Vorbe Bune cu Lilu – 8 aprilie 2021. Partea 1

Canal2, 8 aprilie 2021 21:20

Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 8 aprilie 2021. Partea 1 apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 12 ore
22:30
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 13 aprilie 2021 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.
20:00
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 13 aprilie 2021. Partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
20:00
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 13 aprilie 2021. Partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Post-ul Cum dăm o nouă viaţă blugilor vechi? Sfaturi de la stilista Ana Carauş apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
17:30
Post-ul Telemagazin – 13 aprilie 2021, partea a 2-a. Care este temperatura optimă în frigider şi nu rataţi oferta zilei apare prima dată în CANAL 2.
17:30
Post-ul Telemagazin – 13 aprilie 2021, partea 1. Ce este „Phishing” şi cum arată cea mai gigantică consolă apare prima dată în CANAL 2.
14:40
Elevii din Capitală vor putea reveni în sălile de clasă doar atunci când 70 la sută din profesori se vor vaccina împotriva COVID-19. Este declaraţia autorităţilor municipale, care susţin că procesul de vaccinare decurge anevoios. Potrivit lor, până acum s-au vaccinat doar 2500 de dascăli din cei peste 6 mii care lucrează în şcolile din […] Post-ul Școlile din Capitală își vor redeschide ușile pentru elevi abia după ce 70 la sută din profesori vor fi vaccinați apare prima dată în CANAL 2.
14:30
Preşedinţia solicită Guvernului să extindă termenul de interzicere a exportului de grâu din rezerva de stat până în data de 30 iunie. O solicitare în acest sens a fost semnată de consilierul prezidențial în domeniul apărării şi securităţii naţionale, Ana Revenco, şi este în curs de examinare. Preşedinţia a specificat că această decizie se înscrie […] Post-ul Preşedintele Maia Sandu cere Guvernului prelungirea interdicției pentru exportul de grâu apare prima dată în CANAL 2.
14:30
Peste 70 de mii de moldoveni angajaţi în ţară şi-au pierdut anul trecut locul de muncă din cauza situaţiei pandemice, ceea ce a dus la creşterea ratei şomajului cu opt la sută. Asta arată Raportul Drepturilor şi Libertăţilor Omului în Republica Moldova pentru anul 2020, prezentat de Avocatul Poporului Maia Bănărescu. Ombudsmanul susţine că majoritatea […] Post-ul Rata şomajului, în creștere. Peste 70 de mii de moldoveni și-au pierdut locul de muncă anul trecut din cauza pandemiei apare prima dată în CANAL 2.
14:30
Vaccinurile anti COVID-19 dezvoltate de China au o eficienţă redusă. Este anunţul directorului Centrului chinez pentru Controlul Bolilor, citat de Reuters. Unul dintre cele patru seruri produse în China, CoronaVac, ar putea ajunge în Moldova. Comitetul de coordonare a imunizării împotriva COVID-19 din ţara noastră a propus achiziţia unui lot de 400 de mii de […] Post-ul Vaccinurile anti-COVID-19 dezvoltate de China au o eficiență redusă apare prima dată în CANAL 2.
14:30
Zeci de şoferi, care se deplasau cu viteză excesivă pe străzile Capitalei, au fost traşi pe dreapta în acest weekend. Unii conducători auto s-au ales cu amendă, iar alții au rămas chiar fără permis de conducere. ”- Dumneavoastră de la semafor ați mers cu 150 și mașina capcană va prins cu 131 la oră. – […] Post-ul Razii nocturne în Capitală! Mai mulţi şoferi vitezomani s-au ales cu amenzi şi puncte de penalizare apare prima dată în CANAL 2.
14:30
Acum 60 de ani, pe 12 aprilie 1961, nava cosmică «Vostok» cu un om la bord a efectuat primul zbor în spațiu din istoria omenirii. Iuri Gagarin a fost primul om care a ajuns în Cosmos. Zborul a durat 108 minute, iar cuvântul «Поехали!», pe care l-a rostit la start, a devenit o carte de […] Post-ul ÎN MEMORIA LUI IURI GAGARIN: În parcul Ștefan cel Mare a fost instalată o placă comemorativă apare prima dată în CANAL 2.
14:30
Grecia se pregătește să redeschidă granițele pentru turiști din 16 aprilie. Cei care își doresc să viziteze tărâmurile elene trebuie să prezinte un certificat de vaccinare, fie un test negativ la COVID-19. Post-ul Grecia se pregătește să redeschidă granițele pentru turiști apare prima dată în CANAL 2.
14:30
Un incendiu cumplit le-a luat casa şi toate bunurile agonisite o viaţă întreagă. Familia Zubali din satul Bozieni, raionul Hînceşti, a rămas pe drumuri după ce, în urma unui scurt circuit, locuinţa le-a fost mistuită de flăcări. Acum, părinţii, cei doi feciori, nora şi doi nepoţei sunt nevoiţi să se adăpostească la rude. „Nu avem […] Post-ul STRIGĂT DE AJUTOR. O familie a pierdut tot ce a agonisit, după ce flăcările le-a mistuit casa apare prima dată în CANAL 2.
14:30
Starea de sănătate a vicepreşedintelui raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru, care a fost stropit cu verde de briliant, s-a ameliorat. Contactat telefonic de postul nostru de televiziune, el a precizat că este internat în Spitalul Clinic Republican „Timofei Moşneaga”. Medicii au reușit să-i restabilească vederea în proporție de aproape 70 la sută. Tudor Tutunaru a fost […] Post-ul Vicepreședintele raionului Sîngerei Tudor Tutunaru, stropit cu verde de briliant, se simte mai bine apare prima dată în CANAL 2.
14:20
Scandal la Cariera de Piatră de la Micăuţi. Președintele fracțiunii Platforma DA, Alexandru Slusari, și deputatul PAS, Lilian Carp, au încercat să blocheze drumul de acces către carieră. Parlamentarii susțin că lucrările de extragere a zăcămintelor ar fi ilegale. „Procesul verbal de control prevede că extragerea pietrei se face cu grave încălcări, că se face […] Post-ul Scandal la Cariera de Piatră de la Micăuți. Alexandru Slusari și Lilian Carp au încercat să blocheze drumul de acces spre carieră apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
21:40
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Rita Ursalovschi, 12 aprilie 2021 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.
16:50
Medicii răpuşi de noul coronavirus au fost astăzi comemoraţi la începutul şedinţei Parlamentului. Deputaţii au ţinut un moment de reculegere. Numele tuturor angajaţilor medicali au fost citite în plen de liderul grupului parlamentar „PRO MOLDOVA”, Andrian Candu. Preşedintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a anunţat că aseară încă un medic a fost răpus de noul coronavirus. Este […] Post-ul Minut de reculegere la Parlament pentru eroii în alb răpuși de noul coronavirus apare prima dată în CANAL 2.
16:40
Un moldovean de 26 de ani a încercat să treacă hotarul ilegal cu 350 de pachete de ţigări. Însă planul i-a fost dat peste cap de câinele Poliţiei de Frontieră Nero, care a găsit ţigările ascunse în maşină. Incidentul s-a produs la punctul de trecere a frontierei Giurgiuleşti-Galaţi.   Din imaginile publicate de Poliţia de […] Post-ul Un câine de frontieră a depistat sute de pachete de ţigări în maşina unui tânăr care intenţiona să le transporte ilegal în România. apare prima dată în CANAL 2.
16:40
Cei patru pui de lei africani, aduşi recent la Grădina Zoologică din Chişinău, s-au ales în sfârşit cu nume: Simba, Leia, Luna şi Bella. Câștigătorii concursului, care au propus numele animalelor, urmează să fie premiați în data de 15 aprilie cu diplome și cu câte 1000 de lei. Post-ul Cum au fost numiți cei patru lei africani, aduși recent la Grădina Zoologică din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
16:40
Fermierii ameninţă cu noi proteste. Aceştia susţin că autorităţile nu le-au satisfăcut toate cerinţele înaintate. Mai mult, după protestul organizat anul trecut, s-au ales şi cu dosar penal. Agricultorii spun că sunt intimidaţi de oamenii legii, care au început audierea participanţilor la protestul din 16 decembrie, inclusiv a celor care au urcat tehnica agricolă pe […] Post-ul Fermierii amenință cu noi proteste. Aceștia susțin că autoritățile nu le-au satisfăcut toate cerințele înaintate apare prima dată în CANAL 2.
16:40
Persoanele care și-au pierdut locul de muncă în perioada stării de urgență din cauza pandemiei vor putea primi mai uşor statutul de şomer. Acestea vor primi şi un ajutor de şomaj în valoare de 1054 de lei. Asta numai dacă nu dețin o patentă de întreprinzător individual, nu sunt fondatori, asociați sau administratori ai unei […] Post-ul Sprijin pentru cei care au rămas fără job în perioada stării de urgență. Detalii despre ajutorul de șomaj apare prima dată în CANAL 2.
16:40
30 de zile în arest la domiciliu va sta preşedintele organizaţiei teritoriale Sîngerei a formaţiunii PACE, Tudor Balan, care l-a stropit cu verde de briliant pe vicepreşedintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru. Decizia a fost luată de magistraţii Judecătoriei Sîngerei. Procurorii, care au cerut 30 de zile de arest în izolator, consideră că decizia este ilegală […] Post-ul Președintele organizației teritoriale PACE din Sângerei, în arest la domiciliu pentru 30 de zile apare prima dată în CANAL 2.
16:40
Moldova va cumpăra 400 de mii de doze de vaccin anti COVID 19 produs în China, ser ce nu a fost aprobat de OMS şi nici de autorităţile UE. Anunţul a fost făcut de Ministerul Sănătăţii. Responsabilii au precizat că preţul urmează să fie negociat în următoarea perioadă. Moldova va cumpăra serul CoronaVac produs de […] Post-ul Moldova urmează să achiziționeze 400.000 de doze de vaccin chinezesc. Serul nu a fost aprobat de OMS apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Zi de doliu pentru cultura ţării noastre. Regretatul actor de teatru şi film, Boris Bechet a fost condus astăzi pe ultimul drum. Rude, colegi de breaslă , dar şi admiratori ai maestrului şi-au luat rămas bun în ropote de aplauze la Teatrul „Alexei Mateevici” din Capitală, acolo unde actorul a activat în ultima perioadă. „Din […] Post-ul Regretatul actor de teatru și film, Boris Bechet a fost condus pe ultimul drum. Ropote de aplauze au răsunat în memoria maestrului apare prima dată în CANAL 2.
16:30
O comisie de anchetă din cadrul Parlamentului va investiga dispariţia fostul judecător ucrainean Mycola Ceaus de pe teritoriul ţării noastre. O hotărâre în acest sens a fost aprobată cu majoritatea voturilor, la şedinţa plenară a Legislativului. Din comisie fac parte nouă deputaţi din toate fracţiunile şi grupurile parlamentare, iar preşedinte a fost ales deputatul Platformei […] Post-ul Parlamentul a creat o comisie de anchetă, care va investiga răpirea fostului judecător ucrainean Mycola Ceaus apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Descinderi la două companii din Capitală ce prestau servicii pentru obţinerea actelor românești. Ofițerii Centrului Național Anticorupție de comun cu procurorii anticorupție au desfăşurat percheziții la mai multe adrese și urmează să examineze mai multe acte, pe care le-au ridicat de la sediile acestor companii. Perchezițiile au avut loc în dosarele pornite pentru obținerea frauduloasă […] Post-ul Cetățenia română, „vândută ca la piață”. Descinderi la două companii din Capitală ce oferă consultanță la perfectarea actelor românești apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, s-a stins astăzi din viaţă la vârsta de 99 de ani. Anunţul a fost făcut în această după-amiază de Palatul Buckingham. Cunoscut pentru simțul umorului, a fost cel mai longeviv prinț consort din istoria Regatului Unit. Acesta ar fi împlinit 100 de ani, pe 10 iunie. Mariajul său […] Post-ul Doliu în Marea Britanie. Soţul Reginei Elisabeta a II, Prinţul Philip, Duce de Edinburgh, a decedat la vârsta de 99 de ani apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Grav accident rutier cu implicarea unui echipaj de patrulare. Doi poliţişti au pornit pe urmele unui vitezoman, care şofa cu aproape 170 de kilometri pe oră. Şoferul a făcut abstracţie de somările inspectorilor de patrularea şi a refuzat să tragă pe dreapta. În apropiere de oraşul Bucovăţ, raionul Străşeni, oamenii legii l-au depăşit pe vitezoman. […] Post-ul În goană după un şofer care conducea cu 170 km la oră, un echipaj de patrulare a fost implicat într-un grav accident rutier apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Post-ul Romina, „Dor de tine” apare prima dată în CANAL 2.
11:10
Post-ul Ochelarii au nevoie de întreţinere specială. Află cum trebuie să îi cureţi apare prima dată în CANAL 2.
11:10
Post-ul Localitatea Truşeni are propriul muzeu, deschis din donaţiile sătenilor. Ce puteţi vedea acolo apare prima dată în CANAL 2.
11:10
Post-ul Câte muzee avem în satele din ţară şi cum sunt încurajaţi moldovenii să participe la deschiderea lor. Interviu cu Svetlana Pociumban, şef Direcţia Patrimoniu MECC apare prima dată în CANAL 2.
11:10
Post-ul Răzuieşte şi feliază uniform. Răzătoarea „Brava” e bravă în bucătărie apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Post-ul Telemagazin – 12 aprilie 2021, partea 1. Vedeţi un muzeu al satului deschis în localitatea Truşeni şi aflaţi în câte localităţi din ţară localnicii au donat obiectele din podul casei apare prima dată în CANAL 2.
10:50
Post-ul Telemagazin – 12 aprilie 2021, partea a 2-a. Ascultaţi-o pe Romina şi vedeţi în ce moduri puteţi răzui şi felia cu răzătoarea Brava apare prima dată în CANAL 2.
Mai mult de 2 zile în urmă
23:30
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 9 aprilie 2021. Partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
23:30
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 9 aprilie 2021. Partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
22:20
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Rita Ursalovschi, 9 aprilie 2021 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.
15:20
Post-ul Tornadica testat în grădina improvizată Telemagazin. Am plantat flori, copaci și am strâns zarzavaturile apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Post-ul Unealtă potrivită pentru lucrările de grădinărit. Cultivaţi propriile zarzavaturi! apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Ministerul Sănătăţii confirmă donaţia celor 182.000 de doze de vaccin Sputnik V din partea Federaţiei Ruse. Autorităţile sunt în proces de pregătire a actelor necesare, aşa încât nu se cunoaşte încă perioada în care acestea vor ajunge la Chişinău. Potrivit reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii, 62.000 de mii de doze de vaccin vor fi trimise în regiunea […] Post-ul Ministerul Sănătăţii confirmă donaţia celor 182.000 de doze de vaccin Sputnik V din partea Rusiei apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Post-ul Sunt sau nu viitorii şoferi bine pregătiţi în şcolile auto? De ce o parte din ei susţin examenele din multe încercări? apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Pentru prima dată în 18 ani, Focul Haric ar putea să nu ajungă în Moldova. Din cauza pandemiei, Mormântul Sfânt din Ierusalim este închis. Reprezentanţii Mitropoliei Moldovei şi cei ai Mitropoliei Basarabiei nu au deocamdată o soluţie, dar susţin că vor face tot posibilul ca enoriaşii să poată lua lumină în noaptea Învierii. „Noi ne-am […] Post-ul Pentru prima dată în 18 ani, focul haric ar putea să nu ajungă la Chişinău apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Post-ul CumpărătorulCuMinte: Cum alegem corect apartamentul şi în ce sectoare din Capitală e cel mai avantajos apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Pacienţii bolnavi de COVID-19, care se tratează acasă, vor beneficia de medicamente gratuite, chiar dacă nu au asigurare medicală. Anunţul a fost făcut de premierul interimar, Aureliu Ciocoi, după şedinţa Comisiei pentru Situaţii Excepţionale. Post-ul Pacienţii bolnavi de COVID-19, care se tratează acasă, vor beneficia de medicamente gratuite apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive a oferit, până acum, 600 de mii de lei pentru pregătirea sportivilor moldoveni pentru Olimpiada de la Tokyo. 13 sportivi și 13 antrenori beneficiază lunar de suport financiar pe parcursul perioadei de antrenamente. Valoarea burselor variază intre 6. 000 la 20. 000 […] Post-ul Loteria Națională spijină sportivii moldoveni care se pregătesc pentru Olimpiada de la Tokyo apare prima dată în CANAL 2.
14:00
”Integrarea europeană trebuie să devină ideea naţională a Moldovei, iar corupţia trebuie să fie combătută cu sancţiuni dure şi control eficient”. Acestea sunt principalele deziderate ale Partidului Dezvoltării şi Consolidării Moldovei, fondat de echipa fostului premier Ion Chicu. În programul PDCM se mai menţionează că în ultimii 30 de ani, strategia preferată a politicienilor setoşi […] Post-ul Ion Chicu lucrează cu echipa la stabilirea programului partidului. Care sunt dezideratele PDCM apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Post-ul În ce cazuri gadgeturile vă creează probleme de vedere apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Judecătoarea Maria Tertea figurează într-un nou dosar penal, fiind suspectată de trafic de influenţă. Ea ar fi asigurat un om de afaceri, că poate influenţa anumiţi procurori pentru o decizie favorabilă acestuia. Pentru serviciile sale judecătoarea ar fi cerut 1.000 de dolari. Tertea este cercetată în libertate, după ce Judecătoria Chișinău cu sediul la Ciocana […] Post-ul Judecătoarea Maria Tertea, reținută în flagrant cu mită, s-a mai ales cu un dosar penal apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.