Explozia de la Botanica: Ce versiune are IGSU - Foto

Sputnik, 23 februarie 2021 12:10

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunțat prima versiune a deflagrației de ieri seara, dintr-un bloc de locuit de pe strada Independenței din Chișinău.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
12:00
Deputatul Platformei DA Dinu Plângău spune că, în cazul în care actorii politici nu vor identifica o soluție pentru criza politică, ea se va transforma într-un blocaj constituțional
Acum o oră
11:40
Fostul șef al statului consideră că criză politică fără precedent din țară este generată de instituția prezidențială și spune care sunt cele trei scenarii potrivit cărora ar putea să evolueze situația.
Acum 2 ore
11:10
Urmăriți în galeria foto Sputnik Moldova cele mai strălucitoare poze de la prezentarea piesei „Sugar” a interpretei din Moldova Natalia Gordienko, al cărui producător la concursul Eurovision-2021 va fi cântărețul rus Filip Kirkorov.
11:00
Sancțiunile unilaterale ale SUA, impuse în baza stării de urgență, încalcă o gamă largă de drepturi ale omului, consideră experții ONU.
10:50
”Vrem să lucrăm”. Asta au scandat micii întreprinzători care au protestat astăzi în fața Guvernului. Ei au ieșit în stradă cu pancarte în mâini, nemulțumiți de restricțiile impuse de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.
Acum 4 ore
10:10
Micii întreprinzători au ieșit astăzi la protest în centrul Chișinăului, nemulțumiți de restricțiile impuse de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.
09:30
Elevii claselor primare ar fi bine să meargă la școală, deoarece părinții nu-i pot lăsa singuri acasă să participe la lecțiile online. Asta a declarat liderul PSRM, Igor Dodon. Totodată, el s-a pronunțat și asupra introducerii lockdown-ului în Moldova.
09:20
Germania i-a comunicat Uniunii Europene că va menţine controversatele restricţii la frontiere, criticate atât de statele vecine, cât și de Comisia Europeană.
08:50
Restricțiile impuse de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică îi nemulțumește pe tot mai mulți cetățeni.
08:50
Liderul socialiștilor, Igor Dodon, a anunțat că este gata să se vaccineze împotriva coronavirusului și a spus ce preparat ar vrea să-i fie administrat.
08:30
Bolile infecțioase pe care le suportăm lasă în urmă ”focare mocninde”, care scurtează viața biologică a organismului uman.
Acum 6 ore
08:10
Au trecut câteva luni de când Maia Sandu a preluat mandatul de șef de stat, însă până acum Președinția nu a făcut niciun efort ca să consolideze relația dintre Chișinău și Comrat. Ba din contra, a construit ziduri în loc de poduri.
07:40
Primarul localității Floreni, Anenii Noi a fost agresat fizic. Motivul ar fi desfășurarea unor lucrări de reparație la sistemul de canalizare.
07:00
Pe 5 martie a intrat în vigoare hotărârea Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică, care stabilește noi reguli de intrare în Republica Moldova.
Acum 8 ore
06:00
Dacă până în ziua joi am avut parte de zile frumoase, însorite și de temperaturi generoase, de vineri vremea schimbă foaia.
Acum 24 ore
21:30
În aceste momente, la Moscova are loc prezentarea single-ului Sugar, cu care reprezentanta Republicii Moldova, Natalia Gordineko, va participa va participa ca ediția de anul acesta a concursului Eurovizion.
21:00
Președintele Republicii Maia sandu a avut noi consultări. Nici de această dată la discuție nu au fost invitate grupurile, platformele și fracțiunile parlamentare.
21:00
Aeronava cu primul lot de vaccin pe care îl recepționează Republica Moldova de pe platforma COVAX a aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău.
21:00
Comisia parlamentară pentru investigarea circumstanțelor atacului de tip raider a ieșit cu un raport în fața deputaților și a solicitat constituirea unei noi comisii, deoarece s-a dovedit că acțiunile de tip raider au continuat și după anii 2012.
20:50
Primul lot de vaccin împotriva COVID-19, în cadrul mecanismului COVAX, 14.400 de doze de vaccin AstraZeneca, este adus acum pe calea aerului în Republica Moldova.
20:30
Tot mai mulți cetățeni din țara noastră susțin că sunt discriminați. În anul 2020, Consiliul pentru Prevenirea și Eliminarea Discriminării a înregistrat aproape 300 de plângeri. Ce înseamnă, de fapt, a fi disriminat și care sunt cauzele ce alimentează fenomenul?
20:30
Alianța Părinților împreună cu Asociațiile Pro Consumatori, Medici pentru Consimțământ Informat, Neam Unit și Pro Decizii Informate, organizează o manifestație publică, duminică 7 martie, ora 15:00, în București.
20:30
În ajunul zilei de 8 Martie, în Capitală va fi organizat un târg dedicat femeilor implicate în afaceri agro-industriale. Detalii am aflat de la activistul civic și organizatoarea târgului, Diana Crudu.
20:20
Poliția de Frontieră anunță că în urma hotărârii de astăzi a CNESP, din 5 martie 2021, ora 00:00, sunt stabilite noi reguli regulile de intrare în Republica Moldova, atât pentru conaționali, cât și pentru străini.
20:20
Rusia discută din nou posibilitatea de a părăsi Consiliul Europei (CoE), la care a aderat exact acum un sfert de secol. În mod formal, această organizație nu este asociată cu Uniunea Europeană – CoE include 47 de state, cu 20 mai multe decât UE.
20:10
Curtea Constituțională a admis parțial sesizarea președintelui Maia Sandu prin care a contestat unele prevederi ale Legii Guvernului.
19:20
Un bărbat a decedat într-un incendiu de vegetație, provocat chiar de el și soția lui. Ce spune Poliția.
19:10
Actualmente, medicul și profesorul universitar Ruslan Baltaga se află într-o vizită de lucru în Anglia. Specialistul a vorbit despre starea de spirit a britanicilor, dar și despre noua tulpină de coronavirus provenită din Marea Britanie.
19:10
Un bărbat a decedat într-un incendiu de vegetație, provocat chiar de el și soția lui. Ce spune Poliția.
18:40
Noile tulpini ale coronavirusului ar fi ajuns și în Republica Moldova. Cel puțin asta declară prim-ministrul interimar.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.