Premier Energy critică planurile PSRM. Poziția furnizorului privind compensațiile pentru lumină

Realitatea.md, 16 aprilie 2021 13:20

ÎCS „Premier Energy” SRL își exprimă îngrijorarea în legătură cu proiectul de lege al PSRM, votat astăzi în prima lectură, care prevede ca facturile de energie electrică ale tuturor Citește mai departe...

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Realitatea.md

Acum 30 minute
06:50
Spitalele din India au raportat o creștere a „ciupercii negre” găsite la pacienții cu COVID-19, în timp ce medicii au avertizat oamenii să nu folosească bălegar de vacă în convingerea că va îndepărta virusul. Este o povară suplimentară pentru spitalele pline din India, care nu au paturi libere, precum și oxigenul necesar pentru pacienții cu […] Articolul Excremente și urină de vacă, ulterior lapte! Indienii cred că așa se pot trata de COVID-19 apare prima dată în Realitatea.md.
Acum o oră
06:30
Deși în campania electorală merg împreună, comuniștii și socialiștii planifică să formeze două fracțiuni separate în Legislativ. O declarație în acest sens a fost lansată de către șeful PSRM, Igor Dodon, informează Realitatea.md. „Vor fi create două fracțiuni: una a Socialiștilor și una a Comuniștilor. Pentru că oamenii ne votează împreună, dar suntem două partide […] Articolul PSRM-PCRM/ Împreună doar în campanie. Dodon: În Parlament vom fi două fracțiuni separate apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 12 ore
22:00
Lista candidaților la funcția de deputați a Blocului Electoral al Socialiștilor și Comuniștilor va fi condusă de către liderul PCRM, Vladimir Voronin, informează Realitatea.md. Următorul pe listă va fi liderul PSRM, Igor Dodon. Despre acest lucru a anunțat șeful socialiștilor, Igor Dodon, în cadrul emisiunii „Prime Time” de la postul PrimeTV. Articolul Vladimir Voronin – primul pe lista electorală. Pe locul secund – Igor Dodon apare prima dată în Realitatea.md.
21:00
Judecătorii Curții Constituționale au examinat astăzi sesizările privind controlul constituționalității Partidului Politic „Şor”, depuse de către deputații: Dinu Plîngău, Maria Ciobanu, Liviu Vovc și Octavian Țîcu. Înalta Curte a respins ca fiind inadmisibile aceste sesizări pe motiv că deputații din Parlamentul Republicii Moldova nu se încadrează în categoria celor, care dețin prerogative de sesizare a […] Articolul Curtea Constituțională, despre scoaterea partidului „Șor” în afara legii apare prima dată în Realitatea.md.
20:30
Autoritatea Aeronautică Civilă face apel către toți cetățenii Republicii Moldova să semnaleze cazurile de utilizare neautorizată a aeronavelor fără pilot la bord (Drone). Solicitarea nu este una obișnuită, ci se cere anunțarea imediată – prin e-mail sau poștă! „Autoritatea Aeronautică Civilă face apel către toți cetățenii Republicii Moldova să semnaleze cazurile de utilizare neautorizată a […] Articolul Imediat, prin poștă. Autoritatea Aeronautică cere oamenilor să anunțe când observă drone apare prima dată în Realitatea.md.
18:20
12 camioane supradimensionate au fost surprinse pe traseul Bălți-Chișinău, în apropiere de satul Glinjeni, raionul Fălești care, potrivit autorului postării, transporta trunchiul şi palele unor turbini eoliene. Din cauza greutății mari pe care o transportau, vehiculele circulau pe tot carosabilul, iar șoferii care veneau din sens opus au fost nevoiți să tragă pe dreapta. În […] Articolul (VIDEO) Convoi format din 12 camioane surprins la Fălești. Internaut: Transportă turbini eoliene apare prima dată în Realitatea.md.
18:10
Moldova Agroindbank (MAIB) este onorată să anunțe că Banca Națională a Moldovei (BNM) a aprobat la 13.05.2021 candidatura lui Giorgi Shagidze în calitate de Președinte al Comitetului de Conducere al Băncii. Anterior, Giorgi Shagidze a fost desemnat în această funcție de Consiliul MAIB și, în conformitate cu reglementările existente, a trecut procedura de aprobare de […] Articolul Giorgi Shagidze a fost aprobat în funcția de Președinte al MAIB de către Banca Națională a Moldovei apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 24 ore
18:00
În ultimele 24 de ore, din cele 4 452 de teste efectuate, au fost confirmate alte 213 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 și 14 decese. Astfel, din numărul total de cazuri, două sunt de de import: 1-Turcia, 1- Italia. În acest context, bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 253.386. […] Articolul MSMPS: În ultimele 24 de ore, în Moldova s-au înregistrat 213 cazuri de infectare cu COVID-19 apare prima dată în Realitatea.md.
17:40
Ultima coaliție electorală anunțată de către Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Partidul Comuniștilor din Republica Moldova nu prea a fost pe gustul internauților. În urma anunțului cu privire la participarea în alegerile parlamentare anticipate într-un bloc comun, BECS, pe rețelele de socializare au fost vărsate zeci de meme-uri și colaje foto, noi le-am ales […] Articolul (GALERIE FOTO) S-a rupt internetul! Coaliția PSRM-PCRM, transpusă în meme-uri și colaje de către internauți apare prima dată în Realitatea.md.
17:30
Președintele Federației Moldovenească de Fotbal, Leonid Oleinicenco, a avut astăzi o întrevedere de lucru cu ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, în cadrul căreia a fost menționată importanța dezvoltării programelor de cooperare reciprocă între cele două instituții, care vor contribui la promovarea fotbalului. De asemenea, oficialii au făcut un schimb de opinii privind intensificarea relațiilor de […] Articolul Federația Moldovenească de Fotbal va intensifica relațiile de cooperare cu MAI apare prima dată în Realitatea.md.
17:30
Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a ajuns la cea de-a 14-a aniversare. În acest răstimp, ODIMM a contribuit la crearea unui mediu de afaceri favorabil dezvoltării competitivității sectorului IMM din Republica Moldova, introducerii noilor metode și instrumente în business. Cu acest prilej, instituția organizează o conferință de presă, luni, 17 mai, […] Articolul 14 ani de ODIMM! În cadrul unui eveniment vor fi anunțați câștigătorii unui concurs de granturi apare prima dată în Realitatea.md.
17:30
Comisia Electorală Centrală (CEC) a constituit astăzi 38 de circumscripții electorale de nivelul al doilea pentru desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie curent. Potrivit CEC, hotarele circumscripțiilor electorale corespund hotarelor unităților administrativ-teritoriale prevăzute de legislația în vigoare. Circumscripțiile electorale pentru localitățile din stânga Nistrului și pentru secțiile de votare constituite în străinătate se echivalează […] Articolul Peste 30 de circumscripții electorale de nivelul doi, constituite de CEC pentru anticipatele din 11 iulie apare prima dată în Realitatea.md.
17:00
Impact violent în satul Elizaveta din municipiul Bălți. Două mașini s-au făcut zob după ce s-au tamponat, iar în consecință, opt persoane au fost transportate la spital cu multiple traumatisme, anunță oamenii legii. Totul s-a produs în jurul orei 15:20. Potrivit poliției, în accident a fost implicat un Volksvagen Golf și un microbuz cu pasageri […] Articolul (FOTO) Accident groaznic la Bălți. Opt persoane transportate de urgență la spital apare prima dată în Realitatea.md.
17:00
Odată cu înregistrarea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (BECS) de către Comisia Electorală Centrală (CEC) a fost aprobat și simbolul blocului, care reprezintă elemente sovietice. Este vorba de steaua roșie cu cinci colțuri, specifică Partidului Socialiștilor și secera și ciocanul – simbol al Partidului Comuniștilor. PCRM și PSRM au combinat cele două elemente, unde […] Articolul (FOTO) Simbolurile sovietice revin în buletinul de vot. Cum va arăta simbolul BECS apare prima dată în Realitatea.md.
16:50
Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, vineri, 14 mai, vor avea loc lucrări programate de întreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice pe adresele și în intervalele de timp indicate mai jos. Chişinău, sectorul Buiucani, or. Durleşti:or. Durlești: str. Miciurin Ivan 37 parțial, în intervalul de timp între 09:10 – 18:00 pentru lucrări de reconstrucţie a liniei […] Articolul Ar putea fi suspendată furnizarea energiei electrice pe mai multe adrese din țară. Motivul apare prima dată în Realitatea.md.
16:40
În contextul în care într-o școală rusă din orașul Kazan, au fost trase focuri de armă pe 11 mai, în urma cărora șapte copii și doi adulți au fost uciși și alți 21 au fost răniți, președintele Federației Ruse a venit cu o solicitare. Vladimir Putin cere ca profesorii școlii vizate să fie recompensați.  Potrivit […] Articolul Vladimir Putin solicită să fie recompensați profesorii unei școli din Rusia, unde au murit nouă persoane apare prima dată în Realitatea.md.
16:30
Reprezentanții Tiraspolului în cadrul Comisiei Unificate de Control (CUC) s-au opus discuțiilor și luării unei atitudini obiective asupra cazului tragic din Zona de Securitate, unde a decedat un bărbat, care pescuia în râul Nistru, după ce au intervenit așa numiții grăniceri din regiunea separatistă. Delegația Chișinăului a făcut apel către delegația Federației Ruse, reprezentanții Ucrainei […] Articolul Nu au vrut să discute. Transnistrenii din CUC au evitat subiectul privind decesul bărbatului pe Nistru apare prima dată în Realitatea.md.
16:20
Mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne mâine, 14 mai, fără apă la robinet, anunță Apă-Canal Chișinău. Măsura are loc în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a apeductului. Astfel, în intervalul de timp 09:00-15:00, vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din comuna Ghidighici pe următoarele străzi: strada Nucarilor, strada Ghioceilor, strada Vasile Costin, strada Alba […] Articolul Se anunță sistări de apă potabilă în Capitală. Consumatorii sunt îndemnați să-și facă rezerve apare prima dată în Realitatea.md.
16:20
26 de moldoveni au rămas blocați în Nepal, după ce autoritățile au decis să suspende până în data de 31 mai toate zborurile internaționale pentru a opri răspândirea noului coronavirus. Cetățenii Republicii Moldova au solicitat ajutorul reprezentanților Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, care urmează să găsească soluțiile necesare. Într-un comunicat de presă emis de […] Articolul Blocați în Nepal! Un grup de moldoveni cer ajutorul autorităților de la Chișinău apare prima dată în Realitatea.md.
16:10
Mai multe companii aeriene europene s-au alăturat rivalilor americani care au decis să evite zborurile spre Israel, după mai multe zile cu tiruri de rachete dinspre Fâşia Gaza. Printre acestea, British Airways, Virgin Atlantic şi Iberia au anunţat astăzi că şi-au anulat zborurile spre Tel Aviv. De la începutul escaladării conflictului militar între Hamas, de […] Articolul Companiile aeriene europene anulează zborurile spre Tel Aviv, pe fondul escaladării conflictului apare prima dată în Realitatea.md.
16:00
Partidul Uniunea Salvați Basarabia (USB) se alătură proiectului politic Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Decizia finală luată de formațiune a fost anunțată astăzi de către liderul USB, Valeriu Munteanu, în cadrul unei conferințe de presă. Potrivit liderului USB, Valeriu Munteanu, timp de aproape 30 de ani de la independența Republicii Moldova, unioniștii au fost fragmentați […] Articolul Unanim! USB merge în alegeri cu AUR. Munteanu: Unioniștii vor fi surpriza acestui scrutin apare prima dată în Realitatea.md.
15:30
Luna mai dă startul testărilor naționale în instituțiile de învățământ din țară, anunță Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Primii care vor fi testați sunt absolvenții ciclului primar de învățământ – elevii claselor a IV-a, începând cu 12 mai. Ultimele examene se vor încheia în data de 22 iunie. Potrivit MECC, la sesiunea de BAC 2021 […] Articolul (VIDEO) Încep examenele naționale! Sesiunea de BAC se va desfășura în perioada 4-22 iunie apare prima dată în Realitatea.md.
15:20
Blocul electoral al Partidului Socialiștilor și Partidului Comuniștilor a fost înregistrat astăzi de Comisia Electorală Centrală (BECS) în cadrul ședinței extraordinare. Potrivit reprezentanților celor două formațiuni a fost constituit „Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor”, prescurtat BECS. De asemenea, simbolul Blocului va avea secera și ciocanul. Pentru înregistrarea BECS au votat șapte membri CEC „pentru” […] Articolul CEC a înregistrat blocul electoral al PSRM și PCRM. Are o denumire sugestivă apare prima dată în Realitatea.md.
15:10
Un exercițiu de amploare cu tematica „Semnalul Roșu” a avut loc astăzi la Aeroportul Internațional Chișinău din Capitală. Astfel, la aplicații au participat forțele IGSU a garnizoanei municipiului Chișinău în număr de 60 de salvatori și pompieri cu 15 autospeciale de intervenție, dar și reprezentanții echipei manageriale a Aeroportului Internațional Chișinău. În acest context, scopul […] Articolul (FOTO) Exercițiu de simulare pentru angajații IGSU. Unde a avut loc și care a fost scopul apare prima dată în Realitatea.md.
14:50
Rata infectărilor cu COVID-19 în rândul lucrătorilor medicali s-a redus de la 12% la 1,3% odată cu începerea procesului de vaccinare împotriva noului virus. La fel, morbiditatea în rândul lucrătorilor medicali a scăzut cu 89,2%. O arată statistica Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Responsabilii anunță că, până în prezent, au fost administrate 202 883 […] Articolul Mai puțini lucrători medicali infectați cu noul coronavirus în Moldova. Explicația MSMPS apare prima dată în Realitatea.md.
14:40
Doi alpiniști, un american și un elvețian, au murit miercuri pe muntele Everest. Anunțul a fost făcut de către organizatorii expediţiei din Nepal, de la agenția Seven Summit Treks. „Alpinistul elveţian a suferit de epuizare după ce a ajuns pe vârful muntelui, 8.848,86 metri”, a declarat şerpaşul Chhang Dawa, din aceeaşi organizaţie. Potrivit informațiilor, doi […] Articolul Tragedie pe Everest. Un american şi un elveţian şi-au pierdut viaţa apare prima dată în Realitatea.md.
14:40
Teroarea din Israel poate continua? Ambasada Republicii Moldova în Israel îndeamnă cetățenii moldoveni să urmărească și să urmeze cu strictețe directivele de securitate, anunțate de către autoritățile israeliene, în condițiile în care sunt posibile noi lansări de rachete. Prin urmare, responsabilii recomandă oamenilor să pregătească geanta cu actele și lucrurule strict necesare și să o […] Articolul „Sunt posibile și alte lansări de rachete!”, anunță Ambasada Republicii Moldova în Israel apare prima dată în Realitatea.md.
14:40
Deputatul Partidului Democrat din Moldova, Alexandru Jizdan, a venit cu unele precizări față de decizia Autorității Naționale de Integritate privind confiscarea a 770 de mii de lei, care nu au fost incluși în declarația de avere și interese personale, precum și unele detalii față de bunurile, care nu le-a declarat. Parlamentarul afirmă că, cei 770 […] Articolul Clarificări de la Jizdan! Deputatul spune de unde are cei 770 de mii de lei, după ce ANI a dispus confiscarea acestora apare prima dată în Realitatea.md.
14:10
Guvernatorul Mike DeWine a anunțat miercuri că statul Ohio va organiza cinci extrageri loto exclusiv pentru rezidenții vaccinați care vor putea câștiga un milion de dolari în urma extragerilor, scrie hotnews.ro cu referire la Insider. Tombola, care va avea loc săptămânal între 26 mai și 23 iunie, va acorda fiecărei persoane ce își are domiciliul […] Articolul Tombolă anti-COVID în SUA! Rezidenții imunizați pot câștiga un milion de dolari apare prima dată în Realitatea.md.
14:00
În premieră pentru țara noastră, în zona frontierei de stat de la Leușeni va fi organizat un maraton sportiv dedicat Zilei Poliției de Frontieră. Evenimentul va avea loc în data de 12 iunie. Astfel, conducerea Poliției de Frontieră împreună cu Moldova Trail Run Club invită toți cei pasionați de sport și cei care doresc să […] Articolul Premieră pentru Republica Moldova: Border marathon 2021! Cine poate participa și care vor fi premiile apare prima dată în Realitatea.md.
13:40
Agenția Servicii Publice (ASP) a venit cu un răspuns referitor la licitația gigantică lansată în valoare de aproape 500 de milioane de lei, pentru procurarea blanchetelor pentru actele de identitate, permise de conducere şi certificate de înmatriculare. Astfel, ASP spune că acest lucru s-a făcut din considerentul evitării riscului de epuizare a stocului, fapt ce […] Articolul Nu-i un moft, ci o necesitate. Cum argumentează ASP lansarea licitației pe timp de pandemie de 500 de milioane de lei apare prima dată în Realitatea.md.
13:30
Avioane de luptă israeliene au atacat clădiri înalte și alte ținte din Fâșia Gaza, în timp ce palestinienii din enclava asediată s-au trezit astăzi pentru a marca sărbătoarea religioasă Eid al-Fitr, sub un bombardament aerian neîncetat. De la începerea ofensivei israeliene luni seara, Ministerul Sănătății din Gaza declară că cel puțin 69 de persoane, inclusiv […] Articolul (FOTO) În pofida neîncetatului bombardament aerian, palestienii din enclava asediată marchează o sărbătoare religioasă apare prima dată în Realitatea.md.
13:30
Caz șocant în orașul Fălești. O femeie de 63 de ani a fost strivită între fiarele ușii de un automobil în timp ce intenționa să urce în mașina fiului său. Totul s-a produs în dimineața zilei de astăzi. Potrivit poliției, victima a fost lovită în plin de un vehicul care care venea din același sens. […] Articolul GROAZNIC! O femeie de 63 de ani din Fălești strivită de un automobil. Cum s-a produs totul apare prima dată în Realitatea.md.
13:10
„N-avem timp”, este noul videoclip lansat de basarabeanca Irina Rimes care în doar câteva ore de la publicare a adunat peste 2 000 de aprecieri, peste 16 mii de vizualizări și zeci de comentarii din partea fanilor. Versurile au fost scrise de Irina Rimes, iar producția este semnată de Alex Cotoi, unul dintre producătorii celor […] Articolul „N-avem timp”, noul single lansat de Irina Rimes. Află povestea din spatele melodiei apare prima dată în Realitatea.md.
13:00
Conflictul dintre israelieni și palestinieni se amplifică, în pofida tuturor apelurilor internaționale la calm. După atacurile masive cu rachete, efectuate de islamiștii radicali asupra regiunii Tel Aviv, guvernul israelian a anunțat o ripostă militară dură. Ministerul Sănătății din Gaza, condus de Hamas, declară că peste 400 ​​de persoane au fost rănite de la începerea conflictului, […] Articolul (GALERIE FOTO) Ruinele conflictului armat dintre forțele israeliene și cele din Palestina apare prima dată în Realitatea.md.
12:50
S-a îmbătat și s-a pornit la plimbare, iar acum este cercetat de oamenii legii pentru furt. Este vorba de un tânăr de 22 de ani din Capitală, care a furat un automobil chiar din fața unei biserici. Astfel, prejudiciul cauzat proprietarei a fost estimat la 100 000 lei. Potrivit informațiilor, victima, o femeie de 28 […] Articolul (VIDEO) S-a îmbătat criță și a furat un automobil. Ce pedeapsă îl paște pe un tânăr de 22 de ani din Capitală apare prima dată în Realitatea.md.
12:50
Partidul Acțiunii Comune Congresul Civic (PACCC), condus de ex-comunistul, Mark Tkaciuc, și-a format lista cu cei 101 de deputați și urmează să participe la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent. Porivit Partidul Acțiunii Comune Congresul Civic, laa data de 12 mai a avut loc Comitetul Republican al partidului, iar chestiunea principală a ordinii de […] Articolul Partidul unui fost comunist, gata de alegeri. Și-a desemnat cei 101 de deputați apare prima dată în Realitatea.md.
12:40
În contextul organizării și desfășurării Alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 – scrutin important pentru calitatea și vectorul procesului decizional din Republica Moldova, Promo-LEX a prezentat primul Raport de monitorizare. Astfel, Raportul cuprinde rezultatele monitorizării perioadei preelectorale și a celei electorale până la startul procedurilor de desemnare a candidaților (23 decembrie 2020 – 11 […] Articolul Raport de monitorizare a alegerilor parlamentare anticipate. PROMO-LEX prezintă cele mai importante aspecte apare prima dată în Realitatea.md.
12:20
Sute de persoane au fost reținute de oamenii legii în mai puțin de o lună. Astfel, aproximativ 239 de persoane, dintre care 104 pentru săvârșirea infracțiunilor grave (omor, vătămare corporală, viol, furt, jaf, escrocherii și circulația ilegală a drogurilor), urmează a fi trase la răspundere. Operațiunea „Căutare”, inițiată de către Inspectoratul General al Poliției, s-a […] Articolul Omoruri, furturi, violuri, jafuri. Ce alte infracțiuni au mai identificat oamenii legii în mai puțin de o lună apare prima dată în Realitatea.md.
12:20
Începând de astăzi, cetățenii Republicii Moldova se pot programa online la vaccinare împotriva COVID-19, accesând platforma națională  www.vaccinare.gov.md.  Astfel, cei care sunt eligibili pentru vaccinare la această etapă vor introduce datele la secțiune programare, iar cei care nu sunt eligibili la această etapă, se vor înregistra în lista de așteptare. „Fiecare persoană va selecta, raionul, […] Articolul (VIDEO) Moldovenii au primit undă verde pentru a sta în rând la vaccin anti-COVID. Cum se fac programările apare prima dată în Realitatea.md.
12:10
Sute de persoane au fost reținute de oamenii legii în mai puțin de o lună. Astfel, aproximativ 239 de persoane, dintre care 104 pentru săvârșirea infracțiunilor grave (omor, vătămare corporală, viol, furt, jaf, escrocherii și circulația ilegală a drogurilor), urmează a fi trase la răspundere. Operațiunea „Căutare”, inițiată de către Inspectoratul General al Poliției, s-a […] Articolul Omoruri, futuri, violuri, jafuri. Ce alte infracțiuni au mai identificat oamenii legii în mai puțin de o lună apare prima dată în Realitatea.md.
11:50
Militanții Hamas au lansat zeci de rachete asupra Israelului după ce atacurile aeriene israeliene au ucis mai mulți lideri și au distrus o clădire cu mai multe etaje în Gaza, scrie BBC. Luptele au izbucnit luni, după săptămâni de tensiuni israeliano-palestiniene în creștere în Ierusalimul de Est, care au culminat cu ciocniri într-un loc sfânt […] Articolul Imagini apocaliptice în Israel: Străzi în foc, automobile distruse și blocuri puse la pământ apare prima dată în Realitatea.md.
11:50
Începând de astăzi, cetățenii Republicii Moldova se pot programa online la vaccinare împotriva COVID-19, accesând platforma națională  www.vaccinare.gov.md.  Astfel, cei care sunt eligibili pentru vaccinare la această etapă vor introduce datele la secțiune programare, iar cei care nu sunt eligibili la această etapă, se vor înregistra în lista de așteptare. „Fiecare persoană va selecta, raionul, […] Articolul Moldovenii au primit undă verde pentru a sta în rând la vaccin anti-COVID. Cum se fac programările apare prima dată în Realitatea.md.
11:50
Deputatul PDM, Alexandru Jizdan, riscă să rămână fără 770 de mii de lei, după ce ANI a dispus confiscarea acestei sume de bani, ca urmare a depistării unei diferențe substanțiale care depășește semnificativ plafonul admis de legislația în vigoare și datele care se regăsesc în declarația de avere și interese personale depusă de parlamentar. De […] Articolul ANI a pus „umărul”. Unui deputat urmează să-i fie confiscate 770 de mii de lei. Despre cine este vorba apare prima dată în Realitatea.md.
11:40
A fost complice în mai mult de 20 de infracțiuni, dar într-un final a fost identificat. Este vorba despre un minor de 15 ani, locuitor al Capitalei, care a fost reținut de oamenii legii pentru furt. Totodată, complicele acestuia, un tânăr de 25 de ani, a fost anunțat în urmărire penală. Polițiștii întreprind toate măsurile […] Articolul (VIDEO) Ulciorul nu merge de multe ori la apă. Un minor, suspectat de comiterea mai multor furturi, reținut apare prima dată în Realitatea.md.
11:40
Reprezentanții Partidului Socialist și ai Partidului Comuniștilor au depus la Comisia Electorală Centrală documente cu privire la înregistrarea blocului electoral. Despre aceasta a anunțat pe pagina sa de Facebook deputatul socialist, vicepreședintele Parlamentului Vlad Bătrîncea. Potrivit Dosar Media, cap de listă a blocului PSRM-PCRM ar urma să fie Vladimir Voronin, aceasta fiind una dintre condițiile […] Articolul Lovitură sub centură pentru Dodon? Voronin ar putea fi cap de listă a blocului PSRM-PCRM apare prima dată în Realitatea.md.
11:30
Veste bună pentru moldoveni. În data de 24 mai, autoritățile de la Chișinău vor recepționa un nou lot de vaccin anti-COVID prin intermediul platformei COVAX. Este vorba de 45 600 de doze. Responsabilii ANSP și cei ai MSMPS dau asigurări că țara noastră are suficiente cantități de vaccin, iar prin urmare, săptămâna viitoare urmează să […] Articolul ULTIMĂ ORĂ! Moldova va recepționa un nou lot de AstraZeneca. Când va ajunge serul la Chișinău apare prima dată în Realitatea.md.
11:20
În Europa, alegerea Maiei Sandu în funcția de președintă a Republicii Moldova la 1 noiembrie 2020 a fost întâmpinată ca o ușurare colectivă. Sandu, un fost premier progresist și deschis care și-a dorit să creeze legături mai strânse între Republica Moldova și Uniunea Europeană, l-a învins pe Igor Dodon, care este deschis pro-Kremlin și a […] Articolul EURONEWS: Alegerile anticipate ar putea să o ajute pe președinta Maia Sandu să termine ceea ce a început apare prima dată în Realitatea.md.
11:20
Tot mai puțini moldoveni își doresc să se vaccineze împotriva noului coronavirus. O spun specialiștii din cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică care susțin că rata de vaccinare a scăzut cu 35%, față de acum o săptămână. Mai exact, dacă acum 14 zile s-au imunizat peste 2 000 de cetățeni, în ultimele șapte zile, cifra […] Articolul Rata de vaccinare în Moldova a scăzut față de acum o săptămână. Anunțul făcut de ANSP apare prima dată în Realitatea.md.
11:00
Numărul declarațiilor privind impozitul pe venit al persoanelor fizice-cetățeni depuse, în creștere față de anul precedent, anunță Serviciul Fiscal de Stat. Potrivit responsabililor, în perioada 01 ianuarie 2021 – 30 aprilie 2021, au fost depuse în total 176 675 declarații, înregistrând o creștere față de anul precedent cu 11 218 declarații sau cu 6,8%. Din […] Articolul Aproape 177 de mii de moldoveni și-au depus declarațiile pe venit pentru anul 2020, anunță SFS apare prima dată în Realitatea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.