Horoscopul zilei, 8 aprilie 2021. Decizie riscantă şi o veste importantă în dragoste

UNIMEDIA, 8 aprilie 2021 08:30

Horoscop 8 aprilie 2021. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize pentru unii nativi ai zodiacului, scrie shok.md cu referire la observator.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 4 ore
19:40
Salariul lunar al personalului din unitățile bugetare nu poate depăși 3 salarii medii lunare pe economie. Un proiect de modificare a Legii privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar și Legii salarizării a fost votat ieri în Parlament, în prima lectură.
19:10
În una dintre regiunile cele mai puternic afectate de pandemia de coronavirus de pe glob, America Latină, Chile a devenit un exemplu atipic - joi, autoritățile sanitare au anunțat că pacienții cu vârste de sub 39 de ani au devenit mai numeroși în secțiile de terapie intensivă decât cei de peste 70 de ani. Este vorba de o „schimbare radicală”, față de primul val al pandemiei, relatează AFP, citat de Agerpres.
18:40
Alte  830 cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 0 cazuri sunt de import. 
18:40
Ministerul Sănătății anunță despre decesul altor 30 de moldoveni din cazua Covid-19. Bilanțul total urcă la 5369.
18:30
Alți 3088 de moldoveni au fost imunizați împotriva Covid-19, în ultimele 24 de ore. Bilanțul total ajunge la 64179, arată datele colectate de ministerul Sănătății.
Acum 6 ore
17:50
Primăria municipiului Chișinău a lansat discuțiile privind stabilirea mecanismului prin care va fi posibilă adjudecarea dreptului de amplasare a publicității în stațiile de așteptare, prin intermediul licitațiilor publice. Despre asta a anunțat primarul capitalei, Ion Ceban, într-o postare pe facebook.
17:10
Noii ambasadori ai Cehiei, Stanislav Kázecký, și Italiei, Lorenzo Tomassoni, au prezentat copiile scrisorilor de acreditare. Secretarul de stat Dumitru Socolan i-a primit ieri în audiență la Ministerul de externe.
16:40
O terasă din sectorul Buiucani, amplasată pe trotuar la intersecția străzilor Alexei Șciusev şi Sfatul Ţării a fost demontată. Primarul capitalei, Ion Ceban, spune că agentul economic a fost somat de către pretura Buiucani, iar în adresa acestuia a fost emisă o prescripţie de demolare a terasei. În rezultat, aceasta a fost demontată. „Îmi pare rău că astăzi în oraş continuă să se creadă unii „mai șmecheri” încălcând prevederile legale”, a scris edilul capitalei, într-o postare pe facebook.
16:20
Un moldovean, în vârstă de 49 de ani, a fost spitalizat după ce colegul său de serviciu, la fel conațional de al nostru, l-a înjunghiat. Potrivit presei locale, cearta dintre cei doi a avut loc în plină stradă, iar mai mulți trecători au încercat să intervină.
Acum 8 ore
15:40
Ministerul Afacerilor Externe a actualizat informațiile privind accesul cetățenilor Republicii Moldova pe teritoriul altor state. Noile restricții de intrare în mai multe state, categoriile de persoane exceptate de la regulile generale impuse de autoritățile țărilor, dar și alte măsuri pe plan intern în fiecare stat au fost actualizate pe 9 aprilie.
15:10
Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, va fi înmormântat cel mai probabil sâmbăta viitoare, după opt zile de doliu național, scrie digi24.ro
14:50
Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, a decedat după ce a fost înjunghiat de fostul ginere. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit astăzi de către un vecin, care a și alertat oamenii legii.
14:30
Un consilier municipal de la Platforma DA, Ruslan Verbițchi, cere dezmințiri publice și despăgubiri în valoare de 2 apartamente, ceea ce constituie suma de circa 1,5 milioane lei, drept prejudiciu moral de la consilierul din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, Alexandr Trubca, pentru lezarea demnității și răspândirea informațiilor defăimătoare. Verbițchi a trimis o cerere prealabilă lui Trubca în care scrie că ultimul în cadrul ședinței din 31 martie a spus: „Eu foarte bine țin minte și nu votez PUZ-ul pentru care ai luat două apartamente”. Reacția din partea consilierului PAS nu a întârziat să apară. La câteva minute de la publicarea documentului pe o rețea de socializare, Trubca a comentat: „Păi, până la urmă câte apartamente ai luat?”.
Acum 12 ore
14:00
Un tânăr, în vârstă de 30 de ani, a băgat în sperieți familia concubinei, printre care și 3 copii minori, a tras focuri de armă la intervenția oamenilor legii și i-a amenințat cu moartea. Totul s-a întâmplat în această noapte într-o localitate din Ungheni. Suspectul a fost reținut, iar arma, deținută ilegal, i-a fost ridicată.
12:50
Confuzie de nume în Parlament. Deputatul Platformei DA, Alexadr Slusari, a menționat că din „troika care în 2013-2014 într-o veselie au dat în 3 luni creditele neperformante, fără consiliul de creditor”, ar face parte Ilan Șor și o persoană cu numele de familie Buza. În replică, deputatul Ghenadie Buza i-a cerut lui Slusari scuze publice și să fie mai atent. „Nu aveți nicio atribuție, la noi foarte mulți Buzi în țară”, a răspuns Slusari.
12:10
Tradiția aducerii Sfintei Lumini de la Ierusalim continuă. Focul Haric va fi adus, sâmbătă, 1 mai 2021, spre seară la Aeroportul Internaţional Chișinău, anunță Mitropolia Moldovei.
12:00
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a anunțat concurs pentru desemnarea a doi membri în componenţa Colegiului pentru selecția și cariera judecătorilor, organ specializat al CSM, din rândul reprezentanţilor societăţii civile. Cererile pot fi depuse în termen de 30 de zile, până pe 4 mai.
11:20
Un alt portal de știri, care promova informații false despre pandemia de Covid-19, a fost blocat de Serviciul de Informații și Securitate. Este vorba despre ro.portal-news-24h.xyz.
10:50
Traficul rutier pe strada Ion Creangă, pe tronsonul cuprins între strada Alba-Iulia și strada E. Coca va fi suspendat în următoarele 3 weekend-uri:10.04.2021-11.04.2021, 17.04.2021-18.04.2021 și 24.04.2021-25.04.2021, anunță Primăria. Măsura a fost luată în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a rețelelor inginerești, în cadrul proiectului „Lucrări de reparație capitală a străzii Ion Creangă din municipiul Chișinău, cu reabilitarea rețelelor de apeduct și canalizare".
10:30
Replici acide în Parlament în timpul examinării proiectului privind abrogarea legii miliardului. În timpul discursului său, deputatul Platformei DA, Alexandr Slusari, a declarat că nu intenționa să vorbească de la tribună, însă s-a răzgândit după ce Denis Ulanov, deputatul Partidului Politic Șor, a ieșit și „a început să citească lecții”. „Când avocatul unui criminal a ieșit la tribună și a început să citească lecții, nu am putut să tac”, a declarat parlamentarul. În replică, Ulanov i-a spus că vor discuta în privat, ca între bărbați, dacă va continua să spună că este implicat în infracțiuni.
09:40
Un tânăr, în vârstă de 17 ani, a ajuns la spital după ce a fost împușcat în picior. Incidentul s-a produs aseară, într-o localitate din raionul Hîncești.
09:10
Principele Philip şi Regele Mihai I au fost veri şi s-au născut în acelaşi an, 1921. Când erau copii, au petrecut împreună, rămânând memorabile fotografiile cu cei doi la vârsta de şapte ani, pe o plajă din Mamaia. Au păstrat legătura de prietenie întreaga viaţă, iar legăturile dintre cele două Case Regale s-au sudat şi mai mult. Ducele de Edinburg a botezat-o pe Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei şi i-a purtat de grijă în şcoală, la liceu şi la facultate, scrie historia.ro
Acum 24 ore
08:50
Meteorologii anunță cer variabil în toată țară și maxime care vor oscila între +14 și +16 grade Celsius. Pe timp noapte, mercurul în termometre va coborî până la -5 grade Celsius. În următoarele zile, vremea se încălzește cu circa 2-3 grade Celsius.
08:30
Horoscop 10 aprilie 2021. Weekend-ul începe cu o energie ieşită din comun, pe care o putem folosi pentru a ne transforma în versiunea pe care dorim să o vedem în oglindă, scrie shok.md, cu referire la observatornews.ro
Ieri
21:00
În ultimele 24 de ore,2.654 de persoane au fost vaccinate împotriva Covid-19.
20:40
Rapperul şi actorul american Earl Simmons, cunoscut sub numele de scenă DMX, sau Dark Man X, a murit vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce ar fi suferit un infarct în urma unei supradoze, conform relatărilor din media, informează Reuters, citează Agerpres.
20:10
Directorul Centrului Medicilor de Familie din raionul Briceni, Liviu Petrov, în vârstă de 60 de ani, a decedat de SARS-CoV-2.
20:00
Doi bărbaţi înarmaţi aflaţi pe o motocicletă au împuşcat mortal vineri un proeminent ziarist grec în apropierea domiciliului acestuia din Atena, a anunţat poliţia greacă, citată de Reuters şi AFP.
19:30
Cinci membri ai unui grup criminal organizat au fost plasați în arest preventiv, fiind învinuiți pentru trafic de anabolizante în statele CSI. Procurorii PCCOCS și ofițerii Inspectoratului Național de Investigații au deconspirat activitatea infracțională a indivizilor după ce i-au documentat în perioada septembrie 2020 – martie 2021.
19:20
 Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale informeazădespre alte 32 de decese provocate de Covid-19. Bilanțul victimelor ajunge la 5339de persoane. 
19:10
Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, susține un briefing de presă, după ședința Centrului unic de comandă a stării de urgență.
19:00
Ministerul Sănătății,Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) anunță astăzi 910 cazuri noi de infecțiecu noul coronavirus și alte 32 de decese. Astfel, bilanțul persoanelor infectateajunge la 240056, iar numărul total de decese ajunge la 5339.
18:50
Din numărul total al locurilor de parcare, 4 la sută vor fi rezervate pentru parcarea gratuită a persoanelor cu dizabilități. Un proiect de lege în acest sens a fost aprobat astăzi, 9 aprilie, de Legislativ.
18:20
Facebook, ca şi orice alta reţea este destul devicioasă, astfel, încâtte ține cât mai mult cu ochii în ecran. Cu toate acestea, nu este cea maipopulară rețea socială, transmite playtech.ro.
18:10
Deputații PAS, Sergiu Litvinenco și Veronica Rosca, au sesizat Curtea Constituțională în ceea ce privește declararea stării de urgență. Sergiu Litvinenco susține că „ la declararea stării de urgență s-a încălcat procedura prescrisă de legea specială.”
17:50
Universitatea „LucianBlaga” din Sibiuva fi prima universitate din România care va permite plata taxelor pentruadmiterea din acest an într-o monedă virtuală. Criptomoneda în care se vorputea efectua plățile va fi EGLD, dezvoltată de startup-ul sibian Elrond,transmite alephnews.ro.
17:30
Republica Moldova va procura 400.000 doze de vaccin CoronaVac, produs de SINOVAC, împotriva COVID-19. Decizia a fost anunțată cu puțin timp în urmă de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS).
17:20
Bill Gates cautăinvestitori care să ajute companiile să reducă din impactul climatic asupramediului. Prin urmare, Breakthrough Energy, o companie condusă de fondatorul Microsoft,s-a aliat cu CDP, o organizație non-profit, pentru a reduce emisiile de dioxidde carbon, a scris Bloomberg, citat de alephnews.ro.
17:00
Șeful CES Sîngerei, stropit cu verde de briliant de un membru PACE a fost internat la Spitalul Clinic Republican. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către purtătoarea de cuvânt a SCR, Marina Zibliuc, care nu ne-a putut oferi detalii despre starea acestuia, întrucât a fost internat cu puțin timp în urmă.
16:40
Ofițerii de urmărire penala ai CNA și procurorii anticorupție au operat astăzi acțiuni la câteva adrese în dosarele pornite pe obținerea frauduloasă a cetățeniei române. Astfel, percheziții s-au efectuat la Just Consult și Document Park.
16:40
Fracțiunea Partidului Șor și deputații Platformei parlamentare Pentru Moldova au votat vineri, 9 aprilie, pentru abrogarea așa-numitei legi a miliardului, prin care datoria formată în urma acordării creditelor de urgență, în 2014, de către Banca Națională a Moldovei a fost transformată în datorie de stat și, în prezent, este achitată de cetățeni. Deputatul Partidului Șor, Denis Ulanov, a explicat, în luarea sa de cuvânt de la tribuna centrală a Parlamentului, oamenii de rând nu trebuie să poartă răspundere pentru acei bani.
16:30
Parlamentul a aprobat în cea de-a doua lectură proiectul care prevede stabilirea de noi norme generale de calculare și aplicare a prețurilor la principalele produse petroliere. La inițiativa deputatului independent Alexandru Oleinic, a fost modificată Legea privind piața produselor petroliere.
16:30
Curtea de Apel Bălți a menținut decizia primei instanțe, prin care un fost milițian al regimului de la Tiraspol a fost condamnat la 15 ani de detenție pentru răpirea unui cuplu din raionul Florești. Potrivit experților de la Asociația Promo-LEX, este o premieră în justiția Republicii Moldova.
16:20
Tradițional, revista Forbes realizează topul celor mai bogate persoane din lume. Se pare că pandemia a contribuit semnificativ la creșterea averii lor. Cea de-a 35-a ediție anuală a clasamentului Forbes numără 2.755 de miliardari, cu 660 mai mulți față de anul precedent, un număr record, transmite forbes.com.
16:20
În dimineața zilei de 9 aprilie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un bloc de locuit cu două nivele de pe strada Viilor nr.1 din orașul Cimișlia. 
16:00
Liderul socialiștilor consideră că atacul cu verde de briliant al membrilor Partidului Acasă Construim Europa asupra vicepreședintelui raionului Sîngerei a fost o acțiune „pentru a ieși în evidență”. „Le-a reușit, doar că nu știu dacă e pozitiv sau negativ acest lucru. Au mai fost și alții care turnau murdărie la oficiul PLDM, în 2015 sau 2014, un balabol de la Bălți. Persoanele respective trebuie pedepsite”, a declarat Igor Dodon.
16:00
Deconectarea deliberată a consumatorilor de la rețelele electrice va fi sancționată prin lege. Un proiect în acest sens a fost votat astăzi de către deputați.
15:40
Directorul adjunct de la Administrația Națională a Penitenciarelor din Republica Moldova, Serghei Demcenco, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a înlocuit astăzi măsura arestului preventiv.
15:20
Un nou proiect pentru abrogarea Legii nr.235 din 3 octombrie 2016 privind emisiunea obligațiunilor de plată derivate din garanțiile de stat din 17 noiembrie 2014 și din 1 aprilie 2015 „Legii miliardului” a fost votat, astăzi, de deputați, în prima lectură.
15:20
După o pauză de un an și două luni, a avut loc o nouă reuniune a experților de pe ambele maluri ale Nistrului din domeniul fitosanitar și veterinar, care s-au întrunit în format de video-conferință, cu participarea reprezentanților participanților în formatul de negocieri ,,5+2”. Ședința precedentă s-a convocat în data de 5 februarie 2020. 
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.