Reporter cu Valeriu Frumusachi, 23 februarie 2021 – 18:55

Canal2, 23 februarie 2021 21:50

Reporter cu Valeriu Frumusachi, 23 februarie 2021 – 18:55 Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 23 februarie 2021 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 15 minute
18:00
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 2 martie 2021. Partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 30 minute
17:50
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 2 martie 2021. Partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
Acum 2 ore
16:20
250 de mii de lei cu un singur bilet câştigător la Loteria Naţională, au schimbat radical viaţa unui bărbat din satul Roşcani, raionul Anenii Noi. Cu aceşti bani Sergiu Rudniţchi şi-a achitat toate datoriile şi şi-a renovat casa. Serghei Rudnițchi are 56 de ani. El are doi copii şi trei nepoţi. Bărbatul își amintește cu […] Post-ul Loteria i-a schimbat viața. Un bărbat din Anenii Noi a câștigat 250 de mii de lei într-un bilet al Loteriei naționale apare prima dată în CANAL 2.
Acum 4 ore
16:00
Mirosul care însoțește bărbatul, creează impresia finală. Prin urmare, alegerea acestuia trebuie abordată în mod responsabil. În momentul achiziționării, oferă prioritate propriilor dorințe și sentimente. Acordă importanță mărcilor prestigioase, pentru a nu da greș. Magazinele moderne oferă o varietate surprinzătoare de parfumuri pentru bărbați.  Inițial, testează pe o fâșie de hârtie. Dacă parfumul ales evocă […] Post-ul Mirosul care însoțește bărbatul, creează impresia finală. Top 5 parfumuri bărbătești pentru primăvara anului 2021 apare prima dată în CANAL 2.
15:10
Post-ul Continuăm săptămâna somnului, alături de colega noastră Lilu. Prinde Oferta Zilei la seturile din perne şi plapumă „Sleep and Inspire”. apare prima dată în CANAL 2.
15:00
Post-ul Statul oferă subvenţii ţăranilor care cresc animale. Cine poate primi bani şi ce condiţii trebuie să îndeplinească aceştia apare prima dată în CANAL 2.
15:00
Post-ul Ce culturi pot fi semănate în luna martie apare prima dată în CANAL 2.
14:30
Post-ul Cum va fi luna martie pentru fiecare zodie în parte apare prima dată în CANAL 2.
14:20
Post-ul Telemagazin – 2 martie 2021, partea a 2-a. Vedeţi cum se distrează Cornelia Ştefăneţ cu fiica sa şi prindeţi oferta zilei la seturile „Sleep and Inspire” apare prima dată în CANAL 2.
14:20
Post-ul Telemagazin – 2 martie 2021, partea 1. Aflăm detalii despre subvenţiile oferite ţăranilor care cresc animale şi vedeţi de ce duşul la sală poate fi periculos apare prima dată în CANAL 2.
14:20
Post-ul E cea mai mare faţă zâmbitoare din lume. Vezi unde se găseşte apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
13:20
250 de mii de lei cu un singur bilet câştigător la Loteria Naţională, au schimbat radical viaţa unui bărbat din satul Roşcani, raionul Anenii Noi. Cu aceşti bani Sergiu Rudniţchi şi-a achitat toate datoriile şi şi-a renovat casa. Serghei Rudnițchi are 56 de ani. El are doi copii şi trei nepoţi. Bărbatul își amintește cu […] Post-ul Loteria i-a schimbat viața. Un bărbat din Anenii Noi a câștigat 250 de mii de lei întrun bilet al Loteriei naționale apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Un nou termen limită pentru preşedintele Maia Sandu din partea liderului PSRM. Şeful statului trebuie să semneze până pe data de 9 martie un decret privind înaintarea candidatului pentru funcţia de prim-ministru, propus de majoritatea parlamentară. În caz contrar, socialiştii vor recurge la alte acţiuni, a declarat Igor Dodon, fără a oferi detalii. În cadrul […] Post-ul Igor Dodon a înaintat un termen limită preşedintelui Maia Sandu pentru a desemna un candidat la funcţia de prim ministru apare prima dată în CANAL 2.
12:50
În prima zi de primăvară moldovenii au făcut schimb de mărţişoare. Zeci de oameni au invadat tarabele meşterilor populari de pe bulevardul Ştefan cel Mare din Capitală. Totuşi comerciantii afirmă că, din cauza pandemiei, au avut parte de mai puţini cumpărători. Ludmila Gîrlovan este meşter popular. Femeia confecţionează mărţişoare de mai mulţi ani şi le […] Post-ul De 1 martie, ca în prima zi de primăvară, moldovenii au facut schimb de mărțișoare apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Fermierii sunt în culmea disperării. A venit deja primăvara, dar ei nu au primit încă motorina promisă de România. Scumpirile constante ale carburanţilor şi lipsa banilor i-a adus în pragul falimentului. La rândul lor, autorităţile îşi pasează responsabilitatea. Din cauza pierderilor înregistrate pe parcursul anului 2020, fermierii declară că nu au bani pentru a începe […] Post-ul Ajutorul umanitar promis agricultorilor întârzie. Ei califică atitudinea autorităţilor drept sabotaj apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Compozitorul Eugen Doga împlineşte azi 84 de ani. Primele felicitări au venit din partea spectatorilor din Kiev, unde maestrul a susţinut un amplu concert duminică seara. „Am să vă spun un secret. Peste o oră și jumătate este ziua lui de naștere.” În timp ce maestrul se întorcea în ţară după concertul susţinut în Ucraina, […] Post-ul Maestrul Eugen Doga şi-a sărbătorit cea de-a 84-a aniversare apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Elevii din clasele primare din Chișinău ar putea reveni în şcoli. Primarul Ion Ceban, a anunţat, că învăţământul on-line nu este pe placul părinţilor, al elevilor şi nici al autorităţilor. Totuşi, decizia finală va fi luată de Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică. Ion Ceban susţine că incidenţa infectării copiilor de până la zece ani […] Post-ul Elevii din clasele primare din Chișinău ar putea merge la școală. Decizia finală va fi luată de CNESP apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Constantin Cojocaru este unul dintre cei mai vârstnici moldoveni. La 102 ani el trezeşte invidia copiilor şi a nepoţilor. Elixirul tinereţii sale are două ingrediente: gestionarea emoţiilor şi mersul pe bicicletă. Pe parcursul vieţii a îndurat de toate: foametea, războiul… şi 9 an în Siberia. Dar a făcut faţă tuturor greutăţilor. „Bunica mea după tată […] Post-ul Povestea de viață a unuia dintre cei mai longevivi oameni din Moldova: „Am cumpărat bicicleta la 15 ani și la 96 de ani lăsat-o.” apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Astăzi începe campania de imunizare a populaţiei împotriva Covid 19, după ce primele 21.600 doze de vaccin au ajuns sâmbătă la Chişinău. Este prima tranşă din lotul de peste 200.000 de vaccinuri promise Republicii Moldova de România. Primii vor fi vaccinați angajaţii instituţiilor medicale din secțiile reanimare, anestezie și terapie intensivă, cât și cei din […] Post-ul S-a dat start campaniei de imunizare a populației împotriva COVID-19 în Moldova apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Tragedie într-o familie din satul Morozeni, raionul Orhei. Un copil de un an şi jumătate a murit după ce a căzut de pe cuptor, în timp ce dormea. El a ajuns la spital în moarte clinică. „Tragedia s-a produs în gospodăria din spatele meu. Deocamdată, nu se cunosc detalii despre circumstanțele în care s-a stins […] Post-ul Tragedie în satul Morozeni. Un băiețel de un an și jumate a murit după ce a căzut de pe vatră în timp ce dormea apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
20:30
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 1 martie 2021 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
18:10
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 1 martie 2021. Partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
18:10
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 1 martie 2021. Partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
15:40
Goana după frumuseţe nu ţine cont de pandemie. Zeci de femei s-au îmbulzit la tarabele cu diverse alifii de îngrijire a tenului şi a corpului în cadrul celui mai aşteptat eveniment al primăverii expoziţia Beauty, organizat în acest an la un hotel din Capitală. Vizitatorii au uitat însă de restricţiile impuse de autorităţi. Evenimentul este […] Post-ul Goana după frumusețe nu ține cont de pandemie. Cum s-au înghesuit femeile în prima zi a expoziţiei beauty din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
13:20
Scumpirea carburanţilor reprezintă o acţiune concertată şi un abuz din partea companiilor petroliere. Declaraţia a fost făcută de preşedintele Maia Sandu, după şedinţa Consiliului Suprem de Securitate. Şeful statului spune că va solicita ca preţurile carburanţilor să fie din nou plafonate, iar ANRE să se ocupe de reglementarea acestora. „Modul în care sunt operate aceste […] Post-ul Reacția Maiei Sabdu la scumpirea carburanílor: Acțiune concertată și abuz din partea companiilor petroliere apare prima dată în CANAL 2.
13:20
Localnicii din satul Selişte, raionul Orhei, au ajuns, în sfârşit, să se simtă în siguranţă atunci când se deplasează noaptea pe uliţe. Asta după ce în localitate a fost inaugurată o reţea de iluminat public stradal cu 800 de LED-uri, pe o distanţă de 15 kilometri. Proiecte similare au fost implementate anterior în alte două […] Post-ul Localnicii din Seliște, Orhei, vor avea iluminat public stradal la inițiativa echipei Partidului „ȘOR” apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Goana după frumuseţe nu ţine cont de pandemie. Zeci de femei s-au îmbulzit la tarabele cu diverse alifii de îngrijire a tenului şi a corpului în cadrul celui mai aşteptat eveniment al primăverii expoziţia Beauty, organizat în acest an la un hotel din Capitală. Vizitatorii au uitat însă de restricţiile impuse de autorităţi. Evenimentul este […] Post-ul Goana după frumusețe nu ține cont de pandemie. Cum s-au înghesuit femeile în prima zi a expoziţiei beaty din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Preşedintele Maia Sandu nu va desemna un candidat pentru funcţia de premier şi nu va organiza consultări cu fracţiunile parlamentare. Şeful statului a făcut precizarea în cadrul unei emisiuni televizate. De cealaltă parte, Mariana Durleşteanu, candidatul propus de PSRM şi susţinut de 54 de deputaţi, a îndemnat-o pe Sandu să renunţe la aroganţă şi a […] Post-ul Președintele Maia Sandu nu va desemna un alt candidat pentru funcția de premier apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Liderul PSRM, Igor Dodon acuză şeful statului că ar vrea să schimbe miniştrii din actualul Guvern interimar. Pentru a-şi atinge scopul, preşedintele Maia Sandu ar face presiuni asupra Curţii Constituţionale, a declarat Dodon în cadrul unei intervenţii pe reţelele de socializare. Declaraţiile au fost făcute în contextul sesizării depuse de şeful statului la Înalta Curte […] Post-ul Igor Dodon acuză șeful statului că ar vrea să schimbe miniștrii din actualul Guvern interimar apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Vaccinurile Pfizer, Astrazeneca, dar şi Sputnik au fost aprobate astăzi de Agenţia Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale. Autorizațiile emise pentru cele trei vaccinuri sunt valabile în ţara noastră timp de un an. Autorităţile din domeniu anunţau anterior că vor aproba două vaccinuri, cel de la Pfizer şi Astrazeneca. Într-un final, însă în listă a fost introdus […] Post-ul Moldova a autorizat vaccinul rusesc Sputnik V apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.