Ex-premierul Ion Chicu a făcut din nou COVID-19

Albasat, 23 februarie 2021 16:00

Fostul prim-ministru Ion Chicu a făcut din nou infecția COVID-19 și este internat la Spitalul clinic Republican „Timofei Moșneaga”. „Stimați Prieteni! Avem în țară cei mai buni medici din lume! Totul va fi bine!  Mulțumesc tuturor pentru cuvinte calde și urări de sănătate! Vă rog aveți mare grijă de sănătate!”,... The post Ex-premierul Ion Chicu a făcut din nou COVID-19 appeared first on Portal de știri.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Albasat

Acum 12 ore
18:20
29 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în raionul Nisporeni. Numărul cazurilor de COVID-19 confirmate în Nisporeni a ajuns la 1789, de la începutul pandemiei, potrivit datelor transmise de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Totodată, MSMPS anunță și un deces în raionul Nisporeni, provocat de... The post COVID-19 Nisporeni: 29 cazuri de infectare cu noul coronavirus și un deces, înregistrate în ultimele 24 ore appeared first on Portal de știri.
18:10
Alte 1800 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 8 sunt de import (3-Ucraina, 1- Cehia, 1- Egipt, 1-Germania, 1-Italia, 1-România). Numărul total teste efectuate – 4780, dintre care 4385 primare și 395 repetate. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în... The post 1800 cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore appeared first on Portal de știri.
17:50
Pe pantele înalte a raionului Ungheni, la Crama Mirceşti, îl găsim pe Arcadie Foşnea, fondatorul Cramei şi preşedintele Asociaţiei Micilor Producători de Vinuri. Acesta şi-a dedicat ani din viaţă pentru a studia arta vinurilor şi a viţei de vie peste hotare şi a găsit curajul de a se întoarce acasă,... The post Mici vinificatori cu istorii de mare curaj. Află istoria Cramei Mircești, unde poți degusta vinuri tradiționale appeared first on Portal de știri.
17:20
Ambasada României la Chișinău informează că ieri, 3 martie 2021, a continuat distribuirea echipamentelor medicale de protecție donate de România Republicii Moldova la 19 februarie 2021. Astfel, printre beneficiarii de ieri a acestui ajutor a fost și IMSP Spitalul Raional Nisporeni. Potrivit unei dispoziții din data de 26 februarie a... The post O parte din echipamentele medicale de protecție, donate de România Republicii Moldova, a ajuns la Nisporeni appeared first on Portal de știri.
Acum 24 ore
15:30
Femei cu idei. Emisiune TV/2 The post Femei cu idei. Emisiune TV appeared first on Portal de știri.
15:10
Organizaţiile de tineret şi grupurile de iniţiativă ale tinerilor din raionul Nisporeni au posibilitatea să inițieze proiecte de dezvoltare la nivel local, datorită Concursului de granturi 2021 la nivel local anunțat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și Consiliul Raional Nisporeni. Proiectele propuse trebuie să se desfăşoare pe... The post Tinerii din Nisporeni sunt îndemnați să aplice la Concursul de granturi 2021 pentru proiecte la nivel local appeared first on Portal de știri.
13:30
Organizațiile neguvernamentale de media își exprimă îngrijorarea în legătură cu practicile abuzive de intimidare a jurnaliștilor de către angajații Poliției. Declarația vine după ce, potrivit portalului NewsMaker, după publicarea unui articol despre existența unui dosar penal intentat în privința a doi polițiști, redacția a fost acționată în judecată de către... The post ONG-urile de media sunt îngrijorate de practicile abuzive de intimidare a jurnaliștilor appeared first on Portal de știri.
13:10
Un copil de un an și nouă luni a murit astăzi, 4 martie, căzând în gol de la etajul nouă al unui bloc de locuit din capitală, transmite IPN. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, apelul la 112 a parvenit aproape de ora 12.00, iar la fața locului, pe... The post Un copil de nici doi ani a murit căzând în gol de la etajul nouă appeared first on Portal de știri.
09:30
The post Femei cu idei. Emisiune TV appeared first on Portal de știri.
08:30
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8107 Coroana daneza 208 DKK 1 2.8499 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.3915 Coroana norvegiana 578 NOK 1 2.0716 Coroana suedeza 752 SEK 1 2.0947 D.S.T. 960 XDR 1 25.2564 Denar macedonian 807 MKD 10 3.4424 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 04.03.2021 appeared first on Portal de știri.
Ieri
22:50
Mai multe persoane au fost rănite în Suedia după ce au fost înjunghiate de un individ în orașul Vetlanda. Surse din serviciile de securitate ale țării susțin că incidentul pare a fi de natură teroristă.  Autoritățile locale au transmis că agresorul este un tânăr de peste 20 de ani. Bărbatul... The post Atentat terorist în Suedia. Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane appeared first on Portal de știri.
22:40
Facebook a lansat aplicația Bars pentru rapperii aspiranți. La fel ca TikTok, aceasta le dă ocazia utilizatorilor să creeze clipuri de scurtă durată.  Hai să vă spun despre această nouă aplicație. Se numește Bars. O platformă simplă pe care să creezi rime cu ușurință. Ai nevoie doar de căști, noi... The post TikTok are un rival de la Facebook. Rețeaua lui Zuckerberg a lansat aplicația Bars appeared first on Portal de știri.
22:10
Patru cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în raionul Nisporeni. Numărul cazurilor de COVID-19 confirmate în Nisporeni a ajuns la 1760, de la începutul pandemiei, potrivit datelor transmise de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. În total, în Republica Moldova, în ultimele 24 ore au fost... The post COVID-19 Nisporeni: Patru cazuri de infectare cu noul coronavirus, înregistrate în ultimele 24 ore appeared first on Portal de știri.
22:10
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță astăzi, 3 martie, 24 de decese asociate COVID-19. Sunt raportate și 1550 de cazuri noi de infectare, bilanțul ajungând la 189 397. Responsabilii din sănătate anticipează că, până la finele lunii martie, numărul cazurilor de îmbolnăvire va fi și mai mare, iar presiunea... The post Numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 a crescut cu 32,5%. Prognozele sunt alarmante appeared first on Portal de știri.
22:10
Guvernul grec a anunţat miercuri că lockdown-ul aflat în vigoare pentru combatarea pandemiei de COVID-19 va fi prelungit până la 16 martie şi va fi suplimentat cu noi restricţii, având în vedere că ţara trece prin perioada „cea mai dură” a epidemiei, relatează AFP, citată de Agerpres. Grecia, aflată în... The post Grecia anunţă restricții suplimentare pentru perioada „cea mai dură” a pandemiei COVID appeared first on Portal de știri.
17:50
În ultimele 24 de ore, în Republica Moldova au fost procesate 4548 de teste, fiind confirmate 1550 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care șase de import. În total, până la ziua de astăzi, în ţară au fost înregistrate 189 397 de cazuri de COVID-19, transmite MOLDPRES. Potrivit... The post COVID-19: În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1550 de cazuri noi appeared first on Portal de știri.
17:20
Primele doze de vaccin Pfizer ar urma să ajungă în Republica Moldova în a doua jumătate a lunii martie, prin platforma COVAX. Despre aceasta a anunțat președintele Maia Sandu, după o discuție cu președinte regional Pfizer, Sinan Atlig, se arată într-un comunicat de presă al Președinției, transmite IPN. Dosarul cu... The post Primele doze de vaccin Pfizer ar urma să ajungă în țară în a doua jumătate a lunii martie appeared first on Portal de știri.
17:10
Federația Sindicală a Feroviarilor din Republica Moldova anunță pentru mâine, 4 martie, o acțiune de protest în fața clădirii Parlamentului și a Președinției, în legătură cu situația creată la întreprinderea de stat  „Calea Ferată din Moldova”, transmite IPN. Organizatorii precizează că scopul acțiunii ține de apărarea drepturilor și intereselor de... The post Feroviarii vor protesta mâine în fața Parlamentului și Președinției appeared first on Portal de știri.
17:00
Nisporenenii căzuţi pe câmpul de luptă din Transnistria au fost comemoraţi de toţi camarazii şi administraţia locală, prin depunere de flori şi o minută de reculegere. Astfel, cei patru ostaşi nisporeneni, au fost onoraţi de gândurile bune şi durerea nespusă a colegilor de armă. Administraţia locală a oferit tuturor luptătorilor... The post Eroii niciodata nu se uita! appeared first on Portal de știri.
17:00
Încă 14 400 de doze de vaccin AstraZeneca contra COVID-19, suplimentar la donația de 21 600 de doze din România, urmează să ajungă mâine, 4 martie, în Republica Moldova. Lotul este acordat pe platforma COVAX. Despre aceasta a anunțat secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Tatiana... The post Încă 14 400 de doze de vaccin urmează să ajungă mâine în Republica Moldova appeared first on Portal de știri.
12:20
Vacanța școlară de primăvară, planificată în perioada 5-8 martie, a fost prelungită până pe 15 martie 2021. O decizie în acest sens a fost aprobată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în contextul acțiunilor de prevenire a răspândirii infecției COVID-19. Ministerul Educației precizează că recuperarea orelor se va efectua cu... The post Vacanța de primăvară, prelungită până pe 15 martie appeared first on Portal de știri.
11:00
Consilierul prezidențial Ala Nemerenco, fostă ministră a sănătății, susține că înregistrarea, la Agenția Medicamentului, a vaccinului Sputnik V s-a făcut pentru că „un lot de câteva sute de mii de doze de această marcă așteaptă să primească autorizația de import pentru ca să fie introdus în țară și să fie... The post Înregistrarea vaccinului Sputnik V s-a făcut pentru comercializarea la privat, declarație appeared first on Portal de știri.
10:50
Agenți economici, persoane fizice, notari și alți intermediari, din Republica Moldova și România, sunt suspectați că ar face parte dintr-o schemă prin care mai mulți moldoveni au fost ajutați, contra cost, să obțină diverse servicii pentru redobândirea cetățeniei române. Sumele pretinse variau între 50 și 5 000 de euro, transmite... The post Corupție la perfectarea actelor românești. Trei suspecți au fost reținuți appeared first on Portal de știri.
08:50
Peste doar două săptămâni, Seychelles va deveni prima țară din lume care atinge imunitatea colectivă în urma vaccinării. Atunci, 70% dintre locuitori vor fi primit cea de-a doua doză a vaccinului chinezesc Sinopharm.  Programul de vaccinare a început în ianuarie, iar până acum a fost imunizată peste 44% din populație. În... The post Prima țară din lume care se apropie de imunitatea colectivă appeared first on Portal de știri.
08:40
Vaccinarea împotriva COVID-19 a început și la Nisporeni. Primii au fost vaccinați medicii Malic Igor, șeful secției COVID din cadrul spitalului raional Nisporeni, și Nemțanu Viorel, șeful secției Reanimare și Terapie Intensivă și personalul medical din secțiile pe care le conduc cei doi medici. Despre aceasta anunță IMPS Spitalul Raional... The post Vaccinarea împotriva COVID-19 a început și la Nisporeni: „A apărut speranța la capătul tunelului” appeared first on Portal de știri.
08:40
Banca Națională se va axa, în 2020, în procesul de supraveghere bancară, pe acele domenii în care pot surveni cele mai mari riscuri, având în vedere imprevizibilitatea efectelor economice ale pandemiei COVID-19 în următoarea perioadă asupra băncilor. Este vorba despre cinci domenii, dintre care: riscul de credit, riscul asociat tehnologiilor... The post Cinci priorități ale Băncii Naționale în supravegherea bancară pentru 2021 appeared first on Portal de știri.
08:30
18 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în raionul Nisporeni. Numărul cazurilor de COVID-19 confirmate în Nisporeni a ajuns la 1756, de la începutul pandemiei, potrivit datelor transmise de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Totodată, în raion au fost înregistrate și două decese provocate de... The post COVID-19 Nisporeni: 18 cazuri de infectare cu noul coronavirus și 2 decese, înregistrate în ultimele 24 ore appeared first on Portal de știri.
08:30
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8061 Coroana daneza 208 DKK 1 2.8345 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.3858 Coroana norvegiana 578 NOK 1 2.0597 Coroana suedeza 752 SEK 1 2.0792 D.S.T. 960 XDR 1 25.1453 Denar macedonian 807 MKD 10 3.4193 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 03.03.2021 appeared first on Portal de știri.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:00
Primăvara a fost întâlnită cu cântec de artiştii din raionul Nisporeni, care au organizat un concert online, pentru a bucura toţi spectatorii cu melodii de suflet şi pentru a le ura tot ce este mai bun. Astfel, astăzi a fost postat pe reţelele de socializare a Consiliului Raional Nisporeni concertul... The post Primăvara a fost întâlnită cu cântece în raionul Nisporeni appeared first on Portal de știri.
14:10
Reprezentanții Consiliului raional Nisporeni și ai Primăriei orașului au adus astăzi, 2 martie, un omagiu de comemorare pentru cei căzuți în războiul de pe Nistru din 1992. Evenimentul de comemorare s-a desfășurat la Monumentul Eroilor din orașul Nisporeni. Toți cei prezenți și-au exprimat recunoștința pentru toți veteranii care au luptat... The post Victimele războiului din 1992, comemorate la Nisporeni: S-au scurs 29 ani. Problema transnistreană rămâne un „conflict înghețat” appeared first on Portal de știri.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.