FOTO // Imagini teribile în Italia, unde o alunecare de teren a aruncat în mare 200 de sicrie

Telegraph, 23 februarie 2021 11:40

Imagini cumplite în Liguria, Italia, unde o alunecare de teren a prins o parte dintr-un cimitir, iar aproximativ 200 de sicrie au ajuns în mare, scrie Digi24. De asemenea, două capele, cu tot cu trupurile neînsuflețite aflate în interior, au fost antrenate în alunecarea de teren, iar acum se află în mare. Încidentul s-a petrecut [...] Articolul FOTO // Imagini teribile în Italia, unde o alunecare de teren a aruncat în mare 200 de sicrie apare prima dată în Telegraph Moldova.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Telegraph

Acum 5 minute
10:10
Operatorii economici care prestează servicii de alimentație în școlile din capitală au fost convocați în ședință la Primărie. Este vorba de managerii combinatelor școlare, agenți economici de profil și reprezentanții Direcției generale educație, tineret și sport și șefii direcțiilor educație din sectoare. Despre acest lucru a anunțat primarul capitalei, Ion Ceban. În cadrul ședinței s-a [...] Articolul Operatorii economici care prestează servicii de alimentație în școlile din capitală au fost convocați la Primărie apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 30 minute
09:50
Momente dramatice în Istanbul. O femeie și-a aruncat copiii pe fereastră pentru a-i salva din incendiul care le cuprinsese apartamentul, relatează Digi24. Vecinii i-au prins pe cei doi copiii cu o pătură. După ce și-a văzut copiii salvați, femeia a sărit și ea pe geam și a fost prinsă de vecini cu pătura. Toți au scăpat teferi, [...] Articolul VIDEO // Imagini dramatice. O femeie și-a aruncat copiii pe geam pentru a-i salva dintr-un incendiu, în Istanbul apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum o oră
09:40
Maia Sandu nu ține cont de opinia unor deputați PAS. În timp ce președintele a decis să ignore decizia Curții Constituționale, parlamentarul Vladimir Bolea (PAS) spune că legea este mai presus de orice. Acum o săptămână, Bolea a declarat la postul de televiziune NTV Moldova, că PAS va respecta orice decizie a Curții Constituționale. “Legea [...] Articolul Maia Sandu nu ține cont de opinia deputaților PAS. Vladimir Bolea: Noi ne vom supune deciziei CC, legea trebuie respectată apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:30
Condamnat inițial la 20 de ani de închisoare de instanța de fond, autorul triplului omor de la Mereșeni își va petrece restul vieții după gratii, după ce procurorii au făcut apel, nefiind de acord cu pedeapsa stabilită de prima instanță, informează Procuratura Generală. Astfel, prin decizia Curții de Apel Chișinău, contestația procurorilor a fost admisă, [...] Articolul Condamnat inițial la 20 de ani de închisoare de instanța de fond, autorul triplului omor de la Mereșeni își va petrece restul vieții după gratii apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:30
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 13 882 traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 5 696 traversări persoane, dintre care 3 671 treceri la frontiera moldo-română, 1 563 treceri la frontiera cu Ucraina și 462 treceri aeriene.  Cele mai tranzitate puncte de trecere a [...] Articolul Aproape 14 000 de oameni au traversat frontiera țării noastre în ultimele 24 de ore apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:20
Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 15 februarie – 15 martie, a. c., Î.M. „Piața Centrală” organizează un iarmaroc tematic „Primăvara”, pe strada Mitropolit Varlaam, pe segmentul dintre str. Armenească și Bulgară, fără suspendarea traficului rutier. La târg vor fi comercializate suvenire, flori de grădină, mărțișoare, articole de meșteșugărit și alte mărfuri tematice. Autorizațiile [...] Articolul Iarmaroc tematic „Primăvara”, organizat de Piața Centrală pe str. Mitropolit Varlaam apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:20
Curtea Constituţională a Republicii Moldova a stabilit marți că decretul prin care preşedintele republicii, Maia Sandu, a delegat-o din nou pe Natalia Gavriliţă cu formarea unui nou guvern este neconstituțional. În punctul trei al aceleiaşi decizii, judecătorii constituţionali au cerut fracţiunilor parlamentare şi instituţiei prezidenţiale să recurgă la noi consultări pentru desemnarea unui prim-ministru, transmite [...] Articolul Presa din România: Maia Sandu împinge Republica Moldova într-un război în care nu pot exista învingători apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 2 ore
09:10
PSRM a desfășurat o nouă rundă de consultări cu toate fracțiunile și grupurile parlamentare, în cadrul cărora urmează să fie identificate soluțiile la criza politică și constituțională, provocată de refuzul președintelui țării de a se conforma deciziei Curții Constituționale din 23 februarie. Liderul fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, a declarat, la o ediție specială la [...] Articolul PSRM a desfășurat o nouă rundă de consultări cu toate fracțiunile și grupurile parlamentare apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:10
Mariana Durleșteanu nu renunță la propunerea de a fi desemnată în funcția de prim-ministru, a declarat liderul fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, la o ediției specială la NTV Moldova. ”Doamna Durleșteanu este fermă în ași duce misiunea pe care ea conștient și-a asumat-o de a forma un guvern profesionist, funcțional, de a lucra pentru binele [...] Articolul Furculiță: Noi suntem gata să discutăm și alte candidaturi apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 12 ore
22:10
Președintele țării, Maia Sandu, vrea dizolvarea acestui Parlament cu orice preț, chiar cu prețul încălcării Constituției. Declarația a fost făcută de analistul politic, Corneliu Ciurea, la o ediție specială la NTV Moldova. ”Vreau să le amintesc deputaților că doamna Maia Sandu le-a declarat război. Ea nu a dat lista deputaților pe care ea îi consideră [...] Articolul Ciurea: Maia Sandu le-a declarat război deputaților apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 24 ore
20:50
Fostul magistrat de la Judecătoria Râșcani din municipiul Chișinău, Igor Vornicescu, este primul inculpat în dosarul Laundromat care și-a primit sentința. Acesta a fost recunoscut vinovat de pronunţarea cu bună-ştiinţă a unei încheieri contrare legii. Hotărârea a fost pronunțată miercuri de un complet format din judecătorii Irina Țonov, Viorica Dodon și Alexei Paniș. Vornicescu însă [...] Articolul În țara condusă de Maia Sandu: Un judecător implicat în Laundromat a scăpat de pedeapsa penală apare prima dată în Telegraph Moldova.
20:50
Liderul PSRM, Igor Dodon, spune că în prezent sunt trei scenarii privind evoluția situației poilitice din Republica Moldova. Declarația a fpost făcută la postul public de televiziune. 1. Sandu coboară pe pământ și execută decizia Curții Constituționale și îi sugerez în următoarele ore să semneze decretul de desemnare a Marianei Durleșteanu. Este cel mai bun [...] Articolul Dodon, despre criza politică: Avem trei scenarii apare prima dată în Telegraph Moldova.
20:50
Președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, le-amintit deputaților PAS că, acum cinci zile, declarau că se vor supune deciziei Curții Constituționale, indiferent care va fi ea. Liderul socialiștilor din Parlament a remarcat că fiind invitat, la 18 februarie, la o emisiune televizată împreună cu deputatul PAS, Vladimir Bolea, ultimul a declarat că formațiunea sa va [...] Articolul Corneliu Furculiță le-a amintit celor de la PAS ce spuneau acum cinci zile despre decizia CC apare prima dată în Telegraph Moldova.
20:30
PSRM o propune, în continuare, pe Mariana Durleșteanu la funcția de premier. Despre aceasta Igor Dodon a declarat la postul public de televiziune. “Acest candidat are susținerea a 54 de deputați. Teoretic ar putea să vină și alți deputați, în urma acestor consultări a fracțiunilor”, a declarat Dodon. Președintele PSRM susține că Maia Sandu respinge [...] Articolul Maia Sandu respinge candidatura Marianei Durleșteanu pentru că îi este frică de concurență, susține Dodon apare prima dată în Telegraph Moldova.
20:30
Singura soluție pentru depășirea crizei politice este dialogul. Opinia a fost expusă de către președintele PSRM, Igor Dodon, la postul public de televiziune. Liderul socialiștilor a precizat că echipa sa deja a început discuțiile cu fracțiunile parlamentare. “Am lansat deja discuții, sper că vor fi cu rezultate. Pot să confirm că azi au fost discuțiile [...] Articolul Dodon, despre depășirea crizei politice: Singura soluție este dialogul apare prima dată în Telegraph Moldova.
20:20
Aproximativ 1,5 miliarde de lei au fost planificați în anul 2021 în fondurile de asigurare obligatorie de asistență medicală (AOAM) pentru combaterea COVID-19. Cea mai mare parte – aproape 1 miliard 51 de milioane – urmează a fi direcționată din fondul de bază pentru serviciile medicale de diagnostic şi tratament al persoanelor cu COVID-19. Din [...] Articolul CNAM: Aproape 1,5 miliarde de lei planificați în 2021 în fondurile AOAM pentru combaterea COVID-19 apare prima dată în Telegraph Moldova.
18:10
Guvernul României a aprobat Ordonanța de urgență prin care a fost reglementat ajutorul ce va fi oferit pentru R. Moldova. Ajutorul constă din 20 de mii de doze de vaccin, ceea ce constituie prima tranșă din cele 200 000 de doze de vaccin promise de România. Anunțul a a fost făcut cu puțin timp în [...] Articolul Guvernul României trimite la Chișinău primele 20 000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 apare prima dată în Telegraph Moldova.
18:10
Liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM) Pavel Filip, susține că este gata să participe la discuțiile privind ieșirea din criza politică care s-a creat în țară. În cadrul unei conferințe de presă, deputatul PDM a declarat că fracțiunea pe care o reprezintă este gata să participe la consultări, dacă acestea vor fi inițiate de președinta [...] Articolul Pavel Filip: „Președinția trebuie să inițieze cât mai curând consultări, altfel devine sursa blocajului” apare prima dată în Telegraph Moldova.
18:00
Declarația deputatului Mihai Popșoi pe marginea deciziei de ieri a Curții Constituționale privind neconstituționalitatea decretului prin care Maia Sandu a înaintat-o pe Natalia Gavrilița repetat la funcția de prim-ministră constituie un argument concludent al mentalității de neobolșevik a celor de la PAS. Iată ce declară „înțeleptul” Mihai Popșoi: „Curții Constituționale nu i-a ajuns înțelepciune să [...] Articolul Ștefan Secăreanu: Anume ăștia, alde Popșoi, au comis lovitura de stat din 1917, au instalat komunismul, inclusiv la noi în Basarabia apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:20
Articolul FLASH // Alte 23 de persoane și-au pierdut viața în urma infecției cu COVID-19 apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:10
Articolul ULTIMĂ ORĂ // Alte 1610 cazuri de COVID-19, înregistrate astăzi în țara noastră apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:00
Prezentarea informațiilor actualizate a situației epidemiologice privind infecția COVID-19  Articolul LIVE // Prezentarea informațiilor actualizate a situației epidemiologice privind infecția COVID-19 apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:40
Primarul capitalei, Ion Ceban, a solicitat poziția Comisiei pentru economie, buget și finanțate a Parlamentului Republicii Moldova privind aprecierea procedurii, prin care pot fi inițiate negocieri directe de către Parcul Urban de Autobuze și operatorii economici, în cazul achiziționării unităților de transport pentru necesitățile municipiului Chișinău.   Un demers în acest sens, a fost prezentat astăzi [...] Articolul Ion Ceban a solicitat poziția Parlamentului privind negocierile directe dintre municipalitate și operatorii economici, în vederea achiziționării autobuzelor apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:30
Chiar dacă vaccinul împotriva noului virus COVID-19 nu a ajuns în Republica Moldova, liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat într-un interviu pentru un post TV din România că campania de vaccinare a început deja la Chișinău, scrie TV8. Articolul VIDEO // Cavcaliuc face declarații false în România. Liderul PACE a spus că la Chișinău a început vaccinarea împotriva COVID-19 apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:00
Mai mulți români care ocupau ilegal apartamente într-o clădire din orașul spaniol Cadiz au primit câte 5.000 de euro pentru a părăsi locuințele, relatează postul spaniol de televiziune Tele Cinco. Începând cu 2015, mai multe apartamente din clădirea Corrala de la Bahía au fost ocupate ilegal, iar pentru oamenii care dețineau locuințe în clădire a început [...] Articolul Românii care ocupau ilegal o clădire din Spania au primit câte 5.000 de euro ca să plece apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:00
Viorica Dumbrăveanu, ex-ministru al Sănătății în Guvernul Chicu, desființează fake-news-ul lansat de Maia Sandu referitor la banii pentru vaccinul împotriva COVID-19, informează Telegraph.md Printr-o postare pe Facebook, Dumbrăveanu explică și anexează probe care demonstrează că fostul executiv a prevăzut resurse financiare pentru procurarea vaccinurilor împotriva COVID-19, banii fiind planificați regulamentar în bugetul gestionat de CNAM. [...] Articolul Viorica Dumbrăveanu desființează fake-news-ul lansat de Maia Sandu referitor la banii pentru vaccinul împotriva COVID-19 apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:50
În cadrul controlului trecerii frontierei de stat au fost identificați un șofer de curse lungi cu permisul de conducere falsificat și un pasager ucrainean, dat în căutare pe INTERPOL. Ambele incidente au fost consemnate în ultimele 24 de ore, în punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Reni. În primul caz, la intrarea în Republica Moldova, în [...] Articolul Un act falsificat și o persoană căutată pe INTERPOL, depistate la vamă apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:40
Primarul general Ion Ceban se arată indignat de noroiul lăsat de conducătorii companiile de construcție, mașinile cărora circulă pe drumuri de țară, iar ulterior se întorc pe străzile din capitală. Ceban afirmă că aceștia trebuie să fie amendați, așa cum prevede legea. „Este inadmisibil ca aceştia să împrăştie în oraş tot glodul de pe şantiere. [...] Articolul Văd că doar cu avertizare nu mai merge. Ceban cere amedarea șoferilor, care cu mașinile pline de noroi circulă pe străzile capitalei apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:30
Ministrul interimar al Justiției este de părere că administrația prezidențială încearcă să creeze precedente pentru schimbarea regimului, informează Sputnik.md Ministrul interimar al Justiției a venit cu o reacție la declarațiile pe care le-a făcut marți Maia Sandu după decizia Curții Constituționale. În opinia lui Nagacevschi, președinte a declarat ieri că nu va respecta Constituția și [...] Articolul Nagacevschi: Președinția nu vrea să accepte că suntem republică parlamentară apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:10
O donație care include 25 000 de combinezoane de protecție de unică folosință, de model Tyvek 600+, în valoare de 302 250 dolari SUA a fost oferită Spitalului Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco”, din partea NATO. „Apreciem gestul de solidaritate și aducem sincere mulțumiri Organizației Tratatului Atlanticului de Nord pentru sprijinul acordat sistemului de [...] Articolul NATO a donat 25 000 de combinezoane de protecție Spitalului Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco” apare prima dată în Telegraph Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.