Alte 24 de persoane au pierdut lupta pentru viață din cauza Covid-19

UNIMEDIA, 23 februarie 2021 17:30

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță despre înregistrarea altor 24 de decese provocate de Covid-19. Bilanțul total, de la începutul pandemiei ajunge la 3823 decese.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 8 ore
22:00
Parlamentul israelian a autorizat, miercuri, identificarea persoanelor nevaccinate împotriva noului coronavirus, suscitând îngrijorări în ceea ce priveşte respectarea vieţii private a cetăţenilor care refuză să se vaccineze, scrie digi24.ro
21:20
Un microbuz de pasageri s-a răsturnat după ce s-a tamponat cu o mașină. Impactul s-a produs în această seară la Ialoveni.
Acum 12 ore
20:40
Maia Sandu respectă Constituția, guvern interimar până la alegerile parlamentare din 2023 sau destabilizare. Despre aceste scenarii a vorbit liderul PSRM, Igor Dodon, în contextul ultimelor evenimente din țară, în cadrul emisiunii Moldova în direct la Moldova 1.
20:00
Consiliul de Administraţie al Universității de Stat din Moldova își exprimă dezacordul în legătură cu tergiversarea procesului de confirmare a noului rector, Igor Șarov. USM cere organelor de stat să recunoască legitimitatea alegerilor din 16 decembrie, întrucât Universitatea nu poate funcționa în deplina sa capacitate.
19:30
86 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne s-au infectat cu Covid-19 în decurs de o săptămână. Datele au fost prezentate în cadrul conferinței de presă organizate de ministerul Sănătății, de către secretarul de stat din cadrul MAI, Sergiu Golovaci, care a precizat că doi angajați se află în stare gravă.
19:10
Cu mască și câte 10 elevi într-o sală. Aceasta este una dintre condițiile pentru desfășurarea olimpiadelor, inclusă în Instrucținea cu privire la organizarea și desfășurarea olimpiadelor școlare raionale/municipale/zonale în anul de studii 2020-2021, în contextul epidemiologic de Covid-19, elaborată de ministerul Educației. Potrivit instrucțiunii, elevii vor sta câte un în bancă, la o distanță de cel puțin un metru față de ceilalți.
18:40
ÎCS „Premier Energy” SRL anunță încheierea etapei de recepționare a dosarelor de participare la procesul de licitație pentru procurarea energiei electrice. 4 dosare au fost recepționate până în prezent, anunță compania.
18:20
Ministrul Afacerilor Externe al Lituaniei, Gabrielius Landsbergis, va întreprinde mâine, 25 februarie 2021, o vizită de lucru în Republica Moldova.
18:10
O femeie de 30 de ani, locuitoare al raionului Ocniţa satul Clocuşna, a dispărut fără veste, iar poliția solicită ajutorul cetățenilor.
18:00
O minoră de 17 ani din Drochia este căutată de poliție. Adolescenta a plecat de acasă ieri dimineața, în jurul orei 08:30 și până în prezent nu s-a întors.
17:50
Din numărul total de cazuri, înregistrate în ultimele 24 de ore pe teritoriul țării, cele mai multe infectări se atestă în municipiul Chișinău-743.
17:50
Guvernul României a anunțat aprobarea Ordonanței de urgență prin care a fost reglementat ajutorul ce va fi oferit imediat pentru Republica Moldova, anunță șefa statului, Maia Sandu, pe pagina sa de Facebook.
17:30
În cadrul noii ediții a programului XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship, participantele selectate vor avea oportunitatea de a primi suportul necesar dezvoltării afacerii din partea mentorilor care au în spate o experiență bogată în domeniul antreprenorial.
17:20
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță despre decesul altor 23 de persoane din cauza Covid-19. Astfel, bilanțul deceselor a ajuns la 3846.
17:10
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale prezintă informațiile actualizate a situației epidemiologice privind infecția Covid-19.
17:10
Liderul partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat într-un interviu pentru un post de televiziune din România că campania de vaccinare a început deja în R. Moldova.
17:00
O femeie a decedat după ce soțul acesteia a bătut-o și a lăsat-o în mijlocul străzii. Tragedia a avut loc în satul Teiu din stânga Nistrului.
16:50
În Ucraina a început miercuri vaccinarea împotriva Covid-19. Primii imunizaţi la coronavirus vor fi medicii, informează Reuters, citat de Agerpres.
16:40
O donație, care include 25 000 de combinezoane de unică folosință, în valoare de peste 300 mii de dolari SUA a fost oferită astăzi Spitalului Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco”, din partea NATO.
16:20
Primarul comunei Camenca din raionul Glodeni, Ion Postolachi, a decedat. Anunțul a fost făcut de Primăria localității prin intermediul paginii de Facebook.
16:10
Federația Moldovenească de Fotbal a desemnat laureații anului 2020. Pentru a alege cei mai buni fotbaliști și antrenori ai anului trecut, FMF a înaintat 56 de anchete cluburilor și experților de fotbal, inclusiv către Asociația Presei Sportive din Moldova. Totalurile s-au făcut în baza a 53 de anchete, care au fost completate și expediate către FMF.
16:00
Partidul Democrat din Moldova consideră că fracțiunile parlamentare și președintele țării trebuie să recurgă la noi consultări. „Blocajul în care suntem poate fi rezolvat doar prin dialog. Doar prin dialog putem găsi soluții. Președinția trebuie să inițieze cât mai curând aceste consultări, altfel devine sursa blocajului, nu sursa soluției”, a declarat astăzi liderul PD Pavel Filip în cadrul unei conferințe de presă.
15:50
Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid, miercuri, la centrul de la Institutul Cantacuzino. Încă de luna trecută, sportiva a anunțat că se va vaccina de îndată ce va fi posibil, pentru că vrea să se termine pandemia cât mai repede, scrie digi24.ro.
15:50
Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat opinia Comisiei economie, buget și finanțe a Parlamentului privind aplicarea negocierilor directe cu companiile ofertanți de autobuze.
Acum 24 ore
15:30
Imagini incredibile surprinse pe o stradă din SUA. Un șofer s-a trezit în fața unui pericol venit din cer: un avion de mici dimensiuni a aterizat chiar în fața lui, iar impactul a fost iminent.
15:20
A pus kilograme, nici nu a bagat de seamă, iar regimul de carantină impus de pandemie a agravat situația. Cameramanul Sergiu Dobîndă de la UNIMEDIA mărturisește că după sărbătorile de iarnă a ajuns să aibă 94 kilograme. Din acest motiv, după o perioadă în care s-a luptat cu kilogramele, Sergiu Dobîndă a pariat și a decis să treacă la cură de slăbire.
15:20
La trecerea frontierei de stat au fost identificați un șofer de curse lungi cu permisul de conducere falsificat și un pasager ucrainean, dat în căutare pe INTERPOL. Ambele incidente au fost consemnate în ultimele 24 de ore, în punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Reni.
15:00
Un tânăr este cercetat penal, după ce a agresat verbal și fizic un anagajat al Poliției de Frontieră, care își exercita atribuțiile de serviciu. Incidentul a fost consemnat noaptea trecută pe traseul care leagă localitățile de frontieră Soroca și Cosăuți.
14:50
A decedat medicul obstetrician-ginecolog, Anatolie Serbenco, doctor habilitat în medicină, profesor universitar, Catedra de Obstetrică și Ginecologie, USMF „Nicolae Testemiţanu”, unde a activat în calitate de Vicedirector în cadrul instituției în perioada 2010 – 2012. Acesta a decedat în urma infectării cu noul coronavirus.
14:40
Când natura, tradițiile și pasiunea oamenilor locului fiecare în parte și toate la un loc, rezonează puternic - rezultatul este întotdeauna unul strălucitor. Anume așa, grație acestor indispensabile vibrații corelate prin muncă, scop comun și calitate, au fost și sunt create vinurile Château Vartely.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.