Top 10 cele mai populare seriale rusești din ultimii ani

Moldova.org, 18 octombrie 2020 15:10

De la seriale polițienești, despre corupție sau prostituate până la cele despre viruși și roboți. Moldova.org îți prezintă top-10 al celor mai recente seriale rusești care au fost menționate de Forbes Rusia. Evaluarea acestora s-a făcut în baza a patru criterii – numărul de telespectatori ai proiectului (atât total, cât și per episod), indicele de […] The post Top 10 cele mai populare seriale rusești din ultimii ani appeared first on Moldova.org.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Moldova.org

Acum 2 ore
12:10
În luna august 2020, Rusia a anunțat că este prima țară din lume care a înregistrat un vaccin împotriva noului Coronavirus. Acesta a primit denumirea comercială „Sputnik V”. Cu toate acestea, pentru a finaliza înregistrarea vaccinului, Centrul Național de Cercetare pentru Epidemiologie și Microbiologie de la Moscova trebuie să efectueze studii clinice la scară largă […] The post Cum este să fii testat cu vaccinul rusesc Sputnik V appeared first on Moldova.org.
Acum 4 ore
11:40
Instabilitatea continuă din perioada pandemiei determină antreprenorii, dar și marile companii (de ex. Twitter), să renunțe la birouri. În încercarea de a face economii, mai mulți agenți economici au fost nevoiți să-și optimizeze serviciile cumpărate, astfel și veniturile prestatorilor s-au micșorat drastic. În căutarea unor soluții care să-i mențină pe linia de plutire, mai mulți […] The post Birouri vs. „Coworking”. Cum a schimbat pandemia prioritățile antreprenorilor appeared first on Moldova.org.
Acum 24 ore
17:30
Moldova.org îți aduce în fiecare zi doar cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre coronavirus în Moldova. Îți prezentăm știrile succint și compact, astfel încât să fii corect informat, dar și liniștit. Teste procesate 3090, cazuri confirmate 656 Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat că cele 656 de cazuri […] The post 20 octombrie 2020. COVID-19, PE SCURT: 656 cazuri noi de infectare și 16 decese appeared first on Moldova.org.
Ieri
13:50
Cu toții știm că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea de la târg, dar asta nu ne-a ferit să ajungem la sfârșit de lună pe minus în contul bancar.  „Ce să fac ca să-mi ajungă banii de la un salariu la altul?” e o întrebare la care experții în gestionarea banilor personali nu […] The post Cum să-ți ajungă banii de la o lună la alta? Trucuri de la specialiștii în finanțe appeared first on Moldova.org.
13:00
Start-up-urile tehnologice nu mai sunt din domeniul fantastic, iar vârsta nu mai este o piedică pentru debutul tinerilor în antreprenoriat.Startup School este un pre-accelerator online pentru tinerii liceeni care doresc să învețe mai multe despre lumea startup-urilor tehnologice, lansat de Dreamups. Pot participa atât liceenii din toate localitățile Republicii Moldova, cât și cei care locuiesc […] The post Vârsta nu mai este un indiciu pentru debutul tinerilor în antreprenoriat. Ce spun participanții la pre-acceleratorul de afaceri Startup School appeared first on Moldova.org.
19 octombrie 2020
18:20
„Cine pe voi vă plătește?” e întrebarea pe care o auzim des ca jurnaliști. Din păcate, întrebarea asta nu o auzim adresată suficient de des politicienilor, care împart cadouri, pliante, călătoresc din banii… nu știm cui. În plină campanie electorală Moldova.org lansează o scurtă serie de materiale explicative prin care poți să-ți testezi cunoștințele electorale, […] The post Educație electorală: Totul despre finanțarea partidelor în Moldova appeared first on Moldova.org.
17:50
Moldova.org îți aduce în fiecare zi doar cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre coronavirus în Moldova. Îți prezentăm știrile succint și compact, astfel încât să fii corect informat, dar și liniștit. Printre victime – un medic din Edineț Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat despre decesul medicului anesteziolog-reanimatolog […] The post 19 octombrie 2020. COVID-19, PE SCURT: 252 cazuri noi de infectare și 17 decese. Printre victime – un medic din Edineț appeared first on Moldova.org.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:30
Casa 9, platforma care ajută la integrarea migranților în noua lor casă Dumitru Marian, co-organizator Anim’est și TIFF la Chișinău, care s-a stabilit de ceva timp în Belgia, a fondat Casa 9. Aceasta este o platformă multifuncțională, menită să ajute la integrarea migranților în noua lor casă, o țară din UE, care devine, la un […] The post Trei știri bune din Moldova: Casă 9 pentru moldovenii din Belgia, apeduct în Taraclia și atelier de croitorie la Nisporeni appeared first on Moldova.org.
18 octombrie 2020
15:10
De la seriale polițienești, despre corupție sau prostituate până la cele despre viruși și roboți. Moldova.org îți prezintă top-10 al celor mai recente seriale rusești care au fost menționate de Forbes Rusia. Evaluarea acestora s-a făcut în baza a patru criterii – numărul de telespectatori ai proiectului (atât total, cât și per episod), indicele de […] The post Top 10 cele mai populare seriale rusești din ultimii ani appeared first on Moldova.org.
17 octombrie 2020
18:30
Mai avem de rezistat încă cel puțin două săptămâni de campanie electorală. Hai că nu e mult. Tragem aer în piept și respirăm adânc (cei care pot, mă rog) și acuș acuș trecem și peste asta. Luni, 12 octombrie Liderul PPDA, tot el candidat la funcția de președinte, Andrei Năstase, cere ca Maia Sandu, colegă […] The post Pe banii noștri: Zâmbiți, dar mestecați încet, la cameră! appeared first on Moldova.org.
12:00
Timpul se răcește, cazurile de infectare cu COVID-19 continuă să crească și acest lucru cu siguranță că te îngrijorează și mai mult. Simți cum ești acaparat de gânduri sumbre și pesimiste și te lași cuprins de frică? Psihologii recomandă să ne focusăm atenția la ceea ce simțim și la oamenii care ne înconjoară, relatează vox.com. […] The post Cum să treci mai ușor de această iarnă de pandemie. Ce spun psihologii? appeared first on Moldova.org.
16 octombrie 2020
17:40
Moldova.org îți aduce în fiecare zi doar cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre coronavirus în Moldova. Îți prezentăm știrile succint și compact, astfel încât să fii corect informat, dar și liniștit. 1060 persoane tratate au donat plasmă pentru pacienții cu forme grave și extrem de grave de COVID-19 În perioada […] The post 16 octombrie 2020. COVID-19, PE SCURT: 784 cazuri noi de infectare și 19 decese appeared first on Moldova.org.
17:20
Peste 670 de angajați ai IMM-urilor din Moldova au absolvit cu brio „Startup Academy” – un program complex de instruire intensivă  pentru antreprenori. Ediția curentă, dedicată afacerilor mici și mijlocii,  a prevăzut o serie de cursuri în domenii practice și le-a oferit IMM-urilor cunoștințele necesare pentru a-și face vizibilă afacerea în mediul digital și a-și […] The post Startup Academy: 670 de angajați ai IMM-urilor instruiți în promovarea afacerilor online appeared first on Moldova.org.
16:00
În cel de-al doilea episod din podcastul „Cealaltă Pandemie” vorbim despre cauzele care duc la stigmatizare. De această dată poți asculta povestea unei doctore care conduce o secție de bolnavi de coronavirus din nordul țării: „Eu tot așa stau la mănăstire, mai departe. Fiica mea este medic rezident la Spitalul Republican, cu fiica nu m-am […] The post Medică din secția Covid-19: „Începând din luna aprilie am impresia ca nu mai trăiesc” appeared first on Moldova.org.
15 octombrie 2020
17:50
Moldova.org îți aduce în fiecare zi doar cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre coronavirus în Moldova. Îți prezentăm știrile succint și compact, astfel încât să fii corect informat, dar și liniștit. 652 cazuri noi de infectare 652 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. […] The post 15 octombrie 2020. COVID-19, PE SCURT: 652 cazuri noi de infectare și 16 decese appeared first on Moldova.org.
15:40
Săptămâna aceasta îți propunem ca destinație turistică Crama Mircești, raionul Ungheni. Crama este un adevărat conac boieresc și are circa 15 hectare de viță-de-vie care se întind în pante, astfel încât creează impresia unui adevărat amfiteatru viticol de excepție. Crama se află în regiunea vitivinicolă Codru și este deseori numită și „Toscana Moldovei”. Pentru că […] The post Turist în Moldova: Mircești, raionul Ungheni appeared first on Moldova.org.
13:10
Atunci când liderii politici sugerează că măsurile de precauție sunt pentru oamenii care „se tem” sau sunt „lipsite de bărbăție”, experții spun asta îi încurajează pe bărbați să nu urmeze sfaturile medicilor, scrie NY Times. Marți, și nu pentru prima dată, Joseph Biden a descris atitudinea reticentă a președintelui Trump față de purtarea măștilor drept […] The post Cum „masculinitatea tradițională” îi pune în pericol pe bărbați din cauza COVID-19 appeared first on Moldova.org.
14 octombrie 2020
17:20
Dacă planifici să devii șofer sau șoferiță cu acte în regulă ai nevoie să faci școala auto și să obții un permis de conducere. Moldova.org a aflat cât trebuie să scoți din portofel pentru permisul din categoria „B”, cea mai solicitată dintre toate. Ca de obicei, prețurile sunt orientative, asta pentru că în Republica Moldova […] The post Cât costă să-ți iei permisul de conducere appeared first on Moldova.org.
14:00
Moldova.org îți aduce în fiecare zi doar cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre coronavirus în Moldova. Îți prezentăm știrile succint și compact, astfel încât să fii corect informat, dar și liniștit. Hram pe timp de pandemie  Astăzi la Chișinău se sărbătorește Hramul orașului. Și deși ieri municipalitatea a anunțat că, […] The post 14 octombrie 2020. COVID-19, PE SCURT: Hram pe timp de pandemie – fără mască și distanță socială appeared first on Moldova.org.
12:10
Mihai Poiată este redactor, scenarist, cineast, scriitor, publicist și pedagog. În 1972-1976 lucrează ca redactor la Redacția muzicală a radioului național, fiind autorul mai multor emisiuni muzicale. În anii 1979-1983 este redactor, membru al Colegiului pentru Scenarii, redactor-șef al Asociației de Creație „Arta” din cadrul Studioului Cinematografic „Moldova-film”, realizând o serie întreagă de scenarii. A […] The post Interviu cu Mihai Poiată: „În URSS totul, dar absolut totul, era folosit pentru propagandă” appeared first on Moldova.org.
11:00
De ziua orașului, pe 14 octombrie, am încercat să vedem Chișinăul prin ochii locuitorilor săi „adoptivi”. Am vorbit cu străinii care locuiesc aici de ani de zile și i-am întrebat ce le place la capitala noastră și care-s lucrurile lor preferate aici. Vezi mai jos răspunsurile lor: Declarație de dragoste internațională pentru Chișinău Iubim Chișinăul […] The post Ce cred străinii despre Chișinău? appeared first on Moldova.org.
13 octombrie 2020
17:20
Moldova.org îți aduce în fiecare zi doar cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre coronavirus în Moldova. Îți prezentăm știrile succint și compact, astfel încât să fii corect informat, dar și liniștit. „Cod Roșu” a fost instituit în aproape toate raioanele, cu excepția Hâncești, Leova și Soroca Comisia Națională Extraordinară de […] The post 13 octombrie 2020. COVID-19, PE SCURT: 657 cazuri noi de infectare. „Cod Roșu” a fost instituit în aproape toate raioanele appeared first on Moldova.org.
17:10
În ultimii trei ani în Republica Moldova s-a înregistrat o „explozie” a creditelor de consum. În prezent valoarea creditelor luate în Moldova de la bănci și instituții nebancare ajunge la circa 23 de miliarde de lei. „15 miliarde lei sunt creditele alocate de bănci persoanelor fizice, iar 8 miliarde lei – de instituțiile nebancare”, precizează […] The post Ce trebuie să știi înainte de a lua un credit de consum appeared first on Moldova.org.
14:10
În pre-acceleratorul Startup School, liceenii au posibilitatea să învețe de la cei mai buni mentori și antreprenori cum să aplice tehnologiile digitale pentru a dezvolta o afacere cu impact național sau global. Tinerii vor primi suport de la peste 25 de mentori, experți și antreprenori de succes, prin lecții live, sesiuni de mentorat, de asemenea, […] The post Aplică la Startup School și învață de la cei mai buni experți și antreprenori cum poți să creezi o afacere inovativă! appeared first on Moldova.org.
11:20
Săptămâna anuală a Premiilor Nobel s-a încheiat și au fost anunțați toți laureații celui mai prestigios premiu din lume. Anul acesta, pe lângă medalia de aur, laureații au primit și peste 800.000 de euro. „Ceremonia de premiere este programată pentru 10 decembrie, dar din cauza pandemiei, aceasta va avea loc online. La Stockholm, ceremonia de […] The post Cine sunt laureații Premiului Nobel 2020 și ce știm despre ei appeared first on Moldova.org.
12 octombrie 2020
16:30
Veronela Pruteanu este locuitoare a orășelului Durlești de 12 ani și activistă civică. De anul trecut, tânăra filmează evenimentele legate de Durlești pentru a informa locuitorii. Totuși, în vara acestui an, în calitate de membră a proiectului Primăria Mea, care are scopul să pună umărul la transparența decizională, i-a fost interzis să filmeze ședința Consiliului […] The post Ședințe publice cu obiective închise appeared first on Moldova.org.
16:20
Moldova.org îți aduce în fiecare zi doar cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre coronavirus în Moldova. Îți prezentăm știrile succint și compact, astfel încât să fii corect informat, dar și liniștit. 200 de paturi pentru internarea pacienților, pregătite la Centrul COVID-19  La Centrul „COVID – 19 Chișinău” de la MoldExpo […] The post 12 octombrie 2020. COVID-19, PE SCURT: „Noul coronavirus atacă plămânii, inima, creierul și sistemul digestiv” appeared first on Moldova.org.
14:10
Cine suntem? Moldova.org s-a reinventat și abordează o nouă formă de jurnalism. Oferind soluții și explicații, povestind istorii umane, echipa Moldova.org își dorește să ofere cetățenilor Republicii Moldova o perspectivă diferită asupra problemelor, să ajute cititorii să înțeleagă motivele pentru care unele lucruri se întâmplă și să-i încurajeze să fie parte a schimbării. Dacă te […] The post Moldova.org angajează jurnalistă sau jurnalist appeared first on Moldova.org.
14:00
Timp de patru zile (22-25 octombrie) cinefilii din Republica Moldova vor avea șansa de a vedea online gratuit 11 filme românești, atât noi, cât și clasice. la cea de-a șasea ediție a Zilelor Filmului Românesc de la Chișinău. De asemenea, ediția va include interviuri înregistrate cu regizori și actori cunoscuți de peste Prut.  Din cauza […] The post Zilele Filmului Românesc: patru zile, 11 filme și interviuri cu regizori și actori cunoscuți appeared first on Moldova.org.
12:10
„Am îmbrăcat Chișinăul cu MASCĂ” Inițiativa împreună împotriva COVID-19/Voluntar.md a organizat duminică un flashmob în centrul capitalei, în cadrul căruia activiștii au desenat cu creta în Piața Marii Adunări Naționale o mască de 50 metri pentru sensibilizarea comunității cu privire la respectarea măsurilor de protecție privind COVID-19. „Desenăm o masca de 50 m pentru Chișinău în Piața […] The post Trei știri bune: o mască de 50 m pentru Chișinău, Muzeul de Etnografie din Cazaclia, redeschis și 5 troleibuze articulate au ajuns la Chişinău appeared first on Moldova.org.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.