Numărul pensionarilor a scăzut cu peste 13 000 de persoane în timpul pandemiei

Omniapres, 8 aprilie 2021 13:40

La începutul lunii aprilie, în Moldova erau 680,4 mii de pensionari, numărul acestora, comparativ cu aceeaşi perioadă The post Numărul pensionarilor a scăzut cu peste 13 000 de persoane în timpul pandemiei appeared first on Omniapres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Omniapres

Acum 8 ore
15:30
Într-un interviu pentru acordat pentru portalul Gagauzinfo.md, Ion Chicu a menționat că confruntarea actuală între Președinte și Parlament, The post Chicu: Trebuie să ne pregătim cât mai curând pentru alegerile parlamentare appeared first on Omniapres.
Acum 24 ore
09:10
A trecut ceva timp de când întrebarea „Unde mă duc data viitoare în vacanță?” fie nu ne-am The post Turismul post-COVID va avea ca prioritate nu atât destinațiile, cât oamenii. appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:10
Statele Unite au decis să anuleze trimiterea în Marea Neagră a două nave militare, în contextul recentelor The post Statele Unite au renunțat appeared first on Omniapres.
13 aprilie 2021
16:30
Vânzările globale de calculatoare personale au înregistrat în primele trei luni ale acestui an cea mai mare The post Vânzările de calculatoare au înregistrat cea mai mare creştere din ultimii douăzeci de ani appeared first on Omniapres.
15:30
Cofondatorii Google Larry Page şi Serghei Brin s-au alăturat recent „clubului centimiliardarilor”, grup care a ajuns pentru The post Cei mai bogaţi opt oameni din lume au o avere de peste un trilion de dolari appeared first on Omniapres.
13:10
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor va efectua controlul de stat referitor la deținerea utilajului tehnologic principal la The post ANSA a actualizat listele de verificare appeared first on Omniapres.
10:20
Ion Chicu s-a adresat ”Politicienilor moldoveni, care de dragul unor mențiuni în spațiul public lovesc în fermieri, The post Ion Chicu ”Vă îndemnăm să lăsați populismul pentru vremuri mai bune” appeared first on Omniapres.
09:50
Cronica zilei Ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova, Marko Shevchenko, a fost convocat la ministerul de Externe The post Ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova, Marko Shevchenko, a fost convocat la ministerul de Externe appeared first on Omniapres.
12 aprilie 2021
23:20
Rusia a anunțat că suspendă zborurile spre Turcia timp de o lună şi jumătate, explicând aceasta decizie The post Încep manevrele – Rusia suspendă zborurile spre Turcia appeared first on Omniapres.
17:20
Un incendiu de amploare a izbucnit, luni, într-o fabrică din oraşul rus Sankt-Petersburg, iar cel puţin un The post Incendiu de proporții în oraşul Sankt-Petersburg appeared first on Omniapres.
13:00
O femeie a refuzat să înapoieze cei 1,2 milioane de dolari care i-au fost virați, din greșeală, The post O femeie a ajuns, peste noapte, cu o avere de 1,2 milioane în cont și refuză să-i înapoieze appeared first on Omniapres.
10:40
Ion Chicu anunță că grupul de inițiativă pentru crearea Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) s-a reunit The post PDCM anunță că a adoptat unele decizii importante appeared first on Omniapres.
11 aprilie 2021
11:10
Peter Thiel, cofondator PayPal şi unul dintre primii investitori ai Facebook: China poate folosi Bitcoin-ul drept „armă The post China ar putea să folosească Bitcoin-ul drept armă financiară împotriva SUA appeared first on Omniapres.
10:40
Sute de persoane au ieşit în stradă în Germania ca parte a aşa-numitei mişcări „Zero COVID”, cerând The post Sute de oameni au ieșit în stradă în Germania pentru a cere reguli mai stricte appeared first on Omniapres.
10 aprilie 2021
22:00
Ideea i-a venit la vârsta de 4 ani, când a fost înţepată de o albină Între temele The post Cum a reuşit o fetiţă de 13 ani să facă milioane de dolari appeared first on Omniapres.
13:00
Ambasadorul Daniel Ioniță: ”Dacă aș putea să deschid Centre de vaccinare în ambasade, nicidecum nu i-aș vaccina The post Ambasadorul Daniel Ioniță ne tratează contra … appeared first on Omniapres.
12:00
Numărul de miliardari la nivel global a crescut cu 493 în ultimul an, 40 dintre aceştia obţinându-şi The post Doar în ultimul an, numărul de miliardari la nivel global a crescut cu 493 appeared first on Omniapres.
9 aprilie 2021
18:40
Fosta deputată Valentina Stratan, după 2 ani de pauză, a decis să revină în politica mare, într-un The post Valentina Stratan se alătură echipei fostului premier Ion Chicu appeared first on Omniapres.
15:40
Statele Unite iau în considerare trimiterea unui efectiv numeros de nave de război în Marea Neagră în The post SUA ar urma să trimită nave de război în Marea Neagră pe fondul tensiunilor Rusia-Ucraina appeared first on Omniapres.
13:40
Rusia a transferat rachete balistice Iskander în apropierea frontierei sale cu Ucraina, arată – pe baza unor surse publice The post Rusia a transferat rachete balistice Iskander în apropierea frontierei cu Ucraina appeared first on Omniapres.
13:20
Serviciul Fiscal de Stat îndeamnă contribuabilii care obțin venituri din câștigurile de la jocurile de noroc și/sau The post Serviciul Fiscal de Stat recomandă conformarea voluntară appeared first on Omniapres.
09:00
Când guvernul francez a propus în 2013 creşterea taxei de solida­ri­tate pe bogăţie până la 75%, acto­rul The post FMI propune suprataxarea bogăţiei la nivel mondial appeared first on Omniapres.
08:20
Rusia spune că ar interveni în apărarea rușilor din estul Ucrainei: „Ar fi începutul sfârșitului pentru Ucraina” The post Ar fi începutul sfârșitului pentru Ucraina appeared first on Omniapres.
8 aprilie 2021
22:20
Lipsa unei viziuni la nivel naţional privind integrarea europeană şi corupţia sunt pricipalele probleme ale ţării. Asta The post Ion Chicu: Lipsa unei viziuni privind integrarea europeană şi corupţia sunt probleme ale ţării appeared first on Omniapres.
22:00
Tendinţa de creştere globală a preţurilor alimentelor, care stimulează inflaţia şi afectează consumatorii din întreaga lume, nu The post Preţurile la alimente continuă să crească appeared first on Omniapres.
15:20
În contextul modificărilor operate prin Legea nr. 257/2020, în unele acte normative, în special la Legea nr.1417/97 și Legea nr. 1054/2000 pentru punerea The post Începând cu 01 mai 2021, intră în vigoare modificări la Politica fiscală 2021 appeared first on Omniapres.
13:40
La începutul lunii aprilie, în Moldova erau 680,4 mii de pensionari, numărul acestora, comparativ cu aceeaşi perioadă The post Numărul pensionarilor a scăzut cu peste 13 000 de persoane în timpul pandemiei appeared first on Omniapres.
13:00
Cel mai tânăr miliardar al lumii se numește Kevin David Lehmann, are 18 ani și este din The post Cum a devenit un adolescent cel mai tânăr miliardar din lume appeared first on Omniapres.
10:10
Ion Chicu a prezentat elementele cheie și direcțiile principale pe care se va axa activitatea echipei Partidul The post Chicu: Avem multe de recuperat, dar oamenii sunt vrednici și muncitori, cu multă răbdare și determinare. Avem un scop nobil și suntem siguri de succes! appeared first on Omniapres.
09:40
În Israel, numărul infectărilor cu noul coronavirus a scăzut cu 95%, la toate grupele de vârstă, comparativ The post Numărul infectărilor cu noul coronavirus a scăzut cu 95% appeared first on Omniapres.
7 aprilie 2021
18:20
Fostul premier Ion Chicu consideră că “Parlamentul a creat un precedent periculos ignorând opinia guvernului”. Potrivit Infotag, marţi The post Parlamentul a creat un precedent periculos ignorând opinia Guvernului appeared first on Omniapres.
18:00
Cum l-a afectat pandemia pe un asistent medical spaniol. Pozele, făcute la un an distanță: „Nu vă The post Cât de mult l-a afectat pandemia de la începutul crizei și acum appeared first on Omniapres.
17:30
Deficitul din sectorul public german a atins 189,2 miliarde de euro în 2020 din cauza pandemiei de The post Criza sanitară aduce Germania la cel mai mare deficit bugetar din ultimii 30 de ani appeared first on Omniapres.
15:50
Protestul tractoriștilor de la finele anului și revendicările agricultorilor până azi n-au fost satisfăcute. ”A fost un The post Ion Chicu: A fost un protest politic, iar revendicările erau un pic deplasate appeared first on Omniapres.
15:00
Crește teama în legătură cu un nou război în Ucraina: Expert rus în securitate: „Război într-o lună” The post Diplomat UE: „Mă tem că ceva rău este pe cale să se întâmple” appeared first on Omniapres.
10:10
Ion Chicu declară că ”populismul este egal cu minciuna și o manifestare a lipsei de respect față The post Populismul este egal cu minciuna și o manifestare a lipsei de respect față de oameni. appeared first on Omniapres.
09:30
Ion Chicu consideră un spectacol foarte urât agitația în jurul subiectul creșterii prețurilor la pâine și exportul The post Chicu: “Populismul ne costă bani și ani” appeared first on Omniapres.
6 aprilie 2021
19:10
Fostul premier Ion Chicu a comentat primele 100 de activitate a președintei Maia Sandu, vorbind despre „lipsa The post Chicu: Este o regulă de bun-simț, pe care m-am străduit să o respect appeared first on Omniapres.
11:50
Serviciul Vamal al Republicii Moldova cu susţinerea Programului Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) Reforme Structurale în The post Serviciul Vamal a lansat modulul digitalizat ”e-Borderoul de transport” appeared first on Omniapres.
08:50
În primele 100 de zile de mandat, Maia Sandu nu a făcut mult sau nimic pentru a The post Declarație: Maia Sandu nu a nimic pentru a consolida societatea appeared first on Omniapres.
5 aprilie 2021
18:30
Viorica Dumbrăveanu despre lecția dură legată de pandemie care trebuie învățată La declanșarea pandemiei COVID-19, sistemul de The post Dumbrăveanu ”„În Republica Moldova lipseau rezervele intangibile de medicamente, dispozitive medicale, echipamente de protecție… ” appeared first on Omniapres.
17:50
Criza politică face ca oamenii activi să se gândească la constituirea unor partide. De această părere este The post Igor Boțan: “Chicu, a avut o administrație fiscală bună, care permite Republicii Moldova să spere …” appeared first on Omniapres.
16:50
Informație operativă privind executarea bugetului public național și a componentelor acestuia la situația din 31 martie 2021 The post Ministerul Finanțelor a asigurat onorarea tuturor angajamentelor de plată pentru lunele ianuarie-martie a anului curent appeared first on Omniapres.
12:50
Italia transformă o serie de spaţii mai puţin obişnuite în centre de vaccinare pentru a crește numărul The post Bisericile şi muzeele sunt transformate în centre de vaccinare appeared first on Omniapres.
10:00
Ministrul ungar al afacerilor externe Peter Szijjarto a declarat că nivelul ridicat de cooperare comercială şi economică The post Ungaria oferă o lecţie de diplomaţie comercială appeared first on Omniapres.
09:40
Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a venit cu o reacție după ce sâmbătă, 3 aprilie, fostul The post După două zile, Maia Sandu a reacționat după ce sâmbătă fostul judecător ucrainean, Nicolae Ceaus, a fost răpit în centrul Chișinăului appeared first on Omniapres.
09:10
Partidul conservator al premierului Boiko Borisov, Cetăţenii pentru Dezvoltarea Europeană a Bulgariei (GERB), a câștigat alegerile legisative The post Surpriza alegerilor din Bulgaria – o formațiune nouă încurcă socotelile appeared first on Omniapres.
09:00
Ministrul sănătății, Jens Spahn, declară că germanii imunizați împotriva COVID ar putea beneficia de libertăți mai mari The post Germania propune libertăți mai mari pentru cei vaccinați appeared first on Omniapres.
4 aprilie 2021
20:00
Potrivit unui studiu realizat de Centrul Medical al Universității din Mississippi, locurile în care coronavirusul se răspândește The post Iată locurile în care coronavirusul se răspândește cel mai rapid appeared first on Omniapres.
3 aprilie 2021
20:40
Actorii internaționali insistă în anumite țări asupra liberalizării pieței funciare, cu posibilitatea ca străinii să poată cumpăra The post Ce spune Chicu despre vânzarea pământului agricol străinilor? appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.