Strada Ion Creangă, în reparație: Iată când încep lucrările

Sputnik, 18 octombrie 2020 20:00

Strada Ion Creangă din Capitală va intra în reparație în scurt timp. Despre acest lucru a anunțat viceprimarul Chișinăului Victor Chironda.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
12:20
Ziua Mondială a Demnităţii. Este sau nu valabilă această virtute în ziua de astăzi şi ce înseamnă să ai demnitate, ne spune profesorul universitar, juristul Iurie Mărgineanu.
12:20
Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor şi Supravegherea Pieţei a lansat o nouă campanile de informare privind achiziționarea aparatelor electrocasnice sau electronice. Detalii am aflat de la inspectorul principal Natalia Storceac.
Acum o oră
12:00
Una din cele mai populare vedete de televiziune din SUA, Kim Kardashian, împlinește astăzi 40 de ani.
Acum 2 ore
11:10
Combinatul Poligrafic a început tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020, care urmează a fi distribuite secțiilor de votare din țară.
Acum 4 ore
10:40
Un grav accident rutier s-a produs în apropierea satului Gura Camencii din raionul Florești - un tânăr de 32 de ani a decedat la fața locului.
10:10
Compania va furniza 7,5 mii de emițătoare 5G pentru Telia în Finlanda, Țările Scandinave și Statele Baltice.
09:30
A trecut la cele veșnice protoiereul Dmitri Smirnov care a condus mai mulți ani la rând Comisia patriarhală pentru problema familiei, protecției maternității și copilăriei.
Acum 6 ore
08:40
Cabinetul de Miniștri se întrunește astăzi în ședință. Pe ordinea de zi au fost incluse 14 chestiuni, printre care și modificări la Legea privind sistemul public de pensii.
08:10
Politologul a explicat de ce candidații partidelor de centru-dreapta merg dezbinați în alegerile prezidențiale, ”furând” unii de la alții anumite segmente ale electoratului.
07:40
CEC a publicat informații despre cheltuielile electorale ale candidaților la funcția de președinte al țării. Aflați din infograficul Sputnik care dintre candidații la funcția de președinte a investit cei mai mulți bani în campanie.
07:10
Astăzi nu se vor înregistra fluctuații semnificative pe piața valutară. Cotațiile principalelor valute de referință rămân aproape neschimbate în comparație cu ziua de ieri.
Acum 8 ore
06:30
Vești bune de la meteorologi - astăzi vom avea soare din plin și temperaturi generoase pentru această perioadă a anului.
Acum 24 ore
22:10
Vladimir Putin a purtat o discuție cu Emmanuel Macron despre eforturile comune ale celor două țări în combaterea terorismului și evoluția situației din Karabah.
21:40
De Ziua Mondială de Combatere a Osteoporozei, marcată anual pe 20 octombrie, aflați despre cauzele și metodele de profilaxie a maladiei de la medicul Iurie Cușnir.
21:10
Comisia Electorală Centrală a acreditat 18 reprezentanți ai Misiunii de Observare a Comunității Statelor Independente care vor monitoriza procesul electoral.
20:50
Kremlinul a comentat declarațiile SUA în legătură cu New Start, menționând că dialogul cu Washingtonul în privința stabilității strategice continua. La radio Sputnik, americanistul Constantin Blohin a explicat cu cine, în opinia lui, va fi mai ușor de purtat discuții.
20:40
Pictorul rus Andrei Tarusov a elaborat un ghid de protecție împotriva coronavirusului. Acesta conține mai multe imagini care sunt însoțite de sfaturi pentru cetățeni.
20:00
În perioada 20-23 octombrie se desfășoară Festivalul-Concurs Internațional de cântec, artă vocală, artă instrumentală, dans și modeling "Constelația Talentelor". Evenimentul va uni participanți din peste 29 de țări ale lumii și va avea loc în premieră în regim online.
20:00
Au fost condamnați la detenție pe viață pentru omorul a șase persoane. Este istoria necunoscută a doi foști polițiști, care la începutul anilor 2000 au terorizat cu faptele lor criminale orașele Chișinău și Ialoveni.
19:40
Mai bine de zece ani a fost antrenorul principal al echipei naționale. A crescut o întreagă generație de luptători profesioniști.
19:20
Un sondaj de opinie realizat de compania Intellect Group arată care sunt intențiile de vot ale alegătorilor înaintea alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie.
19:00
Ambasada rusă de la Washington respinge acuzațiile aduse de autoritățile americane celor șase cetățeni ruși suspectați de atacuri cibernetice.
18:30
Un caz teribil s-a produs în sectorul Ciocana al Capitalei. Poliția anunță că un bărbat în vârstă de 40 de ani și-a ucis tatăl cu bestialitate.
18:10
Potrivit lui Narîșkin, SUA sunt nemulțumite de faptul că Igor Dodon menține relații constructive și cu țările CSI, inclusiv cu Rusia.
17:50
Numărul persoanelor răpuse din cauza complicațiilor generate de noul tip de coronavirus este în continuare mare. A crescut față de ziua de ieri și numărul persoanelor infectate.
17:20
Peste 6000 de moldoveni nu pot fi admiși la examenele externe pentru obținerea permiselor de conducere, întrucât școlile auto la care și-au făcut studiile au licența expirată.
16:50
Deputatul rus Serghei Mironov consideră că organizațiile de microfinanțare reprezintă un pericol pentru societate, mai ales pe timp de criză economică, și spune că s-ar putea ajunge la situația anilor '90 . Iată care este situația în Moldova și ce cred economiștii.
16:30
Crește numărul cazurilor noi de COVID-19 și a deceselor provocate ca urmare a complicațiilor cauzate de infecție. Subiectul a fost discutat în cadrul emisiunii "ATITUDINI".
16:00
Alimentația copiilor în școli este subiectul zilei și la Guvern. Premierul a abordat această chestiune cu specialiști în domeniu. La ce concluzie au ajuns.
15:30
Prima Doamnă a țării a fost întrebată în cadrul uni interviu dacă o afectează mesajele negative venite din partea oponenților politici sau a oamenilor de rând la adresa președintelui Igor Dodon.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.