Cine este cel mai bine plătit CEO al anului în SUA. I-a depășit pe Elon Musk și Tim Cook

Bani.md, 8 aprilie 2021 06:40

Chad Richison, CEO-ul companiei de procesare a plăților salariale Paycom, este noul nume pe lista celor mai bine plătiți executivi din lume. Miliardarul din Oklahoma, care a înființat compania 1998, a primit compensații în valoare de 211 de milioane de dolari în 2020, se arată într-un raport al instituției, citat de Wall Street Journal.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Bani.md

Acum 8 ore
15:00
Ofițerii CNA și procurorii anticorupție au descins pe data de 9 aprilie 2021 la câteva adrese a companiilor Just Consult și Document Park în dosarele pornite pe obținerea frauduloasă a cetățeniei române. În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe probe, relevante pentru cauzele penale, inclusiv înscrisuri de ciornă, contracte, tehnica de calcul, ștampile și alte obiecte.
14:50
Noii ambasadori ai Italiei și Cehiei la Chișinău au prezentat copiile scrisorilor de acreditare. Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Dumitru Socolan, i-a primit în audiență la minister, transmite IPN.
14:50
Eu cred că acest caz este o operațiune specială a serviciilor Federației Ruse împreună cu serviciile transnistrene. Nu cred că serviciile ucrainene au vreo atribuție directă în organizarea și desfășurarea acestei operațiuni – nu ar avea sens.
14:40
Agenția Servicii Publice în colaborare cu Î.S. „Poșta Moldovei” anunță despre extinderea listei documentelor emise de ASP, care pot fi livrate direct la domiciliu, reşedinţă sau la locul aflării solicitantului pe teritoriul Republicii Moldova prin intermediul oficiilor poștale. Acest serviciu oferă beneficiarului posibilitatea de a economisi timp, evitând deplasarea în oficiul ASP pentru ridicarea actelor comandate, și, totodată, fiind o măsură de precauție și protejare în perioada situaţiei epidemiologice din ţară.
14:40
Membrii Comitetului de coordonare a imunizării împotriva COVID-19 din țara noastră au decis să achiziționeze 400 de mii de doze de vaccin CoronaVac, produs în China, după ce producătorul acestui ser a fost unicul care a răspuns solicitărilor adresate de către Centrul pentru Achiziții Publice Centralizate în Sănătate. Anunțul a fost făcut de către Ministerul Sănătății.
Acum 24 ore
08:10
Sarah Gilbert, șefa laboratorului de la Oxford unde a fost creat vaccinul AstraZeneca, ar putea câștiga peste 23 de milioane de euro. Pentru asta, Vaccitech, compania care deține drepturile pentru ser și pe care a fondat-o, trebuie să fie listată la bursă.
07:10
Este deja cunoscut faptul că tot mai mulți tineri doresc să obțină un job într-o companie de IT. Tinerii aleg acest domeniu atât pentru salariul care se oferă cât și pentru beneficiile companiei. Amdaris este un exemplu evident privitor la beneficiile față de angajați. Iată cum compania își ademenește și răsfață angajații.
06:10
În fiecare an, revista Forbes realizează topul celor MAI BOGAȚI oameni din lume. În 2021, în pofida pandemiei, numărul miliardarilor a crescut cu 660 de persoane. În acest se includ atât bărbați, femei și tineri. Iată care sut 10 cele mai bogate femei din lume.
05:10
Într-o lume tot mai digitalizată vom avea nevoie uneori „să ne deconectăm” de la tot ce înseamnă digital. Vom renunța la tot felul de tehnică și vom încerca să ne reconectăm cu natura.
Ieri
17:30
Parlamentul a aprobat în cea de-a doua lectură proiectul care prevede stabilirea de noi norme generale de calculare și aplicare a prețurilor la principalele produse petroliere. La inițiativa deputatului independent Alexandru Oleinic, a fost modificată Legea privind piața produselor petroliere.
17:20
Se așteaptă ca Prințul Philip să fie înmormântat cu paradă militară și o ceremonie regală, deși a menționat în timpul vieții că nu își dorește acest lucru, pentru a evita „agitația”.
15:10
Poliţia norvegiană a anunţat vineri că a amendat-o pe şefa guvernului de la Oslo, Erna Solberg, pentru încălcarea regulilor de distanţare fizică în contextul pandemiei, prin organizarea unei reuniuni de familie pentru a-şi sărbători ziua de naştere, transmite Reuters.
14:30
Ducele de Edinburgh, soțul Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Filip, s-a stins din viață la vârsta de 99 ani. Vestea morții a fost anunțată la Palatul Buckingham. Tragicul eveniment s-a întâmplat pe măsură ce prințul a fost internat la spitalul regelui Edward al VII-lea din Londra la 16 februarie, după care a fost mutat la spitalul St Bartholomew din City of London, unde a fost supus unei proceduri cardiace, ca mai apoi să fie externat după aproape două săptămâni.
14:20
După ce platforma Linkedin a suferit un atac din partea unui hacker, datele personale ale 500 de milioane de persoane au fost scoase la vânzare pe internet.
14:00
Bill Gates caută investitori care să ajute companiile să reducă din impactul climatic asupra mediului. Prin urmare, Breakthrough Energy, o companie condusă de fondatorul Microsoft, s-a aliat cu CDP, o organizație non-profit, pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon, scrie Bloomberg.
13:50
General Motors (GM) şi Ford au anunţat joi că vor suspenda temporar producţia într-o serie de fabrici de montaj, din cauza lipsei de microprocesoare care afectează tot sectorul auto, relatează agenţia EFE.
11:20
Liudmila Climoc, CEO Orange România, a fost inclusă în ediția din acest an a catalogului Business Magazin Top 100 Cele mai puternice femei din business. Selecția a avut la bază criterii precum polivalența, notorietatea, gradul de implicare socială sau depășirea obstacolelor din parcursul profesional.
11:20
Transferurile din străinătate îți pot aduce câștiguri în plus. Alege să primești rapid banii la Moldova Agroindbank și automat ești înscris la o promoție cu premii bănești.
09:50
Două la sută dintre companiile din Moldova au înregistrat câștig în anul 2020, în pofida faptului că a fost un an de pandemie. iată această direcție și de dorește a fi transmisă câtor mai multe afaceri din țara noastră - direcția ascendentă.
07:50
Când guvernul francez a propus în 2013 creşterea taxei de solida­ri­tate pe bogăţie până la 75%, acto­rul francez Gérard  Depar­dieu, în semn de protest, a fugit din ţară în Rusia, în braţele lui Vladimir Putin, unde ca liber-profesionist era impozitat cu doar 6%, mai puţin chiar şi decât plătea rusul de rând. Depardieu a făcut exact ce spuneau criticii acelei taxe că se va întâmpla: averile mari vor pleca din ţară. Însă ce se întâmplă dacă taxa pe bogăţie devine o tendinţă mondială?
07:30
Este cunoscut deja faptul că majoritatea studenților, pe lângă studii, au și un job, pentru venituri suplimentare. Dar cum arată oare locul de muncă perfect pentru ei?
07:30
Președinta, Maia Sandu, a discutat în format online, cu reprezentanții Asociației Patronale a Industriei Ușoare (APIUS) despre provocările cu care se confruntă întregul mediu de afaceri, inclusiv acesta din cauza pandemiei. Sandu a recunoscut că, din cauza crizei provocate de coronavirus și cea politică „nu a putut să se concentreze mai mult pe problemele businessului”, așa cum a promis până a deveni președintă. 
07:30
După un an de la debutul pandemiei de COVID-19 în țara noastră, autoritățile de la noi au decis totuși să ofere medicamente gratuite pacienților infectați cu noul coronavirus care se tratează la domiciliu. Decizia a fost luată de membrii Comisiei Situații Excepționale.
07:30
Tess Holliday este una dintre femeile care este, de multe ori, privită cu ochi critici din cauza formelor sale. În pofida acestui lucru, tânăra își trăiește viața după propriile reguli, fără să-i pese de ce spun alții.
07:20
Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului lansează cel de-al VII-lea apel de depunere a cererilor pentru solicitarea subvențiilor în avans, pentru proiecte start-up în domeniul agroindustrial. Valoarea maximă a suportului financiar va constitui 65% din valoarea proiectului și nu va depăși 1 000 000 lei.
07:20
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării anunță că 33 de asociații teritoriale vor primi în acest an ajutor financiar. Se întâmplă în cadrul unui program de granturi pentru organizațiile de tineret pentru anul 2021. Suma se ridică la opt milioane de lei.
07:10
Vaccinarea obligatorie este ‘necesară într-o societate democratică’, consideră Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), sesizată de părinţii unor copii cărora li s-a refuzat înscrierea la grădiniţă în Republica Cehă pentru că nu erau vaccinaţi.
06:10
Chiar și cei mai bogați oameni din lume continuă mereu să devină mai buni. De aceea, în fiecare zi, ei practică activități care contribuie la dezvoltarea lor personală. Iată ce fac miliardarii în fiecare zi.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:30
Whatsapp, în colaborare cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS) propune stickere noi despre pandemie, vaccin şi alte consecinţe ale acestora, care să ne ajute să ne exprimăm mai bine.
17:10
Prețul benzinei în Europa a crescut considerabil, deși cererea este mult mai mică din cauza restricțiilor și a măsurilor de carantină impuse de pandemia de coronavirus. Motivul este dat de rafinăriile de pe continent care şi-au redus producţia, dar şi-au majorat exporturile de combustibili.
16:50
Cel mai tânăr miliardar din lume este Kevin David Lehmann, care are vârsta de 18 ani și este originar din Germania. Averea lui este de 3,3 miliarde de dolari, datorită căreia a ajuns în lista milirdarilor publicată de Forbes, pe data de 6 aprilie. El ocupă poziția 925 în acest top.
15:10
Reprezentanții Ministerului Sănătății anunță că Federația Rusă și-a arătat disponibilitatea de a livra țării noastre, sub formă de ajutor umanitar, 182.000 de doze de vaccin Sputnik V. Din acest lot, 62.000 de mii de doze vor fi repartizate în stânga Nistrului.
14:50
Furnizorii de Internet în bandă largă se confruntă cu întârzieri de peste un an la comenzile pentru routere de Internet, devenind ultima victimă a crizei de cipuri care afectează lanţurile mondiale de aprovizionare şi creează probleme pentru milioane de persoane care în continuarea lucrează de acasă, transmite Bloomberg.
14:40
George Clooney şi Julia Roberts vor juca împreună în comedia romantică, regizată de OI Parker. Premiera filmului va avea loc în toamna anului 2022.
14:30
Un document interesant a fost publicat pe site-ul Curţii de Conturi. La concret, este vorba despre Raportul auditului conformității asupra organizării, realizării și supravegherii parteneriatelor public-private încheiate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Academia de Științe a Moldovei, UAT mun. Chișinău și entitățile din subordine, aprobat prin Hotărârea Curții de Conturi nr. 7 din 26 februarie 2016.
14:00
Rușii de la Inter RAO UES au pus monopol pe piața energetică a Republicii Moldova. Despre asta vorbesc tot mai mulți jucători de pe piață, inclusiv instituții de stat. În aceste condiții, activitatea ANRE nu face decât să pună și mai multă presiune. Jucătorii mici de pe piață riscă să rămână fără licență de activitate pentru că nu au ajuns șa un numitor comun cu monopolistul admis pe piață.
09:40
Răpirea fostului judecător ucrainean Mykola Ceaus a fost un subiect discutat intens de către Miniștrii de externe - al R. Moldova, Aureliu Ciocoi, și al Ucrainei, Dmytro Kuleba. Cei doi oficiali au purtat o discuție telefonică privind dispariția lui Ceaus în circumstanțe deocamdată neelucidate.
09:30
Biroul permanent al Parlamentului se va convoca astăzi, la ora 14:00 în ședință pentru a stabili ordinea de zi a ședinței plenului, care ar urma să aibă loc mâine. Informația a fost confirmată pentru Realitatea.md de Serviciul de presă al Legislativului.
09:20
Procurorul General, Alexandr Stoianoglo a admis plângerile emise de companiile SRL ”Continental Business Invest” și SRL ”SCM Development Mol” și a dispus anularea a 6 ordonanțe, emise anterior de PCCOCS, prin care două imobile au fost recunoscute ca corpuri delicte și sechestrate.
07:10
Cea mai nouă colecție lansată de manufactura vieneză FREYWILLE are ca sursă de inpirație pictura „Fecioara” a lui Gustav Klimt, realizată în 1913 și expusă la Galeria Națională din Praga. Colecția poartă numele de Hommage à Gustav Klimt - „Dreams”.
06:40
Chad Richison, CEO-ul companiei de procesare a plăților salariale Paycom, este noul nume pe lista celor mai bine plătiți executivi din lume. Miliardarul din Oklahoma, care a înființat compania 1998, a primit compensații în valoare de 211 de milioane de dolari în 2020, se arată într-un raport al instituției, citat de Wall Street Journal.
06:10
Kim Kardashian și Kanye West este unul dintre cele mai cunoscute cupluri la nivel internațional. La cât de cunoscut este cuplul, pe atât de controversat. Totuși, după 7 ani de căsnicie, ei au pus punct. Ambii, dețin averi colosale și dețin și o colecție de mașini care au fost cumpărate, fie primite în dar.
05:10
În viitor vor exista mai multe tipuri de analiști, iar unii dintre ei vor fi Predictive Regulation Analyst.
7 aprilie 2021
17:30
În contextul lansării Apelului public din 6 aprilie 2021 al organizațiilor neguvernamentale din domeniul mass-media privind majorarea plății pentru locațiune, Cancelaria de Stat vine cu unele precizări privind raționamentul acțiunilor inițiate în acest sens.
17:10
Trecerea de la statutul de chiriaş la cel de proprietar este un pas important care îţi poate afecta finanțele și stilul de viață. Este important să înțelegi avantajele și dezavantajele înainte de a lua o decizie și va trebui, de asemenea, să îţi analizezi cu atenţie nevoile.
17:00
O companie din Olanda, Payingit.NL, și-a exprimat interesul de a dezvolta o afacere în Republica Moldova. Discuții în acest sens au fost purtate astăzi, 7 aprilie 2021, la Ministerul Economiei și Infrastructurii. Conpania este specializată în servicii de IT și BPO (Business process outsourcing), de asemenea, aceasta prestează servicii și soluții software.
16:20
Autoritățile municipale au scos în total astăzi la licitație 17 încăperi, proprietatea Primăriei Capitalei, cu o altă destinație decât cea locativă, însă în cele din urmă doar 11 au fost adjudecate. Cel mai scump spațiu a fost adjudecat la suma de 700 mii lei, prețul inițial fiind de 100 mii lei. Acesta reprezintă un parter și subsol cu suprafața de 133,2m² din strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni. La final, suma totală a tranzacțiilor s-a ridicat la 1,7 milioane lei.
16:10
Autoritățile municipale au scos în total astăzi la licitație 17 încăperi, proprietatea Primăriei Capitalei, cu o altă destinație decât cea locativă, însă în cele din urmă doar 11 au fost adjudecate. Cel mai scump spațiu a fost adjudecat la suma de 700 mii lei, prețul inițial fiind de 100 mii lei. Acesta reprezintă un parter și subsol cu suprafața de 133,2m² din strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni. La final, suma totală a tranzacțiilor s-a ridicat la 1,7 milioane lei.
15:50
La 31 martie 2021, activele oficiale de rezervă au constituit 3 707,68 milioane de dolari americani, valoare în scădere cu 56,21 milioane de dolari americani față de cea înregistrată în luna februarie a anului curent, 2021. 
15:40
Un studiu publicat în Lancet Psychiatry arată că unul din trei oameni (34%) care au suferit de COVID-19 și care au trecut printr-o formă severă a bolii a dezvoltat după șase luni o afecțiune psihiatrică sau neurologică.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.