Șeful Inspectoratului General al Poliției Sergiu Paiu a fost implicat într-un accident rutier pe bulevardul Iuri Gagarin

Jurnal TV, 23 februarie 2021 17:40

Mașina șefului Inspectoratului General al Poliției Sergiu Paiu a fost lovită de un taxi astăzi dimineață, pe bulevardul Iuri Gagarin din Chișinău.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 6 ore
00:00
Acum 8 ore
22:30
Tot mai mulţi producători din Republica Moldova aleg să livreze marfă direct la consumator. O asemenea afacere o dezvoltă și Victor Nistorică din Bardar, care administrează o brutărie.
Acum 12 ore
20:40
Prezentat de Sofia Obadă
20:40
Prezentat de Daniela Ciocanu
20:00
Festivalul „Mărțișor” revine pe scenele de la Chișinău. Unul din cele 16 concerte, care se vor desfășura la cea de-a 55 ediție a Festivalului, va fi dedicat medicilor. Potrivit agendei, festivalul va fi inaugurat pe 1 martie la Palatul Național „Nicolae Sulac” cu genericul „Mărgăritare”, care va reuni cele mai reprezentative forțe artistice ale culturii naționale.
20:00
Serghei Demcenco, directorul adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor va sta în arest încă 15 zile. Curtea de Apel Chișinău a admis recursul procurorilor și a modificat arestul preventiv din 15 zile în 30. Avocatul lui spune că decizia magistraților este neântemeiată. Apărătorul a negat astăzi că Demcenco ar fi acționat în favoarea lui Vladimir Moscalciuc, alias Machena, plasat ieri în izolatorul CNA, reținut în același dosar. Demcenco a participat la ședința de astăzi online.
19:40
Oamenii de prin sate au cam uitat de pandemie. Pentru unii, masca nu mai e un accesoriu de protecție împotriva COVID, iar în loc de dezinfectant, la putere este rachiul consumat cu regularitate. Așa cred oamenii simpli de la țară că luptă cu noul coronavirus. Alții, care se declară mari credincioși, spun chiar că...Dumnezeu îi va păzi de boală.
19:40
Deputatul Dumitru Diacov riscă să rămână fără o parte din avere, dar și fără mandatul de deputat. Despre aceasta anunță Autoritatea Națională de Integritate, care a publicat actul de constatare a abaterilor imputate lui Diacov în declararea averilor. Actul de constatre al ANI va fi remis instanței de judecată, iar deputatul ar putea fi lipsit de proprietăți în valoare de peste 600 de mii de lei.
19:40
Activitatea Primăriei Chișinău în perioada noiembrie 2019 - noiembrie 2020 a fost examinată de către reprezentanții societății civile. Studiul a pornit de la cinci probleme prioritare pentru locuitorii municipiului și de la promisiunile primarului Ion Ceban.
19:40
Impozitele achitate de către Alexandru Dodon, fratele lui Igor Dodon, reprezintă „secret fiscal”. Acest lucru l-a descoperit deputatul PAS Dumitru Alaiba, când a cerut de la Serviciul Fiscal de stat informații în acest sens. Alaiba a apelat la Curtea Constituțională pentru a verifica legea ce îl protejează pe Alexandru Dodon.
19:30
Un nou record negativ de infectări cu coronavirus în Republica Moldova. De ieri și până astăzi au fost confirmate pozitiv 1736 de cazuri noi, numărul fiind cel mai mare de la începutul anului.
18:10
Prezentată de Pavel Sârbu, Beton și Eugen Iuhtimovschi
18:10
Prezentat de Vasile Luchianu
17:40
Faimosul traficant de droguri Pablo Escobar își spune povestea la Jurnal TV. Din săptămâna viitoare, de luni până joi, de la 22:00 urmăriți la postul nostru de televiziune serialul biografic de excepție „Pablo Escobar – Baronul Răului”.
17:30
Numărul celor infectați cu noul coronavirus crește, dar Republica Moldova nu are încă vaccinul, pe care lumea îl așteaptă. Când va fi, nu se știe. Autoritățile explică prin deficitul vaccinului pe piața internațională. Până se vor clarifica lucrurile, Guvernul de la București trimite la Chișinău 20 de mii de doze de vaccin, suficiente pentru a imuniza tot personalul medical. Dacă unii cetățeni așteaptă să fie vaccinați cât mai repede, alții încă stau pe gânduri.
17:30
Ambasadorii Uniunii Europene și ai statelor membre ale UE, acreditați în Republica Moldova, au emis o declarație comună prin care condamnă recentele atacuri publice asupra ambasadorului Peter Michalko și a altor ambasadori/. Se întâmplă după ce Igor Dodon și deputatul fugar Ilan Șor au lansat acuzații grave în adresa șefuluin Delegației UE la Chișinău.
17:20
Mașinile Serviciului de Protecție și Pază de Stat ar fi fost folosite în scopuri personale și nu doar de angajați ai SPPS, ci și de către persoane terțe. Presupuse ilegalitate a fost constatată în cadrul unei cercetări interne a Serviciului, care a sesizat Procuratura Generală.
Acum 24 ore
16:30
Prezentat de Eugenia Apostu
15:50
Șase copii au fost aruncați pe geam de părinții lor, pentru a fi salvați de incendiul, care le-a cuprins casa. Un videoclip arată momentul, în care copiii au fost aruncați de la etajul trei al unui bloc în orașul Istanbul. Atenție, imaginile au un impact emoțional puternic!
15:50
Un zgârie-nori din centrul Varşoviei a devenit cea mai înaltă clădire din Uniunea Europeană. Muncitorii au ridicat un turn de 80 de metri, iar înălţimea totală a clădirii a ajuns la peste 310 metri.
15:50
Scări dărâmate, întuneric, gunoi și miros insuportabil. Un asemena tablou le apare în față celor care ajung în subterana din preajma Autogării Sud. Pentru că le este frică, mulți oameni sunt nevoiți să traverseze neregulamentar. Aceștia spun că acum câteva luni a fost scos pavajul pentru a fi reparată, însă lucrările așa și nu au început. Pretorul sectorului Centru dă asigurări că lucrările vor începe în cel mai scurt timp.
15:50
Premierul armean Nikol Paşinian a denunţat joi o tentativă de lovitură militară şi l-a demis pe şeful Statului Major, după ce comandamentul armatei a cerut demisia guvernului său, relatează agențiile internaționale de presă. Paşinian și-a scos susținătorii în Piaţa Republicii din Erevan. ”Kremlinul urmărește cu neliniște situația”, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui Putin, Dmitri Peskov. Armenia, unde Rusia are amplasată o bază militară, este aliata tradiţională a Moscovei.
15:40
Blocajul politic îi afectează pe oamenii de rând. Unii spun că și-ar dori alegeri anticipate, deoarece actualul Parlament nu-i reprezintă, iar alții vor crearea unui guvern temporar. Care sunt argumentele pro și contra, a aflat echipa noastră de filmare.
15:40
Autorul triplului omor de la Mereșeni, care a fost condamnat de prima instanță la 20 de ani de închisoare, ar putea să-și petreacă tot restul vieții după gratii. Pedeapsa cu detenție pe viață a fost dictată de Curtea de Apel Chișinău.
15:40
Corpul adolescentei de 12 ani din localitatea Speia, raionul Anenii Noi care a căzut sub gheață, în timp ce își făcea poze, încă nu a fost găsit. La două zile de la tragicul incident, salvatorii o mai caută. Operațiunea de căutare este mai dificilă din cauza vizibilității reduse, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.
15:40
Directorul interimar al Penitenciarului numărul 15 Cricova, Victor Munteanu, a fost reținut ieri pentru 72 de ore, în urma unor percheziții efectuate de procurori. Munteanu a fost plasat în izolatorul CNA, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al instituției, fără a da detalii.
15:40
Doi bărbați de 20 și 28 de ani, din Bălți, au fost reținuți pentru 72 de ore, după ce au amenințat cu un cuțit de bucătărie vânzătoarea unui magazin, au agresat-o fizic, iar mai apoi au furat 3300 de lei.
15:40
Un ceh a înotat peste 80 de metri sub gheață, bătând astfel recordul mondial. Inițial, tânărul de 38 de ani trebuia să înoate într-un lac glaciar din Austria. Din cauza restricțiilor anti-Covid, el a fost nevoit să schimbe locația.
15:30
Igor Dodon insistă pe candidatura Marianei Durleșteanu pentru funcția de premier, dar lasă loc pentru eventuale discuții și negocieri. Liderul socialiștilor spune că nu ia în calcul suspendarea președintelui Maia Sandu, dar nici alegerile parlamentare anticipate. Care au fost reacțiile, aflați în continuare!
15:20
Român, stăpân a 40 de „sclavi” moldoveni exploatați pe șantierele din Franța! Rețeaua de criminalitate organizată, care a câștigat ilegal peste 14 milioane de euro, a fost destructurată în urma unei anchete a Poliției de Frontieră din Franța, Poliției Române și Poliției din Republica Moldova, susținută de Europol și Eurojust.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.