Navalnîi și-a anunțat intenția de a reveni în Rusia pe 17 ianuarie

Sputnik, 13 ianuarie 2021 22:10

După ce a urmat un curs de reabilitare în Germania, bloggerul rus Aleksei Navalnîi și-a anunțat intenția de a reveni în Rusia pe 17 ianuarie.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum o oră
14:00
Peste 19 mii de legitimații de model nou pentru veteranii de război au fost eliberate din 2018 și până acum, conform planului guvernamental de înlocuire a legitimațiilor de model vechi.
Acum 2 ore
13:30
Consultantul internațional Iurie Ciocan a vorbit despre perioada în care în Moldova ar putea avea loc o reformă teritorial-administrativă. El spune că aceasta ar putea dura câțiva ani, iar punctul final ar fi alegerile locale din anul 2023.
12:50
Mircea Snegur, primul președintele al Republicii Moldova, își sărbătorește ziua de naștere pe 17 ianuarie.
Acum 4 ore
12:00
În timp ce întreaga omenire luptă cu pandemia de COVID-19, pe glob există o altă epidemie, care nu este deloc mai puțin gravă.
11:30
Salvatorii l-au descarcerat pe un bărbat care s-a pomenit blocat în tractorul pe care-l conducea, după ce vehiculul s-a răsturnat în timpul deplasării, la ieșirea din Drochia. În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 22 de situații de risc.
11:00
De Ziua profesională a Diplomatului, marcată pe 17 ianuarie, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și premierul interimar, ministrul interimar de Externe, Aureliu Ciocoi, le-au adresat mesaje de felicitare celor care ne reprezintă țara peste hotare.
Acum 6 ore
10:30
Ce animale de companie preferă diverși lideri ai lumii. Sputnik vă propune o selecție de imagini ale patrupezilor.
10:10
Ambasadorul avea 67 de ani și se afla în fruntea misiunii diplomatice din iunie 2020.. Cauza morții nu a fost comunicată deocamdată.
09:00
Cel de al treilea președinte al Republicii Moldova a analizat detaliat situația în care s-a pomenit țara noastră, în aspect politic, economic și social.
08:40
Acordul Cer Deschis a fost semnat în 1992 pentru consolidarea încrederii în Europa după războiul rece. Până la retragerea SUA, au fost 34 de state semnatare.
Acum 8 ore
07:30
Președintele Republicii Guineea, Africa de Vest, s-a vaccinat împotriva COVID-19 cu preparatul rusesc ”Sputnik V”.
06:40
Un Cod Galben este în vigoare până pe 19 ianuarie - meteorologii au alertat astfel populația că vremea se răcește brusc. Noaptea trecută au fost minus 15 grade în nord. Luni, 18 ianuarie, va ninge în nord.
Acum 24 ore
22:50
Un bărbat originar din Republica Moldova ar fi fost bătut până la moarte de conaționali – este ipoteza avansată de poliția din Franța. Corpul neînsuflețit al bărbatului, care fusese declarat dispărut, a fost găsit într-o pivniță.  
21:00
Un băiat de 17 ani a împușcat o căprioară dintr-o armă deținută ilegal. Polițiștii au găsit bucăți din carnea animalului la domiciliul minorului. Pe acest caz a fost deschisă o cauză penală.
20:30
A "întinerit" diabetul - numărul bolnavilor de diabet zaharat crește de la un an la altul. Îngrijorător este faptul că maladia devine tot mai răspândită și în rândul tinerilor. Iată care sunt cauzele.
19:50
Sputnik vă prezintă în acest Infografic topul țărilor cărora le revin aproximativ 60% din volumul total al transferurilor de mijloace bănești către Republica Moldova prin intermediul băncilor.
19:20
Droguri periculoase erau aduse din Europa prin intermediul autobuzelor de rută, camuflate printre produse alimentare.
18:40
Reprezentanții Centrului Rus de Știință și Cultură de la București vin cu vești excelente la început de an. Vorbim despre stabilirea unei frumoase prietenii și cooperări în plan academic între Rusia și România.
17:40
Laureații ediției 2021 a Galei Premiilor anuale în domeniul Culturii și-au primit Trofeul, diploma de onoare a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării  și o recompensă bănească în valoare de 20 de mii de lei.
17:20
Pe 16 ianuarie au fost confirmate 377 de infectări cu COVID-19, în scădere față de ziua anterioară, când au fost raportate 576 de cazuri noi. Bilanțul cazurilor de COVID-19 a ajuns la 152 640. Au fost anunțate alte 17 decese din cauza virusului.
16:50
Un bărbat originar din Republica Moldova ar fi fost bătut până la moarte de conaționali – este ipoteza avansată de poliția din Franța. Corpul neînsuflețit al bărbatului, care fusese declarat dispărut, a fost găsit într-o pivniță.  
16:40
Ministrul rus al Afacerilor Externe consideră inacceptabile amestecul în problemele interne a statelor suverane și impunerea anumitor scheme ideologice.
16:00
Aproximativ 5000 de lei! Atât cheltuieşte statul pentru tratamentul de dezintoxicare a unui dependent de droguri. Cât la sută din cei tratați cad din nou în patima substanțelor interzise.
15:50
La ceremonia de decernare a premiilor au fost menționați, pentru încurajare, și acei jurnaliști care nu au ocupat locuri premiante, dar au participat la concursul „Perspectivă”.
14:40
Unele stații de alimentare cu combustibili din Chișinău au afișat sâmbătă, 16 ianuarie, prețuri mai mari.
Ieri
14:30
Peste 15 mii de lei, cam atât ar trebui să câștige lunar un bărbat astfel încât soția acestuia să fie mulțumită. Echipa Sputnik Moldova a realizat un experiment pentru a afla opinia femeilor despre veniturile pe care ar trebui să le aibă un bărbat.
13:50
Expansiunea pașnică a sistemelor de rachetă antiaeriene S-400, de producție rusească, cuprinde noi state ale Eurasiei. După China, Turcia, India, se pregătesc că se reînarmează cu “Triumf” Forțele Aeriene ale Republicii Belarus, scrie analistul militar.
13:00
Ambasada Republicii Moldova în Italia a informat despre noile măsuri restrictive introduse de Guvernul de la Roma în contextul combaterii răspândirii infecției cu virusul COVID-19 pentru perioada 16 ianuarie – 5 martie 2021.
12:40
Gerul şi zăpada nu sunt cele mai potrivite condiţii pentru traiul în stradă. Acest lucru îl înţeleg mai ales oamenii care nu au un acoperiş deasupra capului, care în perioada rece a anului sunt puşi la grea încercare.
12:00
Maia Sandu a vorbit despre modul în care vede soluționarea problemei transnistrene, despre schimbarea componenței Consiliului Suprem de Securitate, aspectele pe care le va discuta în timpul vizitei sale la Bruxelles.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.