MAI: Ilan Șor nu a fost niciodată vizat în vreun dosar privind traficul de droguri. Reacția Rise Moldova | VIDEO

TV6, 16 aprilie 2021 17:40

Ilan Șor nu este și nu a fost niciodată vizat în vreun dosar privind traficul de droguri. Acesta este răspunsul oficial al Ministerului Afacerilor Interne, oferit la solicitarea avocaților politicianului, care dezmint informațiile publicate din investigația "RISE Moldova", publicată zilele trecute. Mai mult, MAI precizează că pe numele președintelui Partidului Politic „ȘOR” nu au fost efectuate niciodată măsuri speciale de investigații. Сообщение MAI: Ilan Șor nu a fost niciodată vizat în vreun dosar privind traficul de droguri. Reacția Rise Moldova | VIDEO появились сначала на TV6.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV6

Acum 2 ore
00:10
S-au scumpit unele produse de panificație. Cel puțin un producător din Moldova a majorat, la începutul acestei săptămâni, cu până la 7%, preţul la o serie de tipuri de pâine. Contactat de noi, directorul combinatului ne-a spus că motivul ar fi scumpirea semnificativă a făinii, dar și a produselor secundare, cum ar fi uleiul, drojdia sau margarina. Deprecierea leului şi majorarea carburanţilor, de asemenea, a influența prețul pâinii. Сообщение Reacția ministrului agriculturii la creșterea prețurilor la unele produse de panificație | VIDEO появились сначала на TV6.
Acum 4 ore
23:10
Astăzi, în jurul orei 17.35 poliția din Anenii Noi a fost sesizată de un bărbat de 37 de ani, locuitor al satului Telița Nouă din raionul Anenii Noi, care a comunicat că, în timp ce se afla pe malul râului Nistru a depistat cadavrul unei persoane în stare avansată de putrefacție, scrie unimedia.info. Ajunși la […] Сообщение După câteva luni de căutări, fetița de 12 ani care s-a înecat în râul Nistru, a fost găsită появились сначала на TV6.
21:30
Сообщение Ora știrilor la TV6 2021-05-14 | 19:00 появились сначала на TV6.
Acum 6 ore
21:10
Ploaie cu grindină la Dondușeni. În această după amiază, în nordul țării, au căzut precipitații din cele mai neplăcute pentru oameni. Copacii în floare, dar și culturile care au început să crească au fost afectate, inclusiv răsadul plantat de oameni, scrie dosarmedia.md. ”Șuvoiul de grindină a venit în această după amiază și a durat cam […] Сообщение Ploaie cu grindină în nordul țării! Mai multe culturi au fost afectate – În grădinile oamenilor s-au format mormane de gheață | FOTO появились сначала на TV6.
20:50
101 membri ai Partidului Politic „ȘOR” au fost incluși în lista candidaților la funcția de deputați și vor participa la alegerile anticipate. Reprezentanții formațiunii au depus actele pentru înregistrarea în cursa electorală. Cu această ocazie, deputatul Marina Tauber a menționat că partidul din care face parte intră în competiție cu o echipă de oameni profesioniști și s-a arătat încrezătoare că va obține victorie în alegeri. Сообщение PP „ȘOR” a depus actele la CEC. Tauber: În timp ce alții promit, noi facem | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
Renato Usatîi a venit personal să depună dosarul la Comisia Electorală Centrală, fiind însoțit de doi colegi de-ai săi. Acesta a menționat că sloganul „Blocul Electoral Renato Usatîi este bunătate cu pumnii”. Сообщение Liderul „Partidului Nostru” a venit personal să depună dosarul la CEC. Care este sloganul Blocului „Renato Usatîi” | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
Partidul Acțiune și Solidaritate și-a prezentat echipa cu care merge la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Pe liste se regăsesc actuali deputați, consilieri municipali, dar șijurnaliști, medici și specialiști din alte  domenii. Formațiunea a depus actele la Comisia Electorală Centrală pentru a fi înregistrată în calitate de concurent electoral. Сообщение Foști deputați și consilieri ai Maiei Sandu: PAS și-a prezentat echipa cu care merge la alegerile anticipate din 11 iulie | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
Și Partidul ”Congresul Civic”, condus de Mark Tkaciuk, a depus la CEC lista candidaților săi la funcția de deputat. Potrivit conducerii formațiunii, practic jumătate din candidați sunt femei, iar peste 60 la sută dintre ei provin din raioane. Сообщение Mark Tkaciuk, liderul „Congresului Civic”, a depus listele la CEC: Printre primii zece candidați sunt incluși foștii deputați PCRM | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
Incidentul de la Penitenciarul Brănești, când două grupuri de deținuți s-au luat la bătaie, este în continuare cercetat. Responsabilii de la Administrația Națională a Penintenciarelor au pornit o anchetă de serviciu pentru a stabili toate circumstanțele. Între timp, pe rețelele de socializare au apărut imagini video cu mai mulți deținuți snopiți în bătaie. Сообщение Incidentul de la Penitenciarul Brănești: pe rețelele de socializare au apărut imagini video cu mai mulți deținuți snopiți în bătaie | VIDEO появились сначала на TV6.
20:50
Surse din cadrul Partidului PAS, ne-au comunicat că după ce a fost prezentată lista pentru alegerile parlamentare anticipate, în interiorul Partidului s-au creat divergențe. Astfel, lista care a fost prezentată astăzi cu mult fast, va suferi modificări în privința candidaților, scrie breakingnews.md. Atât Igor Grosu, cât și Natalia Gavriliță au insistat ca în listă să […] Сообщение Surse: Ceartă în PAS după prezentarea listei pentru parlamentare. Se vor face modificări появились сначала на TV6.
20:40
Continuă reparația străzilor secundare din municipiul Orhei. În prezent, serviciile municipale lucrează la căile în pantă de pe strada Doina, din cartierul Slobozia Doamnei, care este puternic afectată în timpul precipitațiilor. Localnicii sunt recunoscători pentru proiectele de infrastructură implementate de autorități. Сообщение Datorită eforturilor echipei Partidului „ȘOR”, continuă reparația capitală a străzilor secundare din municipiul Orhei | VIDEO появились сначала на TV6.
Acum 8 ore
18:50
Partidul „ȘOR” a publicat lista de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 iulie. Cap de listă este liderul formațiunii, Ilan Șor, urmat de colegii lui din Partidul „ȘOR”, dar și din Platforma „Pentru Moldova”, scrie partidulsor.md. Amintim că, în urma tragerii la sorți, formațiunea condusă de Ilan Șor s-a poziționat pe locul patru în buletinul […] Сообщение Partidul „ȘOR” a publicat lista electorală pentru alegerile parlamentare din 11 iulie появились сначала на TV6.
18:00
Lacrimi de fericire, îmbrățișări și revederi cuprinse de mult dor. Nu este vorba despre o scenă de film, dar sunt momente prin care au trecut zeci de cetățeni reveniți acasă din Tel Aviv. Сообщение S-au întors acasă din „coșmar”. Ce povestesc moldovenii reveniți din Israel: Ne-a fost frică, dar nu am avut încotro | VIDEO появились сначала на TV6.
17:50
Vladimir Voronin va fi cap de listă al Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor numit BECS. Сообщение PSRM și PCRM au prezentat primii 10 candidați ai Blocului. Cine este în capul listei | VIDEO появились сначала на TV6.
Acum 12 ore
16:30
În după amiaza zilei de 14 mai un echipaj terestru SMURD din cadrul Direcției Regionale căutare salvare nr.2 a efectuat o intervenție terestră pentru a aduce din Ucraina în Republica Moldova o femeie în vârstă 57 de ani. Într-un comunica de presă, IGSU anunță că aceasta suferă de o boală cronică și a primit tratamentul […] Сообщение Pacientă de 57 de ani, transportată din Ucraina la Chișinău de către un echipaj SMURD появились сначала на TV6.
16:00
Cel puţin 12 oameni au fost ucişi într-o explozie survenită la o moschee din apropiere de Kabul în timpul rugăciunii de vineri, au anunţat responsabili locali citaţi de Agerpres.RO. Explozia s-a produs în interiorul moscheei din districtul Shakar Darah, din provincia Kabul, a menţionat Ferdaws Framurz, purtător de cuvânt al poliţiei din capitala afgană. Alte […] Сообщение Afganistan: Cel puţin 12 morţi într-o explozie la o moschee появились сначала на TV6.
15:50
Un bărbat de 35 de ani a fost oprit de ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) pentru că se deplasa cu 112 km/h. Totul s-a întâmplat astăzi, 14 mai, pe șoseaua Chișinău-Soroca, transmite Știri.md. Șoferul refuza să înmâneze actele, ci doar să le prezinte. În cele din urmă, bărbatul a fost sancționat cu 1.000 […] Сообщение „Unde e indicatorul? Nu sunt de acord”. Șofer prins cu 112 km/h, amendat | VIDEO появились сначала на TV6.
15:30
Instrumente muzicale unice, la care au cântat artiști autohtoni cunoscuți, obiecte valoroase vechi și fotografii de epocă. Acestea sunt doar o parte din patrimoniul cultural care poate fi descoperit la un muzeu deschis recent, de echipa Partidului „ȘOR”, la Centrul cultural raional „Andrei Suruceanu” din Orhei. Intrarea este gratuită. Autoritățile raionale speră ca acesta să […] Сообщение Orheiul devine mai bogat cultural și turistic, datorită eforturilor echipei Partidului „ȘOR” | VIDEO появились сначала на TV6.
15:20
Toate Centrele de vaccinare la nivel național vor activa în regim non-stop, inclusiv și în zilele de sâmbătă și duminică. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății, care îndeamnă cetățenii să se vaccineze, întrucât acest fapt este unica șansă de a reveni la o viață normală, de a preveni îmbolnăvirea și formele grave de COVID-19, […] Сообщение Oficial: Centrele de vaccinare vor activa inclusiv sâmbătă și duminică появились сначала на TV6.
14:20
Primarii satului Năpădeni, Cioropcani și Buciumeni anunță că părăsesc partidul din care fac parte – Partidul Democrat din Moldova. Cei trei primari și-au exprimat dezacordul și dezamăgirea față de acțiunile liderului PDM, Pavel Filip. Mai mult decât atât, aceștia îl acuză de distrugerea formațiunii, transmite Realitatea.MD. Primarii satului Năpădeni, Cioropcani și Buciumeni au semnat o […] Сообщение Trei primari ai PDM din Ungheni părăsesc formațiunea появились сначала на TV6.
14:20
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene poate acoperi 100% din cheltuielile pentru organizarea votului în afara granițelor, din bugetul propriu, la alegerile anticipate din 11 iulie. O declarație în acest sens a fost făcută de către prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, în cadrul unui interviu. Potrivit lui Aureliu Ciocoi, CEC va decide dacă în străinătate vor […] Сообщение Aureliu Ciocoi: MAEIE poate acoperi 100% din cheltuielile pentru alegerile în afara țării появились сначала на TV6.
14:00
S-au scumpit unele produse de panificație. Cel puțin un producător din Moldova a majorat, la începutul acestei săptămâni, cu până la 7%, preţul la o serie de tipuri de pâine. Сообщение Prețuri mai mari pentru produsele de panificație. Cum explică scumpirile directorul unui combinat de pâine | VIDEO появились сначала на TV6.
14:00
Nu toți au însă această posibilitate, iar până autoritățile vor găsi o soluție pentru a interveni pe străzile distruse, șoferii sunt nevoiți să facă slalom printre gropile care au împânzit nu doar drumurile din Chișinău, dar și cele din suburbii. Сообщение Epopeea gropilor din capitală: Mai mulți chișinăuieni, nevoiți să repare strada pe care trăiesc din cont propriu | VIDEO появились сначала на TV6.
14:00
Un tânăr de 23 de ani din Capitală a fost reținut de polițiști, fiind suspectat în comiterea a cel puțin cinci infracțiuni. Este vorba despre patru furturi din locuințe și un jaf. Potrivit poliției, suspectul identifica persoane în etate și le urmărea până la scara blocului. Ulterior, tânărul se dădea drept angajat al unei întreprinderi […] Сообщение Un tânăr din Capitală, fura bani și aur de la bătrâni. Cum acționa | VIDEO появились сначала на TV6.
13:50
Сообщение Ora știrilor la TV6 2021-05-14 | 13:00 появились сначала на TV6.
13:50
Israelul a lansat atacuri aeriene extinse și bombardamente de la sol, vineri, împotriva unei rețele de tuneluri subterane din Gaza, pe fondul atacurilor persistente cu rachete asupra orașelor israeliene. Bilanțul deceselor a ajuns la 127, dintre care 119 palestinieni și 8 israelieni. Printre morți sunt și femei și copiii, transmite Digi24.RO. Locotenent-colonelul Jonathan Conricus, purtător […] Сообщение Israelul a atacat rețeaua de tuneluri subterane din Gaza, militanții continuă tirul de rachete. Bilanțul morților a ajuns la 127 появились сначала на TV6.
13:40
Proiectele sociale, de dezvoltare, inclusiv a infrastructurii, menite să vină în sprijinul cetățenilor, au constituit principalul subiect al unei întâlniri dintre deputații Platformei „Pentru Moldova” și cei ai Partidului „ȘOR” cu primarii mai multor localități din raionul Taraclia. La discuțiile desfășurate la inițiativa deputatului Vadim Fotescu a participat și edilul orașului Taraclia. Сообщение Întâlnirea deputaților Platformei „Pentru Moldova” și al Partidului „ȘOR” cu primarii raionului Taraclia: La aceste întâlniri se pun noi întrebări, se găsesc soluții constructive | VIDEO появились сначала на TV6.
13:30
Start depunerii actelor la Comisia Electorală Centrală. Chiar din prima zi, viitorii parlamentari s-au grăbit să facă rând la ușa instituției.  Сообщение Start depunerii actelor la CEC. Cine au fost primii candidați, veniți să se înregistreze în cursa electorală | VIDEO появились сначала на TV6.
Acum 24 ore
12:10
În rezultatul traumelor primite în urma accidentului rutier, bărbatul de 26 de ani a decedat pe patul de spital. Informația a fost confirmată de către IGP. Amintim că accidentul de groază s-a produs în data de 14 mai, la ora 03.00 dimineața pe strada Uzinelor din sectorul Ciocana al capitalei. Un șofer de 26 de […] Сообщение Șoferul care se afla în comă în urma accidentului de pe strada Uzinelor din Capitală, a murit la spital появились сначала на TV6.
11:20
„Nu voi comenta acțiunile nebunilor”. Astfel a reacționat liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, întrebat despre sesizările mai unor deputați de a scoate partidul în afara legii și care au fost respinse joi de Curtea Constituțională. Potrivit lui, oponenții săi politici recurg la trucuri murdare pentru că se tem de Partidul „ȘOR”. El a mai adăugat […] Сообщение Ilan Șor: Pentru Partidul „ȘOR” vorbesc faptele concrete | VIDEO появились сначала на TV6.
11:10
Un cetățean german, suspectat de escrocherie în proporții deosebit de mari, extrădat în Moldova. Potrivit IGP, suspectul de 62 de ani, anunțat în căutare internațională pe canalele Interpol din anul 2019, la solicitarea Inspectoratului de Poliție Buiucani, cu scop de arest și extrădare, a fost reținut în Polonia. Bărbatul a fost plasat în arest preventiv […] Сообщение Cetățean al Germaniei, suspectat de escrocherie în proporții deosebit de mari, extrădat în Moldova появились сначала на TV6.
10:40
Scriitorul Ion Vicol a fost petrecut în data de 13 mai pe ultimul drum. Prozatorul s-a stins din viață la 10 mai, la vârsta de 74 de ani, fiind răpus de COVID-19, informează MOLDPRES. Solicitat de agenție, poetul Titus Știrbu, consilier al Uniunii Scriitorilor din Moldova, a menționat că Ion Vicol a fost unicul scriitor […] Сообщение Scriitorul Ion Vicol a fost petrecut pe ultimul drum появились сначала на TV6.
10:20
Decretul de promulgare și legea pentru modificarea legii privind piața produselor petroliere au fost publicate astăzi în Monitorul Oficial. Astfel, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, în termen de o lună, va elabora și va aproba Metodologia de calcul și aplicare a prețurilor la carburanți, comunică MOLDPRES. Noua lege are scopul de a stopa abuzurile […] Сообщение Lege în vigoare: Cum va fi stabilit prețul la carburanți în R. Moldova появились сначала на TV6.
09:40
Primarul municipiului Chișinău Ion Ceban nu a fost inclus în lista candidaților la funcția de deputat elaborată de blocul format din Partidul Socialiștilor (PSRM) și cel al Partidului Comuniștilor (PCRM). Informația a fost confirmată de către liderul socialiștilor Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni TV. Dodon s-a arătat convins de faptul că Ceban ar fi […] Сообщение Ion Ceban nu a fost inclus în lista blocului electoral PSRP-PCRM. Explicația lui Igor Dodon появились сначала на TV6.
09:30
Cel puţin 17 migranţi africani, care încercau să traverseze Mediterana din Libia către Italia, s-au înecat, joi, în largul Tunisului, a anunţat crucea roşie internaţională, transmite Reuters, citată de Protv.RO. Garda de coastă tunisiană a salvat două femei nigeriene în apele în largul praşului Zarzis, a declarat un oficial al crucii roşii. Nava pornise, duminică, […] Сообщение Tragedie în Marea Mediterană. Cel puțin 17 migranți s-au înecat în timp ce încercau să ajungă în Italia появились сначала на TV6.
09:20
Un grav accident rutier a fost înregistrat în această dimineață pe str. Uzinelor, din mun. Chișinău. Poliția anunță într-un comunicat de presă că, dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în această dimineață, 14 mai, în jurul orei 03:20, a fost sesizat prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea unui accident rutier care s-a […] Сообщение Accident de groază, în capitală. Un șofer și-a făcut mașina bucăți, de un copac. Automobilistul – în comă | FOTO появились сначала на TV6.
Ieri
20:40
Сообщение Ora știrilor la TV6 2021-05-13 | 19:00 появились сначала на TV6.
20:40
Încă 14 persoane au fost răpuse de noul coronavirus. Astfel, bilanțul deceselor se apropie de cifra de 6000. În același timp, astăzi, au fost înregistrate alte 213 cazuri noi de infectare. Сообщение COVID-19: 14 decese și 213 cazuri noi în ultimele 24 de ore | VIDEO появились сначала на TV6.
20:40
TV6 continuă seria reportajelor dedicate eroilor care au adus victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei. De această dată vă relatăm povestea celor care au luptat pe front, muncitori ai fabricilor și uzinelor, oameni pe care războiul i-a dus departe de casă. Ei nu mai sunt alături de noi, dar urmașii lor care sunt în viață, păstrează vie memoria lor, fiind ajutați de Izeaslav Mundrean. Președintele Asociației de Cultură Evreiască din Orhei ține legătura cu rudele celor care au apărat ţara şi cu abnegaţie au muncit în spatele frontului. Сообщение Ei nu mai sunt alături de noi, dar urmașii lor păstrează vie memoria lor: Izeaslav Mundrean despre locuitorii din Orhei care au adus victoria în Marele Război | VIDEO появились сначала на TV6.
20:40
Iar la maratonul vaccinării de la Iași pot merge doar moldovenii care dețin acte românești. Сообщение La maratonul vaccinării de la Iași pot merge doar moldovenii care dețin acte românești | VIDEO появились сначала на TV6.
20:40
Comisia Electorală Centrală a înregistrat blocul electoral PSRM-PCRM, după ce ieri cele două formațiuni au depus actele. Decizia a fost luată în ședința de astăzi, cu șapte voturi pro și unul împotrivă. Сообщение CEC a înregistrat blocul electoral PSRM-PCRM. Cum va arăta emblema acestui bloc | VIDEO появились сначала на TV6.
20:40
Partidul Acțiunii Comune Congresul Civic, condus de fostul comunist Mark Tkaciuc, va participa la alegerile parlamentare anticipate. Lista candidaților pentru funcția de deputat din partea formațiunii a fost întocmită, astăzi, la ședința Comitetului Republican al formațiunii. Сообщение Mark Tkaciuc şi Oleg Brega și-au anunțat participarea la anticipate | VIDEO появились сначала на TV6.
20:30
Dintr-o clădire aflată în ruine, au ridicat un Centru de sănătate modern. Locuitorii satului Fedoreuca din raionul Orhei vor beneficia de asistență medicală în condiții bune. Asta după ce oficiul local a fost renovat integral din banii alocați de către Consiliul raional. Сообщение Datorită unui proiect inițiat de Ilan Șor, Centru de sănătate din satului Fedoreuca, raionul Orhei, a fost renovat integral | VIDEO появились сначала на TV6.
20:30
Zece oameni au ajuns la spital cu diverse traumatisme, iar unul se zbate între viață și moarte, după ce un microbuz de linie s-a ciocnit violent cu un automobil. Accidentul grav s-a produs la amiază, în apropiere de de satul Elizaveta, municipiul Bălți. Serviciile specializate au intervenit la fața locului pentru descarcerarea persoanelor. Сообщение Un microbuz de linie s-a ciocnit violent cu un automobil la Bălți: 10 oameni au ajuns la spital, iar unul se zbate între viață și moarte | VIDEO появились сначала на TV6.
19:30
Curtea Constituțională a declarat inadmisibile sesizările deputaților Dinu Plîngău, Maria Ciobanu, Liviu Vovc (Platforma DA) și Octavian Țîcu (PUN) prin care s-a solicitat scoaterea în afara legii a Partidului „ȘOR”. Potrivit magistraților CCM, deputații nu fac parte din categoria subiecților care pot depune astfel de sesizări, scrie deschide.md. „Curtea observă că, potrivit articolului 38 alin. […] Сообщение Curtea Constituțională a respins sesizările privind scoaterea Partidului „ȘOR” în afara legii появились сначала на TV6.
19:10
Președintele Klaus Iohannis a anunțat că prima etapă de relaxare a restricțiilor va avea loc chiar în acest weekend. Este vorba despre renunțarea la masca de protecție în aer liber, cu câteva excepții, și la restricțiile de circulație pe timp de noapte, scrie digi24.ro. „Am pregătit un calendar cu măsuri de relaxare, care cuprinde întreaga […] Сообщение Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior, cu câteva excepții, și restricțiile de circulație noaptea появились сначала на TV6.
17:50
. Zeci de victime, printre care majoritatea în rândul populației civile, au fost înregistrate de ambele părți. Сообщение Violențele dintre Israel și Palestina iau amploare: Liderii mondiali, extrem de îngrijorați, cheamă părțile implicate la negocieri | VIDEO появились сначала на TV6.
17:40
Deputatul PDM Alexandru Jizdan riscă să rămână fără 770 de mii de lei, după ce Autoritatea Națională de integritate a constatat o diferență esențială între averea declarată de parlamentar și cea pe care o deține în realitate. Сообщение Reacția lui Jizdan după ce ANI a cerut confiscarea unei părți din averea deputatului: Acești bani sunt veniturile soției mele din activitatea didactică | VIDEO появились сначала на TV6.
17:00
Un grav accident rutier s-a produs în apropiere de satul Elizaveta din municipiul Bălți. Imagini de la fața locului au fost distribuite pe o rețea de socializare de Nordnews. Din imagini vedem că la fața locului se află oamenii legii și salvatorii. Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al IP Bălți, Eugenia Molceanov, ne-a spus că […] Сообщение Microbuz de rută, implicat într-un accident la Bălți: 6 răniți | VIDEO появились сначала на TV6.
16:10
A devenit funcțională platforma pe care doritorii se pot programa la vaccinarea contra noului coronavirus. Anunțul a fost făcut astăzi, 13 mai, de către Denis Cernelea, secretar de stat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, transmite IPN. Platforma permite verificarea programării, prin introducerea IDNP-ului. În caz că nu există locuri disponibile pentru programare sau […] Сообщение Moldovenii se pot programa online pentru vaccinarea anti-COVID-19 появились сначала на TV6.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.