Ion Chicu, fost prim-ministru, este internat la terapie intensivă din cauza complicațiilor provocate de COVID-19

#diez, 23 februarie 2021 11:45

Fostul prim-ministru, Ion Chicu, este internat la terapie intensivă din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. Informația a fost confirmată pentru Deschide.md. Articolul Ion Chicu, fost prim-ministru, este internat la terapie intensivă din cauza complicațiilor provocate de COVID-19 apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 10 minute
09:30
Unele școli și străzi din orașul Chișinău ar putea fi redenumite în memoria celor căzuți pentru apărarea integrității teritoriale și independenței Republicii Moldova, a celor căzuți în luptele din Afganistan și băștinași ai municipiului, decorați cu distincții de luptă. Articolul Unele străzi și școli ar putea fi redenumite în memoria veteranilor de război. Inițiativa face parte din planul de acțiuni „Mamorie. Onoare. Respect” apare prima dată în #diez.
Acum 30 minute
09:15
Campania anuală de salubrizare de primăvară cu denumirea „Curățenia generală de primăvară”, se planifică a avea loc în acest an, în perioada 1 martie-30 aprilie. Articolul Curățenia generală de primăvară în Capitală este planificată începând cu 1 martie apare prima dată în #diez.
Acum o oră
08:45
Ucraina a acuzat un grup anonim de hackeri ruşi de încercarea de a difuza documente malware printr-un sistem web care asigură circuitul documentelor guvernamentale, dar fără a menţiona dacă sistemul a avut de suferit, relatează Reuters şi Ukrinform. Articolul Ucraina acuză hackerii ruși de un atac cibernetic. Kievul a anunțat că aceștia au atacat sistemul său web de gestionare a documentelor între instituțiile publice apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
08:30
Hayley Arceneaux, în vârstă de 29 de ani, va deveni spre sfârşitul acestui an nu doar prima „turistă spaţială" care va zbura în cosmos în absenţa unui profesionist, ci şi cea mai tânără astronaută americană şi, totodată, prima supravieţuitoare a cancerului care va ajunge pe orbita Terrei, informează AFP marţi. Articolul Încă o femeie va ajunge în spațiu! Hayley Arceneaux are 29 de ani și a supraviețuit cancerul apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
21:00
Anul 2020 a reușit să facă cunoștință lumii cu noi talente, care în legătură cu regulile din societate apărute în urma pandemiei, au reușit să se facă cunoscute prin intermediul rețelelor sociale. Artiștii mai vechi din industria muzicală, însă, au scos noi piese pe care le-au promovat prin aceleași metode. Articolul Topul celor mai populare piese ale anului 2020. Voi pe care dintre ele le-ați îndrăgit? apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
20:30
Nu cu mult timp în urmă a avut loc una dintre cele mai frumoase sărbători - 14 februarie, Ziua îndrăgostiților. În această zi rețeaua de restaurante Trattoria della nonna a pregătit multe surprize pentru oaspeții săi, care a inclus: meniu special, un cadou dulce - noul desert babă neagră, atmosferă de sărbătoare și desigur buna dispoziție. Articolul Trattoria della nonna își invită oaspeții să sărbătorească Dragobetele apare prima dată în #diez.
19:45
În acest an, olimpiadele raionale și municipale în instituțiile de învățământ general și profesional tehnic vor avea loc cu purtarea măștii și nu mai mult de 10 persoane într-o sală. Acestea sunt câteva dintre condițiile înaintate de către ministerul Educației. Articolul (doc) Cu măști faciale, distanță de un metru și câte 10 elevi într-o sală. Cum se vor desfășura olimpiadele școlare în acest an apare prima dată în #diez.
18:45
Agenția Servicii Publice anunță despre lansarea, pe 1 martie a primului centru destinat deservirii mediului de afaceri. Centrul multifuncțional nr.5 va avea sediul în orașul Chișinău, strada Alexandru cel Bun 65. Articolul Agenția Servicii Publice deschide un nou Centru multifuncțional în capitală. Vezi unde se va afla acesta apare prima dată în #diez.
18:30
Clubhouse, rețeaua de socializare specializată în conferințe și comunicare audio, și-a triplat numărul de utilizatori în ultimele patru săptămâni. Pe 1 februarie, Clubhouse avea 3,5 instalări la nivel global. Până astăzi, numărul celor care au descărcat aplicația aproape că s-a triplat, ajungând la 10 milioane de utilizatori. Articolul Cât costă o invitație pe Clubhouse în Moldova? Pe site-urile de anunțuri, au apărut mai multe oferte, deși poți să te înregistrezi gratuit apare prima dată în #diez.
18:30
După cum știți, februarie este considerată luna dragostei, iar această feerie de sentimente au simțit-o și studenții de la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la USM. În ziua de 24 februarie, cinci perechi de tineri „îndrăgostiți” și-au oficializat căsătoria și destinele pentru 24 de ore. Articolul (foto) Dragobetele a ajuns la USM cu flori, inimioare și declarații de dragoste. Tinerii și-au unit destinele pentru 24 de ore apare prima dată în #diez.
18:15
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat că Guvernul României a aprobat oferirea primului lot de vaccinuri anti-COVID-19, și mai exact 20 000 de doze. Articolul Guvernul României a aprobat trimiterea primului lot de vaccinuri anti-COVID-19 Republicii Moldova. Este vorba de 20 000 de doze apare prima dată în #diez.
17:45
Concursul municipal „Pedagogul Anului – 2021”, ediția XVII-a, s-a desfășurat în perioada 1 februarie – 17 februarie 2021, iar lista învingătorilor este deja stabilită. Articolul Cei mai buni dascăli din Republica Moldova. Află cine sunt învingătorii concursului municipal „Pedagogul anului 2021” apare prima dată în #diez.
17:30
Fenomenul s-a produs după câteva săptămâni de ger în America de Nord. Turiștii din zonă au avut parte de o priveliște rară, cu blocuri masive de gheață și curcubeu pe fundal. Articolul Cascada Niagara a înghețat parțial. Fenomenul a creat o priveliște impresionantă apare prima dată în #diez.
17:15
În anul 2020 cercetătorii științifici ai USM din domeniul științelor sociale, economice și umanistice au publicat șase monografii, cinci culegeri, două manuale, 10 articole științifice în reviste indexate în bazele de date Scopus/WoS, 18 articole în reviste internaționale, 50 de lucrări în reviste naționale, 12 articole în alte reviste naționale, 109 articole în culegeri naționale și internaționale, 50 de teze ale comunicărilor la congrese, conferințe, simpozioane. Au fost elaborate două documente de politici educaționale. Cercetătorii au participat cu peste 130 de comunicări la conferințe naționale și internaționale. Rezultatele activității cercetătorilor științifici au fost apreciate prin conferirea a patru medalii și aptru diplome. Articolul Rezultate științifice valoroase obținute prin implementarea proiectelor de cercetare la Universitatea de Stat din Moldova în anul 2020 apare prima dată în #diez.
17:15
1 610 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, trei sunt de import. Articolul Încă 1 610 cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în Moldova apare prima dată în #diez.
17:00
Anthony Suau est un renumit fotoreporter și cineast documentar american care de-a lungul carierei sale a primit numeroase premii și mențiuni la concursul World Press Photo. Fotograful a parcurs un drum lung profesionist, iar munca pe care a făcut-o în SUA poate fi admirată în egală măsură cu cea a marilor clasici ai fotografiei. Articolul (foto) Când istoria tace, fotografiile vorbesc. Astăzi cunoaștem împreună un nou fotograf documentarist apare prima dată în #diez.
17:00
Bazele carierei a distinsei doamne Valentina Bodrug-Lungu au fost puse în anii 1978-1983, când şi-a făcut studiile la Facultatea de Istorie a Universităţii de Stat din Chişinău (USM). Din anul 1985, începe să activeze în calitate de lector universitar. În anii 1985-1988, şi-a făcut studiile de doctorat la Universitatea de Stat din Moscova, obţinând titlul ştiinţific de doctor în ştiinţe istorice. Articolul USM o felicită cordial pe Valentina Bodrug-Lungu cu ocazia zilei ei de naștere apare prima dată în #diez.
16:30
În Ucraina a început astăzi, 24 ferbruarie 2021, vaccinarea împotriva COVID-19. Primii imunizați la coronavirus vor fi medicii, informează Reuters. Articolul Ucraina a început campania de vaccinarea împotriva COVID-19 apare prima dată în #diez.
16:30
În anul 2020, moldovenii au ascultat cel mai mult piese rusești. Dintre cele 10 melodii expuse mai jos, doar una este în limba română. Articolul (video) Cele mai populare piese pe care le-au ascultat moldovenii pe YouTube în anul 2020 apare prima dată în #diez.
15:45
În anul 2019, vârsta medie a mamei la prima naștere a fost de 25,2 ani, în uşoară creştere faţă de anul 2018 când a fost de 25 de ani. Mamele din mediul rural nasc la o vârstă mai tânără (24,1 ani) decât mamele din mediul urban (27 de ani), datele sunt prezentate de Biroul Național de Statistică. Articolul Mamele din Moldova nasc mai devreme primul copil decât femeile din UE. Care este diferența apare prima dată în #diez.
15:15
Primăria Chișinău anunță că 30 de paturi pentru pacienții infectați cu COVID-19 vor ajunge la IMSP SCM „Sfânta Treime” și alte 80 de locuri la Centrul „COVID Chișinău” de la Moldexpo Articolul Două spitale din Chișinău vor fi suplinite cu încă 110 paturi destinate pacienților infectați cu COVID-19 apare prima dată în #diez.
15:00
Februarie e despre dragoste, nu că celelalte luni nu ar fi, dar anume în luna a doua a anului dragostea devine nu știu cum mai... vorbitoare. O fi din cauza gesturilor, a cadourilor, a strategiilor comerciale sau a felului în care vrei să-ți surprinzi omul drag. Ne-am gândit să vedem cum și-au declarat iubire sau cum au trăit dragostea personajele din romanele citite de unii dintre noi. Așadar, în cele ce urmează, o să subliniem citate din câteva lucrări literare romantice. Articolul (foto) Să fie dragoste! De Dragobete, răscolim prin cărți împreună și împărtășim cu tine emoțiile personajelor din romanele românești celebre apare prima dată în #diez.
15:00
În ultimele zile, peste tot se vorbește despre Clubhouse, cea mai nouă aplicație se socializare care trezește interesul a unui număr tot mai mare de oameni. Deși deocamdată este disponibilă doar pentru utilizatori de iPhone și accesul se face doar pe bază de invitație, numărul celor care vor să se înregistreze este tot mai mare și mai mare. Articolul (podcast) De ce tot mai mulți moldoveni se înregistrează pe aplicația Clubhouse? Specialist în Social Media: „Acolo sunt cei mai progresiști oameni din țară” apare prima dată în #diez.
14:45
Un stand special, inimioare, baloane colorate, cutie poștală și multe felicitări – așa au sărbătorit azi Dragobetele elevii de la Liceul Teoretic „Spiru Haret”. Articolul (foto) Elevii de la Liceul Teoretic „Spiru Haret” au sărbătorit Dragobetele apare prima dată în #diez.
14:30
Echipa #diez analizează informația prezentată pe site-ul www.worldometers.info și identifică 10 țări cu cea mai mare rată de însănătoșire de COVID-19 la momentul actual. Articolul Top 10 state unde este înregistrată cea mai mare rată de însănătoșire cu COVID-19 apare prima dată în #diez.
14:00
Anatolie Serbenco, medic obstetrician-ginecolog, doctor habilitat în medicină, profesor universitar la USMF, a decedat din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. Anunțul a fost făcut de către colectivul Institutul Mamei și Copilului. Articolul Anatolie Serbenco, medic și profesor universitar la USMF, a decedat din cauza COVID-19 apare prima dată în #diez.
13:45
Germania a aprobat trei kituri de testare la domiciliu pentru detectarea COVID-19 în cadrul strategiei de testare în masă concepută de ministrul Sănătăţii, Jens Spahn. Strategia își propune să ajute cea mai puternică economie europeană să se redreseze după efectele generate de un lockdown ce a fost impus la jumătatea lunii decembrie, informează Reuters, citat de AGERPRES. Articolul Germania a aprobat trei kituri de testare COVID-19 la domiciliu apare prima dată în #diez.
13:30
Aplicația mobilă Netflix își îmbunătățește funcția Smart Downloads. Aceasta va permite nu doar ștergerea automată a episoadelor deja vizionate, dar și descărcarea automată a acestora fără ca să te întrebe. Acest lucru se va realiza pe baza preferințelor și a istoricului utilizatorului. Totuși, funcția rămâne a fi una opțională. Articolul Aplicația mobilă Netflix a fost actualizată. Vezi cu ce schimbări a venit apare prima dată în #diez.
13:30
Au fost anunțați câștigătorii la cele 20 de categorii de fotografii în cadrul celei de-a 10-a ediții a Mobile Photography Awards. La categoria Photo Essay au fost desemnați trei câștigători. Articolul Mobile Photography Awards 2020 a desemnat câștigătorii la categoria Photo Essay apare prima dată în #diez.
12:45
Pielea obosește din cauza expunerii zilnice la stres, poluării și produselor cosmetice necorespunzătoare. Mai mult, odată cu trecerea timpului, efectele unei conduite incorecte nu întârzie să apară. Pentru a evita aceste consecințe, specialiștii „Viorica Cosmetic” au creat gama de produse cosmetice „Viorica Vie”. Articolul Îți dorești un ten sănătos? Încearcă noua cremă regenerantă de noapte „Viorica Vie” apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.