Joaquin Phoenix într-un nou rol complex. Pe cine îl va interpreta actorul

#diez, 18 octombrie 2020 14:45

Joaquin Phoenix, interpretul împăratului roman în „Gladiator” (2000), în regia lui Ridley Scott, urmează să-l joace pe Napoleon Bonaparte în „Kitbag”, un film istoric care va fi regizat de același cineast, relatează AGERPRES. Articolul Joaquin Phoenix într-un nou rol complex. Pe cine îl va interpreta actorul apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 5 minute
12:30
Tinerii din Leova se vor putea bucura în curând de un nou spațiu amenajat frumos. Acesta se află în fața Centrului de tineret din raion și este constituit dintr-o tablă de șah, scaune, zonă Wi-fi, parcare pentru biciclete și o zonă pictată.  Articolul (foto) În Leova a apărut un spațiu colorat pentru tineri. De construcție și amenajare s-au ocupat câțiva voluntari apare prima dată în #diez.
Acum o oră
12:00
Fundașul Naționalei Moldovei Alexandru Epureanu a debutat în faza grupelor Ligii Campionilor. Jucătorul echipei İstanbul Başakşehir a fost titular în partida împotriva formației RB Leipzig, pierdută de echipa sa cu sorul de 0-2. Articolul Fundașul moldovean Alexandru Epureanu a debutat în faza grupelor Ligii Campionilor apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
11:30
În prezent, un test efectuat se ridică la suma de 800 de lei și din această cauză unii cetățeni refuză să-și verifice starea de sănătate. Pentru a facilita accesul la aceste servicii, PDM propune ca guvernul să reglementeze acest sector astfel ca testele să devină mai accesibile financiar pentru oameni. Articolul PDM propune ca prețurile la serviciile de diagnostic pentru COVID-19 să fie reglementate de guvern apare prima dată în #diez.
11:30
Administrația Universității Tehnice a Moldovei își propune să sublinieze și să stimuleze în continuare calitatea, profesionalismul, entuziasmul și implicarea cadrelor didactice în evoluția de zi cu zi a comunității academice a UTM prin transmiterea în posesie personală a unor laptopuri performante, pe perioada activității lor la UTM. Articolul 30 de profesori de la Universitatea Tehnică a Moldovei au primit laptopuri performante  apare prima dată în #diez.
11:15
A readaptat unele proverbe populare românești, a cules momente și cuvinte din comportamentul moldav pe timp de pandemie și a realizat o serie de pancarte amuzante, pe care le-a plimbat și le-a fotografiat pe străzile din centrul orașului Chișinău. Vorbim despre noul proiect al fotografului Dumitru Vlah.  Articolul (foto) Un tânăr a ieșit pe străzile Chișinăului cu pancarte amuzante pentru a responsabiliza moldovenii în contextul COVID-19 apare prima dată în #diez.
11:00
După ce a fost repus în funcție, directorul Spitalului Republican, Anatol Ciubotaru, a fost concediat din cauza expirării, pe 19 octombrie, a contractului individual de muncă. Potrivit MSMPS, lui Anatol Ciubotaru îi vor fi achitate toate drepturile salariale ale angajatului, pentru perioada de absență. Articolul Spitalul Republican a rămas din nou fără director. Care este cauza apare prima dată în #diez.
10:45
Timp de trei zile, în perioada zilelor 20-22 octombrie se va desfășura cea de-a V-a ediție a Campionatului Gastronomic pentru Juniori. Evenimentul va aduna elevi din instituțiile de învățământ profesional tehnic secundar și postsecundar, care pregătesc specialiști la meseriile bucătar, cofetar, brutar și chelner sau ospătar și pentru specialitatea Tehnologia Alimentației Publice. Articolul Peste 100 de tineri participă în aceste zile la Campionatul Gastronomic pentru Juniori 2020 apare prima dată în #diez.
10:45
Ești student la colegiu sau universitate și întâmpini greutăți în găsirea unui post de muncă potrivit? Erasmus Student Network Chișinău dă start proiectului „Azi student, mâine absolvent”. Articolul „Azi student, mâine absolvent”. Programul care te ajută să-ți găsești un post de muncă în perioada studenției apare prima dată în #diez.
10:45
Studenții și masteranzii de la Academia de Studii Economice Moldovei pot participa la concursul „Cel mai bun student al ASEM”, ediția XVIII-a. Pentru aceasta tinerii trebuie să îndeplinească câteva cerințe până în data de 10 noiembrie 2020. Articolul ASEM este în căutarea celor mai buni studenți ai anului 2020. Premiul mare este de 2 500 de lei apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
10:15
Pe 20 octombrie, de Ziua Internațională a Controlorilor de Trafic Aerian, conducerea ÎS „MOLDATSA”, a Universității Tehnice a Moldovei (UTM) și a Agenției Proprietății Publice (APP) au participat la ceremonia de prezentare a mai multor echipamente destinate prestării serviciilor de navigație aeriană. Utilajul a fost donat de „MOLDATSA” și instalat în Parcul Dendrologic – Muzeu al tehnicii în aer liber de pe teritoriul Universității, completând impresionanta galerie de exponate, prin care UTM tinde să readucă în atenția vizitatorilor istoria creației inginerești. Articolul Echipamente din domeniul serviciilor ce navigație aeriană pentru parcul UTM apare prima dată în #diez.
09:30
Sute de medici şi angajaţi din sistemul sanitar protestează în Spania faţă de lipsa de strategie a autorităţilor în condiţiile actualei pandemii. Cel mai sonor protest a fost la Barcelona, unde medicii rezidenţi şi-au dat hainele jos ca să arate că au ajuns la capătul răbdării. Articolul (video) Proteste în Spania. Medicii din Barcelona s-au dezbrăcat în stradă ca să arate că sunt la limita răbdării apare prima dată în #diez.
09:00
Tomm Blanaru este autorul blogului Tomm Reviews. Acesta testează, degustă, încearcă restaurantele din Chișinău. Echipa #diez a decis să facă uz de experiența sa și l-a rugat să împartă cu noi diferite găselnițe culinare din Chișinău. Articolul (foto) Supcultura – un nou proiect marca Gastrobar în centrul Chișinăului, care e despre cultura de a servi supe și nu doar apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
08:00
Academia Liderului Comunitar a anunțat cei 20 de câștigători ai concursului de activități practice în care finaliștii/finalistele au fost instruiți în mai multe domenii, iar acum urmează să implementeze cunoștințele și abilitățile acumulate în propriile proiecte comunitare. Trei lidere finaliste ale proiectului ne vor povesti despre inițiativele lor pentru localitate și cum acestea urmează să fie puse în practică. Articolul Muzeu în aer liber, restaurarea unei fântâni din secolul XIX și teatru de păpuși. Inițiativele pentru dezvoltarea localității a trei finaliste din cadrul „Academiei Liderului comunitar” apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
20:30
Unul dintre cele mai așteptate fenomene astronomice ale anului are perioada de maximă vizibilitate în această noapte: Orionidele, o ploaie de „stele căzătoare”.  Acești meteori sunt cunoscuți pentru strălucirea şi viteza lor. Aceşti meteori sunt rapizi - se deplasează cu 66 km/s în atmosfera Pământului. Articolul Stați cu ochii pe cer în această noapte. Veți putea vedea ploaia de meteori Orionide apare prima dată în #diez.
20:15
Continuăm cu rubrica „O seamă de cuvinte” din campania prezidențială. În articolul de astăzi vă prezentăm declarațiile din 20 octombrie 2020 făcute pe rețelele de socializare de către candidații la alegerile prezidențiale care vor avea lor pe 1 noiembrie curent. Articolul (foto, video) „O seamă de cuvinte” din campania prezidențială. Declarațiile candidaților la funcția de președinte din data de 20 octombrie 2020 apare prima dată în #diez.
19:30
Ce se va întâmpla cu televiziunea în cinci ani, dar în 10? Și totuși, de ce ar trebui să privim atât de departe în timp, în loc să încercăm să înțelegem ce se întâmplă cu televiziunea din Moldova astăzi? Despre colapsul și criza instituțiilor televizate de la noi din țară am discutat cu jurnalista și producătoarea TV Dina Zaiaț. Articolul (foto) Televiziunile din țară trec prin cea mai mare criză de la independență încoace. Cum Dina Zaiaț descrie situația TV din Moldova apare prima dată în #diez.
19:00
Serviciului de Informații Externe al Federației Ruse a acuzat marți SUA că vor să instige la o revoluție în Republica Moldova, în contextul alegerilor prezidențiale ce vor avea loc aici pe 1 noiembrie, după modelul Republicii Belarus și Kârgâzstanului, unde în prezent au loc ample revolte populare Articolul Rusia acuză Statele Unite că ar dirija o revoluție în Republica Moldova, după modelul protestelor din Belarus apare prima dată în #diez.
18:00
Consiliul municipal Chișinău a aprobat astăzi, 20 octombrie, un proiect de decizie privind contractarea de către municipalitate a unui împrumut în valoare de 261 milioane de lei. Banii vor fi utilizați pentru procurarea a 100 de autobuze de către Î.M. ,,Parcul Urban de Autobuze”.  Articolul CMC a aprobat contractarea unui împrumut de 261 milioane de lei pentru procurarea a 100 de autobuze apare prima dată în #diez.
17:30
Astăzi, au fost confirmate 656 de cazuri noi de infectare cu COVID-19. Din numărul total de cazuri, cinci sunt de import: câte două din Turcia și SUA și unul din România. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 67 958 de cazuri. Articolul Alte 656 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Moldova apare prima dată în #diez.
17:30
Google va închide în luna decembrie Trusted Contacts, aplicația de distribuire a locației în situații de urgență . Aplicatia a fost deja eliminată din portofoliul Google Play Store. Această schimbare va obliga utilizatorii să folosească distribuirea locației din Google Maps în mod proactiv, scrie theverge. Articolul Google va elimina în curând o aplicație din magazinul său apare prima dată în #diez.
16:30
Participă la o dezbatere, învață cum să scrii o scrisoare de motivare/eseu pentru a te înregistra la burse în SUA sau cunoaște mai multe despre sănătatea mintală. American House te invită la trei evenimente în această săptămână. Articolul Ești în căutare de activități pentru această săptămână? America House te invită la trei evenimente virtuale apare prima dată în #diez.
16:15
Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP) aniversează 80 de ani de la fondare. Academia este succesoarea Conservatorului de Stat din Chișinău, fondat în anul 1940 și a instituțiilor de învățământ muzical care și-au desfășurat activitatea la Chișinău începând cu anul 1919. Articolul Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice aniversează 80 de ani de la fondare. Cum arăta clădirea în trecut apare prima dată în #diez.
16:00
Echipa #diez, în parteneriat cu Asociația Presei Independente, a lansat un proiect de informare a tinerilor despre alegerile prezidențiale. Vrem să vă explicăm, cu ajutorul specialiștilor, ce trebuie să știe un tânăr înainte de scrutinul electoral, cum vom vota în noile condiții pandemice și ce înseamnă alegerile prezidențiale la care vom participa pe 1 noiembrie. Articolul (video) Ce poate și ce nu poate face un președinte/o președintă în Moldova. Rolul instituției prezidențiale apare prima dată în #diez.
16:00
Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, și Violeta Ivanov, candidata formațiunii la funcția de președinte al țării, au discutat despre problemele cetățenilor și soluțiile pentru rezolvarea lor chiar în „centrul” orașului Orhei. Cei doi lideri sunt surprinși cum discută în plin centrul Orheiului despre programul electoral „Moldova -2024” al Violetei Ivanov. Articolul (video) Ilan Șor și Violeta Ivanov discută în „centrul” Orheiului despre transformările așteptate de Moldova apare prima dată în #diez.
15:45
După cum bine știți, Tomm Blanaru este autorul blogului Tomm Reviews și suntem deja familiarizați cu recenziile lui gustoase despre mâncare, iar dacă până acum obișnuiam să le citim pe Facebook, de acum le vom putea găsi și pe site-ul lui oficial care a fost lansat ieri. Articolul Blogul Tomm Reviews are o casă nouă. Unde vom putea citi recenziile gastronomie a lui Tomm Blanaru apare prima dată în #diez.
15:30
Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice (AMTAP) aniversează 80 de ani de la fondare. În perioada 20 octombrie-20 noiembrie vor fi organizate o serie de activități de ordin academice (conferințe științifice internaționale; expoziții de documente istorice și fotografii, publicații reprezentative ale profesorilor etc.) și de creație (înregistrări retro audio și video difuzate online; spectacole; concerte; expoziții ale lucrărilor de artă). Articolul Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice aniversează 80 de ani de la fondare apare prima dată în #diez.
15:00
Președintele PDM, Pavel Filip, a spus în cadrul unui briefing de presă că partidul nu îi va impune pe membrii și simpatizanții săi să voteze pe cineva anume. Articolul (video) Pavel Filip: „Credem că nu este necesar să le indicăm colegilor și simpatizanților pe cine să voteze” apare prima dată în #diez.
15:00
Republica Moldova are propria cale pe care trebuie să o urmeze – cea a schimbărilor și transformărilor, în măsură să asigure un nivel înalt de viață cetățenilor. Programul „Moldova 2024” oferă soluții la cele mai stringente probleme cu care se confruntă țara și cetățenii, a declarat marți, 20 octombrie, la Orhei, într-un briefing, Violeta Ivanov, candidata Partidului „ȘOR” la funcția de președinte al Republicii Moldova. Articolul (video) Violeta Ivanov a prezentat programul său electoral „Moldova 2024”, după discuțiile cu cetățenii apare prima dată în #diez.
14:45
Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldovei a Platformei DA, Andrei Năstase, a venit să aducă mai multe precizări referitoare la ce va face el pentru ca siguranța cetățenilor să fie la cel mai înalt nivel. Articolul (video) Năstase despre siguranța cetățenilor: „Voi avea toleranță zero față de lumea interlopă” apare prima dată în #diez.
14:30
Continuăm cu rubrica „O seamă de cuvinte” din campania prezidențială. În articolul de astăzi vă prezentăm declarațiile din 19 octombrie 2020 făcute pe rețelele de socializare de către candidații la alegerile prezidențiale care vor avea lor pe 1 noiembrie curent.  Articolul (foto, video) „O seamă de cuvinte” din campania prezidențială. Declarațiile candidaților la funcția de președinte din data de 19 octombrie 2020 apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.