Diana Crudu, despre agricultura 2020: Este anul supraviețuirii

Sputnik, 22 noiembrie 2020 21:20

În a patra zi de duminică a lunii noiembrie este marcată Ziua lucrătorului din agricultură şi a industriei prelucrătoare. Cu acest prilej, organziatoarea mai multor târguri agricole, Diana Crudu a vorbit despre activitatea și speranțele agricultorilor moldoveni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 10 minute
14:50
Proiectul Strategiei pentru asigurarea independenței și integrității în sectorul Justiției pentru anii 2021-2024 a fost adoptat de deputați.
Acum o oră
14:10
Ministerul Finanțelor anunță că a finalizat procesul de consultare publică a proiectului politicii bugetar-fiscale și vamale pentru anul 2021. Subiectul a fost discutat în cadrul emisiunii "Contrapunct" cu Secretarul de Stat la Ministerul Finanțelor Dorel Noroc.
Acum 2 ore
13:50
Recuperându-se după o intervenție chirurgicală, Diego Maradona se afla acasă la el când, la un moment dat, s-a simțit rău, miercuri. Ultimele sale cuvinte înainte de a muri s-au referit la starea sa de sănătate, a anunțat presa argentiniană.
13:10
Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, va merge în Parlament unde va fi audiat în cazul fraudei bancare.
Acum 4 ore
12:40
Președintele în exercițiu, Igor Dodon, s-a întâlnit cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov. Oficialii au discutat relațiile dintre țările noastre, dar și despre două evenimente internaționale la care va participa și Republica Moldova.
12:40
La trei săptămâni după ce a fost spulberată pe Olimpico, CFR Cluj întâlnește astăzi din nou AS Roma, una dintre cele mai bune echipe din Italia la ora actuală. Partida de la Cluj va începe la ora 22:00.
12:20
Curtea Constituțională a declarat neconstituțională prevederea care restricționează dreptul la pensie a militarilor moldoveni domiciliați în străinătate. Astfel, Înalta Curte a stabilit că statul trebuie să-i asigure cu pensii și pe militarii plecați peste hotare.
11:50
În pofida crizei sanitare din țară, Capitala va avea un brad în centrul Capitalei. Acesta este deja instalat și urmează să fie decorat cu globuri și lumini. În data de întâi decembrie, pomul de Crăciun va fi inaugurat. 
11:20
Deputatul Partidul „ȘOR” Violeta Ivanov a vorbit despre posibilitatea creării unei noi coaliții în Parlament cu participarea Platformei „Pentru Moldova”.
11:10
Supranumit ”Maradona din Carpați”, Gică Hagi a onorat din nou România! A transmis un mesaj superb – cel mai frumos elogiu care se poate citi în aceste zile în care întreaga planetă deplânge despărțirea de Diego Maradona.
Acum 6 ore
10:40
Inițiativa Ministerului Finanțelor de a impozita coletele mai scumpe de 100 de euro trimise prin poștă a stârnit nemulțumirea membrilor platformei parlamentare „Pentru Moldova”. Aceștia susțin că proiectul este în defavoarea cetățenilor.
10:20
A murit o legendă: fotbalistul Diego Maradona s-a stins din viață pe 25 noiembrie 2020, la al 61-lea an de viață
10:00
Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Vladimir Bolea a vorbit în studioul Radio Sputnik Moldova despre forțele politice care ar putea forma o nouă coaliție de guvernare.
09:30
Un om de afaceri, care a încheiat un contract cu statul ca să vaccineze vulpile împotriva rabiei, a încercat să mituiască un angajat ANSA. Și asta pentru că, în loc să imunizeze animalele, „a ratat ținta”, iar 20.000 de doze de vaccin au ajuns în lacuri sau pe câmpuri.
Acum 8 ore
08:50
Peste 500 de militari în termen şi pe contract, angajaţi civili ai Armatei Naţionale, precum şi studenţi ai Academiei Militare „Alexandru cel Bun” (AMFA), au donat astăzi sânge şi plasmă în garnizoanele Chişinău, Bălţi şi Cahul.
08:20
Diego Maradona, considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, a decedat miercuri, 25 noiembrie, în urma unui stop cardiac. În timpul vieții, datorită celebrității, dar și a carismei, el a reușit să strângă o avere impresionantă.
07:50
Politologul Corneliu Ciurea a analizat detaliat situația din țară după alegerile prezidențiale și a analizat care ar putea fi cursul politicii externe a țării.
07:30
Atalanta a produs surpriza serii în Liga Campionilor. Echipa italiană s-a impus în deplasare în fața lui Liverpool, scor 2-0.
07:00
Leul se depreciază astăzi în raport cu valutele de referință. Prețul dolarului a urcat cu 2 bani, euro s-a scumpit cu 4 bani și leul românesc cu un ban moldovenesc. Au urcat în cotații cu mai puțin de un ban și hrivna ucraineană și rubla rusească.
Acum 12 ore
06:40
Sfârșitul de noiembrie continuă să ne surprindă cu zile destul de frumoase. Astăzi, pe timp de zi, va fi mai cald cu un grad decât miercuri, noaptea însă temperaturile rămân în continuare negative.
Acum 24 ore
22:20
Datele Biroului Național de Statistică din Marea Britanie, colectate între august și octombrie 2020, au dezvăluit care este cel mai frecvent simptom al Covid-19. Contrar concepţiei obişnuite, cele mai frecvente simptome nu sunt febra și tusea uscată.
21:40
Vârful celui de-al doilea val al epidemiei de Covid-19 în Franța a trecut, a spus Emmanuel Macron, care a anunţat data când va începe o nouă etapă în lupta împotriva coronavirusului.
21:20
Fracțiunea socialiștilor (PSRM) și-a stabilit astăzi prioritățile pentru următoarele ședințe în plen ale Parlamentului.
21:00
Implementarea Strategiei pentru Tineret 2020 a fost finalizată, însă unele probleme ale tinerilor au rămas nesoluționate. Subiectul a fost discutat cu șeful Direcției Tineret a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării Marin Marcel.
20:40
După o pauză de mai bine de două luni, deputații se întrunesc deja a doua săptămână la rând în ședințe plenare.
20:20
Japonia combate coronavirusul în stil luxos - în comerț au fost puse măști de milioane de yeni - cu diamante și platină.
20:10
În Parlament, pe lângă statutul limbii ruse, va fi discutată și posibilitatea reîntoarcerii pe ecranele tv moldovenești a emisiunilor informativ-analitice rusești.
19:40
Peste 700 de încălcări privind nerespectarea măsurilor anti-COVID au depistat oamenii legii în timp de doar o săptămână. Cele mai frecvente fiind legate de lipsa măștii în spațiile publice închise și deschise și nerespectarea distanței sociale.
19:20
Grupele Champions League continuă astăzi cu 8 partide din etapa a 4-a. Capul de afiș va fi meciul Inter - Real Madrid, care sunt obligate să câștige pentru a rămâne cu șanse importante în lupta pentru calificarea în optimile de finală.
19:10
Republica Moldova a primit astăzi încă 50 de milioane de euro. Banii provin dintr-un pachet în valoare de trei miliarde pentru mai multe state.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.