Consumul de gaze naturale în luna decembrie 2020

Provincial, 14 ianuarie 2021 16:30

Volumul consumului de gaze naturale în luna decembrie anului 2020 a constituit 180,7 milioane de metri cubi, ceea ce este cu 16,2 % mai mult în comparație cu aceeași perioadă a anului 2019. Totodată, potrivit serviciului relații publice al SA „Moldovagaz”, față de luna noiembrie a anului trecut acest indicator a crescut cu 35,6 milioane […] Post-ul Consumul de gaze naturale în luna decembrie 2020 apare prima dată în Provincial.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Provincial

Acum 24 ore
08:10
Evenimente, nume de boieri și locații ale satului de odinioară, astăzi capătă un aspect aparte și devin simbolice. Frânturi de cronici, acte și mărturii ale băștinașilor, care vin să reconstituie viața comunei Stăuceni, sunt adunate cu minuțiozitate în cadrul mai multor întruniri organizate de către APL, cu scopul de a descoperi file din istoria localității, […] Post-ul Stăuceni: Cronici, acte și mărturii ale băștinașilor vor sta la baza creării unui traseu turistic, precum și a unei cărți apare prima dată în Provincial.
07:10
În orașul Drochia sunt în plină desfășurare lucrările de reabilitare și extindere a sistemului de aprovizionare cu apă, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Drochia”, finanțat de Uniunea Europeană, informează PROVINCIAL. Grație acestui proiect, peste 20 de mii de locuitori ai orașului Drochia vor avea acces la apă potabilă sigură. […] Post-ul La Drochia sunt în plină desfășurare lucrările de reabilitare și extindere a sistemului de aprovizionare cu apă apare prima dată în Provincial.
Ieri
16:10
În perioada 16 – 18 ianuarie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova anunță că ne așteptă o masă de aer rece de origine arctică. Astfel, temperatura minimă a aerului în noaptea care urmează va oscila între -8ºC şi -13ºC cu scădere pentru următoarele nopți între -10°C și -15°C, iar maxima zilei pe parcursul perioadei […] Post-ul Cum va fi vremea în următoarele zile apare prima dată în Provincial.
15:10
În Republica Moldova a fost elaborat un Studiu cu referire la viiturile pluviale în contextul impactului antropic asupra mediului. Potrivit reprezentanților Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), scopul a fost de a evalua modificările caracteristicilor temporale și spațiale ale scurgerii de viitură de pe râuri, determinate de activitatea antropică, informează PROVINCIAL. Lucrarea științifică a […] Post-ul În Republica Moldova a fost elaborat un Studiu privind viiturile pluviale în contextul impactului antropic asupra mediului apare prima dată în Provincial.
14:20
Activitatea Direcției regionale Sud a fost inclusă într-un raport complex care a vizat nu doar rezultatele înregistrate ci și problematicile, subiectele sensibile, dar și enumerate soluții pentru prevenirea situațiilor neprevăzute și a ilegalităților transfrontaliere, transmite PROVINCIAL. Pentru început au fost prezentate rezultatele pe domeniile de competență, după care au fost analizate și puse în discuție […] Post-ul Activitatea Direcției regionale Sud a Poliţiei de Frontieră pentru 2020 – raportată în cadrul unei ședințe apare prima dată în Provincial.
14:20
Astăzi, 15 ianuarie 2021, în cadrul ședinței ordinare în format online, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a avizat suplimentul nr. 15 din 31.12.2020 la Contractul nr. 1ГМ-07-11 din 29.12.2006 privind procurarea gazelor naturale semnat de către furnizorul care furnizează gaze naturale în contextul obligațiilor de serviciu public S.A. „Moldovagaz” […] Post-ul ANRE a avizat suplimentul la contractul de procurare a gazelor naturale de către S.A. „Moldovagaz” apare prima dată în Provincial.
14:10
În cadrul măsurilor de profilaxie desfășurate de către polițiștii din Criuleni, la 13 ianuarie curent, pe teritoriul raionului Criuleni, de către polițiști a fost stopat un microbuz care transporta o încărcătură de masă lemnoasă de aproximativ 5 metri steri, al cărei proveniență până la moment nu a fost stabilită, informează PROVINCIAL. Totodată, șoferul nu deținea […] Post-ul Criuleni: Polițiștii au stopat un microbuz care transporta o încărcătură de masă lemnoasă de aproximativ 5 metri steri (VIDEO) apare prima dată în Provincial.
14:00
Auditorii Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM), recent, au pus în discuție aspecte practice ale evaluării controlului intern în cadrul auditului financiar, informează PROVINCIAL. Atelierul practic a fost organizat de Direcția generală metodologie, planificare și raportare (DGMPR), în contextul activităților de perfecționare profesională. Lucia Draguțan, auditor public principal din cadrul DGMPR a prezentat participanților […] Post-ul Instruiri la Curtea de Conturi a Republicii Moldova cu privire la evaluarea controlului intern în cadrul auditului financiar apare prima dată în Provincial.
13:10
În contextul situației pandemice, anul acesta Hramul municipiului Edineț a fost sărbătorit altfel. Având în vedere că Hotărârile Situației Excepționale nu permit organizarea activităților culturale și publice, în incinta sălii de ședințe a Consiliului municipal Edineț au fost invitate persoanele din municipiu care au adus o contribuție sporită în lupta cu COVID-19, informează PROVINCIAL A […] Post-ul Hramul municipiului Edineț a fost sărbătorit altfel apare prima dată în Provincial.
12:10
Vadim Curmei, directorul general al Agenţiei de Intervenţie şi Plăţi în Agricultură (AIPA), în cadrul unui interviu pentru TRIBUNA, a răspuns la întrebarea: „În ce direcție a evoluat cel mai mult sistemul de subvenționare în agricultură în 2020?”. „În anul curent, cele mai multe mijloace financiare au fost direcționate spre subvenționarea post-investițională a producătorilor agricoli. […] Post-ul Direcția în care a evoluat cel mai mult sistemul de subvenționare în agricultură în 2020 apare prima dată în Provincial.
11:10
Primarul de Stăuceni, Alexandru Vornicu, susține că de ieri în comună este iluminat stradal și anume pe străzile Botoșani și Salcâmilor, informează PROVINCIAL. Rețeaua a fost construită de la zero, potrivit edilului. La fel, el spune că, curând vor fi instalați și pilonii pentru iluminarea benzii de accelerare și decelerare a căii de acces R6-Botoșani. […] Post-ul Iluminat stradal în comuna Stăuceni! apare prima dată în Provincial.
10:10
În cadrul unei vizite în teritoriu, reprezentanții Administrației de Stat a Drumurilor au inspectat pregătirea șantierului și asigurarea circulației rutiere pentru sezonul de iarnă 2020-2021 de către antreprenorul Impresa Pizzarotti & C.S.p.A. (Italia) pe tronsonul din cadrul drumului național R16, ce traversează orașul Fălești, localitățile Răuțel, Frumușica, Călugăr, Bocșa, Vrănești, Taxobeni din raionul Fălești, Gherman și […] Post-ul Conducătorii auto – atenționați să se conformeze semnalizării rutiere instalate pe drumul R16 Bălți – Fălești – Sculeni – Ungheni apare prima dată în Provincial.
09:00
Reprezentanții Consiliului Raional Sîngerei comunică despre vizita academicienilor Gheorghe Duca și Tudor Lupașcu, informează PROVINCIAL. Potrivit autorităților, scopul vizitei l-a constituit gestul nobil de a dona combenizoane, mănuși, măști, bonete, dezinfectanți dar și alte lucruri utile pentru medicii implicați în lupta COVID-19 din cadrul ISMP Spitalul raional Sîngerei. Gheroghe Duca a menționat că în contextul […] Post-ul Gest nobil pentru lucrătorii medicali din raionul Sîngerei apare prima dată în Provincial.
08:10
Conducerea raionului Strășeni anunță că echipele de pompieri din cadrul Postului de pompieri voluntari din satul Cojușna și Postului de pompieri teritorial „Lozova-Budry” din comuna Lozova au beneficiat de echipamente noi pentru îmbunătățirea bazei materiale, informează PROVINCIAL. fiecare pompier a fost asigurat cu cagulă de protecție (achiziționate cu suportul financiar al Consiliului raional Strășeni), centură […] Post-ul Echipamente noi pentru pompierii din raionul Strășeni apare prima dată în Provincial.
07:10
Reprezentanții Primăriei Soroca anunță despre o premieră a municipiului. Astfel, potrivit autorităților, în toamna anului trecut, la solicitarea primarului Lilia Pilipețchi, Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice a efectuat examinarea stării fitosanitare a vegetației forestiere degradate și supuse uscării pe teritoriul orașului. În urma examinării, Primăria anunță că a primit o autorizație pentru tăieri în […] Post-ul Premieră pentru Soroca?! Autoritățile au făcut anunțul apare prima dată în Provincial.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:40
Angajații Inspectoratului de Poliție Ungheni desfășoară razii în vederea verificării posesorilor de arme, privind respectarea cu strictețe a regulilor de vânătoare și combaterea braconajului, precum și neadmiterea tăierea ilicită a arborilor, informează PROVINCIAL. Oamenii legii vin cu unele recomandări către posesorii de arme: – să nu poarte arme în stare de ebrietate; – să nu […] Post-ul Posesorii de arme din Ungheni – verificați de oamenii legii apare prima dată în Provincial.
16:30
Volumul consumului de gaze naturale în luna decembrie anului 2020 a constituit 180,7 milioane de metri cubi, ceea ce este cu 16,2 % mai mult în comparație cu aceeași perioadă a anului 2019. Totodată, potrivit serviciului relații publice al SA „Moldovagaz”, față de luna noiembrie a anului trecut acest indicator a crescut cu 35,6 milioane […] Post-ul Consumul de gaze naturale în luna decembrie 2020 apare prima dată în Provincial.
16:00
Alexandru Ambros, primarul municipiului Ungheni, susține că pe parcursul celor patru mandate de primar, a pledat pentru supremația legii. Urmare a Actului de constatare al ANI și a deciziei Curții Supreme de Justiție, Ambros comunică următoarele: „A fost sesizată Curtea Constituțională privind neconstituționalitatea unei prevederi care permite ridicarea mandatului de primar pentru conflict de interese […] Post-ul Reacția primarului de Ungheni la cererea ANI de ridicare a mandatului! apare prima dată în Provincial.
15:40
Polițiștii din raionul Ialoveni și județul Iași participă la cursuri de instruiri, ce fac parte din proiectul transfrontalier „Poduri pentru creșterea încrederii între poliție și cetățenii raionului Ialoveni și județului Iași”, informează PROVINCIAL. Cursurile se adresează unui număr de 120 de polițiști din România și Republica Moldova, pe următoarele teme: – metode moderne de investigare […] Post-ul Polițiștii din Raionul Ialoveni și Județul Iași – instruiți în cadrul unui proiect apare prima dată în Provincial.
14:40
Edificiile liceelor teoretice „Constantin Spătaru” și „Matei Basarab” din orașele Leova și Basarabeasca vor fi renovate grație a două proiecte de dezvoltare regională finanțate de Uniunea Europeană, informează PROVINCIAL.  Astfel, circa 1000 de elevi și profesori vor beneficia din anul curent de un mediu de studii confortabil și condiții de educație îmbunătățite. Valoarea totală a […] Post-ul Două instituții de învățământ primar din Leova și Basarabeasca vor fi renovate cu bani oferiți de Uniunea Europeană apare prima dată în Provincial.
14:30
„Întreaga activitate a Direcției Regionale Est a Poliției de Frontieră a fost orientată spre realizarea atribuțiilor stabilite prin lege precum și îndeplinirea misiunilor și obiectivelor din cadrul MAI și IGPF în ceea ce privește controlul frontierei cât și combaterea eficientă a criminalității transfrontaliere”, informează PROVINCIAL cu privire la un comunicat al Poliției de Frontieră.  Astfel, […] Post-ul Anul 2020 pentru Direcția regională Est a Poliției de Frontieră – rezultate și provocări! apare prima dată în Provincial.
14:20
Un fotoalbum cu cele mai spectaculoase proiecte sociale implementate de IP ”Fondul de Investiții Sociale din Moldova” cu suportul Guvernului German prin Banca KfW a fost lansat în Republica Moldova. Proiectul a fost implementat pe întreg teritoriul țării în perioada 2005-2020. În total, au fost implementate 235 de proiecte în peste 225 de localităţi din […] Post-ul (FOTO) Un album foto cu cele mai impresionante proiecte sociale implementate cu asistența tehnică a IP FISM cu suportul Guvernului German prin Banca KfW lansat în Republica Moldova apare prima dată în Provincial.
13:40
Producătorii de pomușoare sunt invitați să învețe cum să sporească competitivitatea pomușoarelor produse pentru a fi comercializate pe piața locală și pe piețele de export, în cadrul Școlii de Iarnă a producătorilor de bacifere, organizată de Asociația „Pomușoarele Moldovei” cu susținerea proiectului USAID Agricultura Performantă în Moldova, informează PROVINCIAL. Școala de Iarnă a producătorilor de […] Post-ul Producătorii de pomușoare sunt invitați să învețe cum să sporească competitivitatea pomușoarelor, pe piața locală și cea de export apare prima dată în Provincial.
13:30
În rezultatul rămânerii definitive a actului de constatare, Autoritatea Națională de Integritate (ANI) informează că, la 4 ianuarie 2021, a remis în atenția Oficiului Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat o adresare în care a cerut declanșarea procedurii de ridicare a mandatului de primar al orașului Ungheni, informează PROVINCIAL. Amintim că, în noiembrie 2018, inspectorul […] Post-ul ANI a cerut Oficiului Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat demiterea primarului de Ungheni apare prima dată în Provincial.
13:10
Valentina Barbei, vicepreședintele raionului Ștefan Vodă pe probleme economice, susține că în anul 2020, sectorul agrar din toată republica a fost afectat de calamitățile naturale, iar raionul Ștefan Vodă a suferit mult mai sever comparativ cu altele deoarece pe parcursul primăverii-verii au fost perioade când umiditatea în sol la adâncimea 100 cm era la zero […] Post-ul Declarație: În 2020, sectorul agrar din toată republica a fost afectat de calamitățile naturale, iar raionul Ștefan Vodă a suferit mult mai sever apare prima dată în Provincial.
12:40
Volumul consumului de gaze naturale în luna decembrie anului 2020 a constituit 180,7 milioane de metri cubi, ceea ce este cu 16,2 % mai mult în comparație cu aceeași perioadă a anului 2019. Totodată, potrivit serviciului relații publice al SA „Moldovagaz”, față de luna noiembrie a anului trecut acest indicator a crescut cu 35,6 milioane […] Post-ul Consumul de gaze natural în luna decembrie 2020 apare prima dată în Provincial.
12:10
Un fotoalbum cu cele mai spectaculoase proiecte sociale implementate de IP ”Fondul de Investiții Sociale din Moldova” cu suportul Guvernului German prin Banca KfW a fost lansat în Republica Moldova. Proiectul a fost implementat pe întreg teritoriul țării în perioada 2005-2020. În total, au fost implementate 235 de proiecte în peste 225 de localităţi din […] Post-ul (FOTO) Un fotoalbum cu cele mai impresionante proiecte sociale implementate cu asistența tehnică a IP FISM cu suportul Guvernului German prin Banca KfW lansat în Republica Moldova apare prima dată în Provincial.
12:10
Agenția „Moldsilva” declară că presiunile ce vor afecta activitatea ulterioară în ramura silvică vor fi catalogate drept ingerinţă politică, iar calomniile şi insinuările mincinoase vor fi taxate dur şi vor fi atacate în modul stabilit de legislaţie, transmite PROVINCIAL. În contextul declarațiilor publice privind problemele din domeniul silvic, „Moldsilva” solicită formarea unui grup de lucru […] Post-ul Agenția „Moldsilva”: Înţelegem foarte bine că acei care bat alarma prin păduri posedă doar camere video şi emoţii apare prima dată în Provincial.
11:10
„Publicul a votat și a ales cele mai împodobite locuri de sărbători din municipiul Ungheni. Impactul postărilor (fotografii cu imaginea locurilor amenajate) a fost de 14495, iar numărul total de aprecieri – 1658”, comunică reprezentanții Primăriei municipiului Ungheni, informează PROVINCIAL. Conform numărului de aprecieri, titlul de „Favorit al publicului” îl obține curtea blocului de pe […] Post-ul Cele mai împodobite locuri de sărbători din municipiul Ungheni! apare prima dată în Provincial.
11:00
Echipa managerială a Direcției regionale Vest a Poliției de Frontieră și-a prezentat activitatea înregistrată pe parcursul anului precedent. Ședința de bilanț a avut loc la sediul Direcției din orașul Ungheni, informează PROVINCIAL. În debutul întrunirii au fost prezentate date cu privire la numărul de traversări înregistrate la frontiera de vest a țării. Astfel, pe parcursul […] Post-ul Direcția regională Vest a Poliției de Frontieră și-a prezentat activitatea înregistrată în anul 2020 apare prima dată în Provincial.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.