Patru răniți în explozia de aseară. IGSU înaintează prima versiune

Albasat, 23 februarie 2021 11:40

Explozia care s-a produs aseară, 22 februarie, într-un bloc de locuit de pe strada Independenței din capitală a avut loc din cauza încălcării regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea echipamentului ce funcționează pe bază de gaz natural. Aceasta este o primă versiune avansată de Inspectoratul General pentru Situații de... The post Patru răniți în explozia de aseară. IGSU înaintează prima versiune appeared first on Portal de știri.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Albasat

Acum 30 minute
09:40
Europa Centrală și de Est devine un centru de producție și furnizare de baterii pentru automobile electrice, în contextul în care mai multe țări din regiune au început să producă astfel de produse și să primească investiții din partea unor mari producători globali, scrie Politico. Polonia se numără printre țările... The post Cum a devenit Europa de Est principalul furnizor UE de baterii pentru mașini electrice appeared first on Portal de știri.
09:30
Vicepreședintele PAS, Natalia Gavrilița, spune că în lipsa unei majorități parlamentare, care să susțină inițiativele Guvernului, votarea unui executiv minoritar nu ar face nimic altceva decât să prelungească agonia politică în care ne aflăm.Mai mult, Natalia Gavrilița spune că formațiunea sa vede două soluții de depășire a crizei: fie eșuarea... The post Natalia Gavrilița: Un guvern minoritar doar ar prelungi agonia politică appeared first on Portal de știri.
Acum o oră
09:20
Un prim lot de 20 de mii de doze de vaccin, din cele 200 de mii promise, vor fi oferite Republicii Moldova de către România. O ordonanță în acest sens a fost aprobată în ședința Guvernului României din 24 februarie. Potrivit premierului român, Florin Cîțu, după ce va fi publicată... The post România a aprobat oferirea primului lot de 20 de mii de doze de vaccin Republicii Moldova appeared first on Portal de știri.
Acum 2 ore
08:30
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8190 Coroana daneza 208 DKK 1 2.8607 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.3742 Coroana norvegiana 578 NOK 1 2.0741 Coroana suedeza 752 SEK 1 2.1078 D.S.T. 960 XDR 1 25.2703 Denar macedonian 807 MKD 10 3.4510 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 25.02.2021 appeared first on Portal de știri.
Acum 12 ore
22:50
Permisul de călătorie care ține cont de vaccinarea titularului și de eventualele teste COVID efectuate, devine realitate peste câteva săptămâni. Asociaţia Internaţională a Transportatorilor Aerieni (IATA), care înglobează aproape 300 de companii aeriene din toată lumea și este responsabilă pentru 82% din traficul aerian mondial, a anunţat lansarea acestui tip... The post Permisul de călătorie pe bază de vaccin și test COVID devine realitate! IATA îl introduce din martie appeared first on Portal de știri.
22:30
Şcoala de muzică din oraşul Nisporeni a încântat spectatorii cu un concert în format video. Astfel, elevii au filmat cele mai reuşite lucrări şi au decis să le plaseze în mediul online, pentru ca părinţii şi simplii spectatori să observe meritele acestora, timp de ani de zile de muncă. Directorul... The post Şcoala de muzică din oraşul Nisporeni a încântat spectatorii cu un concert în format video appeared first on Portal de știri.
21:40
Inspectoratul de Poliție Nisporeni îndeamnă cetățenii să se informeze despre măsurile care necesită a fi luate pentru realizarea climatului de securitate publică de pe „Aleea Siguranței” din localitățile raionului. Totodată, IP Nisporeni sugerează nisporenenilor să-și ia notițe de pe panourile instalate pe alei. „Există posibilitatea de a lua notiţe de siguranţă... The post IP Nisporeni, alături de cetățeni! Nisporenenii, îndemnați să ia notițe de pe „Aleile Siguranței” în lipsa interacţiunii directe cu Poliția appeared first on Portal de știri.
Acum 24 ore
18:40
Alte 1610 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 3 sunt de import (România-1, Ucraina-1, Cehia-1). Numărul total teste efectuate – 4783, dintre care 4444 primare și 339 repetate. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la... The post 1610 cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore appeared first on Portal de știri.
18:30
5 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în raionul Nisporeni. Numărul cazurilor de COVID-19 confirmate în Nisporeni a ajuns la 1668, de la începutul pandemiei, potrivit datelor transmise de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. În total, în Republica Moldova, în ultimele 24 ore au fost... The post COVID-19 Nisporeni: Cinci cazuri de infectare cu noul coronavirus, înregistrate în ultimele 24 ore în raion appeared first on Portal de știri.
17:40
Deputații Partidului Acțiune și Solidaritate au venit cu o inițiativă legislativă care prevede realizarea unui audit extern al Consiliului Concurenței. Potrivit lor, scopul acestui audit este să evalueze prestația acestei instituții în ultimi ani și să deschidă calea către schimbarea conducerii. Parlamentarii susțin că „această instituție-cheie pentru economia Republicii Moldova,... The post PAS solicită un audit al Consiliului Concurenței appeared first on Portal de știri.
16:00
Începând cu data de 1 septembrie, Ucraina va admite în traficul rutier internațional automobilele din regiunea transnistreană doar care dețin plăcuțe de înmatriculare neutre. Despre decizia Guvernului de la Kiev a anunțat ambasadorul ucrainean, Marko Șevcenko, în cadrul unei întrevederi cu prim-ministrul interimar, ministru al afacerilor externe și integrării europene,... The post Un nou termen la traversarea graniței cu Ucraina cu automobile din regiunea transnistreană appeared first on Portal de știri.
15:20
Apple a achiziționat aproximativ 100 de companii în ultimii șase ani, a dezvăluit directorul executiv al companiei, Tim Cook. Acest lucru înseamnă cumpărarea unei companii la fiecare trei-patru săptămâni, a declarat el adunării anuale a acționarilor Apple. Apple a avut recent cel mai bun trimestru din venituri din toate timpurile, cu... The post Apple a cumpărat o companie la fiecare trei-patru săptămâni. Cum se situează în comparație cu alți giganți tehnologici appeared first on Portal de știri.
12:40
Femei cu idei. Emisiune TV/4 The post Femei cu idei. Emisiune TV appeared first on Portal de știri.
10:20
Angajatori din sectorul hoteluri, restaurante, cafenele (HoReCa) au cerut moratoriu pe controale, dar și ca Guvernul să le plătească șomaj tehnic angajaților din sector, care au fost nevoiți să stea acasă trei luni, din cauza pandemiei, anularea unor restricții ale Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică. Pe de altă parte,... The post Angajatori din sfera HoReCa cer moratoriu pe controale appeared first on Portal de știri.
10:20
Copilul de doi ani, care a murit în incendiul produs marți la Gribova, raionul Drochia, și băiatul de 11 ani, care a ajuns la spital, erau verișori. Cei doi au rămas singuri în locuință, cu focul aprins în sobă, după ce mama băiatului mai mare a mers la magazin. Mama... The post Copilul mort în incendiul de la Gribova era în grija rudelor. Mama era peste hotare appeared first on Portal de știri.
Ieri
09:10
Valuta Cod ABR Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.8224 Coroana daneza 208 DKK 1 2.8647 Coroana islandeza 352 ISK 10 1.3709 Coroana norvegiana 578 NOK 1 2.0630 Coroana suedeza 752 SEK 1 2.1144 D.S.T. 960 XDR 1 25.3122 Denar macedonian 807 MKD 10 3.4566 Dinar kuweitian 414 KWD... The post Cursul valutar oficial la 24.02.2021 appeared first on Portal de știri.
09:10
Petroliștii au afișat la panou astăzi, 24 februarie, prețuri mai mari la carburanți. Scumpirile, cuprinse între 50 și 65 de bani, vin la o săptămână după cea mai recentă majorare de preț la benzină, motorină și gazul lichefiat. Odată cu afișarea prețurilor noi, benzina cu cifra octanică 95 costă în... The post Carburanții s-au scumpit din nou appeared first on Portal de știri.
23 februarie 2021
23:00
Femei cu idei. Emisiune TV/3 The post Femei cu idei. Emisiune TV appeared first on Portal de știri.
18:10
Un copil de doi ani a murit într-un incendiu produs astăzi, 23 februarie, într-o gospodărie din satul Gribova, raionul Drochia. Un alt minor, de 11 ani, a fost transportat la spital cu arsuri, transmite IPN. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pompierii au fost alertați după ora 15.00, iar... The post Incendiu într-un sat din Drochia: un copil mort, altul la spital appeared first on Portal de știri.
18:00
Pentru a fi respectat articolul 98, alineatul 1, din Constituție, fracțiunile parlamentare și președintele Republicii Moldova trebuie să recurgă la noi consultări. Curtea Constituțională a declarat neconstituțional decretul președintelui Maia Sandu prin care Natalia Gavrilița a fost desemnată repetat candidat la funcția de prim-ministru, transmite IPN. Curtea Constituțională a admis... The post Fracțiunile parlamentare și președintele trebuie să recurgă la noi consultări, CC appeared first on Portal de știri.
17:40
25 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în raionul Nisporeni. Numărul cazurilor de COVID-19 confirmate în Nisporeni a ajuns la 1663, de la începutul pandemiei, potrivit datelor transmise de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. În total, în Republica Moldova, în ultimele 24 ore au fost... The post GRAV! 25 cazuri de infectare cu noul coronavirus, înregistrate în ultimele 24 ore în Nisporeni appeared first on Portal de știri.
17:40
Alte 1133 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 8 sunt de import (5-România, 2-Ucraina, 1-Germania). Numărul total teste efectuate – 3560, dintre care 3214 primare și 346 repetate. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la... The post Alte 1133 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în țara appeared first on Portal de știri.
17:00
Femei cu idei. Emisiune TV/1 The post Femei cu idei. Emisiune TV appeared first on Portal de știri.
16:50
Deputații sunt chemați să accepte dizolvarea Parlamentului și organizarea alegerilor parlamentare anticipate Într-o conferință de presă la IPN, Gheorghe Savastin, care s-a prezentat ca fiind activist civic, a declarat că actualul for legislativ a adus țara în haos și criză politică. Analizând toate lucrurile pe care le face legislativul, poporul... The post Deputații sunt chemați să accepte alegerile parlamentare anticipate appeared first on Portal de știri.
16:50
Decretul președintelui Maia Sandu, prin care în calitate de candidat pentru funcția de prim-ministru a fost desemnată repetat Natalia Gavrilița, a fost declarat neconstituțional. Hotărârea a fost emisă astăzi, 23 februarie, de către Curtea Constituțională, care a admis parțial sesizarea deputaților Partidului Socialiștilor, Vasile Bolea, Grigore Novac și Alexandr Suhodolski,... The post Decretul de desemnare repetată a candidatului la funcția de premier, declarat neconstituțional appeared first on Portal de știri.
16:40
De la începutul anului, 21 de persoane au fost sancționate pentru că au condus în stare de ebrietate la volan și, în același timp, nu dețineau permis de conducere, transmite IPN cu referire la datele Inspectoratului General al Poliției. Cele 21 de persoane s-au ales cu amenzi cuprinse între 22... The post 21 de șoferi beți și fără permis, depistați de la începutul anului appeared first on Portal de știri.
16:20
O femeie din raionul Criuleni a fost răpită de doi cunoscuți. Cazul a fost sesizat la 112 luni seara, 22 februarie, transmite IPN. Elena Băetrău, ofițer de presă la Inspectoratul de Poliție Criuleni, a comunicat că femeia se afla împreună cu concubinul său la domiciliul bărbatului, iar după ora 23.00... The post Femeie din Criuleni, răpită de doi cunoscuți appeared first on Portal de știri.
16:00
Fostul prim-ministru Ion Chicu a făcut din nou infecția COVID-19 și este internat la Spitalul clinic Republican „Timofei Moșneaga”. „Stimați Prieteni! Avem în țară cei mai buni medici din lume! Totul va fi bine!  Mulțumesc tuturor pentru cuvinte calde și urări de sănătate! Vă rog aveți mare grijă de sănătate!”,... The post Ex-premierul Ion Chicu a făcut din nou COVID-19 appeared first on Portal de știri.
15:00
Șeful Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu, a fost implicat în această dimineață, 23 februarie, într-un accident rutier, pe bulevardul Gagarin din capitală, transmite IPN. Direcție de Poliție a capitalei precizează că un șofer de taxi, în vârstă de 47 de ani, a ignorat regulile de circulație rutieră și a... The post Șeful IGP, implicat în accident rutier appeared first on Portal de știri.
14:20
Peste 6.500 de muncitori migranți din India, Pakistan, Nepal, Bangladesh și Sri Lanka au murit în Qatar în ultimii 10 ani, de când emiratul arab a câștigat dreptul de a găzdui turneul final al Cupei Mondiale din 2022, dezvăluie The Guardian. Datele, adunate cu ajutorul surselor guvernamentale, arată că 12... The post The Guardian: Cel puțin 6.500 de muncitori migranți au murit în Qatar în timpul pregătirilor pentru Cupa Mondială din 2022 appeared first on Portal de știri.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.