(video) Dacă îl recunoști, anunță poliția! Bărbatul este suspectat de comiterea mai multor furturi de telefoane mobile

UNIMEDIA, 23 februarie 2021 18:20

Bărbatul care apare în imagini este căutat de poliție, după ce a comis mai multe furturi de telefone mobile. Acesta profita de neatenția victimelor în timp ce erau la stațiile de transport public și le sustrăgea bunurile.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 15 minute
13:50
O altă pierdere în sistemul medical. Este vorba despre Valerii Pașcan, medic chirurg pentru acordarea ajutorului urgent din cadrul IMSP Institutul Mamei și Copilului, Catedra de chirurgie, ortopedie și anesteziologie pediatrică „Natalia Gheorghiu”.
Acum 30 minute
13:40
Curtea de Apel Bălți la recunoscut vinovat de acte de corupție pe primarul orașului Rîșcani, Victor Bogatico. Magistrații au menținut decizia primei instanțe, care l-a condamnat la o amendă de 60 de mii de lei pentru trafic de influență. Totodată, Curtea a menținut și decizia de a încasa de la inculpat prejudiciul material de 4000 de dolari SUA și cheltuielile pentru avocați în sumă de 5000 de lei.
Acum o oră
13:30
Președintele Comisiei parlamentare securitate, apărare și ordine publică, Sergiu Sîrbu, a depus o plângere la Procuratura Generală (PG) împotriva angajaților Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS), care, potrivit deputatului, „au dat dovadă de un tratament inuman și degradant, faptă care se înscrie Codul Penal al Republicii Moldova”, atunci când nu i-au permis să intre la ședința Consiliului Suprem de Securitate.
13:30
Fiecare dintre ele este diferită, dar motivația și pasiunea pentru domeniul tehnologiilor informaționale le-au făcut să găsească oportunități de studii, apoi stagiere ca, ulterior, să se angajeze în companii prestigioase din IT. Vorbim despre fetele și femeile care au ales să urmeze cursuri și să obțină burse de studii în IT, lăsând în urmă joburile din alte domenii, experiențe mai puțin plăcute și optând pentru salarii corespunzătoare, independență financiară, posibilități de dezvoltare profesională și multe altele.
13:20
Lucrările de reabilitare a scuarului din str. Academiei, sectorul Centru au fost reluate. Proiectul a început în anul 2020, iar lucrările de amenajare au fost stopate pentru perioada rece. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de către primarul general al capitalei, Ion Ceban.
13:20
Un cutremur puternic, de 6,2 pe scara Richter, a avut loc, miercuri, în Grecia, potrivit AP. Seismul a fost resimţit până în capitala Atena, situată la aproape 250 de kilometri distanţă, transmite Mediafax, citează Digi24.
Acum 2 ore
13:00
Respectarea normelor de protocol este o armă a fiecărui oficial, precum și un instrument de reprezentare în viața politică, logistica organizării unui eveniment are magia de a demonstra părților participante considerația dar și o atitudine rezervată.
13:00
Un bărbat riscă amendă, după ce a procurat peste 300 de litri de alcool etilic, fără să se asigure de legalitatea acțiunii. Acesta a fost oprit de în trafic astăzi, 3 martie curent, în apropierea satului Ocnița.
12:50
Un bărbat a fost omorât în casa unui amic, iar bănuitul a fugit de la fața locului. Crima a avut loc la data de 1 martie, în jurul orei 18:00, în Dnestrovsc, stânga Nistrului.
12:40
Industria informaţiei şi comunicaţiilor era în 2018 cel mai bine plătit sector în 12 dintre cele 27 de state membre ale Uniunii Europene şi al doilea cel mai bine plătit sector în alte patru ţări, arată datele publicate marţi de Oficiul European de Statistică (Eurostat).
12:30
În prima zi de primăvară FinComBank a lansat în premieră pe piața Republicii Moldova noul Depozit „AVANS Fix”, care prevede plata dobânzii ÎN AVANS!
12:30
În rezultatul schimbului de informații operative între autoritățile de frontieră moldo-ucrainene s-a reușit reținerea a două tinere moldovence, care au încercat să revină pe ascuns acasă. Din declarații s-a aflat că trecerea frontierei în Ucraina, la fel a fost în mod fraudulos.
Acum 4 ore
12:00
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a decis prelungirea vacanței de primăvară în învățământul primar, gimnazial, și liceal cu șapte zile, din cauza pandemiei. Astfel, elevii vor fi în vacanță, începând cu 5 martie și până pe 15 martie.
12:00
Unii delegați ce vor participa la întâlnirile anuale ale parlamentului chinez și organismului de consultare, ce vor începe în această săptămână, vor propune ca pașapoartele de vaccinare anti-Covid-19 să fie emise de stat. Aceștia spun că astfel se va reveni, parțial, la normalitate, arată publicația Global Times, informează digi24.ro.
12:00
Contribuabilii persoane fizice care nu desfășoară activitate de întreprinzător au obligația de a depune Declarația persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit (Forma CET18) aferentă anului 2020 până la 30 aprilie, anul curent, anunță Serviciul Fiscal de Stat.
11:50
Austria şi Danemarca îşi unesc forţele cu Israelul pentru producerea unor vaccinuri de generaţia a doua pentru mutaţiile coronavirusului, transmite Reuters, citat de News.ro.
11:50
Serviciul Fiscal de Stat a aplicat măsuri de conformare față de persoanele fizice care au obținut venituri din prestarea serviciilor către companiile IT nerezidente și rețelele de socializare ale Google și Facebook. Într-un comunicat de presă al instituției, 161 de contribuabili s-au conformat voluntar și au prezentat declarațiile cu privire la impozitul pe venit din aceste surse declarând venit impozabil obținut în valoare de 19,9 milioane lei și impozit pe venit în sumă de 2 milioane lei.
11:20
Oamenii de ştiinţă au identificat peste 70.000 de virusuri, necunoscute anterior, aflate în intestinul uman şi care infectează bacteriile care trăiesc în acelaşi mediu, transmite Live Science care preia un studiu publicat la 18 februarie în jurnalul Cell, citează Agerpres.
11:20
Un polițist al Inspectoratului de Poliție Căușeni a fost plasat în arest, după ce acum câteva zile fost reținut de ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție pentru luare de mită.
11:10
Spectatorii vor fi autorizaţi să asiste la parcursul flăcării olimpice, al cărei periplu prin Japonia va debuta în această lună, dar aclamaţiile vor fi strict interzise. Ştafeta torţei olimpice a fost anulată cu câteva zile înaintea lansării de anul trecut, când Japonia şi responsabilii olimpici au luat decizia fără precedent de a amâna cu un an Jocurile de la Tokyo din cauza pandemiei de coronavirus, informează olympic.md.
11:00
iTicket în parteneriat cu Mastercard a lansat o Promoție pentru Chișinău. Dacă ești client existent intră aici și găsește codul tău unic pe care poți să-l împarți cu prietenii pentru a le oferi 69 mdl și livrare gratuită.
10:50
Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Chișinău, aflat în urmărire penală pentru comiterea violenței în familie, a fost reținut de polițiști. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru circulația ilegală a drogurilor.
10:40
Un accident care a avut loc pe o șosea din Califorina, între un vehicul SUV și un camion încărcat cu pietriș, s-a soldat cu 15 morți și mai mulți răniți, scrie CNN, citat de digi24.ro. În SUV se aflau 27 de persoane, a arătat un responabil al spitalului unde au fost duși răniții.
10:40
Procuratura Generală a trasat top cinci direcții pentru anul 2021 pentru ca justiția să devină mai transparentă.
10:30
Primul medic din cadrul Ministerului Apărării s-a vaccinat contra Covid-19, astăzi, 2 martie. La eveniment a fost prezent și ministrul interimar al Apărării, Victor Gaiciuc.
10:20
Aproape 1,4 milioane de cetățeni ar urma să-și reperfecteze pașapoartele în 2021, motivul fiind expirarea termenului de valabilitate. Peste 366 de mii de pașapoarte ale cetățenilor vor expira în anul curent.
10:10
Autoritățile din statul american Texas au anunțat marți renunțarea la obligativitatea de a purta mască și redeschiderea totală a magazinelor și restaurantelor, transmite AFP, citat de Agerpres. Oficialii apreciază că al doilea stat ca populație din SUA are „mijloacele de a-și proteja” populația de coronavirus.
10:10
Vrei să optimizezi cheltuielile și să mărești randamentul roadei? În plin sezon simți lipsa unei tehnici eficiente? Pentru că te înțelege, Moldova Agroindbank îți acordă finanțarea necesară pentru achiziția combinelor, tractoarelor sau a altui utilaj agricol performant.
10:10
Comisia teritorială extraordinară de sănătate publică Ocnița a luat decizia de a institui carantina și în alte localități, acum 11 la număr, din cauza situației pandemice alarmante. Noua Decizie CTESP a fost aprobată luni, 1 martie.
Acum 6 ore
10:00
Un bărbat în vârstă de 75 de ani a căzut într-o gură de canalizare, pe strada Ion Luca Caragiale, din municipiul Chișinău. Incidentul a avut loc ieri.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.