Rămâne Europa fără vaccin? UE ar putea să renunțe la serurile AstraZeneca și Johnson & Johnson

NewsIn, 16 aprilie 2021 16:20

Europa ar putea ca, de anul viitor, să rămână doar cu două vaccinuri împotriva COVID-19. Asta în condițiile în care și așa campania de imunizare merge foarte lent. Uniunea Europeană a început negocierile pentru noi contracte cu Pfizer și Moderna. Ministrul Francez al Industriei spune că Europa ar putea privilegia vaccinurile cu ARN mesager, pentru […] Articolul Rămâne Europa fără vaccin? UE ar putea să renunțe la serurile AstraZeneca și Johnson & Johnson apare prima dată în NewsIN.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsIn

Acum 24 ore
10:30
Aleksandr Murahovski, medicul şef al spitalului din Omsk (Siberia) unde a fost tratat pentru scurt timp opozantul rus Aleksei Navalnîi după ce i s-a făcut brusc rău, anul trecut, într-un avion în drum spre Moscova, a dispărut. Poliţia din regiunea Omsk, la circa 2.200 kilometri est de Moscova, a anunțat că medicul Aleksandr Murahovski a […] Articolul Medicul şef al spitalului din Rusia unde a fost tratat Navalnîi a fost dat dispărut apare prima dată în NewsIN.
08:50
Laos, ţară din sud-estul Asiei cu aproximativ 7 milioane de locuitori, a raportat primul deces asociat Covid-19, informează Reuters. Persoana care a decedat din cauza coronavirusului în Laos este o vietnameză de 53 de ani cu comorbidităţi, inclusiv diabet, conform News.ro. Femeia lucra la un club de karaoke dintr-o localitate din apropiere de Vientiane. De la […] Articolul Țara care a raportat abia acum primul deces asociat Covid-19 apare prima dată în NewsIN.
08:40
Unii oameni preferă să pună sare în cafea, alții zahăr, alții… nimic. Dar te-ai întrebat vreodată care este rostul să pui sare în cafea? Mulți dintre noi suntem obișnuiți să bem cafeaua neagră sau îndulcită, nicidecum sărată. Potrivit experților în prepararea cafelei, dacă pui sare în cafea, dar nu orice fel de sare și nu […] Articolul Motivul pentru care e bine să pui sare în cafea. Ce efect are asupra stomacului apare prima dată în NewsIN.
Mai mult de 2 zile în urmă
14:20
Locuitorii capitalei se vor putea vaccina anti-Covid la cerere. Decizia a fost luată, astăzi, de Comisia extraordinară pentru sănătate publică a municipiului Chișinău. „Avem, la această etapă, suficient vaccin și invităm toată lumea să se vaccineze. Mai mult, sunt câteva tipuri de vaccin pentru preferințele locuitorilor”, a declarat primarul general, Ion Ceban, Astfel, Direcția generală […] Articolul Locuitorii capitalei se pot imuniza anti-Covid. Ion Ceban: „Avem suficient vaccin și invităm toată lumea să se vaccineze” apare prima dată în NewsIN.
14:10
Deputații partidelor pro-europene califică drept inutile discuțiile în jurul sumei de 125 de milioane de lei, bani necesari organizării alegerilor. Potrivit parlamentarilor, după semnarea decretului prezidențial privind organizarea scrutinului, desfășurarea acestui exercițiu electoral nu mai poate fi pusă la îndoială. Mai mult, deputații califică drept periculos anunțul președintelui CEC, privind reducerea numărului secțiilor de votare, […] Articolul Deputați: Disputele în jurul banilor necesari organizării alegerilor sunt inutile apare prima dată în NewsIN.
14:10
Când suntem mușcați de un țânțar, acesta își injectează substanțele chimice în pielea noastră și începe să se hrănească. Nici măcar nu am ști că a fost acolo, dacă nu ar apărea o umflătură roșie și o mâncărime în acel loc, spune Emma Bryce, într-un material TED-Ed. Este neplăcut, dar acea umflătură este un semnal important […] Articolul Uimitorul mecanism al organismului care ne apără de boli. Cum funcționează apare prima dată în NewsIN.
13:50
Guvernul lui Donald Trump a deținut în seceret mai multe desfășurătoare telefonice ale unor jurnaliști ai publicației Washington Post care scriau despre acuzațiile privint implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale din 2016, din SUA, a relatat vineri cotidianul american. Jurnaliștii Ellen Nakashima şi Greg Miller, precum şi fostul jurnalist Adam Entous au primit o scrisoare din […] Articolul Washington Post: Guvernul Trump a spionat mai mulți jurnaliști care au scris despre implicarea Rusiei în alegerile din 2016 apare prima dată în NewsIN.
13:40
Preşedintele interimar al partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Igor Grosu, admite că pe liste ar putea fi incluşi, oamenii care nu sunt membri ai partidului. Potrivit Infotag, el a spus acest lucru în cadrul unei emisiuni de la postul TVR Moldova. “Nu excludem posibilitatea de a invita oameni din exterior, care să contribuie la “valoarea adăugată” […] Articolul PAS: Pe liste ar putea fi incluși oameni care nu sunt membri ai partidului apare prima dată în NewsIN.
13:40
Un bărbat din California a fost arestat pentru că vindea certificate de vaccinare false. Documentele care demonstrează că o persoană este vaccinată sunt folosite ca permis de acces la adunările mari în Statele Unite, iar bărbatul le vindea cu 20 de dolari. Luke Blehm, șef de divizie adjunct din California: „Agenții sub acoperire cu unitatea […] Articolul Proprietarul unui bar, arestat pentru că vindea certificate de vaccinare false. A fost acuzat de trei infracțiuni apare prima dată în NewsIN.
13:40
Preşedintele Partidului Dezvoltării şi Consolidării Moldovei (PDCM), fostul prim-ministru Ion Chicu consideră că pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, guvernul poate aloca o parte din banii necesari din Fondul de rezervă al guvernului, iar apoi noul Parlament va vota pentru ajustarea bugetului pentru a acoperi integral cheltuielile. Potrivit Infotag, în cadrul emisiunii-online “Teritoriul libertăţii”, el […] Articolul Ion Chicu: Se pot finanța alegerile fără a scoate toate rezervele din fondul Guvernului apare prima dată în NewsIN.
13:30
După o dinamică descendentă din anul precedent, în trimestrul I 2021, rata anuală a inflației a reflectat începutul unei traiectorii ascendente, majorându-se de la 0,2 la sută în luna ianuarie 2021 până la 1,5 la sută în luna martie 2021. Totuși, aceasta a continuat să se plaseze sub limita inferioară a intervalului de variație de […] Articolul BNM: Rata anuală a inflației continuă să se plaseze sub limita de 5% apare prima dată în NewsIN.
12:40
Începând cu ziua de mâine, unitățile de alimentație publică din Chișinău vor activa până la ora 23:00, cu respectarea strictă a măsurilor de sănătate publică şi a instrucţiunii privind prevenirea infecţiei COVID-19, cu recomandarea utilizării preponderent a spațiilor amenajate, plus în aer liber după regulile vechi. În același timp, Edilul Capitalei, Ion Ceban a menționat […] Articolul Cum vor activa de mâine terasele și centrele comerciale din Chișinău apare prima dată în NewsIN.
12:40
Sute de răniţi, la Ierusalim, în urma confruntărilor între poliţia israeliană şi palestinieni. Sute de persoane au fost rănite, în oraşul Ierusalim, în urma confruntărilor produse vineri seară între agenţi ai poliţiei israeliene şi palestinieni, iar Administraţia Joseph Biden a lansat un apel la calm adresat ambelor părţi. Violenţele au izbucnit în zona Esplanadei Moscheilor […] Articolul Sute de răniți la Ierusalim, în urma ciocnirilor dintre poliția israeliană şi palestinieni apare prima dată în NewsIN.
12:20
Elevii din clasa I-a și a 12-a din instituțiile de învățământ primar și secundar din Capitală vor reveni în băncile școlii după vacanța de Paști. Anunțul a fost făcut de edilul municipiului Chișinău, Ion Ceban, după ședința Comisie extraordinare pentru sănătate publică a municipiului Chișinău „Procesul educațional pentru elevii din clasele I-XII din instituțiile de […] Articolul Elevii din Capitală revin la ore cu prezența fizică apare prima dată în NewsIN.
12:10
Coagularea forțelor de stânga reduce șansele partidelor pro-europene de a deține majoritatea în viitorul Parlament. Potrivit experților, stânga politică din Republica Moldova dă dovadă de unitate, pe când forțele de dreapta rămân divizate, iar din acest motiv rezultatul scrutinului din 11 iulie este greu de anticipat. Potrivit comentatorilor politici, fragmentarea segmentului de centru-dreapta, oferă șanse […] Articolul Experți politici: Partidele de stânga dau dovadă de o coeziune fără precedent apare prima dată în NewsIN.
12:10
Edilul Capitalei, Ion Ceban a declarat astăzi că se permite, începând cu ziua de mâine accesul în toate cimitirele din municipiu, până la ora 17:00, cu portul obligatoriu al măștilor de protecție, cu evitarea aglomerațiilor, păstrarea distanței fizice și interzicerea consumului de produse alimentare sau băuturilor alcoolice. Totodată primarul Capitalei a menționat că nu va […] Articolul Cimitirele din Capitală vor fi deschise de Paștele Blajinilor apare prima dată în NewsIN.
12:10
Vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, spune că după demersul formațiunii privind majorarea bruscă a costurilor mai multor servicii cadastrale a fost informat că Agenția Servicii Publice are luate credite de milioane de lei. „Am fost informat că ASP este împovărată cu credite de sute de milioane lei de la diferite bănci și că acum este […] Articolul Platforma DA solicită informații privind creditele luate de Agenția Servicii Publice apare prima dată în NewsIN.
7 mai 2021
17:40
Alte 260 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 5 cazuri sunt de import: 3-Italia, 1-Irlanda, 1-Franța Numărul total de teste efectuate – 5.222, dintre care 1.335 – teste Rapid – Antigen. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 252.413. […] Articolul Alte 260 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova apare prima dată în NewsIN.
17:40
Alte 17 persoane au murit în ultimele 24 de ore, după ce au pierdut lupta cu noul coronavirus. Victimele aveau vârstele cuprinse între 59 şi 88 de ani. Bilanțul total al deceselor în ţara noastră a ajuns la 5929. Deces 5913: Bărbat de 69 de ani din or. Dondușeni, internat în SR. Edineț. Comorbidități: hipertensiune arterială, […] Articolul Încă 17 persoane și-au pierdut viața cu noul coronavirus. Bilanțul urcă la 5929 de morți apare prima dată în NewsIN.
17:20
Alegătorii care vor să voteze la locul aflării lor în ziua alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 pot să-și declarare noul loc de ședere, informează Comisia Electorală Centrală (CEC). Astfel, pentru a putea vota la o altă secție de votare decât conform domiciliului sau reședinței valabile, alegătorul va depune o declarație de ședere la […] Articolul Cetățenii care vor să voteze la locul aflării lor în ziua alegerilor pot depune cereri în acest sens. Precizările CEC apare prima dată în NewsIN.
17:10
Membrii Comitetului Național de Coordonare a Imunizării s-au întrunit astăzi în ședință pentru a analiza posibilitatea lansării etapei a treia de imunizare împotriva COVID-19. În urma discuțiilor, aceștia au decis lansarea graduală a etapei începând cu data de 11 mai. „În urma discuțiilor, membrii Comitetului au menționat necesitatea lansării graduale și organizate a noilor contigente […] Articolul Moldova dă start etapei III de vaccinare anti-COVID. Când va începe imunizarea doritorilor apare prima dată în NewsIN.
17:10
Britanicii Stuart și Esther au devenit soț și soție la doar două zile după ce bărbatul a aflat că are cancer la creier, informează Mirror, care citează Wales Online. Cei doi au rezervat un loc la Casa Căsătoriilor, au întocmit actele de căsătorie, au invitat oaspeţii, au comandat florile şi inelele, precum şi rochia şi costumul pentru […] Articolul Un bărbat și-a organizat nunta în doar 36 de ore, după ce a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală apare prima dată în NewsIN.
17:10
Comisia Electorală a aprobat astăzi lista partidelor politice care ar putea participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent. Este vorba de 53 de formațiuni politice, conform proiectului pus la vot în cadrul ședinței de astăzi a CEC. „La scrutin participă partidele care sunt înregistrate, conform legii, până la data anunțării alegerilor, adică 28 […] Articolul CEC: 53 de partide politice vor putea participa la alegerile parlamentare anticipate apare prima dată în NewsIN.
17:00
Gruparea Juventus Torino vrea să-l aducă antrenor pe Zinedine Zidane, al cărui post la Real Madrid este ameninţat după ratarea în finala Ligii Campionilor, scrie, vineri, publicaţia Tuttosport. Sursa citată menţionează că Zidane este dorit la conducerea echipei de preşedintele clubului, Andrea Agnelli. Totuşi, Zidane mai are contract cu Real până în iunie 2022, iar […] Articolul Juventus vrea să-l aducă antrenor pe Zinedine Zidane apare prima dată în NewsIN.
17:00
Cauza penală, inițiată de Procuratura Anticorupție la 29 octombrie 2019 pe faptul pretinselor acțiuni ilegale ale angajaților Agenției Servicii Publice la documentarea dublelor identități ale unor persoane, a fost clasată. Anunțul a fost făcut de către Procuratura Generală Potrivit responsabililor: „În cursul urmăririi penale s-a stabilit că pașapoartele cetățenilor Republicii Moldova, emise pe numele Novak […] Articolul Procuratura Generală a clasat dosarul privind dubla identitate a lui Plahotniuc apare prima dată în NewsIN.
16:50
„Israelul nu este o ţară, ci o bază teroristă” împotriva căreia este necesar să se lupte, consideră liderul suprem iranian Ali Khamenei, care preconizează din nou o „cădere”, în opinia sa inevitabilă, a „regimului sionist inamic”, relatează AFP. „Din prima zi (a înfiinţării Israelului în Palestina, în Mandatul britanic, în prima jumătate a secolului al […] Articolul Acuzații dure din partea liderului suprem iranian: „Israelul nu este o ţară, ci o bază teroristă” apare prima dată în NewsIN.
13:40
Președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon susține că șefa statului a expediat o scrisoare Guvernului, prin care a cerut „în mod categoric ca toți banii din Fondul de rezervă să fie alocați pentru alegerile parlamentare anticipate”. Declarația a fost făcută în cadrul platformei online „Președintele răspunde” din 7 mai. Întrebată de jurnaliști, Maia Sandu a precizat […] Articolul Igor Dodon, indignat că Maia Sandu a cerut Guvernului să aloce bani pentru anticipate apare prima dată în NewsIN.
13:40
Interesul autorităților pentru recuperarea banilor sustrași din frauda bancară este egal cu zero. Este concluzia la care a ajuns președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, la o săptămână de când a trimis scrisori oficiale în adresa Procuraturii Generale, Băncii Naționale și Ministerului Finanțelor, în care a prezentat soluția de recuperare a miliardului furat, dar nu a […] Articolul Ilan Șor: Interesul oficialilor pentru recuperarea miliardului e egal cu zero apare prima dată în NewsIN.
13:20
După ce deputatul Iurie Reniță a declarat că Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov ar fi depus autodenunțuri în cazul dosarului ”Kuliok”, Procuratura Generală (PG) a venit cu o reacție. Potrivit instituției, nu există un astfel de document din partea celor doi, iar procurorii îl îndeamnă pe Reniță să vină cu o sesizare oficială în cazul […] Articolul Dosarul Kuliok. Procuratura: Nu am recepționat un denunț de la Plahotniuc apare prima dată în NewsIN.
12:00
În urma evenimentelor soldate cu măsuri diplomatice mai multe locuri din Europa, au apărut voci care au propus ca 2021 să fie denumit “anul serviciilor speciale rusești”. Acestea sunt considerate actori principali și figuranți de înaltă calitate în cele patru acțiuni care se află în curs de investigare în mai multe state. Potrivit profesorului doctor […] Articolul Serviciile speciale ale Rusiei se află într-un război permanent apare prima dată în NewsIN.
11:50
Angajații din HoReCa vor să-și facă dreptate, iar de această dată aceștia au bătut la ușa Primăriei municipiului Chișinău, după ce de nenumărate ori, membrii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică din cadrul Guvernului le-au întors spatele. Ei au expediat o solicitare în adresa comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău în care au […] Articolul HoReCa cere scoaterea restricției cu privire la programul de activitate a localurilor apare prima dată în NewsIN.
11:50
Sezonul de alpinism de pe Everest este amenințat de un focar de coronavirus în rândul alpinistilor, dar oficialii din țară refuză să recunoască că situația se agravează. Cel puțin 17 alpiniști s-au infectat cu coronavirus, după ce au fost evacuați de pe munte, potrivit Business Insider și CNN. Numărul exact de infectări în tabăra de bază este necunoscut, […] Articolul Covid-19 ”a ajuns” și pe Muntele Everest. Nepalul, în situație critică din cauza infectării alpiniștilor apare prima dată în NewsIN.
11:40
Igor Dodon a criticat inițiativa Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) de a participa la alegerile parlamentare din Republica Moldova. Declarația a fost făcută în cadrul video blogului său, „Președintele răspunde”, publicat pe 7 mai, scrie newsmaker.md. Igor Dodon a declarat că are o atitudinea negativă față de această inițiativă. „Întrebarea mea este: cei care vor […] Articolul Igor Dodon, împotriva participării AUR la alegerile parlamentare apare prima dată în NewsIN.
11:30
Premierul interimar Aureliu Ciocoi a declarat în această seară la Jurnal TV că este la curent cu faptul că într-o mașină ce aparține Ambasadei Federației Ruse în RM a fost găsită grăsime de bursuc într-un sac diplomatic sigilat. Aureliu Ciocoi a oferit detalii despre acest caz care ar fi avut loc pe data de 22 […] Articolul Grăsime de bursuc, găsită într-un sac diplomatic, venit de la Ambasada RM în Rusia. Aureliu Ciocoi: „M-a umflat râsul” apare prima dată în NewsIN.
11:30
Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a primit vineri prima doză din vaccinul anti-COVID de la AstraZeneca la policlinica de stat , după ce a declarat anterior că se va vaccina împotriva noului coronavirus atunci când va fi sigură că în Republica Moldova ajung suficiente doze pentru imunizarea populaţiei. Maia Sandu a spus că a decis […] Articolul Maia Sandu s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Acum există suficiente doze de vaccin în Moldova. Folosiți această oportunitate” apare prima dată în NewsIN.
11:20
O noua tranșă de 100.800 de doze de vaccin AstraZeneca împotriva COVID-19 este transportată în Republica Moldova, vineri, 7 mai. Ambasada României în Republica Moldova a anunțat că, în conformitate cu decizia Guvernului României, un lot de 100.800 doze de vaccin anti-COVID-19 AstraZeneca, donate R. Moldova, va sosi cu autocamioanele în vama Leușeni, astăzi, 7 […] Articolul Un nou lot de vaccinuri anti-COVID-19, cu peste 100.000 de doze, donat de România, va ajunge astăzi în R.Moldova apare prima dată în NewsIN.
11:20
Bruxelles renunță la carantina de noapte, însă înainte de renunțarea la această restricție, oamenii trebuie să mai respecte două ore de lockdown în timpul nopții, relatează Euronews. Vineri, localnicii din Bruxelles trebuie să intre în case la ora 22.00, însă 120 de minute mai târziu vor fi liberi să iasă din nou, după ce carantina de […] Articolul ”Glumă belgiană”. Bruxelles, în carantină pentru doar două ore apare prima dată în NewsIN.
09:50
În urma unui studiu s-a descoperit că dozele crescute de vitamina D nu au niciun efect asupra infectării cu COVID-19. Cercetătorii s-au întrebat dacă într-adevăr vitamina D ajută evitarea infectării cu virusul SARS-CoV-2 și diminuarea efectelor noului coronavirus. În urma unui studiu clinic s-a dorit testarea vitaminei D în combaterea bolii. Studiul arată că doze […] Articolul Studiile confirmă: dozele crescute de vitamina D nu au niciun efect asupra COVID-19 apare prima dată în NewsIN.
09:50
Comisia Europeană solicită ajutorul statelor membre UE. Vor să îşi unească forţele şi să dezvolte împreună medicamente anti-Covid pentru cele 27 de naţiuni. Pe lângă contractele de vaccinare deja asigurate, grupul executiv al Uniunii Europene a declarat că va crea un portofoliu de zece tratamente potenţiale anti-Covid. Trei dintre aceste medicamente anti-Covid ar putea fi […] Articolul Trei medicamente anti-Covid ar putea fi autorizate până în octombrie. Anunțul Comisiei Europene apare prima dată în NewsIN.
09:10
Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko, spune că alegerile anticipate reprezintă modalitatea prin care cetățenii pot contribui la reformarea justiției, alegând un Parlament credibil care să înceapă acest proces. Potrivit diplomatului, în condițiile unui Legislativ care să susțină un Guvern reformator, Uniunea Europeană va continua să ofere sprijin financiar Republicii Moldova, notează […] Articolul Peter Michalko: Este important ca următorul Parlament să fie unul credibil și să asigure reforma justiției apare prima dată în NewsIN.
09:00
14 state din Uniunea Europeană doresc formarea unei unități militare care să fie la dispoziția Uniunii Europene, reprezentând o forță de răspuns rapid care ar putea interveni în crizele internaționale, potrivit Reuters, care citează un oficial european de rang înalt. În momentul de de față, 14 țări doresc o unitate specială militară la nivelul UE, iar […] Articolul Uniunea Europeană ar putea avea o unitate militară de intervenție rapidă în situații de criză apare prima dată în NewsIN.
08:10
Un băieţel în vârstă de 3 ani a supravieţuit miraculos şi s-a ales doar cu un picior rupt, după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din New York, SUA. Evenimentul a avut loc luni după-amiază, iar copilul, pe numele său Jose, se afla acasă, alături de mama, sora şi mătuşa sa. Într-un […] Articolul Miracol în SUA. Un băieţel de 3 ani a supravieţuit, după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc apare prima dată în NewsIN.
07:50
Președintele interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, se arată nedumerit de tergiversarea de către Guvern a procesului de alocare a banilor pentru organizarea alegerilor anticipate. Liderul PAS și-a exprimat speranța că decizia privind alocarea fondurilor destinate scrutinului va fi luată la următoarea ședință a Executivului. În cazul în care, intenționat, nu va fi […] Articolul Igor Grosu: Dacă Guvernul nu va aloca bani pentru organizarea alegerilor, ne rezervăm dreptul la proteste apare prima dată în NewsIN.
07:50
Femeile la putere sunt o excepţie, dar în Finlanda sunt o regulă. Guvernul finlandez e condus de Sanna Marin. Are 35 de ani şi e cea mai tânără șefă de guvern din lume. Marin e în fruntea unei coaliţii de guvernare formată din cinci partide, toate conduse de femei. Patru dintre ele sunt cam de […] Articolul Țara europeană în care femeile sunt la putere. Toate partidele din coaliție sunt conduse de reprezentantele sexului frumos apare prima dată în NewsIN.
07:40
Se întețesc controversele în jurul subiectului banilor necesari pentru organizarea alegerilor anticipate. Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, spune că suma de 125 de milioane de lei, stabilită de CEC pentru organizarea scrutinului, este exagerată și cere să fie diminuată. Șeful interimar al Executivului spune că în Fondul de rezervă nu există suficienți bani pentru organizarea scrutinului, […] Articolul Aureliu Ciocoi despre alocarea banilor pentru alegeri: Nu pot lăsa țara cu zero lei în Fondul de Rezervă apare prima dată în NewsIN.
07:20
Vești bune pentru bărbații vaccinați. Un studiu din Israel demontează o teorie care a provocat controverse și teamă în ultimele luni. Israelienii au publicat rezultatele unui test efectuat pe 43 de bărbați vaccinați cu ambele doze ale vaccinului Pfizer. Au concluzionat că aceștia au rămas la fel de fertili și după vaccinare. Practic, nivelul de […] Articolul Afectează vaccinul anti-Covid-19 fertilitatea bărbaților? Rezultatele unui studiu din Israel apare prima dată în NewsIN.
07:20
Președintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil, informează că geografia secțiilor de votare pentru alegerile parlamentare anticipate din luna iulie va fi revăzută. Asta după ce la scrutinul precedent mai mulți moldoveni au stat la coadă în zadar pentru a vota întrucât s-au epuizat buletinele de vot în timp record, iar la alte secții de votare […] Articolul Președintele CEC: „Geografia secțiilor de votare pentru alegerile parlamentare va fi revăzută”; Care sunt cei 3 indici apare prima dată în NewsIN.
07:10
O femeie din Iași a ajuns în fața instanței după ce amanta a acuzat-o că a denigrat-o. Mai exact, femeia este acuzată că i-a afectat imaginea iubitei soțului ei după ce a postat informații pe Facebook despre aventura partenerului, scrie Ziarul de Iași. Amanta a cerut judecătorilor să primească daune morale din parte soției înșelate, dar […] Articolul Și înșelată, și dată în judecată. O femeie a ajuns în fața instanței după ce amanta a acuzat-o că i-a afectat imaginea într-o postare pe Facebook apare prima dată în NewsIN.
07:00
Partidul „Pro Moldova” ar putea merge pe cont propriu la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Cel puțin asta a menționat reprezentantul formațiunii Vladimir Cebotari în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8. „Pro Moldova va participa în aceste anticipate. Cel mai probabil va participa singură, pentru că pe segmentul de dreapta nu se observă […] Articolul Vladimir Cebotari susține că formațiunea „Pro Moldova” va merge singură la anticipate apare prima dată în NewsIN.
07:00
Dacă știai deja că sunt câini care pot detecta cazurile pozitive de Covid-19, cercetătorii olandezi s-au orientat spre… o insectă: albina. La fel ca prietenii noștri canini, albinele au un simț al mirosului foarte dezvoltat. Dețin o calitate olfactivă cu care pot să lupte împotriva virusului cu ajutorul unui antrenament rapid, scrie huffingtonpost.ro. Acesta este un […] Articolul Albinele, antrenate pentru a detecta coronavirusul. Metoda folosită de oamenii de știință apare prima dată în NewsIN.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.