În raionul Soroca, astăzi 3 cazuri de infectare cu COVID-19

Observatorul de Nord, 23 februarie 2021 18:10

Astăzi, după efectuarea a 3560 de teste, alte 1.133 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate  în Republica Moldova. Astfel, bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 178.540. Menționăm că în prezent sunt 11.341 de cazuri active în R. Moldova. Alte 24 persoane au murit astăzi din cauza complicațiilor provocate […] Post-ul În raionul Soroca, astăzi 3 cazuri de infectare cu COVID-19 apare prima dată în Observatorul de Nord.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Observatorul de Nord

Acum 12 ore
18:00
După efectuarea a 4560 de teste, alte 1736 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, inclusiv 7 cazuri în raionul Soroca. Bilanțul cazurilor de COVID-19 a ajuns la 181 886. Din numărul total de cazuri, 63 sunt lucrători medicali: medici-18, asistenți medicali-32, personal auxiliar-13. În total, în cadrul instituțiilor […] Post-ul Astăzi, persoane infectate – 1736, persoane decedate – 25. În raionul Soroca – 7 persoane infectate. apare prima dată în Observatorul de Nord.
17:10
Proiecte în derulare: ABILITAREA CETĂȚENILOR ÎN REPUBLICA MOLDOVA   Chiar dacă la moldoveni se spune că „nimic nu poate fi mai bun decât apa de izvor (fântână)”, sursele noastre de apă prezintă astăzi mai mult o cale sigură de a te molipsi și de a te îmbolnăvi, decât a-ți potoli setea… În acest context, Asociația […] Post-ul VIDEO//Nimic nu poate fi mai gustos decât apa din fântână și din izvor, dar… apare prima dată în Observatorul de Nord.
Acum 24 ore
15:10
Datele oficiale prezentate de autoritățile Republicii Moldova nu lasă loc pentru interpretări — alături de câteva raioane, Soroca este teritoriul care gestionează bine situația pandemică. Or, timp de câteva luni, numărul de persoane infectate în raionul Soroca este de ordinul unităților, fapt care ne-a permis să fim incluși în lista raioanelor cu „cod portocaliu”, ceea […] Post-ul Raionul Soroca — printre cele „de mijloc” la gestionarea  pandemiei apare prima dată în Observatorul de Nord.
14:50
 De la începutul pandemiei, în raionul Soroca au fost înregistrate 2223 cazuri de infectare, dintre care 83 sunt active (la data de 24 februarie), majoritatea dintre care s-au soldat că însănătoșirea persoanelor, iar în 61 de cazuri bolnavii au pierdut, cu părere de rău, lupta cu virusul. Harta alăturată reflectă starea de lucruri la capitolul […] Post-ul În 20 de sate din raionul Soroca (încă) se atestă cazuri active de COVID-19 apare prima dată în Observatorul de Nord.
13:40
 Despre aceasta a declarat ministrul de externe al Lituaniei, Gabrielius Landsbergis.  Înaltul oficial lituanian s-a aflat într-o vizită oficială la Chișinău, în cadrul căreia s-a întâlnit cu premierul în exercițiu, Aureliu Ciocoi. Post-ul După România, și Lituania va dona Republicii Moldova vaccinuri anti – COVID apare prima dată în Observatorul de Nord.
13:10
   După o perioadă, în care numărul de persoane infectate cu COVID-19 scăzuse simțitor, astăzi în țara vecină s-a  înregistrat un salt cu aproape 40% a noilor cazuri de contaminare, în comparație cu ziua precedentă.    Astfel, un total de 8.147 de cazuri de infecții cu SARS-CoV-2 au fost raportate joi dimineață, pe când miercuri […] Post-ul Ucraina vecină înregistrează un număr mare de persoane infectate apare prima dată în Observatorul de Nord.
13:10
În pofida pandemiei și a crizei politice, sfârșitul iernii este încoronat de Dragobete, sărbătoarea românească a dragostei. Printre cei care au sărbătorit-o au fost elevii și profesorii Colegiului de Arte „Nicolae Botgros” din Soroca. Post-ul DRAGOBETE‑le, mai puternic decât COVID-ul / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:20
Scriam ieri despre faptul că un bărbat a fost acuzat că a agresat verbal și fizic un angajat al Poliției de Frontieră, care își exercita atribuțiile de serviciu. Incidentul a avut loc pe traseul care leagă localitățile de frontieră Soroca și Cosăuți. Între timp bărbatul acuzat ne-a contactat pentru a ne spune că totul a […] Post-ul „Eu nu l-am lovit, ci am fost lovit de polițist”, reacția bărbatului acuzat că a agresat un polițist de frontieră / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:50
“Observatorul de Nord” lansează un nou concurs cu prilejul sosirii primăverii. Pentru că acest anotimp se asociază cu femeia, cu mama, am decis să dedicăm concursul mamei. Cine poate participa? Toți doritorii. Ce trebuie să faci? Fă un selfie cu tine și mama ta, cu mărțișor la piept, și expediază fotografia pe adresa observatorul.concurs@gmail.com sau printr-un mesaj […] Post-ul Concurs foto cu premii: Primăvara are chipul mamei! apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:50
  Ieri, Guvernul de la București a anunțat despre aprobarea Ordonanței de Urgență prin care a fost reglementat ajutorul ce va fi oferit Republicii Moldova. Este vorba despre un lot de 20 de mii de doze de vaccin împotriva COVID-19, care ar urma să ajungă în scurt timp la Chișinău. Președinta Maia Sandu a scris […] Post-ul Primele 20.000 doze de vaccin vor veni din România apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:30
 Fluctuațiile pe piața valutară continuă. Astăzi, dolarul a mai pierdut 5 bani în fața leului moldovenesc, iar prețul euro a scăzut cu 3 bani.   La cursul Băncii Naționale a Moldovei (BNM) pentru joi, 24 februarie, un dolar american este cotat cu 17,48 lei, un euro – cu 21,27 lei, o hrivnă ucraineană – cu 62,56 bani, un leu românesc – cu 4,36 […] Post-ul Dolarul mai pierde 5 bani, iar euro „slăbește” cu 3 bani apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:10
   Pentru astăzi, meteorologii prognozează +8…+11 grade Celsius în raioanele de nord, cer variabil și fără precipitații. Vineri, 26 februarie,  nu se prevăd schimbări esențiale ale vremii. . Post-ul Astăzi vom avea până la +11 grade Cesius apare prima dată în Observatorul de Nord.
Ieri
17:30
După efectuarea a 4783 de teste, alte 1 610 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 180 150 de cazuri.   Din numărul total de cazuri, 85 sunt lucrători medicali. În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești sunt internați 11 […] Post-ul După mai multe săptămâni liniștite, astăzi în raionul Soroca au fost înregistrate 22 cazuri noi de infectare apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:50
  Pensia de peste 200.000 lei pe lună, primită de un angajat la o bancă și „divulgată” de Casa Națională de Asigurări Sociale, este cea mai mare în Republica Moldova. O pensie ceva mai „mică” de „doar” circa 100.000 de lei lunar o au alți patru pensionari „de lux” din Republica Moldova. Fără comentarii.   Post-ul Peste 200.000 de lei lunar – cea mai mare pensie în Republica Moldova apare prima dată în Observatorul de Nord.
15:10
Documentare penală pentru un conațional după ce a agresat verbal și fizic angajatul Poliției de Frontieră, care își exercita atribuțiile de serviciu. Incidentul a fost consemnat noaptea trecută pe traseul care leagă localitățile de frontieră Soroca și Cosăuți, informează Serviciul de Presă al Poliției de Frontieră. Deocamdată nu am reușit să aflăm și opinia celeilalte […] Post-ul Un bărbat din satul Cosăuți a agresat un polițist de frontieră / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:20
   În urma unui sondaj, fundașul echipei Olympiakos (Grecia) și al naționalei Republicii Moldova, Oleg Reabciuk, a fost desemnat fotbalistul anului 2020.   Acesta a acumulat 165 de voturi, urmat de Alexandru Epureanu – 86 de voturi și Artur Ioniță – 78 de voturi. Cel mai bun antrenor – Lilian Popescu de la Petrocub, iar […] Post-ul Oleg Reabciuk a fost desemnat fotbalistul anului 2020 apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:20
  După ce Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a impus noi restricții transportatorilor, pe motiv că numărul de infectări a crescut vertiginos, în ultima vreme, petroliștii au majorat de astăzi prețurile la carburanți.   Scumpirile sunt mai mult decât „generoase”, de la 50 până la 65 bani. Astfel, începând cu azi, 24 februarie, benzina […] Post-ul În timp ce transportatorii se confruntă cu consecințele deciziei CNESP, prețurile la carburanți au crescut din nou apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:20
  Mai degrabă este vorba despre o mini-vacanță de primăvară, care va dura doar patru zile. Aceasta va începe pe data de 5 martie și se va termina pe 8 martie.     Vorba ceea, pandemia și toate celelalte matrapazlâcuri legate de ea este una, iar odihna binemeritată a elevilor este alta. Or, vor fi […] Post-ul După muncă și răsplată – elevii se pregătesc de vacanță apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:30
  Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, îşi are rădăcinile în tradiţiile dace şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii.   Dragobetele, fiul Dochiei, era zeul dragostei şi al bunei dispoziţii. I se mai spunea Cap de Primăvară sau Cap de Vară şi […] Post-ul Dragobetele – primul vestitor al primăverii apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:20
  După mai multe vești triste, de data aceasta Organizația Mondială a Sănătății vine cu o veste dătătoare de speranță – cică, pandemia de coronavirus se va încheia la începutul anului viitor. Declarația aparține directorului Biroului Regional al Organizației Mondiale a Sănătății  pentru Europa, Hans Kluge. Pe de altă parte,  Kluge a subliniat că virusul […] Post-ul Veste bună de la OMS: pandemia este pe sfârșite apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:30
  O creștere nesemnificativă atestă astăzi leul moldovenesc, în raport cu principalele valute de referință. Or, moneda europeană s-a depreciat cu un ban, iar dolarul american cu doi bani. La cursul Băncii Naționale a Moldovei  pentru miercuri, 24 februarie, un dolar american este cotat cu 17,53 lei, un euro – cu 21,30 lei, o hrivnă ucraineană – cu 62,77 bani, un […] Post-ul Leul moldovenesc se apreciază ușor în raport cu valutele de referință apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:20
   În ultimele zile ale lunii februarie avem temperaturi oscilante – dacă ieri am avut 10 grade în termometre, astăzi vom avea cu 4 grade mai puțin, iar mâine temperaturile vor crește din nou.    Așadar, azi în raioanele de nord vom avea +3..+6°C, iar la noapte minimele vor varia între -3..0 grade Celsius. Joi, […] Post-ul Astăzi va fi mai frig decât ieri, iar mâine va fi mai cald decât azi apare prima dată în Observatorul de Nord.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:20
Ziua de marți, 23 februarie, a fost una de coșmar atât pentru transportatori, cât și pentru pasageri. Gările auto din toată Republica Moldova arătau aidoma unei clase fără elevi, iar puținii pasageri (unii din ei rătăciți la propriu și la figurat) așteptau cuminți să le vină „transportul” și să-și rezolva problemele și să respecte „programul” […] Post-ul Grimasele pandemiei: astăzi transportatorii au protestat apare prima dată în Observatorul de Nord.
18:10
Astăzi, după efectuarea a 3560 de teste, alte 1.133 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate  în Republica Moldova. Astfel, bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 178.540. Menționăm că în prezent sunt 11.341 de cazuri active în R. Moldova. Alte 24 persoane au murit astăzi din cauza complicațiilor provocate […] Post-ul În raionul Soroca, astăzi 3 cazuri de infectare cu COVID-19 apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:20
  De la începutul pandemiei și până în prezent, în Republica Moldova au fost înregistrate 3530 decese provocate de COVID-19.    Recent a fost alcătuit un TOP-10 a raioanelor cu cel mai mare număr de astfel de decese. Printre cele 10 nu se regăsește și raionul Soroca. Iată raioanele cu cele mai multe decese, în […] Post-ul Raionul Soroca nu se regăsește în TOP-ul raioanelor cu cele mai multe persoane decedate de Covid – 19 apare prima dată în Observatorul de Nord.
15:00
   Expertul Veaceslav Ioniță a alcătuit, bazându-se pe sondajul făcut de Institutul de Politici Publice și CBX-AXA TOP-ul celor mai corupte instituții din Republica Moldova.  Domnul Ioniță  a luat drept bază Primarii din localități, care sunt cei mai cunoscuți de către populație și care se bucură de o încredere sporită din partea populației. Apoi i-a […] Post-ul Expertul Veaceslav Ioniță a alcătuit TOP -14 a celor mai corupte instituții. Parlamentul conduce detașat apare prima dată în Observatorul de Nord.
14:50
Mai multe localități din raioanele Dondușeni, Soroca şi Ocnița ar putea fi aprovizionate cu apă din râul Nistru. Un proiect în acest sens a fost înaintat la Apelul de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada 2021-2023, cu finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR), transmite MOLDPRES. Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord […] Post-ul Mai multe localități din raionul Soroca vor putea fi aprovizionate cu apă din râul Nistru apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:50
  După cum afirmă presa de la București și Kiev, două din cele mai preferate zone turistice, inclusiv de soroceni, au intrat în carantină.    Este vorba de Valea Prahovei și stațiunea de schi Bukovel.   Post-ul Stațiunile preferate de soroceni au intrat în carantină apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:50
    Când zicem „cu toții” avem în vedere nu toată populația lumii, in-corpore, dar participarea în proces a tuturor țărilor. Cel puțin asta afirmă Organizația Mondială a Sănătății (OMS).     „Vaccinarea este eficientă doar atunci când este efectuată în masă, în toate țările”, a declarat directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus. „Lipsa preparatelor în țările […] Post-ul Grimasele coronavirusului: ori ne vaccinăm cu toții, ori vaccinul nu va avea efect apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:50
  Dacă săptămâna trecută leul moldovenesc ba pierdea, ba câștiga în fața valutelor de referință, săptămâna aceasta este o oarecare stabilitate pe piața valutară. Or, și dolarul, și euro rămân la cotațiile de ieri. Astfel, Banca Națională a Moldovei a stabilit cursul oficial pentru marți, 23 februarie. Astfel, un dolar american va putea fi cumpărat […] Post-ul Pe piața valutară – liniște… apare prima dată în Observatorul de Nord.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.