CSE: Restricțiile impuse pentru cei care revin acasă, în Republica Moldova – Test negativ la Covid-19 sau carantină 14 zile

DosarMedia, 8 aprilie 2021 16:50

Astăzi a avut loc o nouă ședință a Comisiei Situații Excepționale, după care premierul interimar, Aureliu Ciocoi a ținut un Articolul CSE: Restricțiile impuse pentru cei care revin acasă, în Republica Moldova – Test negativ la Covid-19 sau carantină 14 zile apare prima dată în Dosar Media.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de DosarMedia

Acum 12 ore
19:50
Președintele țării, Maia Sandu, a convocat astăzi Consiliul Suprem de Securitate pentru a pune în discuție subiecte urgente care afectează Articolul Maia Sandu: CSS îi solicită Guvernului în exercițiu să prelungească interdicția exportului de grâu din rezerva de stat apare prima dată în Dosar Media.
19:40
Președintele țării, Maia Sandu, a convocat astăzi Consiliul Suprem de Securitate pentru a pune în discuție subiecte urgente care afectează Articolul FLASH// ” Plahotniuc, Șor și Platon” – Maia Sandu îi cere lui Stoianoglo să facă lumină pe mai multe cazuri unde statul a ajuns perdant apare prima dată în Dosar Media.
19:20
Premierul interimar anunță că peste cinci mii de persoane fizice și juridice au fost sancționate contravențional de la instituirea stării Articolul ULTIMĂ ORĂ! Amenzi de peste patru milioane de lei – De la instituirea stării de urgență, circa 5000 de persoane au fost sancționate apare prima dată în Dosar Media.
19:00
Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, face declarații după ședința centrului unic de comandă. Articolul LIVE// Restricții noi sau relaxări? Premierul interimar face declarații după ședința centrului unic de comandă apare prima dată în Dosar Media.
Acum 24 ore
17:50
Pentru a doua oară, deputatul platformei ”Pentru Moldova” Sergiu Sîrbu, care este membru al Consiliului Suprem de Securitate nu a Articolul Pentru a doua oară, Sergiu Sârbu nu a fost lăsat să participe la ședința CSS – Maia Sandu a invocat un conflict de interese apare prima dată în Dosar Media.
17:40
Consiliul Superior al Magistraturii nu a examinat în ședința de astăzi subiectul privind criteriile de selectare a candidaților la funcția Articolul Ultima oră! Selectarea candidaților la funcția de judecător al Curții Constituționale, amânată de CSM apare prima dată în Dosar Media.
17:40
Svetana Curdova, soţia procurorului general Alexandr Stoianoglo, deţine în proprietate şi administrează un salon de frumuseţe de lux, fără să Articolul Investigație jurnalistică: Soţia procurorului general Alexandr Stoianoglo deține o ”afacere de lux la limita legalității” apare prima dată în Dosar Media.
15:30
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, este așteptată la sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, unde urmează să Articolul Maia Sandu va ține un discurs în fața reprezentanților APCE și va răspunde la întrebări apare prima dată în Dosar Media.
12:00
Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a primit, în dimineața zilei de astăzi, răspunsul Secretarului General al Consiliului Europei, Marija Articolul Consiliul Europei nu este împotriva anticipatelor, dacă se va respecta Constituția – Greceanîi a primit răspuns la scrisoarea sa și o va remite către CCM apare prima dată în Dosar Media.
11:50
Ca răspuns la solicitările mass-media cu referire la informația potrivit căreia deputatul Inga Grigoriu a cerut Consiliului Superior al Procurorilor Articolul FLASH// Reacția PG, după ce un deputat a cerut CSM-ului suspendarea lui Stoianoglo din funcție apare prima dată în Dosar Media.
11:00
Ministerul Sănătății prezintă detalii despre procesul de vaccinare, efecte adverse și prognoze despre situația pandemică.   Agenția Națională pentru Sănătate Articolul LIVE// Ministerul Sănătății prezintă detalii despre procesul de vaccinare, efecte adverse și prognoze apare prima dată în Dosar Media.
10:40
Agenția Națională pentru Sănătate Publică a distribuit lotul de vaccin împotriva COVID-19 „Pfizer/BioNTech” în cantitate de 12.282 doze, tuturor Centrelor de vaccinare, Articolul Începe vaccinarea cu a doua doză de vaccin Pfizer – Peste 12 mii de doze de ser au fost repartizate apare prima dată în Dosar Media.
10:30
Accident grav la Hâncești, în satul satul Crasnoarmeiscoe. O mașină s-a răsturnat aseară într-un șanț. Potrivit poliției, șoferul, un bărbat Articolul FOTO// Accident grav la Hâncești: Șoferul ar fi urcat beat la volan apare prima dată în Dosar Media.
10:30
Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, va susține astăzi un briefing pentru presă, după ședința Centrului unic de comandă a stării de Articolul ULTIMĂ ORĂ! Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, convoacă ședința centrului unic de comandă a stării de urgență apare prima dată în Dosar Media.
10:10
Ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova, Marko Shevchenko, a fost convocat la ministerul de Externe de la Chișinău în data de Articolul Declarație: MAEIE cere scoaterea imunității diplomatice a atașatului militar al Ucrainei – Zelenski nu-i răspunde la telefon Maiei Sandu apare prima dată în Dosar Media.
09:40
Plenul Consiliul Superior al Magistraturii s-a întrunit astăzi în ședință. Membrii CSM urmează să stabilească procedurile și criteriile de selectare Articolul FLASH// Ministrul interimar al Justiției, Fadei Nagacevschi, dat afară de la ședința CSM apare prima dată în Dosar Media.
09:10
Plenul Consiliul Superior al Magistraturii s-a întrunit astăzi în ședință. Membrii CSM urmează să stabilească procedurile și criteriile de selectare Articolul LIVE// CSM s-a întrunit în ședință! Subiectul – criteriile de selectare a unui nou judecător la Curtea Constituțională apare prima dată în Dosar Media.
09:00
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 10 117 traversări. Pe Articolul Poliția anunță noi ilegalități la frontieră – Pestre 10 mii de persoane au traversat hotarul apare prima dată în Dosar Media.
08:40
Consiliul Suprem de Securitate se întrunește astăzi  în ședință. Principalele subiecte de pe ordinea de zi vor fi: situația pe Articolul Consiliul Suprem de Securitate, în ședință – Ce subiecte vor fi discutate apare prima dată în Dosar Media.
08:10
Alexei Navalnîi, aflat în greva foamei din 31 martie, în penitenciarul din Pokrov, situat la aproximativ 100 km est de Articolul Alexei Navalnîi, aflat în greva foamei, este ameninţat de administraţia închisorii că va fi hrănit cu forţa apare prima dată în Dosar Media.
Ieri
07:00
Liderul Partidului Șor, Ilan Șor spune că va da în judecată redacția RISE Moldova și sursele media care au distribuit Articolul Ilan Șor amenință că va da în judecată redacția RISE Moldova apare prima dată în Dosar Media.
07:00
Șeful Direcției consultanță a Aparatului Președintelui, Victor Stepaniuc, a fost demis din funcție. Anunțul a fost făcut chiar de Stepaniuc Articolul Victor Stepaniuc, demis de la Președinție: Acuză că a fost dat afară din motive ”strict politice”, cu 4 luni înainte de pensionare apare prima dată în Dosar Media.
12 aprilie 2021
17:10
Președintele țării, Maia Sandu, convoacă mâine, 13 aprilie 2021, începând cu ora 13.00, ședința Consiliului Suprem de Securitate, anunță Președinție Articolul FLASH// Maia Sandu convoacă Consiliul Suprem de Securitate – Ce subiecte vor fi abordate apare prima dată în Dosar Media.
17:00
După ce jurnaliștii de la RISE, au scris într-o investigație că Ilan Șor ar fi fost monitorizat de unitățile speciale Articolul ”Pablo Escobar de Moldova” – Șor, vizat în mai multe dosare de trafic de cocaină columbiană, amenință cu judecata jurnaliștii de la RISE apare prima dată în Dosar Media.
16:30
Astăzi, 12 aprilie, expiră interdicția exportului de grâu din rezerva de stat a Republici Moldova. În acest context, Președinția a Articolul DOC// Consilierul în domeniul securității naționale al Maiei Sandu, solicită să fie interzis exportul de grâu până în iulie apare prima dată în Dosar Media.
16:20
Testele falsificate la COVID-19 au devenit o afacere profitabilă. Unii oameni care vor să plece din țară apelează la aceste Articolul Testele COVID-19 falsificate! Afacerea unora, i-ar putea băga la pușcărie pe cei care le cumpără – Amenzile depășesc 32 de mii de lei apare prima dată în Dosar Media.
16:10
Un conațional riscă o amendă de până la 47 500 lei pentru falsificarea elementelor de identificare ale autoturismului ce-i aparține. Articolul Un moldovean riscă o amendă de 47 de mii de lei – Iată ce a îndrăzinit să facă apare prima dată în Dosar Media.
15:40
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării monitorizează constant situația epidemiologică curentă în instituțiile de învățământ. Conform ultimelor date actualizate, la data Articolul 189 de elevi și 248 de profesori, testați pozitiv la COVID-19! Ministerul Educației anunță ce se întâmplă în instituțiile de învățământ apare prima dată în Dosar Media.
15:40
Un permis de conducere neveridic și alte 49 de teste Covid-19 cu indici necaracteristici au fost ridicate în timpul verificărilor. Articolul Permise de conducere neveridice, teste la COVID-19 și documente falsificate – 50 de persoane au vrut să tragă pe sfoară polițiștii de frontieră apare prima dată în Dosar Media.
13:10
Două spitale din Chişinău revin la pofilele de bază şi nu vor mai interna pacienţi cu COVID-19 Spitalul de Ftiziopneumologie Articolul Două spitale din Chişinău nu vor mai interna pacienţi cu COVID-19 apare prima dată în Dosar Media.
13:00
Reluarea procesului de învăţământ în toate instituţiile se planifică de la 1 septembrie, dacă rata de vaccinare va ajunge la Articolul Şcolile din Chișinău vor reveni la regimul obișnuit de studii – Iată de când și în ce condiții apare prima dată în Dosar Media.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:00
Cum va acționa vaccinul asupra organismului, dacă o persoană a avut Covid-19 în formă asimptomatică și nu a știut despre Articolul Cum va acționa vaccinul asupra organismului, dacă o persoană a avut Covid-19? apare prima dată în Dosar Media.
15:00
Este permisă sau recomandată vaccinarea pentru femeile gravide? Dacă da, cum vaccinarea va afecta fătul? Femeile însărcinate nu au fost Articolul Este permisă vaccinarea pentru femeile gravide și mamele care alăptează? apare prima dată în Dosar Media.
14:50
O echipă de cercetători susţine că a descoperit dovezi cu privire la numeroase virusuri, inclusiv mai multe coronavirusuri nou-nouţe, în Articolul ”Ciuma” COVID: Cercetătorii au descoperit noi virusuri în Wuhan şi alte oraşe din China – Au fost găsite în orez și bumbac apare prima dată în Dosar Media.
14:30
Mâncarea nesănătoasă nu mai poate fi pusă pe rafuri în magazine. Potrivit unei decizii a Uniunii Europene, din 1 aprilie Articolul Au început controalele! Magazinele și restaurantele care vând produse nesănătoase, amendate – Vor plăti între 2500 și 6000 de euro pentru încălcări apare prima dată în Dosar Media.
10 aprilie 2021
19:20
În ultimele 24 de ore au fost raportate 4.310 de cazuri noi de COVID-19. Alți 139 de români au murit Articolul România a trecut pragul de un milion de cazuri de Covid-19! Numărul de pacienți la Terapie Intensivă rămâne ridicat apare prima dată în Dosar Media.
18:50
În ultimele 24 de ore, în Republica Moldova au fost procesate 5704 teste, fiind confirmate 830 de cazuri de infecție Articolul ULTIMĂ ORĂ! Numărul cazurilor noi de COVID-19 și cel al deceselor, în scădere apare prima dată în Dosar Media.
18:30
Răpirea judecătorului ucrainean Nicolai Ceaus din Republica Moldova a devenit subiectul unor importante dispute între politicienii moldoveni, dar și a Articolul Ciocoi spune că dacă vor fi dovezi că serviciile ucrainene l-au răpit pe Ceaus, atunci Moldova va trebui să-i ”răspundă” Ucrainei apare prima dată în Dosar Media.
17:40
Din numărul total al locurilor de parcare, 4%  vor fi rezervate pentru parcarea gratuită a persoanelor cu dizabilități. Parlamentul a Articolul Atenție, șoferi! Riscați amenzi usturătoare dacă veți parca în locurile destinate persoanelor cu dizabilități apare prima dată în Dosar Media.
17:20
Cazul răpirii lui ”Ceaus” arată care este starea de lucruri din Republica Moldova. Declarația îi aparține fostului ministru de Interne, Articolul ”Consiliul Suprem de Securitate trebuie convocat de urgență, după răpirea lui Ceaus” – Jizdan spune că au fost sfidate toate instituțiile statului apare prima dată în Dosar Media.
17:20
Deputații au aprobat proiectul de modificare a Legii privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar și Legii salarizării. Acesta Articolul Votat în primă lectură! Bugetarii nu vor putea avea un salariu lunar mai mare de 26 de mii de lei apare prima dată în Dosar Media.
11:10
Când se spune că un anumit vaccin este pentru țările sărace, nu înseamnă că acel vaccin este de calitate proastă, Articolul Ala Tocarciuc vine cu argumente: ”Un vaccin pentru țările sărace, nu înseamnă vaccin de calitate proastă” apare prima dată în Dosar Media.
10:10
Premierul interimar al Republicii Moldova Aureliu Ciocoi a declarat pentru Sputnik Moldova cum va fi sărbătorit Paștele în acest an, Articolul Ce spune premierul interimar, Aureliu Ciocoi: Cum va fi sărbătorit Paștele în acest an, vor fi sau nu restricții de circulație apare prima dată în Dosar Media.
07:20
Cei care vor anularea stării de urgenţă vor trebui să-şi asume și consecinţele grave care vor urma, pe motiv că Articolul Dodon atenționează! Cei care vor anularea stării de urgenţă vor trebui să-şi asume și consecinţele apare prima dată în Dosar Media.
06:30
Prinţul Philip a fost asociat în mod iremediabil cu unele glume incorecte din punct de vedere politic pe care le-a Articolul Glumele incorecte din punct de vedere politic ale prințului Philip – “N-o să poţi să zbori niciodată, eşti prea gras” apare prima dată în Dosar Media.
04:00
Spitalul Foișor din București devine spital COVID, pacienții non-COVID fiind mutați în alte unități spitalicești sâmbătă seara, ori externați. Pacienții Articolul Explicațiile lui Raed Arafat: De ce Spitalul Foișor din București a fost evacuat pe timp de noapte și transformat în unitate COVID apare prima dată în Dosar Media.
00:40
Numărul copiilor și al gravidelor infectate din Republica Moldova a început să crească în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut Articolul Ciocoi: Tulpina britanică afectează gravidele și copiii – ”Jumătate din ei au vârste cuprinse între 11 – 17 ani” apare prima dată în Dosar Media.
00:30
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează despre actualizarea alertelor de călătorie. conform situației din data de 9 aprilie 2021. Articolul DOC // Restricții de circulație pentru cetățenii Republicii Moldova – Lista actualizată a alertelor de călătorie apare prima dată în Dosar Media.
00:20
Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 pe scara Richter a avut loc vineri seara, în zona seismică Vrancea, potrivit Institutului Articolul S-a zguduit pământul: Cutremur cu magnitudinea de 4,5 în Vrancea, resimțit și la Chișinău apare prima dată în Dosar Media.
9 aprilie 2021
23:50
Cântărețul de muzică rap DMX a murit, vineri, la o săptămână după ce a suferit un atac de cord, relatează Business Articolul Doliu în lumea muzicii: DMX a murit la o săptămână după ce a suferit un atac de cord apare prima dată în Dosar Media.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.