Americanii doresc să elimine scena din „Singur Acasă 2” în care Donald Trump se întâlnește cu Macaulay Culkin

#diez, 14 ianuarie 2021 16:30

După blocarea lui Donald Trump pe Twitter și pe majoritatea rețelelor sociale, un număr de utilizatori ai acestora au sugerat ca președintele american în funcție să fie tăiat și din filmul de cult „Singur Acasă 2” în care apare pentru câteva secunde, scrie The Independent. Articolul Americanii doresc să elimine scena din „Singur Acasă 2” în care Donald Trump se întâlnește cu Macaulay Culkin apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 8 ore
17:00
Alte 377 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, două sunt de import din Marea Britanie și Ucraina. Articolul Încă 377 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost înregistrate în Moldova apare prima dată în #diez.
16:15
Faimoasa revistă pentru bărbați Maxim din Rusia, a realizat și în acest an topul celor 100, cele mai sexy femei din țară. Cititorii au fost invitați să aprecieze femeile după frumusețea exterioară. Într-un final, în urma suprapunerii votului cititorilor cu cel al juriului cele 100 de gemei au fost clasate pe locuri. Noi am decis să vă prezentăm primele 10 poziții din acest top, prin urmare, 10 cele mai sexy femei din Rusia. Articolul (foto) Top 10 cele mai sexy femei din Rusia în 2020, potrivit revistei Maxim apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
15:45
Dacă te-ai vindecat de COVID-19, plasma din sângele tău conține anticorpi care i-ar putea ajuta pe alți oameni să lupte mai bine împotriva noului coronavirus. Află dacă ești eligibil și la cine poate ajunge plasma, din experiența echipei #diez. Articolul După COVID-19. Tot ce trebuie să știi dacă vrei să donezi plasmă în Moldova pentru a-i ajuta pe cei care sunt în stare gravă apare prima dată în #diez.
15:00
Ion Ștefăniță, directorul Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor din Republica Moldova, anunță că moara de vînt din satul Cernoleuca, raionul Dondușeni, ar putea fi restaurată. Articolul (foto) Cum arată acum moara de vânt din Cernoleuca și cum va arăta aceasta după restaurarea din 2021 apare prima dată în #diez.
14:45
Recent, a fost publicată lista celor mai populare hashtag-uri pe Instagram din 2020. Dacă ești un utilizator activ, atunci vezi mai jos care sunt cele mai populare hashtag-uri și cum le poți folosi pentru a aduna mai mulți urmăritori pe contul tău. Articolul Topul celor mai populare hashtag-uri de pe Instagram în 2020. #love nu cedează prima poziție apare prima dată în #diez.
14:00
Cea de-a treia zi de luni a anului, care în 2020 cade pe 20 ianuarie, este considerată a fi Blue Monday sau lunea tristă. La această concluzie a ajuns un psiholog britanic, care a creat o formulă matematică pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului. Articolul Pregătește-te moral pentru „cea mai deprimantă zi” din acest an. Cum a apărut și ce înseamnă Blue Monday apare prima dată în #diez.
13:15
Ai avut vreodată reacții involuntare, incluzând spasme musculare în diverse zone ale corpului, stare de euforie generalizată și vocalizare involuntară cauzată de plăcere sexuală? Felicitări, înseamnă că știi deja ce e un orgasm. Dacă nu, atunci îți vom spune științific ce e un orgasm cu ajutorul dicționarului explicativ al limbii române, care ne spune că orgasmul este punctul culminant al excitației sexuale. Articolul (podcast) #sexplicații despre orgasme. Lucruri pe care să le știi despre „Aaa-ul” din timpul sexului apare prima dată în #diez.
12:30
Niciodată nu este prea devreme să începi să te pregătești pentru examenul de bacalaureat. În acest an, absolvenții treptei liceale vor susține proba la disciplina de profil în data de 15 iunie. Cu toate că, pe parcursul anilor, inevitabil s-au produs numeroase modificări privind desfășurarea examenelor și a itemilor acestuia, rezolvarea cât mai multor teste va contribui la pregătirea ta pentru susținerea cu brio a examenului maturității. #diez îți prezintă toate testele pe care le-au avut absolvenții la disciplina de profil în ultimii șapte ani. Articolul BAC 2021: pregătește-te de examenul la Disciplina de profil și rezolvă testele din ultimii șapte ani apare prima dată în #diez.
11:30
Primaria orașului Ialoveni împreună cu Adăpostul de animale „Datcha” vine cu soluții practice în ceea ce privește reducerea prin metode umane a numarului de animale din oraș. În acest context, a fost dat startul Campanii de sterilizare a animalelor de companie (câini și pisici). În cadrul Campaniei vor fi sterilizate gratuit atât animalele de stradă, cât și cele cu stăpân (la solicitare).  Articolul Animalele din Ialoveni vor fi sterilizate gratuit. Cum stăpânii își pot înregistra patrupezii pentru procedură apare prima dată în #diez.
11:15
Aricii, în calitate de animale de companie, sunt mai rar întâlniți, dar totuși sunt multe persoane a căror inimă se topește când în jur este înconjurat de aceste ființe adorabile. Dacă ești în pană de idei ce nume să îi pui noului tău prieten de companie, dar vrei neapărat un nume cât mai deosebit care ar caracteriza perfect temperamentul ariciului, echipa #diez îți vine în ajutor cu 100+ sugestii. Articolul Picasso, Larissa sau Hokey Pokey. 400+ idei cum poți să îți numești ariciul drăguț apare prima dată în #diez.
11:15
Asociația Presei Independente (API) și portalul Stopfals.md lansează concursul național „Sunt un om cu rațiune, gândesc și analizez!”, destinat elevilor claselor superioare de liceu și studenților din colegii și universități care vor transmite imagini sau clipuri de promovare a gândirii critice și a consumului critic al informației. Articolul A fost lansat concursul național „Sunt un om cu rațiune, gândesc și analizez!”. Care sunt condițiile de participare apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
10:30
Veste bună pentru moldovenii care așteaptă să depună jurământul de credință României. Ambasada statului vecin la Chișinău anunță că începând cu data de 22 ianuarie, în fiecare zi de vineri, Secția consulară va organiza numai sesiuni de depunere a jurământului de credință față de România. Articolul Aștepți să depui jurământul de credință României? Ambasada a anunțat programul de lucru cu publicul apare prima dată în #diez.
10:15
Organizația Mondială a Sănătății continuă să ne informeze despre lucrurile pe care le află despre virusul COVID-19. Într-un nou video, experta a fost întrebată cât durează imunizarea în urma infectării cu COVID-19, dacă trebuie să protejăm normele impuse de autorități deși am avut virusul, dacă este posibilă re-infectarea cu coronavirus.  Articolul (video) Experții OMS răspund. Cât durează imunizarea în urma infectării cu COVID-19 și dacă e posibilă re-infectarea apare prima dată în #diez.
09:30
În următoarele zile, pe teritoriul țării se va circula în condițiile vremii de iarnă, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat începând de astăzi, 16 decembrie, temperaturi scăzute pe tot teritoriul țării. În acest sens, Inspectoratul Național de Securitate Publică recomandă șoferilor înainte de plecare să curățe corespunzător autoturismul în cazul în care acesta este înghețat. Mașina trebuie echipată cu anvelope de iarnă, lanțuri și material antiderapant.  Articolul Cod galben de răcire bruscă a vremii. INSP vine cu recomandări pentru șoferi apare prima dată în #diez.
09:00
Comisia de urgenţă a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) nu este de acord cu utilizarea certificatelor de vaccinare ca o condiţie pentru accesul străinilor în unele ţări, transmite AFP. Articolul OMS nu este de acord cu ideea unui pașaport de vaccinare anti-Covid. Comisia de urgență: „Există prea multe necunoscute” apare prima dată în #diez.
Ieri
21:15
Alertă cu bombă la centrul comercial Shopping MallDova. Toți vizitatorii au fost evacuați de urgență. Informația a fost confirmată pentru diez.md de către Svetlana Scripnic, purtătoarea de cuvânt al poliției Capitalei. Articolul (video, foto) Alertă cu bombă la centrul comercial Shopping MallDova. Toți oamenii au fost evacuați apare prima dată în #diez.
20:00
Noi plecări de la Partidul Democrat din Moldova. Mai exact, opt primari și un consilier local au anunțat că părăsesc formațiunea politică din cauza regresului și acțiunilor inexplicabile ale conducerii partidului. Articolul Opt primari și un consilier din Soroca părăsesc PDM. Conducerea partidului spune că aceștia au fost intimidați  apare prima dată în #diez.
19:30
Internaționalul moldovean Nicolae Milinceanu a devenit astăzi jucătorul clubului PAS Giannina, care evoluează în Super Liga Greciei. Atacantul a semnat un contract valabil până în iunie 2022.  Articolul Fotbalistul moldovean Nicolae Milinceanu a semnat un contract cu PAS Giannina, club din Super Liga Greciei apare prima dată în #diez.
18:00
În contextul Zilei Naționale a Culturii, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a organizat astăzi, 15 ianuarie, festivitatea de premiere a laureaților ediției 2021 a Galei Premiilor anuale în domeniul Culturii. Premiile Ministerului Educației, Culturii și Cercetării în domeniul culturii se acordă anual pentru produse de creaţie şi inovaţii artistice care au un impact semnificativ asupra patrimoniului cultural naţional şi internaţional, au obținut aprecierea societăţii şi au contribuit la promovarea culturii naţionale pe plan internaţional. Articolul Au fost desemnați cei mai buni oameni ai culturii în Moldova. Lista tuturor laureaților din acest an apare prima dată în #diez.
17:45
La această oră, în orașul Chișinău se înregistrează un flux sporit de transport, astfel în mai multe sectoare ale capitalei s-au creat ambuteiaje. Mai jos vezi ce străzi trebuie să eviți pentru ca să nu stai mult timp în trafic. Articolul Trafic intens în tot orașul. Ce străzi din Chișinău ar fi bine să eviți pentru a nu sta în ambuteiaj apare prima dată în #diez.
17:30
Pentru a veni în sprijinul persoanelor care solicită depunerea jurământului de credință față de România, Ambasada României la Chișinău comunică faptul că, începând cu data de 22.01.2021, în fiecare zi de vineri, Secția consulară va organiza numai sesiuni de depunere a jurământului de credință față de România. Articolul Ambasada României la Chișinău a anunțat programul de depunere a jurământului pentru cetățeni apare prima dată în #diez.
17:00
Alte 576 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 7 cazuri sunt de import (Marea Britanie-2, Germania-1, Irlanda-1, Italia-1, Ucraina-1, Federația Rusă-1). Articolul 576 de cazuri noi de COVID-19 au fost înregistrate, în ultimele 24 ore, în Moldova apare prima dată în #diez.
17:00
În lunile decembrie și ianuarie, echipa proiectului 24 FRONT LINE, împreună cu Direcția Prevenire a INSP au realizat vizite de monitorizare în mai multe localuri. Au fost depistate multiple cazuri de încălcare a regulilor de prevenire COVID-19 – zeci de agenți economici care încalcă prevederile și sute de oameni care continuă să petreacă fără asigurarea normelor de siguranță. Articolul (video) 24FRONT LINE. Starea de urgență a fost prelungită, cum au sărbătorit acest eveniment unii locuitori ai capitalei apare prima dată în #diez.
16:45
Iarna blândă îi permite echipei lui Ilan Șor de la Orhei să avanseze mai rapid cu proiectul privind reparația străzilor secundare din municipiu. Chiar în ajun de Revelion, orheienii s-au bucurat de inaugurarea altor două artere proaspăt renovate - Colinelor și str. Nouă. Autoritățile au utilizat și în acest caz noua tehnologie modernă, care asigură acestor străzi durabilitate pentru următoarea jumătate de secol. Totodată, Primăria Orhei anunță și despre finalizarea lucrărilor a căii de acces și de amenajare a gardului la Cimitirul evreiesc. Articolul Echipa lui Ilan Șor de la Orhei a finalizat renovarea a încă două străzi, conform unei noi tehnici de betonare apare prima dată în #diez.
16:00
Agenția Universitară a Francofoniei în Europa centrală și orientală anunță lansarea apelului pentru bursele doctorale şi postdoctorale „Eugen Ionescu” 2020-2021.  Articolul Dotcoranzii și cercetătorii din Moldova pot obține o bursă de stagiu pentru 3 luni în România apare prima dată în #diez.
15:30
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua în zilele de 18-19 ianuarie 2020 o vizită oficială la Bruxelles. În cadrul acesteia, șefa de stat va avea întrevederi cu oficiali de rang înalt din cadrul instituțiilor Uniunii Europene. Despre aceasta a anunțat site-ul instituției prezidențiale. Articolul Maia Sandu va efectua o vizită oficială la Bruxelles pe 18 ianuarie. Cu cine se va întâlni apare prima dată în #diez.
15:30
Ni s-a prezentat drept un copil matur, cu suflet dramatic și cu o diversitate de emoții în interior, dar ceea ce ne-a făcut să o descoperim a fost limbajul trupului. Ecaterina Cîrlan (Cleis) este o tânără stabilită în Marea Britanie, care dansează în așa mod încât uneori cuvintele devin neînsemnate, pentru că modul în care se exprimă prin dans este extrem de vorbitor, iar atunci când cuvintele ei vor să se facă proeminente, ea scrie. Așadar, faceți cunoștință cu protagonista noastră Ecaterina și aflați care sunt pasiunile cu care-și alimentează sufletul. Articolul (foto, video) „Cea mai mare pasiune a mea este viața.” Ecaterina Cîrlan, tânăra a cărui dans e poezie, iar poemele – un tangou năucitor apare prima dată în #diez.
15:00
Vinificatorii de la Castel Mimi ne-au obișnuit cu vinuri de calitate. Gama largă a produselor de la Castel Mimi a fost completată cu un vin aromat, care are o paletă fină de gusturi fructate și ușor citrice. Este vorba despre Ice Wine Riesling de la Castel Mimi. Articolul (foto, video) Aromă fructată și atingeri fine de fagure sau piersici. Descoperă ice wine-ul Riesling de la Castel Mimi apare prima dată în #diez.
14:30
Liceul Teoretic „I. L. Caragiale” din orașul Orhei invită profesorii și elevii, cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani, să participe la conferința literar-științifică „Caragiale dincolo de porțile lui Cronos”. Evenimentul se află la cea de a treia ediție și se va desfășura în format online în data de 5 februarie. Articolul Liceul „Ion Luca Caragiale” din Orhei invită profesorii și elevii din întreaga țară să participe la o conferință online apare prima dată în #diez.
13:45
Autoritățile au publicat lista actualizată a țărilor cu risc epidemiologic sporit de transmitere a COVID-19, clasificate în zona roșie, la sosirea din care moldovenii vor trebui să stea 14 zile în autoizolare. Aceasta intră în vigoare pe 18 ianuarie 2021. Articolul (doc) Zona roșie. A fost actualizată lista țărilor la venirea din care moldovenii sunt obligați să stea în autoizolare apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.