VIDEO: Vor să întoarcă Chișinăului statutul de "oraș verde"

Sputnik, 18 octombrie 2020 10:20

Astăzi în Chișinău a fost dat start campaniei „Marea Înverzire” care trebuia să înceapă sâmbătă, dar s-a amânat din cauza vremii ploioase.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 2 ore
22:50
Deținătoarea în exercițiu a Ligii Campionilor, Bayern Munchen, a învins-o cu emoții pe Lokomotiv Moscova. Germanii au smuls victoria în minutul 79.
22:00
Financial Times a publicat un editorial în care se arată că un al doilea mandat prezidenţial al lui Donald Trump ar putea reprezenta sfârşitul NATO.
Acum 4 ore
21:50
Ministrul Sănătății Viorica Dumbrăveanu a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Chinei în Republica Moldova.
21:30
Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, spune că revenirea unor persoane cu o reputație dubioasă în sistemul judecătoresc derutează societatea și scade din credibilitatea lui.
21:20
Implicarea grosolană în campania electorală scoate la iveală capturarea statului Republica Moldova de către organizațiile finanțate din afară.
21:00
Premierul Ion Chicu a promis astăzi că Guvernul va avea printre priorități revigorarea sectorului semincer, astfel încât să avem semințe de calitate pentru uz intern, dar și pentru export.
20:30
De ce Statele Unite s-au arătat interesate de reglementarea conflictului din Nagorno-Karabah și cât va dura această implicare.
20:00
Tradițional, gospodăriile populației produc și mai mult lapte, și mai multe ouă decât gospodăriile agricole. Dar în 2020 gospodăriile populației au cu 9,2% mai puține vite şi păsări decât în 2019, din cauza secetei și pandemiei.  
Acum 6 ore
19:30
Rusia urmează să-și construiască un nou „avion al apocalipsei”, care va servi în calitate de punct de comandă aerian în cazul celui de-al treilea război mondial.
19:00
În satul Cigârleni din raionul Ialoveni, precum și în localitatea Bâc din municipiul Chișinău votul în cadrul alegerilor prezidențiale se va desfășura în corturi.
18:30
În cadrul emisiunii "ATITUDINI", secretarul de stal al Ministerului Sănătății, Natalia Grâu, a vorbit despre posibilitatea reînchiderii școlilor și trecerea la învățământul exclusiv online, în cazul în care numărul cazurilor de COVID va crește semnificativ.
18:10
Impactul secetei a fost devastator pentru producția agricolă – aceasta este în scădere cu peste 30% față de anul 2019. Pandemia COVID-19 este al doilea factor care a redus productivitatea.
Acum 8 ore
17:50
Un accident grav s-a produs în această după-amiază pe șoseaua Chișinău-Hâncești. Un șofer a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un parapet, apoi vehiculul a fost proiectat într-un alt automobil.
17:50
Astăzi s-a înregistrat un număr dublu de cazuri noi de infectări cu COVID-19 în comparație cu ziua de luni. Timp de 24 de ore, zece moldoveni au pierdut lupta cu infecția.
17:20
Ministrul Afacerilor Externe al Federației Ruse a intrat în contact cu o persoană care era infectată cu noul coronavirus.
17:00
Sancțiunile antirusești ale Bruxellesului în legătură cu cazul lui Navalnîi arată incapacitatea UE de a aprecia la justa valoare ceea ce se întâmplă, consideră Lavrov.
16:30
În rusia a început producția celui de-al doilea vaccin împotriva COVID-19. Acesta a fost elaborat de Centrul Național Rus de Cercetare în Virologie și Biotehnologie „Vector”.
16:00
Un incendiu puternic s-a declanțat astăzi în satul Drochia din raionul cu același nume. Acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări. Deocamdată, nu se știe din ce cauză a izbucnit focul.
Acum 12 ore
15:30
Un tânăr de 22 de ani care a urcat băut la volan și fără permis de conducere a ajuns cu mașina într-un șanț în această noapte. În consecință, trei persoane au fost internate în spital.
15:30
Din 28 octombrie, în Federația Rusă se vor înăspri regulile de prevenire a răspândirii COVID-19. Cea mai dificilă situație epidemică este atestată în capitala țării, orașul Moscova.
15:10
În cadrul emisiunii "Contrapunct", avocatul Ion Dron a vorbit despre restabilirea în funcție a judecătorilor implicați în dosare de rezonanță. Iată care este opinia interlocutorului.
14:10
Veste bună pentru moldovenii nu au un buletin de identitate valabil și se gândesc că nu vor reuși să-l perfecteze până la alegeri. Ei vor avea posibilitatea să-l ridice chiar și în ziua scrutinului prezidențial sau vor putea să-și facă unul provizoriu gratuit.
13:40
De Ziua Internaţională a ursuleţului de pluş, Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței vine cu sfaturi pentru alegerea corectă a jucăriilor.
13:10
Magistrații care au fost anterior acuzați de implicare într-una dintre cele mai mari scheme frauduloase din istoria țării, cunoscută sud denumirea de „Laundromat”, au fost scoși recent de sub urmărire penală.
13:00
Sportivul moldovean, Campionul Mondial - Daniel Procopciuc a mai reputat o victorie la recentul Campionat Național de Armresling.
12:30
Responsabilii din cadrul Agenției Naționale Transport Auto vor monitoriza cu strictețe șoferii în ziua scrutinului prezidențial. Ei vor avea grijă să nu admită ca unii conducători auto să transporte organizat alegători la secțiile de votare.
11:50
De astăzi începe demolarea clădirii avariate din orașul Otaci. La fața locului a fost creat Statul Major al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care va coordona acțiunile și va monitoriza intervenția.
11:20
AC Milan a pierdut primele puncte în noul sezon din Serie A. ”Rossonerii” au remizat cu AS Roma, scor 3-3, în ultimul meci al etapei a 5-a.
Acum 24 ore
10:40
Alegerile prezidențiale de duminică, 1 noiembrie 2020, vor fi monitorizate de 2 193 de observatori care au fost acreditați de Comisia Electorală Centrală.
09:50
Peste câteva zile, în Republica Moldova vor avea loc alegeri prezidențiale. În societate se vorbește tot mai mult că după aceste alegeri, la Chișinău ar putea avea loc proteste, care ar putea fi organizate nu fără ajutorul Occidentului.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.