Yep!Moldova și Garage48 organizează un nou hackathon pentru tineri. Aici veți putea crea propriul model de business

#diez, 23 februarie 2021 17:45

În weekendul 26-28 martie, Garage48 împreună cu Yep!Moldova organizează hackathonul „Empowering Youth Chișinău Vol 2”. În decursul a 48 de ore, participanții vor lucra în echipe și își vor transforma ideea de afacere într-un prototip. Cei mai buni, vor avea șansa să participe la un program de pre accelerare a startup-urilor, să obțină primele investiții și, ulterior, să primească bilet gratuit de intrare la acceleratorul Garage360, Estonia. Articolul Yep!Moldova și Garage48 organizează un nou hackathon pentru tineri. Aici veți putea crea propriul model de business apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 4 ore
21:00
Regia Transport Electric Chișinău a anunțat modificări în orarul de circulație al troleibuzelor pentur luni, opt martie. Acestea vor circula conform programului zilei de duminică. Articolul În atenția călătorilor! De opt martie, troleibuzele vor circula conform orarului zilei de duminică apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
18:15
Alte 647 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Articolul 647 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi Moldova apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
18:00
Veceul public din parcul „Valea Trandafirilor” este funcțional. De asemenea, în parc sunt efectuate lucrări de amenajare și curățare a copacilor și sunt pregătite stadioanele multifuncționale pentru a fi deschise. Articolul Veceul public din parcul „Valea Trandafirilor” este funcțional. În acest an, se preconizează amenajarea celorlalte apare prima dată în #diez.
17:00
În Republica Moldova s-a împlinit un an de când a fost confirmat primul caz de COVID-19, după ce o pasageră de pe cursa Milano-Chișinău a fost preluată direct din Aeroportul Internațional Chișinău. Duminică, 7 martie, președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj în acest sens. Articolul Un an de când a fost confirmat primul caz de COVID-19 în Republica Moldova. Mesajul președintei Maia Sandu apare prima dată în #diez.
16:15
Astăzi înregistrăm un an de la primul caz de COVID-19 înregistrat în Moldova, care a fost depistat pe 7 martie 2020. Un an deloc ușor, un an în care mulți realmente au supraviețuit în fața provocărilor. Iar pentru a ne reaminti un pic prin ce am trecut cu toții, acest articol vine să înglobeze cele mai importante momente ale anului pandemic. De la declarații politice nechibzuite și recorduri zilnice de cazuri noi de COVID-19, până la „colapsul” economic și istorii reale ale oamenilor care au trecut prin ambele forme ale virusului (grave și ușoare). Articolul (grafic) Un an de COVID-19 în Moldova. Retrospectiva celor mai importante evenimente ale anului pandemic apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
16:00
La începutul episodului doi (Heritage) al noului serial despre Superman (Superman and Lois) apare un port, iar ca locație este numită Moldova. Internauții au fost curioși să afle dacă acel port este sau nu este sigurul port din Moldova - Giurgiulești. Articolul (video) Moldova, din nou, apare în universul DC. Luthor atacă „portul Giurgiulești” într-un episod din noul serial despre Superman apare prima dată în #diez.
15:00
Petiția online colectează semnături cu scopul de a cere Ministerului Educației introducerea educației ecologice ca obiect obligatoriu la treapta preșcolară și primară a învățământului din Republica Moldova. Articolul O nouă petiție online. Semnatarii solicită ca educația ecologică să fie obligatorie în grădinițele și școlile din Republica Moldova apare prima dată în #diez.
15:00
La 100 de ani de când Charlie Chaplin a regizat şi a interpretat rolul principal în "The Kid", primul său lungmetraj, unele dintre cele mai cunoscute filme mute ale celebrului actor de comedie sunt restaurate şi vor fi lansate în cinematografele din lumea întreagă, informează vineri Reuters, citat de AGERPRES. Articolul Filmele cu Charlie Chaplin revin! Acestea vor fi relansate în cinematografele din întreaga lume în calitate 2K și 4K apare prima dată în #diez.
14:45
Trei doctori și doctore în științe din cadrul Universității Tehnice a Moldovei au obținut calitatea de conducător/conducătoare de doctorat, în temeiul unei decizii aprobate de Consiliul de conducere al Agenției Naționale de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare. Articolul Trei doctori și doctore în științe din cadrul Universității Tehnice a Moldovei au obținut calitatea de conducător (coducătoare) de doctorat apare prima dată în #diez.
13:30
Comitetul Municipiului București pentru Situația de Urgență a anunțat că ia noi măsuri după creșterea ratei de incidență și intrarea Capitalei în scenariul roșu – restaurantele la interior, teatrele, cinematografele, sălile de jocuri de noroc cafenelele și cluburile se închid din nou începând din această noapte, informează Digi24. Articolul Restricțiile dure revin în România. Localurile din București se închid, iar școlile vor urma un program special apare prima dată în #diez.
13:15
Comitetul Municipiului București pentru Situația de Urgență a anunțat că ia noi măsuri după creșterea ratei de incidență și intrarea Capitalei în scenariul roșu – restaurantele la interior, teatrele, cinematografele, sălile de jocuri de noroc cafenelele și cluburile se închid din nou începând din această noapte, informează Digi24. Articolul Hotărâre CMBSU: Restaurantele, cafenelele și barurile din București se închid din nou din această noapte. Ce se întâmplă cu școlile apare prima dată în #diez.
13:00
Circa 70 de producători autohtoni, din mai multe raioane ale țării, își expun marfa, pe 6 și 7 martie, în cadrul târgului „Ia Moldova acasă”, care se desfășoară în Parcul Alunelul, sectorul Buiucani al capitalei. Organizatorii evenimentului spun că la târg și-au anunțat intenția de a participa peste 100 de producători, dar, din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID-19, au fost acceptați mai puțini, transmite IPN. Articolul Circa 70 de producători autohtoni participă la târgul „Ia Moldova acasă”. Circa 90 % dintre participanții de la târg sunt femei apare prima dată în #diez.
12:45
O companie din Statele Unite are planuri ambițioase pentru dezvoltarea turismului spațial – vrea să construiască un hotel-croazieră spațială până la sfârșitul acestui deceniu, conform Euronews, citat de Digi24. Articolul Cum va arăta hotelul spațial „Voyager”. Primii turiști spațiali ar putea să stea la hotel în orbita Pământului în următorii 10 ani apare prima dată în #diez.
12:30
În anul 2020, în Republica Moldova au fost lansate mai multe cărți, inclusiv semnate de politicieni, ambasadori sau foști deputați. Astfel, iată cinci cărți lanste în 2020, în ordinea apariției acestora. Articolul Cinci cărți lansate de politicieni, ambasadori și foști deputați din Republica Moldova în 2020 apare prima dată în #diez.
12:30
La 2 martie, în Moldova, a început campania de vaccinare în rândul lucrătorilor medicali, iar în prima zi au primit vaccinul 751 de persoane din cadrul secțiilor de reanimare și ATI. Cele 21 600 de doze de vaccin AstraZeneca, oferite cu titlu gratuit de către România, au fost livrate sâmbătă, 27 februarie 2021, Republicii Moldova și distribuite Agenției Naționale pentru Sănătate Publică. În scurt timp, pe piața din Moldova au apărut și oferte de turism medical pentru vaccin COVID-19, iar prețurile pentru ele variază între 600 și 1.190 euro. Echipa #diez a fost curioasă să afle mai multe detalii despre ele. Articolul O companie turistică din Moldova oferă imuno-tururi spre Moscova unde doritorii pot să se vaccineze împotriva la COVID-19 apare prima dată în #diez.
11:15
Fondată în Moldova în 2018, Divinity Ceramics este „o colaborare sinceră între două surori de suflet care și-au găsit pasiunea în măiestria ceramică”, scriu fondatoarele proiectului.  Folosind un stil unic de execuție, produsul finit este format din 4 elemente de bază: pământ, apă, aer și foc, dar există un al cincilea element, cel mai decisiv, și anume iubirea. Articolul Atunci când ceramica prinde viață. „Divinity Ceramics” îmbină pământul, apa, aerul și focul pentru a obține produse inedite apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
11:00
La #diez, vă povesteam despre conacele din afara Chișinăului, iar 2021, e anul potrivit în care să cunoaștem și conacele din Chișinău, pentru a ști pe lângă ce ne plimbăm, și să avem ce povesti. Cândva, la #diez, Anatasia Taburceanu vă spunea povești mai personale ale acestor locuri, acum ca să le cunoaștem pas cu pas. Informațiile sunt preluate de pe site-ul Centrului Istoric al Chișinăului monument.sit.md Articolul (foto) Plimbări urbane. Care sunt cele trei conace urbane de pe strada 31 august 1989 din Chișinău apare prima dată în #diez.
10:00
În ianuarie 2021, pe Facebook-ul moldovenesc sunt 1.6 milioane de utilizatori activi, o creștere de aproximativ 20% față de ianuarie 2020, potrivit statista.com Articolul Raport la început de 2021: Femeile din Moldova mai des ca bărbații dau like, comentează sau distribuie informații pe Facebook apare prima dată în #diez.
09:00
Tânăra din Filipine, Kach Howe este autorea blogului de călătorii Two Monkeys, și împreună cu soțul ei călătorește în jurul lumii. La început de martie aceasta a ajuns și în Moldova, țara noastră fiind bifa 144 în lista de țări a călătoarei. Articolul (foto) Care sunt primele impresii despre Moldova ale unei tinere din Filipine care călătorește în jurul lumii în timp de pandemie apare prima dată în #diez.
09:00
Elon Musk a pierdut și a doua poziție în clasamentul celor mai bogați oameni din lume. Averea CEO-ului Tesla a înregistrat în această săptămână pierderi de aproximativ 6,2 miliarde de dolari, ceea ce l-a adus pe locul trei în clasamentului Forbes al miliardarilor, transmite Mediafax, citat de Digi24. Articolul Elon Musk a pierdut și a doua poziție în clasamentul celor mai bogați oameni din lume. Câți bani a pierdut în ultima perioadă apare prima dată în #diez.
08:00
Dalai Lama, liderul spiritual tibetan, s-a vaccinat împotriva Covid-19 la un spital din Dharamsala și a fost, ulterior, ținut sub observație o jumătate de oră. Liderul spiritual a făcut și un apel în fața oamenilor să se vaccineze în număr cât mai mare. Articolul Dalai Lama s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Pentru a preveni unele situații serioase, faceți această injecție” apare prima dată în #diez.
Ieri
21:00
Astăzi au fost vaccinați 108 medici împotriva COVID-19. În total, până la ziua de azi au fost vaccinate 5 174 de cadre medicale. Despre aceasta a anunțat Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Articolul Încă 108 cadre medicale din Moldova au fost vaccinate contra COVID-19 apare prima dată în #diez.
19:30
În satul Abaclia din raionul Basarabeasca, locuitorii au ieșit împreună pentru a participa la acțiunea ecologică „Mai mult decât un arbore”. Aceștia s-au înarmat cu hârlețe și voie bună, și au contribuit la înverzirea regiunii.  Articolul (foto) Au luat hârlețele și au ieșit la o acțiune ecologică. Locuitorii satului Abaclia au plantat împreună peste 4 000 de puieți apare prima dată în #diez.
18:45
Alte 1 620 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, patru sunt de import (două din Belgia, unul din Spania, unul din Ucraina). Articolul Încă 1 620 de cazuri de COVID-19 în Moldova au fost înregistrate în Moldova apare prima dată în #diez.
18:00
O mică atenție niciodată nu strică. Acum că primăvara a venit, e un bun prilej să avem grijă de noi, de plante și de oamenii importanți din viața noastră. Cu un gift card de la Floral Soul ai mari șanse să pui în armonie relația cu tine însăți, cu prietenii, cu părinții și, în mod necesar, cu natura. Articolul (foto) Reconectează-te cu natura și fă-ți un cadou de primăvară apare prima dată în #diez.
15:45
NASA a publicat imagini noi de pe Marte. Roverul Perseverance a trimis imagini cu urmele pe care le-a lăsat pe planeta Roșie. Misiunea roverului este gestionată de la Propulsion Laboratory al NASA, cu sediul în Pasadena. Articolul (foto) Imagini noi de pe Marte. Roverul Perseverance și-a arătat urmele pe planeta Roșie apare prima dată în #diez.
15:00
AnTuTu, celebra aplicaţie din China de testare a performanţei, a desemnat topul celor mai puternice telefoane cu sistemul de operare iOS din lume în luna februarie. Locul întâi este ocupat de iPad Pro 3 (12,9 inchi), iar acesta este urmat de iPad Pro 4 (12,9 inchi). Articolul Top 10 cele mai puternice dispozitive pe sistem de operare iOS în luna februarie. La ce prețuri pot fi găsite în Moldova apare prima dată în #diez.
14:45
Populația feminină predomină în rândul populației cu reședință obișnuită. La începutul anului trecut, la o sută de femei reveneau 93 de bărbați. Raportul diferă semnificativ în funcție de anumite grupuri de vârstă. Diferențele sunt mai accentuate în cazul populației în vârstă de 35-64 ani și 65 ani și peste, la 100 femei revenind 92 de bărbați și, respectiv, 61 de bărbați. Articolul Profilul femeilor și bărbaților din Moldova. La începutul anului 2020, la 100 femei reveneau 93 bărbați apare prima dată în #diez.
13:30
Echipa de experţi a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), care în luna ianuarie a călătorit la Wuhan, în China, pentru a realiza o anchetă despre originile pandemiei de COVID-19, va da publicităţii raportul său în săptămâna de după 15 martie, a anunţat directorul OMS, potrivit AFP, citat de agerpres. Articolul OMS a anunțat când va fi prezentat raportul despre originile pandemiei de COVID-19. „Echipa lucrează la prezentarea finală” apare prima dată în #diez.
13:00
Dumitru Niculăiță a absolvit Facultatea Inginerie Economică și Business, specialitatea Marketing și Logistică. Și-a făcut și masteratul la aceeași facultate urmând programul „Administrarea afacerilor”. Articolul Dumitru Niculăiță: „Experiența înseamnă să-ți dezvolți mix-ul de atuuri și de competențe în permanență” apare prima dată în #diez.
12:15
O elevă din Moldova, a lansat în mediul online o petiție, prin care solicită ministerului anularea examenelor de bacalaureat din acest an. Până la ora actuală, petiția a fost semnată de peste 10 750 de persoane. Pentru că acest subiect a fost unul de rezonanță, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a venit cu o reacție, pentru JurnalTV. În documentul expediat către redacție se arată poziția ministerului în raport cu solicitarea elevilor. Reprezentanții instituției au îndemnat elevii claselor terminale să se pregătească pentru examenele de bacalaureat, care în acest an se vor desfășura regulamentar. Articolul (doc) „Bacalaureatul se va desfășura regulamentar.” Ministerul educației îndeamnă elevii să se pregătească pentru examene apare prima dată în #diez.
12:00
Pe piața farmaceutică din Republica Moldova a ajuns un nou tip de test rapid la coronavirus. COVID-19 Antigen Rapid Test Kit este disponibil în rețelele de farmacii, la preț de 140 de lei, iar producătorul promite o acuratețe de 98,5 % la depistarea virusului inclusiv și a noilor tulpini ale acestuia, prezentarea rezultatului în nu mai mult de 15 minute. Setul de testare conține un bețișor steril, un tub de extracție, o soluție liză, o de casetă de testare și manualul de instrucțiuni. Testul poate fi realizat de sine-stător, acasă. Articolul Cum să te testezi la COVID-19 singur acasă, în 10 pași apare prima dată în #diez.
11:30
Sistemul medical din Moldova a mai pierdut doi specialiști. Este vorba despre Alla Bantiuc și Evghenii Polejaev, ambii nagajați în cadrul Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.  Articolul Sistemul medical din Moldova a mai pierdut doi specialiști din cauza complicațiilor provocate de COVID-19 apare prima dată în #diez.
11:00
Drăgălina Mațcan este o tânără din satul Druța, raionul Rîșcani, pasionată de fotografie și de peisajele satului său natal. Tânăra spune că s-a împrietenit cu aparatul foto încă din copilărie, iar astăzi ne face o excursie virtuală pe dealurile și câmpiile localității sale. Articolul (foto) Satul Druța, prin prisma obiectivului unei tinere fotografe: „Satul meu este mic, însă natura este cea care te lasă fără grai” apare prima dată în #diez.
10:45
AnTuTu, celebra aplicaţie din China de testare a performanţei, a desemnat topul celor mai puternice telefoane cu sistemul de operare Android din lume în luna ianuarie. Locul întâi este ocupat de iQOO 7, iar acesta este urmat de Mi 11. Articolul Top 10 cele mai puternice dispozitive pe sistem de operare Android în luna februarie. La ce prețuri pot fi găsite în Moldova apare prima dată în #diez.
10:30
Maia Sandu, președinta Republicii Moldova, a oferit un interviu pentru postul american de televiziune CNN, după ce în țară, prin intermediul platformei COVAX, a ajuns primul lot de vaccin contra COVID-19. Politiciana a vorbit despre situația pandemică din țară și a explicat motivul din care Moldova nu are acces direct la producătorii de vaccinuri. Articolul Maia Sandu, declarații pentru CNN, post de televiziune din SUA: „Capacitatea sistemului medical din Moldova e la limită” apare prima dată în #diez.
10:30
După un an complicat care ne-a dat viața peste cap, cea mai bună metodă să-ți revii e să râzi cu poftă. Și pentru că s-a demonstrat că râsul e cel mai bun leac, am să fac azi pe doctorul și am să vă propun spre vizionare cinci comedii care gâdilă sufletul. Articolul (video) Recomandări de la Mircea fără spoilere: Cinci comedii care îți vor prelungi viața apare prima dată în #diez.
10:00
11 echipe de ingineri studenți au lucrat la implementarea tehnologiilor inovatoare de automatizare a casele inteligente, în cadrul Home Automation Hackathon. Intensivul a avut loc în perioada 19,21 februarie și a fost lansat de Clubul Ingineresc Micro Lab și Centrul de Cercetare și Instruire CIRCLE de la Universitatea Tehnică din Moldova. În cadrul hackathonului participanții au avut de implementat un set de automatizări pentru o casă inteligentă.  Articolul (foto) Au dezvoltat un sistem de îngrijire pentru animalele de companie. Cine sunt câștigătorii Home Automation Hackathon Moldova apare prima dată în #diez.
09:30
Lista țărilor pe care România le consideră în „zona galbenă” a fost modificată vineri seara de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, la propunerea Institutului Național de Sănătate Publică. Pentru persoanele care sosesc în România din aceste țări, zone sau teritorii cu risc epidemiologic ridicat se instituie măsura carantinei pe durata a 14 zile, scrie Digi24. Articolul România a actualizat lista țărilor din „zona galbenă”. Moldovenii trebuie în continuare să stea în carantină apare prima dată în #diez.
09:15
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a actualizat informațiile despre alertele de călătorie. În documentul de mai jos puteți vedea în ce țări pot merge moldovenii și în ce condiții, de asemenea și statele care interzic traversarea frontierei pentru cetățenii noștri. Articolul (doc) Alertă de călătorie! Unde pot merge moldovenii fără a sta în carantină și în ce țări intrarea este interzisă apare prima dată în #diez.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:15
Cu sau fără coronavirus, sezonul de modă toamnă-iarnă va fi plin de culoare cum au demonstrat firmele Loewe şi Issey Miyake care şi-au prezentat vineri colecţiile în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, mizând pe imprimeuri grafice, culori psihedelice şi ţinute comode, relatează EFE, citat de AGERPRES. Articolul Săptămâna Modei la Paris. „Colecții pline de culoare în această perioadă plină de tristeţe provocată de pandemie” apare prima dată în #diez.
20:00
Ucraina a denunţat vineri escaladarea violenţelor pe linia frontului cu separatiştii proruşi din estul ţării, subliniind că aceasta ameninţă armistiţiul fragil aflat în vigoare de anul trecut, şi a lansat un apel către Occident să intervină, relatează France Presse, citat de AGERPRES. Articolul Kievul solicită ajutor pentru a aplana situația de pe linia frontului. Opt militari ucraineni au fost ucişi pe linia frontului de la mijlocului lunii februarie apare prima dată în #diez.
19:00
Coafura, ca și stilul vestimentar, este o modalitate de proprie exprimare, dar și o reflecție a societății, a evenimentelor și a valorilor pe care se pune accentul în acel moment. De aceea, vom face o mică excursie de-a lungul unui secol pentru a vedea cum a evoluat moda coafurilor femeiești. Articolul Tunsoarea bob, pixie sau popularul balayage. Cum a evoluat coafura femeilor în ultimii 100 de ani apare prima dată în #diez.
18:45
Alte 1 788 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Articolul 1 788 de cazuri noi de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 ore în Republica Moldova apare prima dată în #diez.
18:45
Astăzi au fost vaccinați 1 217 de medici împotriva COVID-19. Este vorba de cadrele medicale din secțiile ATI și reanimare. În total, până la ziua de azi au fost vaccinate 5066 de cadre medicale. Despre aceasta a anunțat Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Articolul Astăzi, peste 1 000 de cadre medicale au fost vaccinate împotriva COVID-19 apare prima dată în #diez.
18:15
Odată cu încălzirea timpului de afară, pe străzile Chișinăului vedem tot mai multe cupluri îndrăgostite și pline de viață. Iar cum se apropie ziua de 8 Martie, în aer putem simți o dezmorțire și un parfum deosebit al florilor ce ne îmbată cu mireasma lor. Noi am mers printre buticurile cu flori de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și Bulevardul Ștefan cel Mare pentru a afla prețurile celor mai populare flori în ajun de 8 Martie. Articolul (foto) În ajun de 8 Martie, florile sunt la mare solicitare. Ce prețuri oferă comercianții apare prima dată în #diez.
18:00
Cehia a decis să introducă un bonus de carantină, în cadrul măsurilor destinate combaterii pandemiei de coronavirus, transmite DPA, citat de AGERPRES. Articolul Cehii care intră în carantină vor primi bani de la stat. Cu ce sumă vor fi remunerați zilnic apare prima dată în #diez.
17:45
Primele două cazuri de infectare cu tulpina sud-africană au fost identificate în România. Este vorba de două persoane din București și Pitești. Articolul Tulpina sud-africană a virusului a fost identificată în România apare prima dată în #diez.
17:45
Noi investiții în dezvoltarea UTA Găgăuzia! Potrivit unui Memorandum de Înțelegere între Comitetului Executiv al UTA Găgăuzia și TEKWILL, în regiune vor fi operate mai multe investiții în educație și pregătirea forței de muncă locală în domeniul TIC, încurajarea afacerilor bazate pe inovații, stimularea competitivității în mediul de business local, dar și crearea unui centru de excelență în IT. Acțiunea face parte din angajamentul de extindere al TEKWILL - proiect important pentru dezvoltarea sectorului IT din Moldova, implementat cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și al Suediei. Articolul Noi investiții pentru dezvoltarea UTA Găgăuzia. La Comrat va fi creat un Centru de excelență în IT după modelul Tekwill din Chișinău apare prima dată în #diez.
17:45
Nouă maimuțe mari de la grădina zoologică din San Diego, California, sunt primele animale vaccinate cu un ser experimental anti-Covid-19, asta după ce în luna ianuarie opt gorile au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus după ce ar fi intrat în contact cu un îngrijitor infectat, au declarat joi oficialii instituţiei, potrivit AGERPRES. Articolul Nouă maimuțe de la grădina zoologică din San Diego au devenit primele animale din lume vaccinate împotriva Covid-19 apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.