UNICEF Moldova susține Primăria Chișinău în implementarea proiectelor pentru copii și tineret

Telegraph, 18 octombrie 2020 13:30

Viceprimarul de ramură, Angela Cutasevici, a organizat pe parcursul săptămânii curente (15-16 octombrie) mai multe ședințe cu grupuri de experți din partea UNICEF Moldova și reprezentanții subdiviziunilor de resort ale APL Chișinău. Părțile au discutat despre proiectele noi din domeniile educației, tineretului, sportului, social, sănătate și protecția drepturilor copilului, ce vor fi implementate până la [...] Articolul UNICEF Moldova susține Primăria Chișinău în implementarea proiectelor pentru copii și tineret apare prima dată în Telegraph Moldova.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Telegraph

Acum 30 minute
23:10
Nicolae Botgros a fost internat de urgenţă la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală. Asta după ce maestrul a fost diagnosticat cu COVID-19, iar din cauza complicaţiilor a ajuns la spital în stare gravă. Informaţia a fost confirmată pentru Publika de către fiul dirijorului Corneliu Botgros. Igor Dodon spune că PSRM nu va face coaliție [...] Articolul Nicolae Botgros, diagnosticat cu COVID-19. Maestrul a fost internat la Spitalul de Urgență apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 2 ore
22:30
Stafful electoral al lui Igor Dodon nu consultă cu nimeni mesajele și nu primește indicații de la nimeni, a declarat Igor Dodon la postul de televiziune N4. Potrivit lui Dodon, campania sa este una onestă și calmă. ”E un fake gras. Eu nu am pierdut niciun telefon. E simplu sa faci niște fotografii. Înțeleg cu [...] Articolul “Stafful meu nu consultă cu nimeni mesajele și nu primește indicații de la nimeni”, afirmă un candidat la funcția de șef al statului apare prima dată în Telegraph Moldova.
22:20
Candidatul independent Igor Dodon a venit cu un mesaj către contracandidații săi, dar și pentru unii ambasadori care „se implică activ în alegerile prezidențiale”. Dodon i-a îndemnat să se gândească la ceea ce va fi a doua zi după alegeri, scrie Primul.md „Am întrebat unii ambasadori care sunt tare activi în această campanie, v-ați gândit [...] Articolul Președintele Dodon: Unii cred că viața se termină după 1 sau 15 noiembrie, nu este așa, viața abia începe apare prima dată în Telegraph Moldova.
22:00
Igor Dodon spune că PSRM nu va face coaliție cu deputații de la PRO Moldova, care au părăsit formațiunea. Totodată, Dodon a comentat acuzațiile contracandidaților de dreapta, care susțin că s-ar pregăti o coaliție cu PP Șor, scrie Primul.md “Asta spun cei care au votat împreună cu deputații lui Șor să dea jos Guvernul Chicu. [...] Articolul Igor Dodon spune că PSRM nu va face coaliție cu deputații de la PRO Moldova, care au părăsit formațiunea apare prima dată în Telegraph Moldova.
21:50
Vladimir Plahotniuc și finul său, Andrian Candu, o susțin pe Maia Sandu la funcția de președinte a țării. Declarația a fost făcută de Igor Dodon la un post privat de televiziune din Chișinău, scrie Primul.md În cadrul aceleiași emisiuni, Igor Dodon s-a arătat convins că Plahotniuc va răspunde în fața justiției moldovenești pentru fărădelegile care-i [...] Articolul Candidat: Vladimir Plahotniuc și finul său, Andrian Candu, o susțin pe Maia Sandu la funcția de președinte a țării apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 4 ore
20:10
 Articolul Igor Dodon la „Puterea a Patra” cu Gheorghe Gonța apare prima dată în Telegraph Moldova.
19:50
Agenția Servicii Publice informează cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot, că duminică 1 noiembrie  2020, în ziua desfășurării alegerilor Președintelui Republicii Moldova, Centrele multifuncționale ale ASP vor activa, conform unui program special de muncă: în intervalul orelor 700-2100. La solicitarea cetățenilor Republicii Moldova cu vârsta peste 18 ani vor fi eliberate buletine de identitate provizorii și vor [...] Articolul Agenția Servicii Publice va elibera acte de identitate în ziua alegerilor prezidențiale. Programul de lucru al subdiviziunilor apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 6 ore
19:00
Urmare  avansării pandemiei, din data de 17 octombrie 2020, Franța a instituit pentru o perioadă de 4 săptămâni, cu probabilitatea prelungirii până la 1 decembrie, unele măsuri restrictive de circulație pe timp de noapte între orele 21:00 – 6:00 în unele localități franceze. Măsurile vor afecta activitatea secțiilor de votare din orașele: Paris, Montreuil, Villeneuve-Saint-Georges, Lyon, Strasbourg și [...] Articolul Cum vor vota moldovenii din diasporă în contextul avansării pandemiei în Franța, Spania, Irlanda și Israel apare prima dată în Telegraph Moldova.
18:00
Un criminal în serie, poreclit „Lucifer”, ar fi ucis în total 48 de deținuți în cei 25 de ani de închisoare pe care i-a adunat până acum, transmite Telegraph.md, cu referire la Digi24.ro Marcos Paulo da Silva avea doar 18 ani în 1995 când a ajuns în închisoare pentru furturi mărunte, dar în scurt timp [...] Articolul Un criminal în serie, poreclit „Lucifer” a ucis 48 de oameni în penitenciar apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:50
Lira turcească s-a depreciat la un nivel record de 8,15 unități pentru un dolar, pe fondul anxietății investitorilor cu privire la economia turcească, lovită de coronavirus și de fricțiunile președintelui Erdogan cu aliații din NATO, anunță BBC. Președintele Recep Tayyip Erdogan a stârnit mânia Franței și a Statelor Unite, printre alții. Analiștii atribuie deprecierea îngrijorărilor legate de [...] Articolul Lira turcească se prăbușește în timp ce Erdogan se ceartă cu aliații din NATO apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:40
Colaboratorii Agenției pentru Eficiență Energetică au efectuat o vizită în teritoriu pentru constatarea lucrărilor efectuate în cadrul proiectului ,,Implementarea măsurilor de eficienței energetice la clădirea Instituția Publică Liceul Teoretic Seliște” din satul Seliște, raionul Nisporeni. Proiectul este susținut în cadrul Apelului de Propuneri de Proiecte nr.3, în domeniul eficienței energetice și valorificării surselor de energie regenerabilă adresat solicitanților [...] Articolul Lucrări de reabilitare energetică la Liceul Teoretic din satul Seliște, raionul Nisporeni apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:40
Alte 649 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 4 cazuri sunt de import (Turcia-2, Ucraina-1, Italia-1). Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 72 460 cazuri. Total teste efectuate –2919 dintre care primar – 2502 şi repetat – 417. Din numărul [...] Articolul ULTIMĂ ORĂ // 649 cazuri noi de COVID-19 și 10 decese, înregistrate în ultimele 24 ore apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 8 ore
17:30
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong. A fost discutată situația epidemiologică din țară și măsurile care sunt întreprinse pentru gestionarea pandemiei, suportul oferit de Republica Chineză în lupta cu pandemia și colaborarea pe domeniile de [...] Articolul Viorica Dumbrăveanu a avut o întrevedere cu E.S, Ambasadorul Chinei în Republica Moldova, Zhang Yinghong apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:30
Un automobil de marca Mercedes a derapat de pe traseu și s-a izbit într-o stație de troleibuz. Accidentul a avut loc pe strada Meșterul Manole din sectorul Ciocana al capitalei. Din imaginile surprinse de un martor ocular, pe care le-a făcut publice pe o rețea de socializare, se vede că în urma impactului stația de [...] Articolul VIDEO // Un Mercedes s-a izbit violent într-o stație de troleibuz din Chișinău apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:00
Am omorât-o, iar după asta am mers și am servit o bere. Este declarația tânărului de 18 ani care și-a omorât cu sânge rece iubita, scrie Publika.md Bănuitul împreună cu magistrații și procurorii s-au întors la locul faptei și au reconstituit totul cum a avut loc. Imaginile video au fost oferite redacției Publika.md de către [...] Articolul (VIDEO) Reconstituirea omorului adolescentei de doar 16 ani: ”Am omorât-o, iar după asta am mers și am servit o bere” apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:00
Fostul premier Ion Sturza a avut cea mai distructivă și coruptă perioadă de guvernare în istoria Republicii Moldova. La această concluzie a ajuns un moldovean stabilit cu traiul în Viena. Ghenadie Cebanov a făcut o analiză a activității Guvernului Sturza, pe care a publicat-o pe Facebook, transmite Telegraph.md, cu referire la ABCnews.md “Pentru prima dată [...] Articolul Moldovenii despre aliatul Maiei Sandu: În perioada lui Sturza au fost efectuate cele mai mari jafuri prin privatizarea întreprinderilor apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:50
Echipa formată din Viorel BOSTAN, rector, Dinu ŢURCANU, prorector, şi Rodica SIMINIUC, şef Direcție Doctorat şi Postdoctorat, au realizat lucrarea colectivă: „The impact of the COVID-19 pandemic on the use of digital technologies in ensuring the efficient e-learning process at the Technical University of Moldova”, cu un volum de 17 de pagini, publicată de Scientific [...] Articolul O echipă de la UTM a publicat în revista științifică „CREATIVE EDUCATION” o lucrare despre cum COVID-19 a favorizat utilizarea instrumentelor IT în cadrul instituției apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:50
Reprezentanții ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, au participat, astăzi, la reuniunea virtuală a experților, convocată de Organizația de Cooperare si Dezvoltare Еconomică (OCDE) în cadrul programului Uniunii Europene Inițiativa pentru Apă Plus (EUWI +). La ședință, experții au prezentat și discutat Codul Practic în Construcții G.03.08: 2020, în care sunt introduse noi norme permanente [...] Articolul Noile norme de proiectare și construcție a sistemelor de alimentare cu apă și canalizare la scară mică, discutate în cadrul unei ședințe apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:40
Aflat într-o vizită în raionul Călărași, Igor Dodon a mers și la casa părintească de la Sadova, unde a fost întâmpinat cu multă căldură și dragoste de către mama sa, transmite Telegraph.md, cu referire la NTV.md “Aici mi-am petrecut copilăria, am primit primele cunoștințe și îndrumări, am fost susținut în toate inițiativele mele. Aici revin [...] Articolul Igor Dodon la Sadova: Mama este cea care mereu a fost alături de mine și familia mea apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:40
Astăzi,  27 octombrie, pentru angajații Agenției Proprietății Publice s-a desfășurat seminarul de instruire cu tema ”Integritate și anticorupție”, organizat de Centrul Național Anticorupție. Seminarul își propune să contribuie la prevenirea efectivă a corupției, prin intermediul unor mecanisme îmbunătățite și inovatoare care facilitează evaluarea riscurilor de corupție, expertiza coruptibilității proiectelor de acte normative, testarea integrității și [...] Articolul ”Integritate și anticorupție”: CNA a organizat un seminar de instruire la Agenția Proprietății Publice apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:00
Primăria municipiului Chișinău informează că în începând de marți, 27 octombrie, ora 22:00 și până miercuri, 28 octombrie, ora 06:00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexei Mateevici, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și str. Sfatul Țării. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea de către S.A. „Apă – Canal Chișinău” [...] Articolul ATENȚIE ȘOFERI: Suspendarea traficului rutier pe o stradă importantă din centrul capitalei apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:00
Profesorul universitar și academicianul Gheorghe Rusnac îl susține pe Igor Dodon la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Profesorul spune că Igor Dodon este omul cu o experiență pe care nu o are nimeni, astăzi, în Republica Moldova, iar aceasta îl va ajuta să schimbe spre bine situației în Republica Moldova, transmite Telegraph.md, cu referire la [...] Articolul VIDEO // Profesorul Gheorghe Rusnac: „Eu nu văd o candidatură mai bună decât actualul Președinte, Igor Dodon” apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:00
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong. A fost discutată situația epidemiologică din țară și măsurile care sunt întreprinse pentru gestionarea pandemiei, suportul oferit de Republica Chineză în lupta cu pandemia și colaborarea pe domeniile de [...] Articolul Viorica Dumbrăveanu a avut o întrevedere cu Ambasadorul Chinei în Republica Moldova apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:40
Deputatul PRO Moldova, Vladimir Cebotari, unul dintre cei mai de încredere oameni ai lui Vlad Plahotniuc, a transmis un mesaj prin care își anunță susținerea față de candidatura liderei Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, la alegerile prezidențiale de duminică, 1 noiembrie, scrie ZdG.md „Țara și oamenii au nevoie de schimbare, iar schimbarea începe [...] Articolul Unul dintre cei mai de încredere oameni ai lui Vlad Plahotniuc trece de partea Maiei Sandu și anunță că o va vota apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:40
Uniunea Națională a Studenților și Tineretului din Moldova (UNSTM) cere evitarea protestelor și a dezordinilor în masă în urma alegerilor prezidențiale din acest an, transmite Telegraph.md, cu referire la NTV.md Organizația a emis, astăzi, un comunicat de presă în care se arată îngrijorată de declarațiile unor lideri politici, care anunță proteste după scrutin. UNSTM solicită [...] Articolul Studenții le cer politicienilor să nu-i implice în manifestații politice și să renunțe la ideea de a organiza proteste după alegeri apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 12 ore
15:30
Astăzi, 27 octombrie Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a demarat Campania de prevenire a incendiilor în sectorul locativ în perioada rece a anului.  Activitatea a avut loc în localitatea Băcioi, municipiul Chișinău unde salvatorii au vizitat mai multe gospodării și au vorbit oamenilor despre necesitatea respectării regulilor antiincendiare. Pe parcursul sezonului rece angajații IGSU [...] Articolul Cum să prevenim incendiile în perioada rece a anului? Sfaturile pompierilor apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:30
Casa Naţională de Asigurări Sociale a anunțat că, în luna octombrie 2020, plata pensiilor, indemnizaţiilor, alocaţiilor, suportului financiar, ajutoarelor și compensaţiilor a fost efectuată la timp şi în mărime deplină, suma totală a transferurilor fiind de circa  2,6 miliarde lei. Pentru indemnizaţia de maternitate s-au transferat 52,8  mln lei, iar pentru cea paternală – 2 [...] Articolul CNAS a achitat prestaţiile sociale pe luna octombrie în mărime deplină apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:20
Guvernul australian a cerut explicaţii autorităților din Qatar după ce 13 femei au fost umilite în aeroportul Hamad din Doha, conform Daily Mail, sursă citată de Digi24.ro O femeie a fost reținută de carabinieri pe o stradă din Bălți, după ce anterior a fost anunțată în căutare „Am înregistrat oficial plângerea privind incidentul din Qatar [...] Articolul Cel puțin 13 femei au fost umilite, dezbrăcate cu forţa şi controlate minuţios, după ce corpul unui bebeluș a fost găsit într-un WC apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:20
Agenţia Uniunii Europene pentru Cooperare în Materie de Aplicare a Legii (Europol) a anunţat marţi lansarea unei campanii de căutare a 18 agresori sexuali, cei mai periculoşi din Europa, transmite dpa. Cei daţi în urmărire sunt suspectaţi sau deja condamnaţi pentru infracţiuni sexuale, pe care Europol le consideră dintre cele mai grave. ‘Se întâmplă chiar [...] Articolul Europol lansează o campanie de căutare a celor mai periculoşi agresori sexuali apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:20
Un tânăr din India, care acum are 22 de ani, a devenit cel mai tânăr criminal în serie din lume când avea vârsta de opt ani. Amarjeet Sada avea doar șapte ani când a ucis prima dată pe cineva, transmite Daily Star. Cunoscut ca fiind cel mai tânăr criminal în serie din lume, el a continuat [...] Articolul Cel mai tânăr criminal în serie din lume. Câte crime a comis până la vârsta de 8 ani apare prima dată în Telegraph Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.