Directorul școlii de judo din subordinea Guvernului a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de implicare în trafic internațional de droguri

Telegraph, 23 februarie 2021 11:00

Dorin Gîncu, directorul Școlii Sportive Specializată de Judo „Oleg Cretul”, de la Manej Sport Arena, din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării este suspectat că ar fi unul dintre liderii unui grup criminal specializat în trafic internațional de droguri și a fost plasat în Penitenciarul-13, informează Deschide.md Asta după ce magistratul Constantin Damaschin, de la [...] Articolul Directorul școlii de judo din subordinea Guvernului a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de implicare în trafic internațional de droguri apare prima dată în Telegraph Moldova.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Telegraph

Acum 12 ore
17:50
Federația Rusă îi cere Uniunii Europene să nu intervină în treburile interne ale Republicii Moldova. Reacția vine după declarația comună a ambasadorilor UE acreditați în Moldova, informează NTV.md Ministerul rus de externe le-a cerut oficialilor europeni să manifeste norme elementare de etică diplomatică și să se abțină de la o intervenție deschisă în treburile interne [...] Articolul Rusia critică acțiunile ambasadorului UE la Chișinău și-l îndeamnă să manifeste norme elementare de etică diplomatică apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:00
Alte 1518 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 7 sunt de import (3-România, 2-Ucraina, 1- Marea Britanie, 1- Germania). Numărul total teste efectuate – 4838, dintre care 4503 primare și 305 repetate. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 184 [...] Articolul NEWS ALERT // Alte 1518 cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 24 ore
15:30
Cele 21 600 de doze de vaccin AstraZeneca, oferite ca ajutor umanitar de către România Republicii Moldova, au fost aduse astăzi la Chişinău cu o aeronavă SMURD. Aceasta este prima tranşă de vaccinuri din cele 200 de mii de doze oferite de România, informează TVR Moldova Aeronava a fost întâmpinată de către ambasadorul României la [...] Articolul Dozele de vaccin antiCOVID-19, din donația României, au ajuns în Republica Moldova apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:50
Pe 27 februarie angajaţii IGSU vor continua lucrările de căutare a minorei în vârstă de 12 ani dată dispărută pe râul Nistru în apropiere de localitatea Speia raionul Anenii Noi. Acţiunile salvatorilor vor avea loc pe cale terestră pe malul râului în preajma raioanelor Anenii Noi, Căuşeni şi Ştefan Vodă. Specialiştii vor verifica toate porţiunile [...] Articolul Salvatorii continuă lucrările de căutare a minorei dispărute pe râul Nistru apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:40
Federația Rusă îi cere Uniunii Europene să nu intervină în treburile interne ale Republicii Moldova. Reacția vine după declarația comună a ambasadorilor UE acreditați în Moldova. Ministerul rus de externe le-a cerut oficialilor europeni să manifeste norme elementare de etică diplomatică și să se abțină de la o intervenție deschisă în treburile interne ale statelor [...] Articolul Rusia îi cere UE să se abțină de la o intervenție deschisă în treburile interne ale R.Moldova apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:40
„În ultimele zile, simpatizanții Președinției tot mai des vorbesc în numele poporului, de parcă nu Parlamentul sau Guvernul reprezintă poporul, numai ei conștientizează că poporul dorește alegeri anticipate, poporul așteaptă, poporul cere, poporul retrăiește, poporul se nelineștește, așteaptă de la ei salvare etc. Însă careva măsuri care ar îndreptăți așteptările poporului nu sunt propuse” . [...] Articolul Pușcaș: Simpatizanții Președinției tot mai des vorbesc în numele poporului, de parcă nu Parlamentul sau Guvernul reprezintă poporul apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:30
Delegația UE la Chișinău lansează teme care să-i motiveze tăcerea față de acțiunile ilegale ale Maia Sandu. De această părere este Dionis Cenușă, expert independent. În opinia expertului, Delegația UE la Chișinău preferă să reacționeze la niște declarații politice, dar este absentă și evită să-i amintească președintelui Maia Sandu despre statul de drept și că [...] Articolul Expert: Delegația UE la Chișinău lansează teme care să-i motiveze tăcerea față de acțiunile ilegale ale Maia Sandu apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:20
Ambasada României în Republica Moldova informează că în conformitate cu decizia Guvernului României cele 21.600 doze de vaccin AstraZeneca către Republica Moldova, prima serie din cele până la 200.000 de doze pe care România le va oferi ca ajutor umanitar cetățenilor Republicii Moldova, vor sosi cu o aeronavă SMURD pe Aeroportul Internațional Chișinău, în data [...] Articolul Primul lot de vaccinuri împotriva COVID ajunge astăzi la Chișinău apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:40
Ultimul panou de dimensiuni mari (24 metri) a fost scos în această noapte de pe str. Decebal din sectorul Botanica, a anunțat Ion Ceban, primarul general al capitalei. Echipele responsabile au lucrat toată noaptea, iar poliţia a asigurat securitatea traficului rutier. Au expirat actele permisive, iar Primăria Chişinău nu a prelungit autorizaţia. Aceste panouri acopereau [...] Articolul FOTO // Chișinăul a fost eliberat și de ultimul panou de dimensiuni mari apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:20
Inovația de pe Glob în materie de social-media, ajunge pe gustul și a politicienilor din Moldova. Noua rețea de socializare ClubHouse, care devine care câștigă tot mai multă popularitate la nivel mondial, a ajuns și în Moldova, scrie paranteze.md Ieri, 26 februarie, Președintele partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc a participat într-o discuție pe rețeaua de socializare [...] Articolul Inovația de pe Glob în materie de social-media, ajunge pe gustul și a politicienilor din Moldova. Cavcaliuc, primul protagonist al unui interviu pe ClubHouse apare prima dată în Telegraph Moldova.
08:30
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a prezidat ieri ședința Consiliului Suprem de Securitate (CSS), în cadrul căreia s-a discutat despre concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău și despre creșterea prețurilor la carburanți. După dezbaterile pe primul subiect, care au durat circa patru ore, șefa statului a anunțat că a solicitat Agenției Proprietății Publice să ceară urgentarea examinării [...] Articolul Concesionarea Aeroportului și creșterea prețurilor la carburanți, principalele subiecte discutate la ședința CSS apare prima dată în Telegraph Moldova.
Ieri
19:20
CNESP a decis astăzi ca începând cu 5 martie, persoanele care vor traversa frontiera Republicii Moldova, pe sensul de intrare, vor fi obligate să prezinte rezultatul testului PCR COVID-19 negativ, efectuat cu 72 de ore înainte de sosire. Excepție fac parte: copiii până la 5 ani, conducătorii auto a vehiculelor rutiere de transport marfar şi [...] Articolul IMPORTANT // Începând cu 5 martie, intrarea în țară va fi permisă doar cu test negativ la COVID-19 sau autoizolare, indiferent de zona din care vin călătorii apare prima dată în Telegraph Moldova.
19:10
CNESP a decis astă ca începând cu 5 martie, persoanele care vor traversa frontiera Republicii Moldova, pe sensul de intrare, vor fi obligate să prezinte rezultatul testului PCR COVID-19 negativ, efectuat cu 72 de ore înainte de sosire. Excepție fac parte: copiii până la 5 ani, conducătorii auto a vehiculelor rutiere de transport marfar şi [...] Articolul IMPORTANT // Începând cu 5 martie, intrarea în țară va fi permisă doar cu test negativ la COVID-19 sau autoizolare, indiferent de zona din care vin apare prima dată în Telegraph Moldova.
19:00
Situația epidemiologică în țară se agravează. CNESP a instituit un regim special de activitate de la 1 martie. Procesul de studii va fi desfășurat online CNESP constată că situația epidemiologică în Republica Moldova se agravează rapid. În timp ce în țările din regiunea europeană, în ultimele săptămâni, se atestă o micșorare a numărului de cazuri [...] Articolul ULTIMA ORĂ // CNESP a instituit un regim special de activitate de la 1 martie. Procesul de studii va fi desfășurat online apare prima dată în Telegraph Moldova.
19:00
 Articolul LIVE // Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, în dialog cu diaspora din Italia apare prima dată în Telegraph Moldova.
18:10
Deputatului Sergiu Sîrbu i s-a blocat accesul la ședința de astăzi a Consiliului Suprem de Securitate. Acest blocaj a fost motivat de președinție printr-o scrisoare din partea Cancelariei, intitulată „Scrisoare lui Serioja Sîrbu”, transmite Telegraph.md Sîrbu afirmă că inițial a primit o scrisoare de invitație la ședința CSS de astăzi. După ce i s-a blocat [...] Articolul Scrisoarea prin care deputatului Sîrbu i s-a interzis accesul la CSS a fost intitulată de președinție – „Scrisoare lui Serioja Sîrbu” apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:50
În condițiile situației pandemice din țară, pentru prevenirea și combaterea infectării cu COVID-19, Inspectoratul General al Poliției a efectuat,  în perioada 20-25 februarie, verificări în transportul de pasageri în  comun. Acțiunea s-a desfășurat în toată țara  și a avut drept scop monitorizarea  respectării normelor de sănătate publică, dar și siguranța în care sunt transportați pasagerii. Chiar dacă polițiștii  au întreprins [...] Articolul Respectarea măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor cu COVID-19, monitorizate de poliție. Au fost intensificate verificările în transportul de pasageri în comun apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:40
Ședință lungă, fără rezultat. Președintele țării, Maia Sandu, după șase ore de discuții cu membrii Consiliului Suprem de Securitate (CSS), nu a putut oferi informații pe tema concesionării Aeroportului Internațional Chișinău. Sandu a declarat că Procuratura Generală va transmite curând dosarul în judecată, transmite Telegraph.md Amintim că în 2013, Maia Sandu, în calitate de ministru [...] Articolul Maia Sandu nu oferă detalii despre ancheta concesionării Aeroportului apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:30
Alte cinci persoane ce fac parte din grupul infracțional specializat în sustragerea mijloacelor de pe cardurile bancare au fost reținute de către angajații Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu Procuratura mun. Chișinău oficiul principal, cu suportul angajaților BPDS ,,Fulger” al IGP,  în urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală. Suspecții au [...] Articolul Alte 5 persoane implicate în sustragerea banilor de pe cardurile bancare, reținute. Unul dintre suspecți deține o funcție de conducere în unul din penitenciarele din țară apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:30
Jurnalistul Nicolae Federiuc critică faptul că deputatului Sergiu Sîrbu nu i-s permis intrarea la ședința Consiliului Suprem de Securitate, de astăzi, transmite Telegraph.md Federiuc menționează că atât Maia Sandu, cât și echipa sa încalcă grosolan Constituția ți-și bat joc de instituțiile statului. „Când cei de la Președinție l-au scos pe Sârbu din poza, am zâmbit. [...] Articolul Jurnalist, despre cazul lui Sergiu Sîrbu: Pentru această șleahtă nicio lege nu contează chiar deloc. Constituția o calcă în picioare, își bate joc în ultimul hal de instituțiile statului apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:20
Nici în statele cu sistem de guvernământ semiprezidențial, cum e, de exemplu, România, președintele nu poate numi candidatul la funcția de prim-ministru, ignorând fracțiunile parlamentare. Despre aceasta editorialistul Nicolae Negru a scris într-o analiză, publicată de „Ziarul Național”, transmite Telegraph.md “Curtea nu putea schimba „sistemul” de guvernare, nu putea să transforme, printr-o simplă decizie, republica [...] Articolul Nicolae Negru: Nici în statele semiprezidențiale, cum e România, președintele nu poate numi candidatul la funcția de premier, ignorând Parlamentul apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:20
Criza politică, lipsa unui Guvern care poate să-și asume angajamente și refuzul președintelui țării de a respecta Constituția, sunt motivele pentru care în Moldova nu ajunge vaccinul anti-COVID, susține ministrul interimar al Justiției, Fadei Nagacevschi, transmite Telegraph.md Acesta se arată surprins de declarațiile făcute de Maia Sandu, potrivit cărora, corporații farmaceutice se arată sceptice față [...] Articolul Nagacevschi îi răspunde Maiei Sandu: Criza politică, lipsa unui Guvern și refuzul președintelui de a respecta Constituția sunt motivele pentru care în Moldova nu ajunge vaccinul apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:10
Alte 1452 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 15 sunt de import (2-România, 4-Ucraina, 2- Marea Britanie, 2-Olanda, 1- Cehia, 1-Italia, 1-Franța, 1-Rusia, 1- Turcia). Numărul total teste efectuate – 4673, dintre care 4277 primare și 396 repetate. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în [...] Articolul ULTIMĂ ORĂ // Alte 1452 cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:10
Ministerul Sănătății a anunțat înregistrarea altor 28 de decese provocate de COVID-19: Deces 3872: Bărbat de 45 ani, din r. Dondușeni. Internat la SR Dondușeni. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială. Deces 3873: Femeie de 82 ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, AVC. Deces 3874: Bărbat de 80 ani, din [...] Articolul FLASH // RECORD de decese provocate COVID-19, înregistrat astăzi în țara noastră apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:50
Astăzi, 26 februarie, la Serviciul de Gardă a IP Hâncești, prin intermediul operatorului 112, a parvenit apelul telefonic de la o femeie, domiciliată în s. Onești, care a comunicat că, în beciul din gospodăria sa a fost depistat cadavrul prin strangulare al unui bărbat în vârstă de 62 ani. La fața locului s-a deplasat Grupa [...] Articolul Un bărbat din Onești, raionul Hâncești, a fost găsit spânzurat în beciul casei apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:30
Sergiu Sîrbu, președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică a Parlamentului, care este membru din oficiu al Consiliului Suprem de Securitate (CSS), a fost bruscat și i-a fost interzis accesul la ședința CSS, convocată astăzi de președintele Maia Sandu, transmite Telegraph.md Asta în pofida faptului că a fost invitat la ședință și că legea [...] Articolul VIDEO // Sergiu Sîrbu i-a amintit Maiei Sandu că și ea a ridicat mâna pentru concesionarea Aeroportului Chișinău apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:20
În anul 2020, pe teritoriul Republicii Moldova au fost înregistrate 26,3 mii de infracțiuni, fiind în scădere cu 17,0% comparativ cu anul precedent, transmite Moldpres. Biroul Național de Statistică a prezentat astăzi informații referitoare la nivelul infracționalității în anul 2020, elaborate pe baza datelor furnizate de Ministerul Afacerilor Interne, Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești, [...] Articolul Aproape 60 la sută din numărul infracțiunilor din Moldova au loc în mediul urban apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:20
Expertul independent Dionis Cenușa spune că este atacat de trolii pro-președintelui Maia Sandu pe Facebook din cauza criticilor sale legate de lipsa dorinței lui Sandu de a implementa decizia Curții Constituționale privind numirea noului prim-ministru, informează Telegraph.md Printr-o postare pe Facebook, Cenușa susține că “Uniunea Europeană ar putea și ar trebui să intervină pentru a [...] Articolul Dionis Cenușa: Sunt atacat de trolii pro-președintelui Maia Sandu pe Facebook din cauza criticilor mele apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:20
Astăzi, 26 februarie, a fost desfășurată ședința Comisiei Medicamentului pe lângă Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, în timpul căreia s-a decis autorizarea condiționată a vaccinurilor utilizate în prevenirea SARS-CoV-2 (COVID-19), cu emitera Certificatelor de Înregistrare cu termen de 1 an și cu solicitarea prezentării studiilor postautorizare privind siguranța și studiilor postautorizare privind eficacitatea. Prin urmare, [...] Articolul BREAKING NEWS // Agenția Medicamentului confirmă înregistrarea Sputnik V și a altor două vaccinuri apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:10
Cei 27 de lideri ai UE au căzut de acord, după summitul online privind gestionarea pandemiei, să mențină restricțiile asupra vieții publice și a liberei circulații, în contextul în care statele membre încearcă să controleze apariția noilor variante de coronavirus care ar putea opri revenirea economică planificată, potrivit Reuters. Cancelarul german Angela Merkel a declarat că Uniunea [...] Articolul Liderii UE au decis să mențină restricțiile asupra vieții publice și a liberei circulații apare prima dată în Telegraph Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.