FOTO // Un Porsche Panamera a zburat de pe carosabil și a aterizat lângă monumentul lui Ștefan cel Mare

Deschide.md, 17 octombrie 2020 23:10

Un șofer și-a avariat automobilul de marca Porsche Panamera, după ce a ajuns de pe carosabil pe treptele de lângă monumentul lui Ștefan cel Mare. Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă, iar imaginile au fost publicate de către martori oculari pe o rețea de socializare.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 4 ore
21:40
Izzat Ibrahim al-Douri, numărul doi al regimului lui Saddam Hussein şi „regele de treflă” în pachetul de cărţi de joc cu responsabili irakieni căutaţi de americani în 2003, a murit, au anunţat luni partidul său şi fiica defunctului dictator irakian, relatează AFP, potrivit agerpres.   Bărbatul era căutat. Pe capul său a fost pusă o recompensă de zece milioane de dolari de către SUA la momentul invaziei în urma căreia Partidul Baas, ajuns la guvernare în Irak în 1968, a fost înlăturat de la puter...
21:10
Un lanţ de farmacii din Marea Britanie urmează să introducă la vânzare, în următoarele săptămâni, un test rapid pentru depistarea noului coronavirus, care ar putea oferi rezultatele în 12 minute, informează PA.
20:50
Observatorii internaţionali au elogiat luni transparenţa alegerilor locale care au avut loc cu o zi în urmă în Ucraina, criticând în acelaşi timp o "consultare" a alegătorilor organizată în apropiere de birourile de vot la iniţiativa preşedintelui ucrainean, relatează AFP.
20:10
Grupul de control și monitorizare instituit de Procuratura Generală s-a expus în privința a 19 din cele 38 de dosare care ar reprezenta rezultatul unor comenzi politice. Au fost clasate dosarele penale în privința Ludmilei Kozlovska, Valentin Eșanu, Nina Cereteu, Andrian Borș și David Davitean, pe capătul de acuzare vizând tentativa de omor al lui Gherman Gorbunțov și a fost revocată măsura preventivă, arestul preventiv, și clasat dosarul de căutare în privința avocatei Anei Ursachi, transmite IPN.
Acum 6 ore
19:20
Ministerul de Externe de la Roma le recomandă italienilor să evite deplasările în alte state europene din cauza agravării situaţiei epidemiologice, avertizându-i că ar putea rămâne blocaţi în străinătate dacă vor deveni necesare restricţii de călătorie, transmite Reuters.
18:50
- Discurs redactat pentru Irina Vlah, viitorul bașcan al UTA Găgăuzia, în 2015. • - Slogane pentru un protest anti-unionist desfășurat la Comrat în 2016. • - „Blocadă” care ar putea „provoca un nou conflict pe Nistru” în 2017. • - Monitorizarea unei întâlniri a lui Igor Dodon cu diaspora din Sankt-Petersburg în 2018. • - Coordonarea discursului pe care Dodon urma să-l țină la Conferința de Securitate de la München în 2019. Toate aceste lucruri au un punct [de pornire] comun – așa-numita „subdivi...
18:30
Ambasada României în Republica Moldova nu este surprinsă de reacția Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova și precizează că transformarea memoriei militarilor căzuți la datorie în războaie în temă electorală este o expresie de cinism la care ambasada nu vrea să fie părtașă.
18:20
Pentru NATO, ca Alianţă, este extrem de important să păstreze integritatea sistemelor sale de apărare colectivă şi să fie sigură că acestea rămân deplin funcţionale, a declarat luni secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, în contextul în care Turcia a efectuat la jumătatea lunii octombrie un prim test al sistemului rus S-400, considerat incompatibil cu cele ale NATO. • "Secretarul general Stoltenberg în vizita sa recentă la Ankara a menţionat subiectul S-400. Este un subiect de preocu...
Acum 8 ore
18:00
UPDATE // 17:49 // Oamenii legii au găsit fetița de 12 ani care s-a rătăcit în pădurea dintre satele Dobrușa-Olișcani, Șoldănești. Aceasta este bine și în afara oricărui pericol, susține Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP. În căutarea minorei au fost implicați 30 de polițiști, salavatori, dar și voluntari.
17:30
Alte 308 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.
17:30
MSMPS informează despre înregistarea altor decese provocate de COVID-19:
17:00
„Speculațiile despre participarea Partidului „ȘOR” în coaliții fac parte din tehnologiile de campanie electorală murdară”, a declarat Ilan Șor, liderul formațiunii. El a menționat că echipa sa, spre deosebire de altele, are o campanie electorală onestă și transparentă, chemând și oponenții să procedeze în același mod.
16:50
Guvernul R. Moldova vine cu o reacție cu privire la decizia Judecătoriei Chișinău, sediul Râșcani de pe data de 23 octombrie de anulare a hotărârii Guvernului din 31 iulie, prin care Executivul și-a abrogat hotărârea din 27 februarie 2019 cu privire la trecerea bunului imobil din orașul Odessa, Ucraina, din domeniul public în domeniul privat al statului și încheierea unui contract de schimb al acestuia cu un alt imobil din același oraș.
16:50
Cancelarul german Angela Merkel a avertizat că următoarele luni vor fi foarte dure, pe fondul creşterii zilnice a numărului de noi cazuri de coronavirus în Germania - 8.685 în ultimele 24 de ore, transmite luni EFE. • "Ne aşteaptă luni foarte, foarte grele", a atras atenţia Merkel, duminică seara, într-o conferinţă cu şefii grupului parlamentar conservator din landuri, după cum a relatat luni cotidianul Bild."Lucrurile nu mai pot continua aşa", a insistat cancelarul german, care a spus că, dat f...
16:20
Salvatorii și polițiștii din Șoldănești au fost pus pe jar, după ce la serviciul 112 o persoană a comunicat că în pădurea dintre satele Dobrușa-Olișcani s-a pierdut o fetiță de 12 ani.
16:10
Fostul ministru de Externe al Republicii Moldova, Nicu Popescu, consideră că dezvăluirile Dossier cu privire la legătura dintre Serviciul rus de Informații Externe și Igor Dodon duc la o și mai profundă izolare internațională a RM și aprofundează coma în care se află politica externă a țării. Potrivit lui Popescu, gradul de implicare masivă a Federației Ruse în sprijinul unui singur politician este cu siguranță o amenințare la adresa securității Republicii Moldova ca stat. • „Aceast grad de impl...
Acum 12 ore
15:50
Ex-ambasadorul Rusiei la Chișinău, Farit Muhametșin, va monitoriza scrutinul prezidențial din 1 noiembrie, în cadrul unei secții de votare din Rusia. Diplomatul rus se regăsește în lista persoanelor acreditate în calitate de observatori internaționali din partea Consiliului Adunării Interparlamentare a Statelor-membre ale CSI.
15:50
Salvatorii și polițiștii din Șoldănești au fost pus pe jar, după ce la serviciul 112 o persoană a comunicat că în pădurea dintre satele Dobrușa-Olișcani s-a pierdut o fetiță de 12 ani.
15:40
„Cadrul legal electoral prevede condițiile pentru desfășurarea alegerilor democratice și care conțin unele deficiențe ce nu au fost încă remediate și lasă loc de interpretări la discreție sau abuzive. Majoritatea aspectelor procesului electoral sunt gestionate eficient și în cadrul temporal prevăzut de lege, dar pot apărea temeri referitoare la aplicarea neuniformă a măsurilor de siguranță privind supravegherea stării de sănătate în ziua alegerilor. ENEMO evaluează mediul general al campaniei electorale ca fiind competitiv și calm. Cu toate acestea, pot fi observate mesaje electorale care au ca scop discreditarea oponenților sau care depășesc atribuțiile președinției. De asemenea, sunt observate elementele unei campanii cu implicarea funcționarilor publici, deoarece numeroși oficiali publici fac agitație deschisă sau susțin anumiți candidați”. Acestea sunt unele dintre concluziile Primului Raport Interimar, realizat pentru perioada 1 septembrie - 22 octombrie 2020, de Misiunea Internațională de Observare a Alegerilor (IEOM) ENEMO în Republica Moldova.
15:00
Un deputat a împiedicat activitate Autorității Naționale de Integritate (ANI) drept consecință instituția a inițiat un control. Informația se regăsește într-un comunicat ANI care mai precizează că Inspectoratul de integritate al ANI a pornit o cauză contravențională pe numele unui deputat din Parlamentul Republicii Moldova pentru faptul că nu a prezentat informații în cadrul unui control inițiat în privința acestuia.
14:50
Comisia Electorală Centrală a acreditat zilele trecute 295 de observatori naționali din partea Asociației obștești „MIRAD”, o organizație care se prezintă ca fiind „neguvernamentală, apolitică, nonprofit”. Totuși, în lista persoanelor acreditate pentru monitorizarea actualului scrutin se regăsesc și persoane care anterior au colectat semnături în vederea înregistrării lui Igor Dodon în calitate de concurent la alegerile prezidențiale.
14:30
Peste 6300 de deținuți sunt așteptați pe data de 1 noiembrie la urnele de vot. Datele privind numărul persoanelor aflate în custodia instituțiilor penitenciare au fost prezentate de Administrația Națională a Penitenciarelor.
14:20
Andrei Năstase, candidatul Platformei DA al alegerile prezidențiale, a prezentat astăzi cinci angajamente esențiale pe care le va duce la îndeplinire în primul an de mandat, dacă va câștiga funcția de președinte. În cazul în care nu vor fi duse la îndeplinire, acesta va părăsi funcția de președinte al Republicii Moldova.
14:10
Lidera opoziţiei din Belarus, Svetlana Tihanovskaia, a anunţat luni începerea unor greve pentru răsturnarea de la putere a preşedintelui Aleksandr Lukaşenko, transmite AFP. • 'Din această dimineaţă, angajaţi ai întreprinderilor şi uzinelor de stat, din sectorul transporturilor, mineri, profesori şi studenţi au intrat în grevă', a scris ea într-un mesaj online prin Telegram, cerându-le totodată compatrioţilor săi să arate că 'nimeni nu va lucra pentru regimul' de la Minsk. 'Greva în întreprinderi...
14:00
Moldova a fost mereu ținta influențelor, presiunilor dar și agresiunilor militare directe a Rusiei. Rusia mereu a intervenit cu mâna de fier în orice aspirație a moldovenilor către o apropiere de Europa și valorile general europene. De-a lungul anilor, s-au inventat zeci de ideologii, proiecte, limbi, istorii și alte modele de influențare, inclusiv Fake-uri alimentate de politicieni, artiști, scriitori, iar mai nou influenceri – toate pentru a ține Republica Moldova în orbita Kremlinului – indiferent de dorința cetățenilor, care de fiecare dată au contat cel mai puțin sau nu au contat deloc.
13:40
UPDATE // 13:25 // Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că accidentul a avut loc în jurul orei 12:30, iar victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 37 de ani.
13:40
Igor Dodon și Maia Sandu rămân candidații cu cele mai mari șanse în cadrul actualului scrutin prezidențial. Datele se regăsesc în sondajul social-politic, realizat de Fondul Opiniei Publice (FOP).
13:20
În cazul în care duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare anticipate, în noul Legislativ ar accede 5 formațiuni. este vorba despre PSRM, PAS, „Partidul Nostru”, Platforma DA și Partidul „ȘOR”. Datele se regăsesc în sondajul social-politic, realizat de Fondul Opiniei Publice (FOP).
13:00
Administrația pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite ale Americii (F.D.A) anunță în comunicatul din 22 octombrie 2020, că a aprobat oficial REMDESIVIR (denumirea comercială Veklury) ca primul medicament care tratează Covid-19. Autoritatea americană precizează că reprezintă o măsură ce indică încrederea Guvernului SUA în utilizarea sa sigură și eficientă pentru pacienții spitalizați.
13:00
O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce un automobil a pornit singură și a dat peste ea. Accidentul a avut loc astăzi pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al capitalei.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.