Vladimir Zelinski: Ucraina este pregătită pentru orice scenariu

Realitatea.md, 16 aprilie 2021 18:20

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelinski, a declarat că Ucraina este pregătită pentru orice scenariu cu Rusia, dar îndeamnă la o conversație diplomatică semnificativă. Citește mai departe...

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Realitatea.md

Acum 30 minute
12:40
În Kamceatka, un elicopter comercial Mi-8 nu a luat legătura la ora stabilită. Informația a fost făcută publică de către un reprezentant al serviciilor de urgență. Conform datelor preliminare, la bord erau două persoane. Căutările au fost organizate de-a lungul traseului, a adăugat interlocutorul agenției, însă elicopterul este de negăsit. „În zona lacului Kotelnikov, trebuia […] Articolul Un elicopter rus a dispărut fără urmă în regiunea Kamceatka apare prima dată în Realitatea.md.
12:40
Elevii din clasa I-XII-a din instituțiile de învățământ primar și secundar din Capitală vor reveni în bănci, după vacanța de Paște care se va încheia în data de 11 mai. Anunțul a fost făcut de către edilul municipiului Chișinău, Ion Ceban, urmare a ședinței Comisiei Extraordinare pentru Sănătate Publică a municipiului Chișinău. Potrivit edilului, decizia […] Articolul (VIDEO) Fără lecții online în Capitală. Toți elevii din municipiul Chișinău revin de marți în bănci apare prima dată în Realitatea.md.
12:30
Angajații din HoReCa au fost auziți. După ce luni la rând au cerut ajutor din partea Guvernului pentru aplanarea restricțiilor, însă fără succes, astăzi, membrii Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău au permis unităților de alimentație publică să activeze până la ora 23:00. Anunțul a fost făcut de către edilul Capitalei, Ion Ceban, […] Articolul (VIDEO) HoReCa a fost auzită! Primăria Chișinău a permis ca localurile să activeze până la ora 23:00 apare prima dată în Realitatea.md.
Acum o oră
12:00
Directorul executiv al Pfizer Inc., Albert Burla a declarat că țările cu venituri mici și medii au ales să nu comande vaccinul împotriva coronavirusului de la compania sa. Acest lucru a fost menționat într-o scrisoare de la un manager de top al companiei. „Am cerut tuturor țărilor să plaseze comenzi, astfel încât să putem distribui […] Articolul Țările cu venituri mici refuză să cumpere vaccinul dezvoltat de Pfizer-BioNTech apare prima dată în Realitatea.md.
12:00
Primăria municipiului Chișinău dă undă verde locuitorilor Capitalei. De Paștele Blajinilor, accesul în cimitire va fi permis, începând de mâine. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Ion Ceban, după ședința Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău. Ceban a precizat că oamenii vor avea acces liber până la ora 17:00. Știrea e în […] Articolul (VIDEO) Pandemia a dispărut? De Blajini, porțile cimitirelor din Capitală vor fi deschise apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 2 ore
11:50
Liderul PSRM, Igor Dodon îndeamnă oamenii să participe, în plină pandemie, la „Marșul Memoriei” care urmează a fi organizat, mâine, în centrul Capitalei. Într-o postare pe Facebook, Dodon susține că manifestația va începe la ora 09:30, în Piața Marii Adunări Naționale. „Mâine se împlinesc 76 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea […] Articolul (VIDEO) Dodon a uitat de pandemie? Liderul PSRM cheamă oamenii la „Marșul Memoriei” apare prima dată în Realitatea.md.
11:40
Paul Van Doren, co-fondatorul brandului Vans, a murit la 90 de ani, a anunțat compania pe pagina lor oficială de Twitter. „Paul nu a fost doar un antreprenor, a fost un inovator”, era scris în mesajul de pe platformă. Paul Van Doren, a lansat brandul faimos în rândurile amatorilor de skateboarding alături de fratele său, […] Articolul Co-fondatorul mărcii Vans, Paul Van Doren, a murit apare prima dată în Realitatea.md.
11:10
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a atacat ieri aspru propunerea SUA de a organiza un „Summit pentru democrație”, spunând că o astfel de adunare nu va face decât să adâncească fisurile pe arena internațională. Vorbind într-o sesiune ministerială a ONU organizată de omologul său chinez Wang Yi, veteranul diplomat rus a spus că dezvoltarea […] Articolul Rusia refuză vehement propunerea SUA de a organiza „Summitul pentru democrație” apare prima dată în Realitatea.md.
11:10
Alexandr Slusari, vicepreședintele Platformei „DA”, spune că după demersul fracțiunii expediat privind majorarea bruscă a costurilor mai multor servicii ale Agenției Servicii Publice, parlamentarul ar fi primit zeci de apeluri în care i s-ar fi comunicat „informație interesantă”. Prin urmare, acesta a expediat un demers în adresa premierului interimar, Aureliu Ciocoi, dar și în adresa […] Articolul Platforma „DA” se interesează de creditele luate de Agenția Servicii Publice. Slusari a expediat un demers apare prima dată în Realitatea.md.
11:00
În timp ce în unele raioane ale țării, accesul pe teritoriul cimitirelor de Paștele Blajinilor este strict interzis, în unele, autoritățile locale au dat undă verde oamenilor. Un exemplu în acest sens este și raionul Cantemir. Despre faptul că oamenii au voie să meargă în cimitire, administrația Primăriei Cantemir a anunțat pe Facebook. „Stimați Cantemireni, […] Articolul La Cantemir se poate! Sătenii vor putea merge la mormintele celor dragi de Blajini apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 4 ore
10:20
Silvia Grigorieva, consilieră al Partidului Socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău a fost obligată de Consiliul pentru Prevenirea și Eliminarea Discriminării și Asigurării Egalității să își ceară scuze publice, după ce într-o postare pe Facebook, consiliera le-a zis romilor, țigani. Decizia instituției a fost publicată pe Facebook de către activistul civic, apropiat al PAS-ului, Sergiu Bejenari, […] Articolul (DOC) Consilieră PSRM în CMC, „luată la ochi” de Consiliul pentru Egalitate. I-a numit pe romi, țigani apare prima dată în Realitatea.md.
10:10
Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a lansat o investigație cu privire la un nou medicament care ar putea fi utilizat în tratarea persoanelor infectate cu COVID -19. „Rezultatele obținute de pe urma studiilor efectuate asupra preparatului „sotrovimab” vor fi evaluate sub o procedură de revizuire accelerată”, a anunţat ieri EMA. Medicamentul este produs de către […] Articolul EMA analizează în procedură accelerată un nou preparat pentru tratarea COVID-19 apare prima dată în Realitatea.md.
09:40
În urma unui nou studiu privind caracteristicile vulcanice de pe suprafața planetei roșii, s-a constatat că o depunere de lavă de pe Elysium Planitia pare să se fi produs foarte recent. Cercetătorii susțin că depunerea ar putea avea maxim 50.000 de ani. Raportând indicii de timp la scară geologică, obținem o perioadă șocant de scurtă. […] Articolul (FOTO) Descoperirea care a șocat cercetătorii! Marte, locuibilă în perioada recentă ? apare prima dată în Realitatea.md.
09:40
Oamenii legii vor sta de veghe și în perioada Paștelui Blajinilor. Mai exact, în perioada 9-10 mai, circa 3 500 de polițiști vor asigura ordinea publică, circulația rutieră și vor monitoriza respectarea regulilor de prevenire a infectării cu virusul COVID-19.  Oamenii legii se vor afla pe teritoriul și în adiacentul cimitirelor, atât în localitățile unde […] Articolul De Paștele Blajinilor, peste 3 000 de polițiști vor asigura ordinea publică apare prima dată în Realitatea.md.
09:30
Zilele Europei aduce vești bune pentru studenții moldoveni. În perioada 12-13 mai, în cadrul unui eveniment online pe pagina de Facebook a Oficiului Național Erasmus+ în Moldova, va fi lansat noul program Erasmus+ 2021-2027. Evenimentul va fi organizat în cooperare cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al RM și […] Articolul Oportunitate pentru studenți! În Moldova se va lansa un nou program Erasmus+ apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 6 ore
08:20
Deputatul PPDA, Vasile Năstase, a relatat unele date cu privire la conținutul raportului Comisiei de anchetă pentru elucidarea înstrăinării patrimoniului sindicatelor, informează Realitatea.md. Potrivit parlamentarului, proprietățile Sindicatelor din R Moldova au fost devalizate de-a lungul mai multor ani, în detrimentul țării noastre. „Vă spun așa: în jur de 1 mlrd de lei (n.r. – pierduți) […] Articolul Deputat: Sindicatele din R Moldova – devalizate de circa 1 miliard de lei, anchetă apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 24 ore
23:40
53 de partide și organizații social-politice pot concura la alegerile parlamentare anticipate care se vor desfășura în data de 11 iulie. Anunțul a fost făcut de către Comisia Electorală Centrală. Într-un comunicat de presă, CEC a făcut publică lista formațiunilor care au dreptul de a participa și depune setul de acte necesare. „Amintim că, în […] Articolul 53 de partide și organizații social-politice pot participa la alegerile parlamentare anticipate apare prima dată în Realitatea.md.
22:20
Un bărbat a fost împuşcat accidental în cap la o partidă de vânătoare organizată în județul Bihor, România, informează Realitatea.md cu referire la Agerpres. Potrivit sursei, victima a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD. Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, partida de vânătoare era neautorizată. Din cele relatate de către autorități, un […] Articolul Bărbat împușcat accidental la o vânătoare în România apare prima dată în Realitatea.md.
21:40
Cetățenii Republicii Moldova, care și-au propus să călătorească în următoarele zile, ar trebui să cunoască situația din țara gazdă referitor la starea pandemică. În acest sens, Ministerul Afacerilor Externe a venit cu unele informații actualizate, informează Realitatea.md. De exemplu, în România este prelungită starea de alertă pe întreg teritoriul țării, în conformitate cu prevederile Hotărârii […] Articolul Alerte noi de călătorii peste hotare pentru cetățenii din R Moldova apare prima dată în Realitatea.md.
18:50
„Dau dovadă de afecțiune? Își arată dragostea?” a meditat Michael Moore, un expert care studia comportamentul balenei dreapte la Woods Hole Oceanographic Institution, din Massachusetts. Acesta era pe o barcă mică în Golful Cape Cod, împreună cu o colegă, Amy Knowlton, fotograful Brian Skerry și asistentul său. „Am fost de acord că„ afecțiunea” este cuvântul […] Articolul (VIDEO) Imagini unice! Două balene pe cale de sipariție surprinse cum „se îmbrățișează” apare prima dată în Realitatea.md.
18:10
Dosarele pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova trebuie depuse la Comisia Electorală Centrală, cel târziu cu 30 de zile înainte de ziua alegerilor. Acestea vor fi examinate în termen de 7 zile, iar ulterior va fi luată decizia dacă candidatul X sau Y va fi sau nu înregistrat. Acestea sunt […] Articolul CEC anunță condițiile pentru înregistrarea și desemnarea candidaților la alegerile parlamentare apare prima dată în Realitatea.md.
17:50
În timpul ceremoniei de înmânare a premiilor de stat, președintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukașenko, a decis să țină un discurs în fața jurnaliștilor în care a atins un șir de subiecte sensibile în plan internațional. Liderul bielorus a vorbit despre liderii UE, despre alegerile naționale și despre inamicii pe care îi are țara pe care […] Articolul Aleksandr Lukașenko: Susțin organizarea noilor alegeri prezidențiale, dar numai împreună cu cele americane apare prima dată în Realitatea.md.
17:50
Un nou lot de 100 800 de doze de vaccin anti-COVID produs de compania AstraZeneca a ajuns la Chșinău. De această dată, serul a fost adus în autocamione, pe la vama Leușeni, ci nu cu avionul așa cum au fost aduse celelalte doze. Vaccinul a fost întâmpinat de către ambasadorul României în Republica Moldova, E.S. […] Articolul (FOTO) Lotul cu 100 800 de doze de AstraZeneca, donat de România, ajuns la Vama Leușeni apare prima dată în Realitatea.md.
17:50
Alte 260 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Astfel, din numărul total de cazuri, cinci cazuri sunt de import: trei Italia, unu Irlanda, unu Franța. Totodată, 17 persoane au decedat. Numărul total de teste efectuate – 5.222, dintre care 1.335 – teste Rapid – Antigen. Bilanțul cazurilor […] Articolul Bilanț: 260 de cazuri de infectare cu COVID-19 și 17 decese, înregistrate în ultimele 24 de ore apare prima dată în Realitatea.md.
17:30
Comisia Raională de Sănătate Publică a raionului Hîncești interzice organizarea serviciilor divine de pomenire în cimitirele localităților din raionul Hîncești de Paștele Blajinilor. Astfel, în perioada 8-10 mai, accesul în cimitirele raionului este restricționat. Totodată, potrivit informațiilor, cei care nu se vor conforma, vor fi sancționați cu amendă de la 2000 la 5000 de lei. […] Articolul Decis! Interzis în cimitirele din raionul Hîncești de Blajini apare prima dată în Realitatea.md.
17:20
53 de partide și organizații social-politice pot concura la alegerile parlamentare anticipate care se vor desfășura în data de 11 iulie. Anunțul a fost făcut de către Comisia Electorală Centrală. Într-un comunicat de presă, CEC a făcut publică lista formațiunilor care au dreptul de a participa și depune setul de acte necesare. „Amintim că, în […] Articolul 53 de partide și organizații social-politice pot participa alegerile parlamentare anticipate apare prima dată în Realitatea.md.
17:00
Belarus și-a creat propriul vaccin pentru prevenirea COVID-19. Anunțul a fost făcut de către președintele Republicii, Aleksandr Lukașenko. Totodată, liderul bielorus a spus că „Belarusul nu se grăbește, ci vrea să vadă ce se va întâmpla poimâine, când se va modifica virusul”. De asemenea, Lukașenko a declarat că nu există nicio granție că vaccinul lor […] Articolul Aleksandr Lukașenko: Belarus și-a creat propriul vaccin anti-coronavirus după tehnologia Rusiei apare prima dată în Realitatea.md.
17:00
Vaccinul anti-COVID tot mai popular în rândul parlamentarilor. Pe parcursul zilei de astăzi, alți trei deputați ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Vlad Batrîncea, Vladimir Odnostalco și Marina Radvan și-au administrat prima doză de antidot. Aceștia au ales să se imunizeze cu Sinopharm, vaccin produs de gigantul farmaceutic chinez și donat țării noastre. „Astăzi mi-a […] Articolul PSRM nu rămâne în urmă! Trei socialiști s-au vaccinat anti-COVID cu un ser „Made in China” apare prima dată în Realitatea.md.
16:50
În după amiaza zilei de 7 mai un echipaj SMURD Iași a efectuat o operațiune aero medicală pentru a prelua de la Chișinău mai multe ampule de ser antibotulinicum. Aterizarea elicopterului SMURD a avut loc pe stadionul „Dinamo” din Capitală. Astfel, medicamentul a fost adus de medicii Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Toma Ciorba și […] Articolul (VIDEO) Misiune îndeplinită cu succes. Țara noastră a transmis României medicamente pe cale aeriană apare prima dată în Realitatea.md.
16:50
Cauza penală, inițiată de Procuratura Anticorupție la 29 octombrie 2019 pe faptul pretinselor acțiuni ilegale ale angajaților Agenției Servicii Publice la documentarea dublelor identități ale unor persoane, a fost clasată. Anunțul a fost făcut de către Procuratura Generală Potrivit responsabililor: „În cursul urmăririi penale s-a stabilit că pașapoartele cetățenilor Republicii Moldova, emise pe numele Novak […] Articolul Procuratura a clasat dosarul privind dubla identitate a lui Plahotniuc. Argumentele invocate de PG apare prima dată în Realitatea.md.
16:30
Noul coronavirus și restricțiile pandemice impuse de autoritățile de la Chișinău i-au afectat destul de mult pe moldoveni. Măsurile care urmau să combată răspândirea infecției i-a limitat pe unii în drepturi, iar nivelul de trai al altora s-a înrăutățit considerabil. Cel puțin asta arată rezultatele unui sondaj realizat de IMAS în perioada 7 aprilie-22 aprilie. […] Articolul (SONDAJ) Moldovenii se plâng pe restricțiile pandemice și spun că le-au fost limitate unele drepturi apare prima dată în Realitatea.md.
16:30
Președintele american Joe Biden a declarat miercuri că se așteaptă să organizeze un summit cu omologul său rus Vladimir Putin în timpul călătorii sale planificate în Europa din luna iunie. „Aceasta este speranța și așteptarea mea”, a spus Biden. Președintele american, a venit cu o propunere adresată liderului de la Kremlin de a organiza o […] Articolul Biden speră la o întâlnire cu Putin cât mai curând posibilă. Vezi când se vor întâlni cei doi lideri apare prima dată în Realitatea.md.
16:00
Constantin Țuțu nu mai e burlac. Fostul deputat PDM și-a unit destinul cu o brunetă în vârstă de 22 ani. Marele anunț a fost făcut pe rețelele de socializare chiar de proaspăta mireasa. Cei doi s-au fotogafiat în incinta oficiului stării civile. Beatrice Petrachi a purtat o rochie alba mulată, iar Țuțu un costum clasic. […] Articolul (FOTO) Constantin Țuțu și-a pus pirostriile. Cine este aleasa inimii fostului deputat apare prima dată în Realitatea.md.
15:50
YouTube a restricționat pentru scurt timp accesul la un cont rus de presă independentă și a avertizat mai mulți utilizatori care erau conectați la site-ul web al proiectului de vot anti-Kremlin al criticului Alexei Navalnîi, care este în prezent în închisoare. Navalnîi și aliații săi intenționează să folosească strategia sa de „vot inteligent”, care a […] Articolul YouTube, acuzat că ar fi o „ramură a cenzorului de stat al Rusiei” apare prima dată în Realitatea.md.
15:50
Membrii Comitetului Național de Coordonare a Imunizării s-au întrunit astăzi în ședință pentru a analiza posibilitatea lansării etapei a treia de imunizare împotriva COVID-19. În urma discuțiilor, aceștia au decis lansarea graduală a etapei începând cu data de 11 mai. „În urma discuțiilor, membrii Comitetului au menționat necesitatea lansării graduale și organizate a noilor contigente […] Articolul Moldova dă start etapei III de vaccinare anti-COVID. Când va începe imunizarea doritorilor apare prima dată în Realitatea.md.
15:30
Proiectul reparației capitale a clădirii Circului din Chișinău, se află la etapa de finalizare. În acest context, astăzi, în cadrul unei ședințe s-a discutat despre pașii imediat următori care trebuie întreprinși în vederea începerii consolidării structurii edificiului și a rețelelor de sanitație și electricitate. Valoarea estimativă a lucrărilor de reparație capitală a clădirii Circului din […] Articolul Circa nouă milioane de lei pentru reparația clădirii Circului din Capitală. La ce etapă sunt lucrările apare prima dată în Realitatea.md.
15:20
Republica Moldova este condusă din ambasade și cancelarii străine, iar cei care-și spun de dreapta și de stânga ne atrag în războaie geopolitice care nu ne aparțin. De 30 de ani, politicienii noștri, asemenea fanarioților din vechime, bat pe la porți străine, în căutare de noi stăpâni și își cumpără tronul, oferindu-le în schimb libertatea […] Articolul Ilan Șor propune A TREIA CALE: Între est și vest, noi alegem Moldova! apare prima dată în Realitatea.md.
15:10
Deputatul Iurie Reniță a venit cu o replică după ce reprezentanții Procuraturii Generale au emis un comunicat de presă în care au precizat că nu au primit nici un autodenunț în dosarul „kuliok” și au precizat că cele anunțate de Reniță nu corespund realității. În context, pentru a-și întări declarațiile făcute la TV8, Reniță a […] Articolul (DOC) Iurie Reniță contraatacă. „Prezint crâmpee din procesele-verbale de audiere a martorilor Plahotniuc și Iaralov” apare prima dată în Realitatea.md.
14:30
Kremlinul a declarat ieri că „nu știe nimic” despre presupusa angajare a agenților ruși suspectați și urmăriți penal pentru otrăvirea din cazul Skripal din 2018 din Marea Britanie și a exploziei fatale din 2014 de la un depozit de arme din Republica Cehă. Jurnalistul de investigație Christo Grozev a declarat astăzi că duo-ul format din […] Articolul Revoltător! Kremlinul „nu știe” dacă suspecții în cazul otrăvirii lui Skripal și al exploziei cehe, lucrau pentru el apare prima dată în Realitatea.md.
14:30
În premieră, cifre din contabilitatea unei rețele de benzinării din Moldova, au fost publicate online, scrie portalul de știri economice Bani.md. Nu, nu este o scurgere de informații. Administrația companiei este cea care a decis să transparentizeze la maxim modul de formare a prețurilor la combustibili. „În contextul modificărilor la prețurile cu amănuntul ale principalelor […] Articolul (DOC) Ce (PROFIT) are Bemol de la comercializarea unui litru de benzină A95 apare prima dată în Realitatea.md.
14:10
Consiliera prezidențială în domeniul Sănătății, Ala Nemerenco susține că Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale ar trebui să anuleze toate înscrierile în liste, programările, și să anunțe etapa a treia de vaccinare deschisă pentru toți doritorii, organizând cât mai multe centre de vaccinare, inclusiv mobile. „Astăzi țara dispune de vaccin suficient pentru ca să ne […] Articolul Ala Nemerenco: Ministerul Sănătății trebuie să anunțe etapa a treia de imunizare apare prima dată în Realitatea.md.
14:10
Reprezentanții Comisiei Electorale Centrale anunță alegătorii că pot depune cereri privind declararea locului nou de ședere. Pentru a face acest lucru e nevoie să prezentați o declarație de ședere la autoritatea administrației publice locale din localitatea unde dorește să voteze. Data limită este 10 iunie. „Prin această procedură, alegătorul va fi înscris în lista electorală […] Articolul Anunț important de la CEC! Ce trebuie să facă alegătorii până în data de 10 iunie apare prima dată în Realitatea.md.
14:00
Autritățile de la Chișinău anunță că regimul circulației nestingherite în și dinspre localitățile, amplasate în stânga Nistrului și mun. Bender, va fi prelungit până în data de 1 iunie. Acest lucru se datorează unei solicitări adițional remise prin canalul de dialog al oficiilor reprezentanților politici în procesul de negocieri privind reglementarea transnistreană, informează responsabilii de […] Articolul Libera circulație peste Nistru va fi menținută până la sfârșitul lunii mai apare prima dată în Realitatea.md.
13:50
Din cauza complicațiilor provocate de COVID-19, Daniela Burlac, asistentă medicală igienistă în Secția controlul bolilor netransmisibile și promovarea sănătății din cadrul Centrului de Sănătate Publică Bălți, și-a pierdut viața. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Agenției Naționale de Sănătate Publică (ANSP). Astfel, responsabilii din cadrul ANSP au exprimat sincere condoleanţe familiei. „Colectivul Agenției Naționale […] Articolul Doliu la Bălți. Încă un lucrător medical a fost răpus de COVID-19 apare prima dată în Realitatea.md.
13:50
Bucurie mare pentru copii și părinții lor din satul Cigârleni, raionul Ialoveni, și Iujnoe, raionul Cahul. Câte un teren de joacă pentru cei mici au fost construite și inaugurate recent de echipele Partidului „ȘOR” și Platformei „Pentru Moldova” în cele două localități. Cigârleni este un sat mare și frumos, amplasat în apropiere de Chișinău. Cu […] Articolul Alte două terenuri de joacă au fost inaugurate de Partidul Politic „ȘOR”. Unde se află acestea apare prima dată în Realitatea.md.
13:40
Liderul exilat al opoziției din Belarus, Svetlana Tihanovskaia, a cerut ieri autorităților din SUA să impună mai multe sancțiuni, astfel încât să îl izoleze pe președintele Alexandr Lukașenko. Aceasta a cerut sprijinul oficialilor americani, deoarece Washingtonul a numit în nenumărate rânduri victoria electorală a actualului președinte al Belarus drept una „frauduloasă”. „Vă îndemn, reprezentanți și […] Articolul Liderul de opoziție din Belarus îndeamnsă Statele Unite să îl izoleze pe Lukașenko apare prima dată în Realitatea.md.
13:40
Moldova Agroindbank căută în permanență să îmbunătățească experiența clienților săi, în principal prin dezvoltarea soluțiilor digitale inovatoare. Iată de ce MAIB a adăugat noi funcționalități în terminalele de autoservire, de care poți beneficia oricând ai nevoie. Terminalele de autoservire permit depunerea banilor în contul de card sau curent și achitarea unui spectru vast de plăţi, […] Articolul Terminalele de autoservire MAIB – mai multe servicii, mai rapid și mai comod apare prima dată în Realitatea.md.
13:30
Compania Naţională de Asigurări în Medicină a achitat peste 748 de milioane de lei, pentru cele aproximativ 4,5 milioane de vizite consultative care au fost înregistrate în 2020 la medicii specialiști din cadrul asistenței medicale specializate de ambulatoriu (AMSA). Astfel, finanțarea reprezintă 95,7% din suma planificată, cu 36 milioane mai mult față de 2019. În acest […] Articolul În 2020, CNAM a finanțat circa 4,5 milioane de vizite la medicii specialiști apare prima dată în Realitatea.md.
13:30
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan calcă tot mai des pragul sediilor partidelor politice din țara noastră. De această dată, oficialul s-a văzut cu președintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip. În urma discuțiilor dintre cei doi, Filip i-a promis lui Hogan că în următorul Parlament PDM va fi parte […] Articolul Hogan în vizită la PDM. Ce promisiune i-a făcut Pavel Filip ambasadorului SUA în Moldova apare prima dată în Realitatea.md.
13:20
Compania Naţională de Asigurări în Medicină a achitat peste 748 de milioane de lei, pentru cele aproximativ 4,5 milioane de vizite consultative care au fost înregistrate în 2020 la medicii specialiști din cadrul asistenței medicale specializate de ambulatoriu (AMSA). Astfel, finanțarea reprezintă 95,7% din suma planificată, cu 36 milioane mai mult față de 2019. În acest […] Articolul CNAM a finanțat circa 4,5 milioane de vizite la medicii specialiști în 2020 apare prima dată în Realitatea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.