PopCorn Show, 23 Februarie

Jurnal TV, 23 februarie 2021 14:40

Prezentat de Bogdan Dascăl, Alex Marcoci și Gabi Marcu

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 6 ore
00:30
Serialul Sprinter redă zbuciumul sfârșitului anilor 90, când personajul central, un tânăr de 16 ani, Vova Damir, este nevoit să supraviețuiască într-o lume criminală.
Acum 8 ore
21:30
Oricine a băut vreodată un vin bun produs pe aceste meleaguri a dat afirmativ din cap. Calitatea multor vinuri este apreciată de către experții cu renume mondial, care declară fără ocolișuri: dacă Republica Moldova are ceva competitiv, acest lucru este vinul. Că e așa sau altfel, urmează să vedem. Deocamdată, știm că una dintre cele mai mari fabrici de vin de aici a fost închisă. Angajații au fost trimiși acasă, iar proprietarii au început să vândă tot, inclusiv cisternele de inox. Deoarece conflictul între foștii muncitori și angajatori s-a agravat, echipa noastră de filmare a mers la fața locului, la Nisporeni.
21:20
Prezentat de Adrian Prodan
Ieri
00:20
Prezentată de Leanca Grițcan
26 februarie 2021
21:10
Cosmeticele coreene au devenit un fenomen în ultimii ani. Popularitatea lor s-a răspândit și în țara noastra, unde tot mai multe femei optează pentru produsele create în Coreea de Sud. La Expoziția Beauty din Chișinău, standul My Skin s-a bucurat de cea mai mare popularitate.
21:10
21:00
Prezentat de Sofia Obadă
20:30
Reabciuk, în optimele Europa League
20:00
O companie din Moldova, care aparține unui figurant în dosarul fraudei bancare, s-ar fi ocupat cu contrafacerea vinurilor de marcă. În noiembrie anul trecut, inspectorii vamali au reținut mai multe loturi cu sticle cu vin, etichetate ca aparținând unui celebru brand australian, dar care, de fapt, erau îmbuteliate la o vinărie din satul Zâmbreni, raionul Ialoveni. Acestea urmau să ajungă pe piața din Hong-Kong. Procurorii au pornit o cauză penală pentru prejudicierea drepturilor de autor ale deținătorilor mărcii. Potrivit surselor Jurnal TV, doar în 2020, peste 50 de containere cu vin autohton, marcate ca fiind ale brandului australian, au trecut ieșit din vama moldovenească.
20:00
Statele Unite au desfășurat un atac aerian în Siria, fiind utilizate avioanele de luptă F15. Ținta acestora au fost grupuri islamiste proiraniene, scrie Reuters. Acestea sunt primele raiduri aeriene efectuate de Statele Unite în Siria de la începutul mandatului preşedintelui Joseph Biden.
20:00
Pandemia de coronavirus, care a afectat grav în ultimele luni statul american California, i-a constrâns pe organizatori să opteze în acest an pentru o gală virtuală a Globurilor de Aur. Sunt două spaţii - Beverly Hills şi New York -, însă nimic nu poate să garanteze că artiştii care îşi vor primi trofeele prin videoconferinţă, din confortul oferit de sufrageriile lor, vor opta pentru abstinenţă în ceea ce priveşte consumul de alcool, scrie AFP.
20:00
Regina Elisabeta a lăudat rapiditatea cu care se desfăşoară campania de vaccinare împotriva maladiei COVID-19 în Marea Britanie şi i-a încurajat pe cetățenii, care nu s-au vaccinat până în acest moment, să se gândească la riscul la care îi supun pe cei vulnerabili. Biroul de presă de la Palatul Buckingham a anunţat public că regina Elisabeta a II-a şi soţul ei, prinţul Philip, au primit primele doze ale unui vaccin anti-COVID-19 pe 9 ianuarie.
19:50
Maia Sandu este de părere că scumpirea carburanților din ultima perioadă este una concertată, iar prețurile trebuie să fie înghețate! Președintele a făcut acestă declarație după ce a prezidat ședința Consiliului Suprem de Securitate, care a durat mai bine de șase ore. În cadrul întrunirii a fost abordat și subiectul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău. Potrivit Maiei Sandu, dosarul concesionării aerogării va ajunge curând în instanță.
19:40
Republica Moldova înregistrează astăzi un nou record macabru din cauza COVID. 28 de oameni, infectați cu noul coronavirus, au murit în ultimele 24 de ore.
18:40
Prezentat de Vasile Luchianu
17:30
Deși nu este precalificat de Organizația Mondială a Sănătății, vaccinul rusesc Sputnik-V a fost înregistrat oficial în Republica Moldova de către Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale. Igor Dodon a făcut anunțul înainte ca despre aceasta să comunice public autoritatea responsabilă a statului. Anterior, Agenția Medicamentului spunea că doi agenți economici au depus dosarele privind înregistrarea vaccinului rusesc.
17:30
Socialistul Igor Dodon, care se declară tot îngrijorat de situația economică a țării, pozând în apărător al nevoiașilor, s-a ales recent cu un telefon de ultimă generație care costă între 1300 și 1600 de euro. Asta după ce, cu doar un an în urmă, s-a afișat cu un alt telefon, tot din categoria premium. Noua achiziție a șefului PSRM a putut fi admirată în cadrul emisiunii sale online în care Dodon se laudă că răspunde la întrebările cetățenilor simpli.
17:00
16:10
Prezentat de Adrian Prodan
15:50
Perioada următoare va fi ''dificilă în ceea ce priveşte vaccinarea'', a declarat ieri preşedintele Consiliului European, Charles Michel, la încheierea unui summit cu liderii celor 27, consacrat pandemiei, relatează AFP. Aceștia au cerut să ''se menţină restricţii ferme'', accelerând în acelaşi timp campaniile de vaccinare pentru a face faţă ''provocărilor suplimentare'' reprezentate de răspândirea unor tulpini mai contagioase ale coronavirusului.
15:40
Dezastru ecologic la Micăuți, raionul Strășeni. Gunoiștea de la marginea satului devine un pericol tot mai mare pentru localnici. Deoarece nu este amenajată corespunzător, toată murdăria ajunge pe terenurile agricole ale oamenilor, pe câmp unde pasc animalele, în pădure, dar și în iazul din preajmă. Muntele de gunoi se extinde zilnic. Primarul satului, Vasile Dolghii, dă vina pe oamenii din localitățile vecine, dar nu ne-a putut spune de ce până astăzi gunoiștea nu a fost îngrădită.
15:40
Câteva sute de manifestanţi şi-au instalat tabăra în faţa Parlamentului armean, pentru a cere demisia prim-ministrului Nikol Paşinian. Statele Unite au făcut apel la "reţinere" în Armenia şi au cerut forţelor armate din această ţară să nu se amestece în sfera politică, informează AFP. "Monitorizăm situaţia îndeaproape", afirmă oficialii de la Washington. Criza a început ieri, când premierul armean Nikol Paşinian a declarat că a contracarat o tentativă de lovitură de stat militară.
15:40
Salvatorii au reluat astăzi căutările subacvatice a fetei de 12 ani. Tânăra s-ar fi înecat, acum patru zile, în râul Nistru în localitatea Speia, raionul Anenii Noi. Deocamdată, căutările nu au dat niciun rezultat. La fața locului, pentru acordarea asistenței rudelor îndurerate, lucrează psihologii.
15:30
Săptămâna viitoare vor ajunge primele doze de vaccin anti-COVID pe platforma COVAX în Republica Moldova. Ministerul Sănătății a anunțat că a primit o notificare de la COVAX, prin care a fost confirmată livrarea primului lot de vaccinuri anti-COVID pentru țara noastră.
15:30
Platforma Națională a Societății Civile din Parteneriatul Estic este solidară cu ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko, și cere partidelor să renunțe la transformarea diplomaților europeni în ținte politice. O declarație în acest sens a fost semnată de aproape 100 de organizații. Atacurile la adresa ambasadorilor au continuat însă și astăzi, prin vocea lui Igor Dodon, chiar dacă societatea civilă insistă pe soluții democratice în rezolvarea crizei politice.
15:30
Maia Sandu anunță că nu va mai avea consultări cu fracțiunile parlamentare privind desemnarea candidatului pentru funcția de premier. Șeful statului spune că așteaptă ziua de 23 martie, când urmează să se împlinească trei luni fără Guvern, dată când vor apărea circumstanțele de dizolvare a Parlamentului. De partea cealaltă, șeful PSRM, Igor Dodon, spune că un astfel de scenariu ar fi ilegal, iar alegerile parlamentare anticipate nu vor fi declanșate în așa mod. În schimb, Dodon declară pentru prima dată răspicat că socialiștii sunt gata să-l voteze premier pe Andrei Năstase.
15:30
A fost extrădat Republicii Moldova după 16 ani de căutări. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani, aflat în căutare națională și internațională, din anul 2004. El a fost reținut la Moscova și extrădat.
Mai mult de 2 zile în urmă
00:00
25 februarie 2021
22:30
Tot mai mulţi producători din Republica Moldova aleg să livreze marfă direct la consumator. O asemenea afacere o dezvoltă și Victor Nistorică din Bardar, care administrează o brutărie.
20:40
Prezentat de Sofia Obadă
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.