Au făcut spectacol și au învăluit publicul de la "100 DE MOLDOVENI AU ZIS". Află cine sunt cele mai îndrăznețe femei

Prime, 17 octombrie 2020 22:00

Echipa Upgrade Women sunt membrele platformei feminine: Upgrade Women. Au activități sportive comune și acțiuni social diverse. Antivirus este echipa formată din 4 băieți pe care îi unește prietenia și fotbalul. Împreună au participat la emisiunea "100 DE MOLDOVENI AU ZIS" din data de 11 octombrie. Fetele au reuși să învingă, iar în runda finală au știut cum să înveselească…

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Prime

Acum 10 minute
23:00
Misha Miller a lansat o piesă în colaborare cu Sickotoy. Echipa Prima Oră vă îndeamnă să urmăriți videoclipul "TOUCHÉ".
Acum 2 ore
21:30
Vorbește Moldova din 27 Octombrie 2020 "ÎN TUTELA MONSTRULUI. CONTINUAREA EDIȚIEI" - Partea a 2-a
21:30
Vorbește Moldova din 27 Octombrie 2020 "ÎN TUTELA MONSTRULUI. CONTINUAREA EDIȚIEI" - Partea 1
Acum 6 ore
19:00
În această dimineață, Misha Miller a oferit un interviu pentru Prima Oră. Interpreta a lansat o piesă în colaborare cu Sickotoy.Colaborarea celor doi artiști conturează o piesă dinamică, misterioasă, care dă un vibe efervescent. Mesajul transmis prin versuri expune încercarea găsirii unei soluții de a ieși dintr-o relație toxică, din care pare să nu mai existe cale de scăpare.Mai…
18:45
Doctorii 27 Octombrie 2020 - Partea a 2-a
18:45
Doctorii 27 Octombrie 2020 - Partea 1
Acum 12 ore
14:45
Dacă vrei să te simți o adevărată franțuzoaică, ai grijă cum aplici machiajul. Mai ales pentru faptul că femeile din Franța sunt recunoscute datorită trucurilor de înfrumusețare, care le oferă o naturalețe aparte.Noi astăți îți prezentăm câteva sfaturi utile dacă nu vrei s-o dai în bară atunci când te machiezi.
14:45
În acesta dimineață, 27 octombrie, Daniela Marin a prezentat ultimele știri despre vedetele internaționale, dar și autohtone. Iată care sunt acestea:1. Tosh si Dara au lansat prima melodie in colaborare, 2 despre iubire, regrete si spaghetti, acesta din urmă fiind si titlul piesei.2. Alex Iordache a instalat prin oraș capsulele cu fotografii din proiectul „Prinși în ungher”!3.  Natalia…
14:45
Prezentatorii emisiunii Telemagazin au venit în bucătăria de la Prima Oră. Ion Orlov și Tatiana Plăcintă au prezentat un blender 2 în 1 de la Delimano.Mai multe detalii aflați din reportaj.
14:30
Cu toții avem nevoie de echilibru, mai ales în această perioadă de criză, în care mai mereu suntem stresați. Ședințele de yoga ne ajută în acest sens, dar ce facem când nu putem ajunge la sală?Pentru aceasta există câteva aplicații disponibile pe telefon, care îți vor induce acea stare de calm.   Mai multe detalii aflați din reportaj.
14:30
Postul de televiziune Canal 3 a pregătit o serie de filme captivante pentru telespectatori, numai bune de urmărit seară acasă după o zi de muncă. Să vedem ce avem in program pentru aceasta saptămână?
14:15
Despre beneficiile lămâilor știe toată lumea, însă astăzi nu vorbim despre proprietățile lor. Mai bine să ne luăm doza de bună dispoziție, urmărind reacțiile micuților care gustă pentru prima dată din acest fruct plin de vitamine.Am selectat cele mai amuzante și mai vizualizate videouri de pe net, pe care vă invităm să le priviți împreună cu noi!
14:15
Odată cu scăderea temperaturilor de afară, gândul nostru se îndreaptă către modalități eficiente de încălzire a locuinței. Așa că instalațiile care să ne asigure confortul termic dorit sunt foarte importante. Cum alegem corect caloriferele, aflăm din reportaj.
14:00
Fiecare dintre noi caută și găsește neajunsuri ce țin de felul în care arată, pentru a tinde spre perfecțiune.Iar cei care dictează trendurile în lumea fitness sunt adevărate celebrități, care și-au făcut un nume pe platformele digitale.Astăzi îi vom cunoaște pe cei aflați în topul celor mai influenți.Mai multe detalii aflați din reportaj.
13:45
Află din reportaj ce ne rezervă astrele pentru astăzi, 27 octombrie 2020.
13:15
Atitudinea părinților, în special a mamei, are un rol esențial în formarea deprinderilor echilibrate de hrană în rândul copiilor. În prezent, produsele pentru copii care invadează piața sunt fie foarte dulci, foarte condimentate sau pline de aditivi alimentari.Acestea nu fac altceva decât să îi obișnuiască cu gusturile artificiale și să le pună sănătatea în pericol. De aceea, este…
13:00
Spălatul frecvent pe mâini este absolut necesar în această perioadă, însă usucă excesiv pielea. Și lipsa umidității din aer cauzează deseori uscăciunea mâinilor, iar cremele și loțiunile din comerț  își fac efectul doar pentru puțin timp.Noi vă prezentăm câteva remedii naturale și sigure, care vă garantează rezultatul dorit. Mai multe detalii aflați din reportaj.
Acum 24 ore
09:30
Prima Oră, 27 octombrie 2020 - Partea a 2-a
09:30
Prima Oră, 27 octombrie 2020 - Partea 1
09:15
HÎNCEȘTI vs ȘTEFAN VODĂ - 25 octombrie. Partea 1.
09:15
Vorbește Moldova din 26 Octombrie 2020 "ÎN TUTELA MONSTRULUI" - Partea a 2-a
01:30
Radu Sîrbu a lansat un nou videoclip. Echipa Prima Oră vă îndeamnă să urmăriți noua sa producție muzicală.
Ieri
21:15
Vorbește Moldova din 26 Octombrie 2020 "ÎN TUTELA MONSTRULUI" - Partea a 2-a
21:15
Vorbește Moldova din 26 Octombrie 2020 "ÎN TUTELA MONSTRULUI" - Partea 1
18:30
DOINA vs AUR - 23 octombrie. Partea 1.
18:15
Doctorii 26 Octombrie 2020 - Partea a 2-a
18:15
Doctorii 26 Octombrie 2020 - Partea 1
14:00
Săptămâna trecută timp de trei zile consecutiv, luni, marți și miercuri postul nostru este pe prima poziție în topul cotelor de audiență printre toate televiziunile din Moldova. Cele mai vizionate produse marca PRIME rămân programele locale din prime-time-ul de seară, realizate de echipa televiziunii noastre, arată măsurătorul oficial de audiențe TV.Și cu două săptămâni în urmă…
14:00
Este numai bun pentru plăcinte, supe ori piureu și totodată reduce riscul de cancer, previne apariția ridurilor și chiar te poate ajuta să slăbești. Vorbim despre dovleac și beneficiile lui de-a dreptul uimitoare.Dar asta însă nu e tot. Să știți că bostanul are o mulțime de alte întrebuințări, despre care probabil nici nu ați bănuit.Echipa Prima Oră vă spune câteva dintre aceste,…
14:00
În această dimineață, 26 octombrie, Andriano Marian, dirijor Moldovan National Youth Orchestra, a oferit un interviu pentru Prima Oră.Acesta a vorbit despre proiectul Symphonic Jazz care vine la Chișinău la sfârșitul lunii octombrie,  fiind primul proiect de jazz pentru noi!Mai multe detalii aflați din reportaj.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.