Cea mai mare scurgere de informație din istoria Apple: Urmează să apară iPhone 13

Telegraph, 23 februarie 2021 16:20

Gama apple iPhone 12 are o lista tot mai mare de probleme, dar compania pare setată pentru a face schimbări mari cu iPhone 13. Într-un nou video, au fost dezvăluite mai multe upgrade-uri pentru iPhone 13. Acestea fiind spuse, una dintre ele va fi controversată, informează Realitatea.md Apple ar urma să lanseze: 1. iPhone 13 Pro [...] Articolul Cea mai mare scurgere de informație din istoria Apple: Urmează să apară iPhone 13 apare prima dată în Telegraph Moldova.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Telegraph

Acum 12 ore
21:30
Inspectoratul Național de Securitate Publică s-a autosesizat, în urma unei postări, în care un şofer iresponsabil nu a cedat trecerea unor pietoni. Acesta a fost imediat, identificat şi sancționat de către ofițerii de patrulare, conform Codului Contravențional, pentru neacordarea de prioritate legală pietonilor cu amendă de 1500 lei şi cu aplicarea a 4 puncte de [...] Articolul Poliția a sancționat un șofer iresponsabil care nu a cedat trecerea unor pietoni apare prima dată în Telegraph Moldova.
21:20
Calea Ferată a Moldovei trebuia să-și concedieze angajații de care nu mai are nevoie, iar datorii la salarii nu se mai adunau. De această părere este Aureliu Ciocoi, premierul interimar desemnat de către președintele Maia Sandu. În cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, Ciocoi a spus că CFM este la autogestionare financiară, iar managementul [...] Articolul Premierul interimar, desemnat de Maia Sandu: CFM trebuia să-și concedieze angajații de care nu mai are nevoie apare prima dată în Telegraph Moldova.
18:00
Comisia Națională Extraordinară în Sănătate Publică a autorizat Comisiile teritoriale extraordinare de sănătate publică să instituie lockdown la nivel local, informează Telegraph.md, cu referire la hotărârea adoptată astăzi și comunicată de către Guvern. Potrivit hotărârii CNESP nr.49 din 05 martie 2021, Comisiile teritoriale extraordinare de sănătate publică vor asigura prezentarea rapoartelor săptămânale către CNESP privind [...] Articolul NEWS ALERT // CNESP a autorizat Comisiile teritoriale să instituie LOCKDOWN apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:50
Liderul fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță vine cu un îndemn către toată clasa politică din Republica Moldova, transmite Telegraph.md „Îndemn toată clasa politică să chibzuim bine asupra oportunității desfășurării alegerilor parlamentare anticipate în condițiile situației critice pandemice. Îmbolnăvirile și decesele oamenilor dragi nouă în așa caz vor fi pe responsabilitatea actorilor politici, care vor declanșa aceste [...] Articolul Corneliu Furculiță: Îndemn toată clasa politică să chibzuim bine asupra oportunității desfășurării alegerilor parlamentare anticipate apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 24 ore
17:10
Comisia Extraordinară pentru Sănătate Publică a aprobat astăzi reluarea activității centrelor comerciale în zilele de sâmbătă și duminică cu respectarea anumitor condiții. Astfel, magazinele vor lucra în conformitate cu prevederile din Instrucțiunea cu privire la măsurile de prevenire și control al infecției Covid-19, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul oficial al Guvernului. Așadar, administratorii centrelor [...] Articolul BREAKING NEWS // Centrele comerciale își vor relua activitatea în zilele de sâmbătă și duminică apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:50
Posibilitatea acordării țării noastre a unor loturi de vaccinuri din partea Chinei a fost analizată, astăzi, în cadrul unei întrevederi dintre președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze, Zhang Yinghong. Potrivit unui comunicat al Parlamentului, în cadrul discuțiilor au fost abordate diverse aspecte privind colaborarea moldo-chineză, fiind făcut un [...] Articolul China ar putea acorda țării noastre un loc de vaccinuri anti-COVID-19 apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:20
Unii actori politici din afara Parlamentului, dar care sunt utilizați de Maia Sandu, își doresc pentru Moldova un al patrulea scenariu în evoluția crizei politice și anume – revoluție și haos, susține președintele PSRM, Igor Dodon, transmite Telegraph.md ”Cineva mizează pe scenariul numărul patru care ar fi revoluție, maidan, haos. La astfel de scenarii cheamă [...] Articolul Igor Dodon, despre maidan, complicii lui Sandu și soluțiile pentru criza politică apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:20
Astăzi, cele 1810 de doze de vaccin care fac parte din ajutorul umanitar oferit de România pentru Republica Moldova în contextul procesului de imunizare a populației de pe ambele maluri ale râului Nistru, au fost transmise de către reprezentanții instituțiilor naționale de profil și au fost preluate de către specialiștii din sfera medico-sanitară din regiunea [...] Articolul OFICIAL // Chișinăul a transmis la Tiraspol 1810 de doze de vaccin anti-COVID-19, oferite sub forma de donație din partea României apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:50
Igor Dodon și Maia Sandu sunt două persoane publice la fel de active, dar acțiunile actualului președinte al țării sunt mai mediatizate de către jurnaliști. De această părere este majoritatea experților, care a participat la un sondaj realizat de Intellect Group – Rating politic, februarie 2021, transmite Telegraph.md Respondenții au fost invitați să evalueze activitatea [...] Articolul Sondaj: Igor Dodon și Maia Sandu sunt la fel de activi, dar acțiunile președintei sunt mai mediatizate apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:20
Ex-președintele țării, Igor Dodon, rămâne a fi cea mai influentă persoană din Republica Moldova. De această părere este majoritatea experților, care a participat la un sondaj realizat de Intellect Group – Rating politic, februarie 2021, transmite Telegraph.md Respondenții au fost invitați să evalueze influența persoanelor publice din țara noastră, atribuindu-le de la 1 la 10 [...] Articolul Igor Dodon este cea mai influentă persoană din Republica Moldova, arată datele unui sondaj apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:10
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării vine cu o reacție, după ce mai mulți elevi au lansat o petiție prin care cer anularea examenelor de Bacalaureat, întrucât aceștia nu sunt mulțumiți de rezultatele acumulate pe timp de pandemie, iformează Jurnal.md Potrivit Ministerului Educației, сirса 16.000 de absolvenți ai programei de liceu au solicitat în scris, pe [...] Articolul Reacția Ministerului Educației, după petiția lansată privind anularea examenelor de Bacalaureat apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:50
Autoritățile din Belarus au anunțat că au cerut Lituaniei să o extrădeze pe lidera în exil a opoziției belaruse, Svetlana Tihanovskaia, fugită din țară după alegerile prezidențiale și după campania de represiune dură începută de regimul Lukashenko la adresa opozanților săi. „Parchetul general a cerut Parchetului general al Lituaniei să o extrădeze pe Svetlana Tihanovskaia pentru ca ea să [...] Articolul Regimul Lukashenko cere Lituaniei să o extrădeze pe Svetlana Tihanovskaia apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:30
Dacă ne vom pomeni într-un blocaj total, Parlamentul ar putea anunța stare excepțională pentru a oferi Guvernului interimar competențe suplimentare, care să-i permită să facă rectificări la buget, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii de vineri, infornează BreakingNews.md Președintele PSRM a menționat că legea prevede acest lucru, dar în același timp și-a exprimat speranța [...] Articolul Dodon: Starea de situație excepțională poate fi declanșată și în caz că nu se poate asigura îndeplinirea normelor constituționale apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:30
Municipiul București reintră în scenariul roșu, după ce rata de incidență COVID a urcat vineri la 3,05, potrivit datelor anunțate de GDS. Potrivit reglementărilor în vigoare, la rata de incidență peste 3 la mie restaurantele se închid la interior, la fel și cinematografele, teatrele, sălile de jocuri de noroc, dar după o decizie a Comitetului Minicipal [...] Articolul Bucureștiul a intrat din nou în scenariul roșu. Ce presupune asta apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:20
Serviciul Fiscal de Stat (SFS) va desfășura la data de 8 martie acțiuni de monitorizare și verificare a contribuabilii care comercializează flori în piețele autorizate și unitățile de comerț de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în scopul prevenirii comerțului ilicit cu flori, fără documentarea tranzacțiilor prin echipamentele de casă și control. Potrivit SFS, acțiunile se [...] Articolul Fiscul va controla pe 8 martie comercianții de flori apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:20
Alegerile parlamentare anticipate nu vor rezolva criza politică din Republica Moldova. De această părere este majoritatea experților, care a participat la un sondaj realizat de Intellect Group – Rating politic, februarie 2021. Datele arată că 62% din analiștii, care au participat la sondaj, sunt convinși că anticipatele nu vor soluționa blocajul politic, doar 31 la [...] Articolul Anticipatele nu vor soluționa criza politică din Moldova, spun 62% din experții, care au participat la un SONDAJ apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:10
Cetățenii străini nu vor mai fi obligați să prezinte un test PCR COVID-19 negativ la intrarea în Republica Moldova, așa cum urma să se întâmple începând cu 5 martie 2021, informează Telegraph.md, cu referire la hotărârea de ieri a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică. Potrivit hotărârii CNESP din 4 martie 2021, la intrarea în [...] Articolul Cetățenii străini nu vor mai fi obligați să prezinte un test PCR COVID-19 negativ la intrarea în Republica Moldova apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:10
Zece persoane au murit, iar altele au fost rănite în urma prăbuşirii unui elicopter militar în estul Turciei, anunţă Ministerul Apărării de la Ankara, conform cotidianului Hurriyet, citat de Mediafax. Printre persoanele decedate se numără şi un comandant militar, general-locotenentul Osman Erbas. Ministerul turc al Apărării a comunicat că este vorba de un accident. Elicopterul militar, [...] Articolul Zece morţi în urma prăbuşirii unui elicopter militar în Turcia apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:10
Grupul farmaceutic american Pfizer urmează să concedieze 15% din personalul centrului său de distribuţie de la Zaventem (Belgia), urmând ca o parte din activităţile acestui centru să fie delocalizate în România, informează cotidianul La Libre Belgique, citat de Agerpres. Potrivit unor surse sindicale, aproximativ 38 din cei 238 de angajaţi de la centrul de distribuţie pe [...] Articolul Pfizer face concedieri în Belgia şi transferă o parte dintre activităţi în România apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:00
La întrunirea săptămânală a membrilor Comisiei Unificate de Control din 4 martie 2021 delegația Republicii Moldova a abordat din nou problema cetățenilor răpiți în raionul Camenca de către reprezentanți înarmați ai structurilor de forță subordonate Tiraspolului. Subiectul rămâne actual în contextul în care doi dintre cetățeni continuă să fie deținuți ilegal, fiind refuzate apelurile autorităților [...] Articolul Încă o ședință a Comisiei Unificate de Control a eșuat din lipsă de consens asupra ordinii de zi apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:50
Primăria municipiului Chișinău, MasterCard și Moldova Agroindbank au început să testeze prima soluție în Moldova care va permite călătorilor din transportul public să achite călătoria fără numerar. Terminalele de plată care acceptă achitările cu un card de plată contactless al oricărei bănci din lume, ale diferitor sisteme de plăți, cu smartphone-ul sau alt dispozitiv dotat [...] Articolul Începe implementarea plăților electronice în transportul public din capitală apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:40
Bărbatul ce apare în imagini este căutat de polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de furt. Acesta urmează a fi identificat și cercetat penal pentru faptul sustragerii pe ascuns a mijloacelor bănești, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul oficial al Poliției. Cazul a avut [...] Articolul FOTO // Dacă recunoști bărbatul din imagine, anunță Poliția apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:30
În contextul crizei pandemice, Igor Dodon, liderul socialiștilor din Republica Moldova, face un apel public ​​la responsabilitate și la cooperare între instituțiile statului, să fie lăsate dezbaterile politice și interesele electorale deoparte, să-și unească acum cu toții eforturile, să opteze pentru soluțiile politice optime și patriotice pentru a depăși criza sanitară complicată în care intră [...] Articolul Apelul lui Igor Dodon în contextul crizei pandemice apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:20
Dacă ne vom pomeni într-un blocaj total, Parlamentul ar putea anunța stare excepțională pentru a oferi Guvernului interimar competențe suplimentare, care să-i permită să facă rectificări la buget, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii de vineri. Președintele PSRM a menționat că legea prevede acest lucru, dar în același timp și-a exprimat speranța că nu [...] Articolul Parlamentul ar putea oferi competențe suplimentare Guvernului, pentru a soluționa criza pandemică apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:20
De strigat sunt buni, dar când trebuie să facă treabă, se dau cu fundul la perete. Așa a comentat președintele PSRM, Igor Dodon, refuzul partidelor de dreapta de a vota Legea lustrației, inițiată de deputații socialiști. ”Legea lustrației pe care au inițiat-o socialiștii nu are susținere în Parlament. Cei care strigau despre deoligarhizare, ei când [...] Articolul Dodon: Toate partidele din Parlament, cu excepția socialiștilor, sunt categoric împotriva legii lustrației apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:20
Noaptea trecută, la ora 03:05, poliția din Florești a fost sesizată de paznicul unei instituții de învățământ, care a comunicat că în adiacentul instituției a depistat o roabă și un safeu metalic. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că safeul a fost sustras din incinta filialei unei bănci. În urma măsurilor de investigație întreprinse [...] Articolul Furt la filiala unei bănci din localitatea Mărculești, raionul Florești apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:10
Amenințată de valul al treilea al pandemiei, Ungaria impune noi restricții. Astfel, de luni școlile primare, grădinițele și creșele se închid până pe 7 aprilie, iar cursurile acestora se mută online. De asemenea, majoritatea magazinelor, cu excepția celor alimentare, farmaciilor și benzinăriilor, dar și multe afaceri își vor suspenda activitatea până pe 22 martie. Rămân [...] Articolul Ungaria se teme de al treilea val al pandemiei și impune noi restricții. Se închid școli, magazine, afaceri apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:00
Liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, şi-a reiterat propunerea făcută şefei statului în vederea depăşirii blocajului politic şi anume: formarea unui guvern de tranziţie, asumat de Platforma DA, cu declanşarea ulterioară a alegerilor parlamentare anticipate, însă, în conformitate strictă cu normele constituţionale. Declaraţii în acest sens au fost făcute aseară la postul public [...] Articolul Andrei Năstase şi-a reiterat propunerea făcută Maiei Sandu în vederea depășirii blocajului politic apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:00
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a aprobat semnarea Comunicatului Comun cu privire la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Republica Trinidad și Tobago, informează Telegraph.md, cu referire la decretul prezidențial din 3 martie 2021. Republica Trinidad și Tobago este o țară insulară formată din două insule principale, Trinidad și Tobago, și din numeroase insule [...] Articolul Maia Sandu a aprobat stabilirea relațiilor cu Republica Trinidad și Tobago apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:50
Luptați cu pandemia, nu cu locurile de muncă! Mai mulți reprezentanți ai întreprinderilor mici și mijlocii (ÎMM), care își desfășoară activitatea în centrele comerciale, au protestat la Președinție. Oamenii vor să-și reia activitatea și i-au cerut Maiei Sandu să lupte cu pandemia, dar nu cu locurile de muncă. Protestatarii au venit înarmați cu veselă din [...] Articolul VIDEO // Un nou protest pe scările Președinției. Maia Sandu nu a ieșit să discute cu protestatarii apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:50
Liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, şi-a reiterat propunerea făcută şefei statului în vederea depăşirii blocajului politic şi anume: formarea unui guvern de tranziţie, asumat de Platforma DA, cu declanşarea ulterioară a alegerilor parlamentare anticipate, însă, în conformitate strictă cu normele constituţionale. Declaraţii în acest sens au fost făcute aseară la postul public [...] Articolul Andrei Năstase şi-a reiterat propunerea făcută Maiei Snadu în vederea depăşirii blocajului politic apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:50
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu Ambasadorul Slovaciei în țara noastră, Dušan Dacho. În cadrul discuției au fost abordate subiecte actuale de pe agenda bilaterală, dar și oportunități de impulsionare a relațiilor moldo-slovace, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul oficial al Președinției. „Am discutat despre criza pandemică și cea politică din Republica [...] Articolul Maia Sandu s-a întâlnit astăzi cu Ambasadorul Slovaciei în țara noastră apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:30
Președintele țării, Maia Sandu, ar trebui să renunțe, măcar pentru o perioadă, la ideea alegerilor parlamentare anticipate și să se ocupe de rezolvarea crizei pandemice. Opinia a fost expusă de către decanul FRIŞPA, academicianul Alexandru Solcan, într-o postare pe Facebook. “Președinta ar avea doar de câștigat dacă ar renunța pentru o perioadă la ideea fixă [...] Articolul Elita moldovenească o îndeamnă pe Maia Sandu să renunțe la anticipate și să se preocupe de criza pandemică din țară apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:30
Echipa Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) care investighează originea pandemiei intenționează să renunțe la un raport interimar referitor la misiunea sa recentă în China, din cauza tensiunilor în creștere dintre Beijing și Washington legate de anchetă. Totodată, un grup internațional de oameni de știință a făcut apel pentru efectuarea unei noi investigații, a declarat joi [...] Articolul Echipa OMS care investighează originea Covid-19 vrea să renunțe la raportul privind misiunea recentă în China apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:20
Papa Francisc începe vineri o vizită istorică în Irak, țară predominant musulmană. Este primul Suveran Pontif care ajunge pe acest teritoriu. În ciuda riscurilor de securitate și sanitare, capul Bisericii Catolice va petrece aici 4 zile. Vizita începe în capitala Bagdad și continuă în orașele Mosul şi Erbil. Pe stadionul din Erbil va fi oficiată [...] Articolul Papa Francisc face o vizită istorică în Irak. Este primul Suveran Pontif care ajunge în țara musulmană apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:20
O fetiță de numai 7 ani din Alabama a strâns o parte din banii necesari pentru operația care-i poate salva viața vânzând limonadă. Copila a fost diagnosticată cu mai multe malformații cerebrale și are nevoie de o sumă importantă pentru operația pe creier. Impresionați de povestea ei, mulți oameni au făcut donații, așa că, până [...] Articolul O fetiță din SUA vinde limonadă pentru a-și salva viața. Câți bani a strâns pentru operațiile costisitoare apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:20
Trecerea elevilor din clasele primare la studii online va afecta economia țării. Despre aceasta liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat în cadrul emisiunii live. “Este evident că profesorii sunt supuși riscului, de asta și s-a luat decizia de a trece la online pe o perioadă și de a extinde vacanța. Dar cred că nu putem [...] Articolul Igor Dodon roagă Guvernul să nu-i treacă pe elevii claselor 1-4 la studii online apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:10
În ziua în care în țară a fost înregistrat un antirecord de cazuri de COVID-19, pe 4 martie, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a anulat hotărârea emisă în luna februarie care obligă persoanele ce intră în țară să prezente testul negativ la noul coronavirus la intrarea în țară. Dacă nu era abrogată, această măsură [...] Articolul STOP FAKE! CNESP nu a anulat posibilitatea intrării în țară la prezentarea unui test negativ la COVID-19 apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:00
Berbec Nu este chiar cea mai ușoara sau simplă perioadă pentru nativii din zodia Berbec, așa că ai nevoie de mai multă concentrare ca oricând. Încearcă să lași lucrurile lipsite de importanță deoparte și sub nicio formă nu intra în conflicte. Orgoliul tău este suficient pentru a stârni mici războaie, așa că se recomandă calm, răbdare [...] Articolul Horoscop 5 martie 2021. O zodie stă foarte bine la capitolul bani apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:40
Polițiștii din statul american Tennessee au găsit 150 de copii dispăruți, în cadrul unei acțiuni care a început anul trecut și s-a desfășurat pe întreg teritoriul statului, scrie BBC. În total, 240 de copii erau dați dispăruți, iar poliția îi caută acum pe restul. Copiii găsiți au vârste cuprinse între 3 și 17 ani. Investigatorii cred [...] Articolul Poliția americană a găsit 150 de copii dispăruți, în cadrul unei acțiuni fără precedent apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:20
Oleg Crudu, directorul Centrului COVID-19 Chișinău dezminte și dezaprobă declarațiile consilierei prezidențiale Ala Nemerenco cu privire la informația precum că Centrul de triere de la Moldexpo nu mai primește ambulanțe cu bolnavi și că aceștia sunt duși direct la spitalele unde se mai găsește câte un pat. Potrivit Agora.md, Crudu a declarat că în total, [...] Articolul STOP FAKE! Directorul Centrului COVID-19 Chișinău dezminte declarațiile consilierei prezidențiale Ala Nemerenco apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:00
La solicitarea ministerului Educației, Culturii și Cercetării, UNICEF a donat un lot de materiale de protecție și igienă pentru personalul Serviciilor de Asistență Psihopedagogică, copiii cu deficiențe de auz și copiii cu cerințe educaționale speciale din 35 de raioane, inclusiv din UTA Găgăuzia. Este vorba despre 10.632 de măști cu fereastră în dreptul gurii, 1.100 [...] Articolul UNICEF a donat măști de protecție speciale pentru copiii cu dizabilități și personalul din serviciile de asistență psihopedagogică din 35 de raioane ale țării apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:50
Zinaida Greceanîi anunță că a avut, astăzi, o întâlnire de lucru cu Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi, secretarul de stat de la Ministerul finanțelor Tatiana Ivanicichina, secretarul de stat de la Ministerul sănătății, muncii și protecției sociale Tatiana Zatîc, în cadrul căreia s-au discutat acțiunile imediate ce urmează a fi întreprinse în vederea demarării achiziționării lotului [...] Articolul BREAKING NEWS // Guvernul a informat Parlamentul că este pregătit să cumpere cca 1 milion de doze de vaccin împotriva COVID-19 apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:40
Persoanele care locuiesc în locuințe pasibile de privatizare conform Legii privatizării fondului de locuințe vor obține  dreptul de a le privatiza până la 31 mai 2024, având obligația de a înregistra dreptul de proprietate în modul stabilit prin Legea cadastrului bunurilor imobile. Un proiect de lege în acest sens a fost aprobat de Parlament în [...] Articolul O nouă prelungire a termenului de privatizare a locuințelor apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:20
Peste 4400 de persoane au beneficiat în anul 2020 de operaţii de cataractă efectuate de instituţiile medicale contractate de Compania Naţională de Asigurări în Medicină. Numărul intervenţiior s-a micşorat cu 148 de cazuri faţă de volumul planificat, din cauza pandemiei de COVID-19. Pentru operaţiile respective, din fondurile de asigurare obligatorie de asistenţă medicală au fost [...] Articolul Peste 4400 de operații de cataractă, finanţate în 2020 din fondurile de asigurare medicală obligatorie apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:10
Începând de  astăzi, 5 martie, intră în vigoare noi măsuri de prevenire şi control al infecţiei COVID-19 la traversarea frontierei de stat pe sensul de intrare în Republica Moldova. Conform Hotărârii CNESP nr.48 din 4 martie 2021, persoanele care traversează frontiera de stat pe sensul de intrare în Republica Moldova vor completa, în mod obligatoriu, [...] Articolul Noi reguli de intrare în Republica Moldova, începând cu 5 martie. Ce trebuie să faci la vamă apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:00
Varianta de SARS-CoV-2 detectată prima oară în Marea Britanie, mutaţia B.1.1.7, reprezintă deja 46 % dintre cazurile pozitive din Germania, a informat miercuri Institutul Robert Koch (RKI) de virusologie, citat de EFE. Potrivit unui raport al acestui centru de referinţă în pandemie, cu 25.000 de cazuri recente, varianta britanică avansează cu repeziciune în cea mai [...] Articolul Variantă britanică a COVID-19 reprezintă deja 46% dintre cazurile din Germania apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:50
Consultările pe care le poartă Maia Sandu cu societatea civilă cu privire la depășirea crizei politice, amintesc de perioada când Vladimir Plahotniuc implica societatea civilă loială, atunci când dorea să-și promoveze vreo idee năstrușnică, a declarat președintele PSRM, Igor Dodon, la emisiunea de vineri. Liderul PSRM susține că este un know how pentru Republica Moldova [...] Articolul Dodon: Consultările pe care le poartă Maia Sandu cu societatea civilă amintesc de acțiunile lui Vladimir Plahotniuc apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:50
Aproape un miliard de tone de alimente sunt aruncate anual pe glob, arată un nou studiu publicat de Organizaţia Naţiunilor Unite, informează Reuters. Raportul estimează că 931 milioane de tone de alimente au fost risipite în 2019, echivalentul a 23 milioane de camioane de câte 40 de tone fiecare, care puse cap la cap ar [...] Articolul Oamenii aruncă anual aproape un miliard de tone de alimente apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:50
Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 06.03.2021 (ora 07:00) – 08.03.2021 (ora 19:00), va fi suspendată circulația transportului public pe strada Ion Creangă, pe tronsonul cuprins între str. V. Belinski și str. E. Coca spre direcția str. Alba-Iulia. Măsura a fost luată de autoritățile municipale în vederea executării lucrărilor de pozare a rețelelor inginerești, pe durata zilelor [...] Articolul Transportul public pe strada Ion Creangă din capitală, suspendat apare prima dată în Telegraph Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.