Joburi de viitor (13): Dezvoltator Machine-Learning

Bani.md, 14 ianuarie 2021 05:10

Învățarea automată (ML) este un tip de inteligență artificială (IA) care permite sistemelor informatice să învețe din date, să modifice și să îmbunătățească un algoritm fără a fi nevoie de intervenția umană pentru a actualiza sau reconstrui modelul.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Bani.md

Acum 30 minute
10:30
Tinerii sunt în pericol să renunțe la viitorul lor și la ei înșiși, arată un studiu realizat de Prince’s Trust privind fericirea și încrederea tinerilor. Acestea sunt cele mai grave rezultate din ultimii 12 ani.
Acum o oră
10:10
În ultimele luni ale anului 2020, mulți au rezistat să se mențină pe val tocmai din cauza sentimentului că „totul este pe cale să revină la normal” odată cu venirea noului an. Se pare că normalul nu se va mai întoarce.
Acum 6 ore
06:40
Hamburgeri cu cașcaval de la McDonald's, postul foamei sau carnea dobândidtă de sine-stătător. Cum este ea, dieta miliardarilor?
06:10
OMV Petrom, cea mai mare companie listată la bursa de la Bucureşti, a iniţiat la finalul lunii decembrie 2020 o nouă campanie de foraj offshore în ape de mică adâncime, în perimetrul Istria din Marea Neagră, urmând ca, la începutul acestui an, să înceapă forajul celei de-a doua sonde.
06:00
Potrivit raportului Emerging Trends in Real Estate 2021, realizat de PwC și Urban Land Institute, investitorii imobiliari din Europa se orientează tot mai mult către orașele mari și active din sectoare minim perturbate de criza sanitară, care asigură venituri stabile, precum logistica și rezidențialul.
06:00
Indicele prețurilor de consum în anul 2020 a înregistrat o creștere de 0,39%, cea ce reprezintă cea mai mică creștere a prețurilor din toată istoria de 30 de ani a Republicii Moldova.
05:40
05:10
Dacă robotul de asistență la domiciliu nu funcționează corect, mașina autonomă nu se pornește sau robotul tău s-a oprit atunci va trebuie să contactezi un mecanic pentru roboți.
Acum 24 ore
17:50
Mai multe companii au anunțat majorarea prețurilor la produsele petroliere. Benzina cu cifra octanică 95 costă în medie 17,10 lei, motorina –14,45 lei, iar prețul mediu al gazului lichefiat constituie 10,10 lei.
17:50
Noul coronavirus a fost detectat pe mai multe mostre de înghețată în nordul Chinei.
17:40
Moneda unică europeană continuă tendința de scădere și în ziua de marți, 19 ianuarie. Banca Națională a Moldovei a stabilit un curs de 20 de lei și 87 de bani pentru un euro, valoare cu opt bani mai mică decât cea înregistrată pe data de 18 ianuarie. 
17:40
La Curtea de Apel Cahul, a avut loc o nouă ședință în dosarul de condamnare a fostului președinte al Consiliului de Administrație al Băncii de Economii, Ilan Șor. Instanța anunță despre respingerea cererii de recuzare, înaintate de apărători.
17:30
Benjamin de Rothschild, cel care supraveghea imperiul bancar început de tatăl său în 1953, a murit săptămâna trecută la vârsta de 57 de ani, în urma unui infarct, potrivit The Independent.
17:20
Bill Gates, a patra cea mai bogată persoană din lume şi un ”tocilar” auto-descris, cunoscut pentru abilităţile sale de programare, a cumpărat în secret 242.000 de acri de teren agricol în SUA – suficient pentru a-l face cel mai mare proprietar privat de terenuri agricole din America, scrie Forbes.
17:20
Primele probleme după Bexit îau început să apară în Marea Britanie. Rafturile supermarket-urilor sunt aproape goale. Asta pentru că ruperea de Uniunea Europeană i-a cam încurcat pe importatori. Ei trebuiau să completeze mai multe documente, înainte să aducă produse din Uniunea Europeană.
17:00
Dacă domeniul afacerilor îți este cunoscut sau ești un antreprenor în devenire la sigur trebuie să citești aceste 10 cărți recomandate de Business Stage. Bucură-te de informațiile utile din cărțile propuse, dar și de beneficiile lecturii.
16:40
Cu toții ne întrebăm dacă există un „secret al fericirii”. Se pare că anumite state deja l-au găsit întrucât sunt lideri globali la nivelul de fericire.
16:20
16:00
Comapania Kaspersky a anunțat despre introducerea rapoartelor personalizate de informaţii despre ameninţările cibernetice (Threat Intelligence - TI) pentru organizaţiile din industria auto. Anterior, aceste rapoarte erau disponibile doar pentru o gamă selectată de clienţi.
15:30
Trei din cele mai mari companii de stat din Abu Dhabi au convenit să colaboreze pentru a transforma emiratul cu bogate resurse de petrol într-un exportator de hidrogen curat, transmite Bloomberg.
15:00
Nici nu s-au lansat bine în fiecare colț al mapamondului noile terminale din seria iPhone 12, iar zvonurile despre iPhone 13 încep să facă valuri la nivel global.
14:50
UN Women, Comisia Europeană, Guvernul Belgiei, Franței, Mexicului și Organizația Non-guvernamentală „Cartooning for Peace", lansează un concurs mondial de comicsuri și caricaturi pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a Declarației de la Beijing și Platformei de Acțiune.
14:10
Moștenitorul miliardar Samsung, Lee Jae-yong, a fost condamnat din nou la închisoare de către tribunal sud-coreean la doi ani și jumătate pentru implicarea sa într-un scandal de corupție din 2016 care a stimulat proteste masive.
14:10
Nicoleta Rogac este antreprenoarea care nu s-a lăsat bătută de pandemie. De fapt, pandemia a reinventat-o, oferindu-i sarcina de a extinde gama de produse. Astfel, anul 2020 a transformat brandul Nicole Storm în unul care să întrețină complet garderoba unei femei.
13:40
În 2019, numărul consumatorilor de gaze naturale a crescut cu 18 mii și a depășit cifra de 754.000, informează Moldovagaz. Cu toate că numărul de consumatori a crescut, volumul total al gazelor consumate în 2020 este mai mic decât în anul 2019.
13:30
China a prezentat, pe 13 ianuarie, un prototip al trenului de mare viteză Maglev. Acesta ar putea atinge viteza 620 kilomeri pe oră.
13:20
Uniunea Europeană a pus la punct o serie de planuri pentru a-şi reduce dependenţa de dolarul american, potrivit unui articol publicat sâmbătă în cotidianul Financial Times, care citează un proiect de document elaborat de Comisia Europeană.
13:00
China a prezentat, pe 13 ianuarie, un prototip al trenului de mare viteză Maglev. Acesta ar putea atinge viteza 620 kilomeri pe oră.
12:30
Fiecare dintre noi își dorește să obțină succes în viață. Cu toate că definiția succesului este pentru fiecare diferită, pentru a ajunge la el se recurge la acealeași metode. Există anumite aspecte fără de care nu vei reuși niciodată, de ele au ținut cont și cei mai de succes oameni din lume.
Ieri
10:30
Politica fiscală și vamală pentru anul 2021, adoptată prin Legea nr. 257 din 16 decembrie 2020, prevede unele modificări la capitolul ce ține de scutirile acordate persoanelor fizice pentru anul 2021.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.