(video) A mers cu barca la pescuit peste hotare. Un moldovean s-a ales cu amendă pentru încălcarea regimului de frontieră

UNIMEDIA, 23 februarie 2021 18:50

Un conațional amendat pentru încălcarea regimului zonei de frontieră. Acesta împreună cu un alt bărbat a fost zărit cu barca la pescuit pe lacul Beleu, după care au fugit. Pe malul lacului a fost abandonată barca, în care se aflau 800 metri de plasă monofilament și trei kg de pește, de diferite specii.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 15 minute
13:00
Respectarea normelor de protocol este o armă a fiecărui oficial, precum și un instrument de reprezentare în viața politică, logistica organizării unui eveniment are magia de a demonstra părților participante considerația dar și o atitudine rezervată.
13:00
Un bărbat riscă amendă, după ce a procurat peste 300 de litri de alcool etilic, fără să se asigure de legalitatea acțiunii. Acesta a fost oprit de în trafic astăzi, 3 martie curent, în apropierea satului Ocnița.
Acum 30 minute
12:50
Un bărbat a fost omorât în casa unui amic, iar bănuitul a fugit de la fața locului. Crima a avut loc la data de 1 martie, în jurul orei 18:00, în Dnestrovsc, stânga Nistrului.
Acum o oră
12:40
Industria informaţiei şi comunicaţiilor era în 2018 cel mai bine plătit sector în 12 dintre cele 27 de state membre ale Uniunii Europene şi al doilea cel mai bine plătit sector în alte patru ţări, arată datele publicate marţi de Oficiul European de Statistică (Eurostat).
12:30
În prima zi de primăvară FinComBank a lansat în premieră pe piața Republicii Moldova noul Depozit „AVANS Fix”, care prevede plata dobânzii ÎN AVANS!
12:30
În rezultatul schimbului de informații operative între autoritățile de frontieră moldo-ucrainene s-a reușit reținerea a două tinere moldovence, care au încercat să revină pe ascuns acasă. Din declarații s-a aflat că trecerea frontierei în Ucraina, la fel a fost în mod fraudulos.
Acum 2 ore
12:00
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a decis prelungirea vacanței de primăvară în învățământul primar, gimnazial, și liceal cu șapte zile, din cauza pandemiei. Astfel, elevii vor fi în vacanță, începând cu 5 martie și până pe 15 martie.
12:00
Unii delegați ce vor participa la întâlnirile anuale ale parlamentului chinez și organismului de consultare, ce vor începe în această săptămână, vor propune ca pașapoartele de vaccinare anti-Covid-19 să fie emise de stat. Aceștia spun că astfel se va reveni, parțial, la normalitate, arată publicația Global Times, informează digi24.ro.
12:00
Contribuabilii persoane fizice care nu desfășoară activitate de întreprinzător au obligația de a depune Declarația persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit (Forma CET18) aferentă anului 2020 până la 30 aprilie, anul curent, anunță Serviciul Fiscal de Stat.
11:50
Austria şi Danemarca îşi unesc forţele cu Israelul pentru producerea unor vaccinuri de generaţia a doua pentru mutaţiile coronavirusului, transmite Reuters, citat de News.ro.
11:50
Serviciul Fiscal de Stat a aplicat măsuri de conformare față de persoanele fizice care au obținut venituri din prestarea serviciilor către companiile IT nerezidente și rețelele de socializare ale Google și Facebook. Într-un comunicat de presă al instituției, 161 de contribuabili s-au conformat voluntar și au prezentat declarațiile cu privire la impozitul pe venit din aceste surse declarând venit impozabil obținut în valoare de 19,9 milioane lei și impozit pe venit în sumă de 2 milioane lei.
11:20
Oamenii de ştiinţă au identificat peste 70.000 de virusuri, necunoscute anterior, aflate în intestinul uman şi care infectează bacteriile care trăiesc în acelaşi mediu, transmite Live Science care preia un studiu publicat la 18 februarie în jurnalul Cell, citează Agerpres.
11:20
Un polițist al Inspectoratului de Poliție Căușeni a fost plasat în arest, după ce acum câteva zile fost reținut de ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție pentru luare de mită.
Acum 4 ore
11:10
Spectatorii vor fi autorizaţi să asiste la parcursul flăcării olimpice, al cărei periplu prin Japonia va debuta în această lună, dar aclamaţiile vor fi strict interzise. Ştafeta torţei olimpice a fost anulată cu câteva zile înaintea lansării de anul trecut, când Japonia şi responsabilii olimpici au luat decizia fără precedent de a amâna cu un an Jocurile de la Tokyo din cauza pandemiei de coronavirus, informează olympic.md.
11:00
iTicket în parteneriat cu Mastercard a lansat o Promoție pentru Chișinău. Dacă ești client existent intră aici și găsește codul tău unic pe care poți să-l împarți cu prietenii pentru a le oferi 69 mdl și livrare gratuită.
10:50
Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Chișinău, aflat în urmărire penală pentru comiterea violenței în familie, a fost reținut de polițiști. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru circulația ilegală a drogurilor.
10:40
Un accident care a avut loc pe o șosea din Califorina, între un vehicul SUV și un camion încărcat cu pietriș, s-a soldat cu 15 morți și mai mulți răniți, scrie CNN, citat de digi24.ro. În SUV se aflau 27 de persoane, a arătat un responabil al spitalului unde au fost duși răniții.
10:40
Procuratura Generală a trasat top cinci direcții pentru anul 2021 pentru ca justiția să devină mai transparentă.
10:30
Primul medic din cadrul Ministerului Apărării s-a vaccinat contra Covid-19, astăzi, 2 martie. La eveniment a fost prezent și ministrul interimar al Apărării, Victor Gaiciuc.
10:20
Aproape 1,4 milioane de cetățeni ar urma să-și reperfecteze pașapoartele în 2021, motivul fiind expirarea termenului de valabilitate. Peste 366 de mii de pașapoarte ale cetățenilor vor expira în anul curent.
10:10
Autoritățile din statul american Texas au anunțat marți renunțarea la obligativitatea de a purta mască și redeschiderea totală a magazinelor și restaurantelor, transmite AFP, citat de Agerpres. Oficialii apreciază că al doilea stat ca populație din SUA are „mijloacele de a-și proteja” populația de coronavirus.
10:10
Vrei să optimizezi cheltuielile și să mărești randamentul roadei? În plin sezon simți lipsa unei tehnici eficiente? Pentru că te înțelege, Moldova Agroindbank îți acordă finanțarea necesară pentru achiziția combinelor, tractoarelor sau a altui utilaj agricol performant.
10:10
Comisia teritorială extraordinară de sănătate publică Ocnița a luat decizia de a institui carantina și în alte localități, acum 11 la număr, din cauza situației pandemice alarmante. Noua Decizie CTESP a fost aprobată luni, 1 martie.
10:00
Un bărbat în vârstă de 75 de ani a căzut într-o gură de canalizare, pe strada Ion Luca Caragiale, din municipiul Chișinău. Incidentul a avut loc ieri.
09:50
Campania de imunizare anti-Covid-19 a început ieri în mai multe instituții medicale din țară. La Spitalul Raional Nisporeni, primii au fost vaccinați lucratorii medicali din secția Covid-19 și Terapie intensivă.
09:50
Un șofer care circula cu 183 km/h pe traseul Chișinău - Bălți, regiunea Orhei, a fost stopat de polițiști înainte de a produce vreun accident rutier.
09:40
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 11 422 traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 5 443 traversări persoane, dintre care 3 443 treceri la frontiera moldo-română, 1 385 treceri la frontiera cu Ucraina și 615 treceri aeriene.
09:30
Comisia Europeană vrea să elimine diferențele de salarii dintre femei și bărbați la nivelul UE, scrie Politico. Planul este să ofere acces la informațiile privind nivelul salariilor pe baza tipului de muncă și a sexului angajaților, cu scopul de a da mai multă putere muncitorilor și de a-i forța pe angajatori să elimine diferențele de salarii pentru aceeași muncă, scrie digi24.ro.
09:20
Armata Naţională a primit pe 2 martie primul lot de vaccin împotriva Covid-19. Potrivit șefului Inspectoratului Militar al Ministerului Apărării, colonel Victor Pîrțînă, cele 140 de doze de AstraZeneca au fost transmise Spitalului Clinic Militar Central din Chişinău de către Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică prin intermediul Direcției sănătate publică și siguranța alimentelor.
09:20
Agenţi economici, persoane fizice şi publice, notari, dar şi alţi intermediari din Republica Moldova şi România ar face parte dintr-o schemă de corupere şi trafic de influenţă, prin care mai mulţi moldoveni ar fi fost ajutaţi să obţină diverse servicii pentru redobândirea cetăţeniei române, contra cost. Printre acestea se numără: urgentarea eliberării actelor de identitate şi de stare civilă, a certificatelor de naştere, perfectarea unor procuri pe numele unor terţi etc. Sumele pretinse pentru documente variau între 50 şi 5000 de euro.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.