Sandu și Zelenski au convenit ca mijloacele de transport din regiunea transnistreană să poată traversa frontiera de stat

Omniapres, 14 ianuarie 2021 15:30

Precizările MAEIE privind posibilitatea ca mijloacele de transport din regiunea transnistreană să poată traversa frontiera de stat a RM, inclusiv The post Sandu și Zelenski au convenit ca mijloacele de transport din regiunea transnistreană să poată traversa frontiera de stat appeared first on Omniapres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Omniapres

Acum 8 ore
11:20
Fosta ministră a Sănătății, Ala Nemerenco, recunoaște că a greșit când a făcut prognoza cazurilor de coronavirus în luna decembrie. Într-o postare pe o rețea de socializare, Nemerenco scrie că nu vor fi 39.000 de cazuri de COVID-19 precum a prognozat, dar mult mai multe, transmite Știri.md. “Pe 26 noiembrie, The post Nemerenco: Recunosc, am greșit … appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
14:40
Rusia a anunţat vineri că începe procedurile pentru retragerea din Tratatul “Cer deschis”, care permite verificarea manevrelor militare şi a The post Rusia se retrage din Tratatul ”Cer deschis” appeared first on Omniapres.
14:00
Fadei Nagacevschi vine cu o reacție referitor la înlocuirea membrilor Comisiei de concurs pentru selectarea judecătorului la CEDO din partea The post Judecătoarea Viorica Puica s-a lăsat folosită de către Președinte appeared first on Omniapres.
10:20
Rusia va deveni cel mai mare exportator global de grâu, în pofida introducerii unei taxe la exporturile de grâu, precum The post Rusia va deveni principalul exportator de grâu appeared first on Omniapres.
09:30
Sectorul turistic al Turciei speră să aducă 25 de milioane de vizitatori străini în 2021, după ce vaccinurile împotriva coronavirusului The post Sectorul va cunoaște o concurență mult mai dură în 2021 appeared first on Omniapres.
09:10
Banca Națională a Moldovei a stabilit astăzi, 15 ianuarie, pentru euro un curs valutar de 20 lei și 99 de The post Preţul locuinţelor a crescut în majoritatea statelor membre UE – Cronica zilei appeared first on Omniapres.
14 ianuarie 2021
15:30
Precizările MAEIE privind posibilitatea ca mijloacele de transport din regiunea transnistreană să poată traversa frontiera de stat a RM, inclusiv The post Sandu și Zelenski au convenit ca mijloacele de transport din regiunea transnistreană să poată traversa frontiera de stat appeared first on Omniapres.
15:00
Fostul premier, Ion Chicu spune că nu au fost înaintate nici un amendament pentru alocarea banilor necesari pentru petrecerea alegerilor The post Nici PAS nu vrea alegeri anticipate appeared first on Omniapres.
11:50
Întoarceți tractoarele in PMAN! Dacă au dispărut din PMAN, înseamnă că proprietarii de Land Cruiser si tractoare au obținut deja The post Așa e când tractoriștii se implica in politică… appeared first on Omniapres.
3 ianuarie 2021
21:40
Miliardarul chinez Jack Ma a dispărut din propriul său show de televiziune, după ce a intrat în atenţia lui Xi The post Miliardarul chinez Jack Ma a dispărut appeared first on Omniapres.
29 decembrie 2020
12:20
Premierul Ion Chicu a venit cu o reacție la declarațiile politicienilor care declară că Guvenul nu este funcțional și că The post Ion Chicu: Ministerele rămân totalmente funcționale și cu oameni foarte responsabili appeared first on Omniapres.
08:20
Consultările cu fracțiunile parlamentare este o mimare de a promova o decizie prestabilită, iar politicienii prin declarații după întrevedere, au The post Pistă greșită și agenda falsă în consultările cu fracțiunile – Cronica zilei appeared first on Omniapres.
28 decembrie 2020
18:20
Consultările cu fracțiunile parlamentare este o mimare de a promova o decizie prestabilită, iar politicienii prin declarații după întrevedere, au The post Agenda falsă din consultările cu fracțiunile – Cronica zilei appeared first on Omniapres.
14:20
Cum arată topul celor mai bogaţi oameni din lume la sfârşit de an: Primii 20 de miliardari au înregistrat o The post Topul celor mai bogaţi oameni din lume la sfârşit de an appeared first on Omniapres.
13:00
Andrei Neguța, fostul Ambasador al Republicii Moldova în Federația Rusă s-a prezentat, astăzi, împreună cu avocații săi, în fața procurorilor The post Andrei Neguța a fost reținut appeared first on Omniapres.
11:00
Iohannis, vizită în Republica Moldova. E prima vizită a unui șef de stat la Chișinău după ce Maia Sandu a The post Prima vizită a unui șef de stat la Chișinău după ce Maia Sandu a devenit președinte appeared first on Omniapres.
27 decembrie 2020
14:40
Criptomoneda bitcoin a depăşit pentru prima dată plafonul de 25.000 de dolari, cel mai ridicat nivel înregistrat vreodată, transmite Reuters, The post Cea mai cunoscută criptomonedă a atins nivelul record de 25.022 dolari appeared first on Omniapres.
22 decembrie 2020
09:00
Ludovic Orban, ales președinte al Camerei Deputaților mult după miezul nopții. AUR, primul scandal în Parlament: membrii partidului populist au The post Orban, ales președinte al Camerei Deputaților mult după miezul nopții appeared first on Omniapres.
21 decembrie 2020
14:00
Republica Moldova suspendă toate cursele aeriene de pasageri din și spre Marea Britanie, începând cu 23 decembrie 2020, orele 00:00. The post Republica Moldova suspendă cursele avia de pasageri din și spre Marea Britanie appeared first on Omniapres.
08:20
Consiliul European se reunește de urgență, luni, pentru a găsi soluții la criza provocată de noua tulpină de coronavirus din The post Reunire de urgență appeared first on Omniapres.
20 decembrie 2020
19:20
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a hotărât suspendarea zborurilor spre și dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei The post ALERT – Se suspendă zborurile dinspre și înspre Marea Britanie appeared first on Omniapres.
14:10
Surse apropiate Maiei Sandu au comunicat pentru Democracy.md o listă de persoane, care speră să conducă viitorul guvern după demisia premierului Ion The post Maia Sandu are lista scurtă pentru viitorul premier appeared first on Omniapres.
12:20
S-a identificat că cel mai agresiv lider al protestatarilor are școală militară în România, pregătire militară timp de un an The post Săptămâna viitoare ne așteaptă violențe? appeared first on Omniapres.
11:50
Deputatul Reniță, infectat cu COVID-19, se află în stare gravă Anunțul a fost făcut de către fratele său, Alecu Reniță. The post Slusari: Moldova, nahren s pleaja – să fie COVID !!! appeared first on Omniapres.
19 decembrie 2020
23:10
Surse apropiate Maiei Sandu au comunicat pentru Democracy.md o listă de persoane, care speră să conducă viitorul guvern după demisia premierului Ion The post Maia Sandu are lista scurtă pentru viitorul premier appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.