a lăsat fără plăcuțe de înmatriculare.
18:10
Comitetul Central PCRM a acceptat să negocieze crearea unui bloc electoral cu PSRM. Acest lucru a confirmat pentru Sputnik Moldova de către membrul PCRM, Elena Botnarenco.
18:00
Comitetul Central PCRM a acceptat să negocieze crearea unui bloc electoral cu PSRM. Acest lucru a confirmat pentru Sputnik Moldova de către membrul PCRM, Elena Botnarenco.
17:50
MAE rus a anunțat astăzi o măsură de răspuns la expulzarea unui diplomat rus de la București, la sfârșitul lunii aprilie.
17:50
Ministerul Sănătății anunță alte 151 de cazuri noi de COVID-19. Totodată, 12 bolnavi au pierdut lupta cu boala nemiloasă.
Acum 12 ore
17:00
În cazul în care doriți să deschideți o afacere și să angajați mai multe persoane, trebuie să cunoașteți unele detalii importante pe care sunteți obligat să le respectați.
16:50
Moscova a calificat decizia de expulzare a atașatului militar adjunct al Ambasadei Rusiei drept un act neprietenesc.
16:10
Doi oficiali importanți vin în această săptămână la Chișinău. Este vorba despre președintele Lituaniei, Gitanas Nauseda, și ministrul britanic pentru Vecinătatea Europeană, Wendy Morton.
16:10
Liderul PSRM, Igor Dodon, a exprimat condoleanțe familiilor și apropiaților celor uciși în atacul de la școala din Kazan.
15:40
Se așteaptă că OMS va finaliza expertizarea vaccinului rusesc la sfârșitul lunii iunie sau iulie. ”Sputnik V” a fost deja aprobat în 64 de țări cu o populație totală de peste 3,2 miliarde de oameni.
15:20
S-a dat drept clarvăzătoare pentru a obține bani, iar acum riscă ani de pușcărie. Oamenii legii au reținut o femeie de 35 de ani, car este suspectată de escrocherie.
15:00
Doi oficiali importanți vin în această săptămână la Chișinău. Este vorba despre președintele Lituaniei, Gitanas Nauseda, și ministrul britanic pentru Vecinătatea Europeană, Wendy Morton.
14:40
PSRM poartă discuții despre unificarea forțelor cu PCRM și alte partide. Despre aceasta a anunțat Igor Dodon, care a precizat că în următoarele 24 de ore va fi luată decizia finală despre formula de participare a socialiștilor în alegeri.
14:20
Deși acum se înregistrează un număr mai mic de cazuri de COVID-19, în curând cifrele ar putea să crească. Autoritățile susțin că peste două săptămâni vom putea vedea care a fost impactul sărbătorilor pascale.
13:50
Banca Națională a anunțat într-un comunicat de presă că insistă asupra recuperării cât mai rapide a banilor de pe urma fraudei bancare.
13:40
Potrivit celor mai recente informații, în urma urmare focurilor trase în școala din Kazan, șapte copii și un profesor au fost uciși, iar alte 20 de persoane au fost rănite. Focul a fost deschis de un tânăr de 19 ani.
13:40
Atac armat la școala № 175 din Kazan, Republica Tatarstan, Rusia, 11 persoane au fost ucise, 16 răniți au fost internați în spital. Vedeți în materialul video imagini de la locul tragediei.
13:20
Astăzi începe cea de-a treia etapă de vaccinare împotriva noului tip de coronavirus. Cine sunt persoanele eligibile.
12:50
Un bărbat dat dispărut acum un an a fost depistat mort pe un câmp din satul Hâjdieni, raionul Glodeni.
12:50
Tragedie la Kazan –focuri de armă au răsunat astăzi într-o școală din oraș, cel puțin 11 persoane au fost ucise, iar 16 răniți se află la spital.
12:50
Procuratura Generală anunță că nu a recepționat vreun autodenunț de la fostul lider al democraților, Vladimir Plahotniuc.
12:30
Odată cu revenirea elevilor în băncile școlii au revenit și troleibuzele destinate școlarilor. Regia Transport Electric Chișinău anunță că nu doar elevii vor putea circula cu aceste troleibuze, dar și pedagogii. 
Acum 24 ore
12:10
Împușcăturile de la școala din Kazan au fost organizate de mai multe persoane. Acestea au efectuat atacul armat în timpul orelor, a informat postul de televiziune "360", cu referire la o sursă.
11:40
Fostul ministru al Justiției Alexandru Tănase consideră că actorii politici antrenați în competiția pentru parlamentare trebuie să renunțe imediat la transformarea problemelor din justiție în subiect de campanie electorală.
11:10
Oamenii legii au mai reținut un complice care ar fi participat la răpirea judecătorului ucrainean la începutul lunii aprilie. 
10:50
Un grup de necunoscuți au deschis focul într-o școală din orașul Kazan, Rusia, ucigând opt elevi și un pedagog, alte patru persoane fiind rănite.
10:50
Natalia Gordienko a relatat pe pagina ei de Facebook despre felul în care s-a desfășurat prima repetiție pe care a avut-o la Rotterdam, acolo unde va avea loc competiția muzicală Eurovision, dar și despre riscurile la care sunt expuși concurenții.
10:40
Un grup de necunoscuți au deschis focul într-o școală din orașul Kazani, Rusia, ucigând opt elevi și un pedagog, alte patru persoane fiind rănite.
10:20
Pompierii și salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertați în peste 90 de cazuri în cele trei zile de odihnă.
09:40
Procurorii Procuraturii pentru Combaterea Crimei Organizate și Cauze Speciale au solicitat încă 20 de zile de arest pentru șeful de departament de la BNM.
09:40
Unul dintre cei mai apreciați comentatori face o necesară îndreptare față de manipulările și exagerările din spațiul public.
09:10
”Să vorbim mai puțin, adică ciocul mic, să nu ne lăsăm împinși de la spate de perfizii agenți americani și vest-europeni, că se alege praful de România”
09:10
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Elena Mornealo, preşedinte Fundaţie, interpreta Dana Marchitan, naistul Constantin Moscovici și D-na Ludmila Ceaglîc, primar de Calfa, raionul Anenii Noi.
08:40
Specialiștii au elaborat două scenarii de bază privind dezvoltarea economiei mondiale, în funcție de perioada probabilă a în care se va încheia pandemia de coronavirus.
08:10
În Spania a fost ridicată starea de urgență impusă cu mai multe luni în urmă în contextul pandemiei de coronavirus. Mai multe măsuri restrictive au fost relaxate, dar au rămas unele interdicții.
08:10
Președintele Federației Ruse a vorbit despre rezultatele înregistrate după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.